menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Flexa
 6. >
 7. Flexa pure

Flexa Pure

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PURE MUURVERF EXTRA MATFlexa pure muurverf extra matFlexa pure muurverf extra mat

Flexa pure muurverf extra mat is een extra matte, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaat dispersie. Het is geschikt voor o.a. baksteen, beton, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvlies behang. Het dekt in een keer en is schrobvast klasse 1. Deze muurverf maskeert kleine onregelmatigheden en isoleert nicotine en roet. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE KRIJTVERFFlexa pure krijtverfFlexa pure krijtverf

Flexa pure muurverf krijtverf (voorheen muurverf kalkmat) is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen. Het is geschikt voor o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Deze verf is geurarm en zeer schrobvast (klasse 1). Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf17,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF ZIJDEMATFlexa pure muurverf zijdematFlexa pure muurverf zijdemat

Flexa pure muurverf zijdemat is een prachtige muurverf met een zijdematte uitstraling op polyurethaan- en acrylaatbasis, waardoor het zeer goed schrobvast is. Het is geschikt voor toepassing op bestaande muurverflagen, baksteen, papier- en vinylbehang, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is goed bestand tegen waterbelasting waardoor het ideaal is voor badkamer, toilet en overige ruimtes waar bescherming tegen waterbelasting gewenst is. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK MATFlexa pure lak matFlexa pure lak mat

Flexa pure lak mat is een kras- en stootvaste, waterverdunbare aflak voor binnen op basis van polyurethaan-dispersie. Het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is reukloos en niet vergelend. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf28,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK ZIJDEGLANSFlexa pure lak zijdeglansFlexa pure lak zijdeglans

Flexa pure lak zijdeglans is een kras- en slijtvaste, waterverdunbare, zijdeglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethaan dispersie. Het is geschikt voor hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Deze verf heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is reukloos en niet vergelend. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf28,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK HOOGGLANSFlexa pure lak hoogglansFlexa pure lak hoogglans

Flexa pure lak hoogglans is een waterverdunbare aflak op basis van polyurethaan alkydemulsie. Het is geschikt voor binnen en buiten op hout, metaal en kunststof. Het is reukloos, sneldrogend en hardt snel uit en is dus zeer geschikt voor binnengebruik. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE GRONDLAKFlexa pure grondlakFlexa pure grondlak

Flexa pure grondlak is een goed vullende, vochtregulerende hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en dekkend schilderwerk. Het is bij 20°C overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
KLEURSTAAL PURE A4Flexa kleurstaal pure a4Flexa kleurstaal pure a4

Flexa colorwall kleurstrook is een handgeschilderde, grote kleurstrook die een reëel beeld van de betreffende kleur. Let op, u ontvangt alleen een kleurstrook van de betreffende kleur en niet de gehele waaier.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Pure

Flexa Pure is een productlijn van Flexa dat ontwikkeld is door Flexa ColorLab. De collectie bestaat uit een combinatie van primers, lakken en muurverven. Flexa ColorLab is een collectief kleurspecialisten die zeer vakbekwaam zijn en nieuwe verven, kleuren, tinten en glansgraden construeren. Deze specialisten investeren al hun tijd en aandacht in innovatieve verf. Dat heeft geresulteerd in de Flexa Pure collectie.

De Flexa Pure productlijn bestaat uit klassieke kleuren die gecomponeerd worden met moderne tinten. Tevens wordt de moderne technologie toegepast om de verf van hedendaagse kwaliteit te waarborgen. Het resulteert in een productlijn met een moderne uitstraling en een uiterst hoge dekkingsgraad. Niets overdreven, geen overmatige taferelen; Flexa Pure is een echte pure verf.

De Flexa Pure productlijn is onder te verdelen in muur- en plafondverf en lakverf. De muur- en plafondverf collectie bevat eigenschappen die de muurverf een zeer goede kwaliteit, maar bovenal, een grote duurzaamheid geven. De Flexa Pure Muurverf is bestemd voor binnenhuis op muren en plafonds. Het heeft een basis van acrylaatdispersie, wat de verf behalve waterverdunbaar ook reinigbaar maakt na het drogen. Muren en plafonds kunnen na behandeling met de Flexa Pure verven intensief worden geschrobd zonder dat dit ten koste gaat van de kleur of intensiteit. Dit maakt de verf zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes die meer kans hebben op vervuiling.

De lakverf van Flexa Pure is geschikt voor hout, kunststof en metaal. De lakverf heeft een prachtig effect op kozijnen en houten meubels. Het heeft een basis van polyurethaan dispersie, wat in de schilderswereld bekend staat als slijtvast. De lakverf is hierdoor extra stootvast, de glans en kleur blijven dan ook gedurende een zeer lange tijd puntgaaf. De lakverf is optimaal beschermd tegen krassen, slijtage en schade. Dit maakt hem goed inzetbaar op intensief gebruikt meubilair zoals een eettafel. Daarnaast is de lakverf ook nog eens geurarm, wat de gebruiksvriendelijkheid binnenshuis nog verder vergroot.

Kleurenpaletten van Flexa Pure

Flexa Pure is een productlijn die de kleurenpaletten anders onderverdeelt dan andere productlijnen. Doorgaans worden de kleurpaletten gevuld met vergelijkbare kleuren die erg verschillen van andere kleurenpaletten. Flexa Pure vult dit anders in. De kleurenwaaier van deze productlijn bevat 120 tijdloze kleuren die uiteenlopen van lichte tinten tot donkere retrokleuren verdeeld in 3 kleurenpaletten. Deze kleuren passen goed bij elkaar en lopen prachtig over. De kleurenpaletten sluiten dan ook naadloos op elkaar aan. Iedere kleur wordt als het ware in 3 edities uitgevoerd, die in de kleurenpaletten worden verdeeld. Dat betekent dat de paletten allemaal dezelfde kleurverloop hebben. De intensiteit en de tint zijn de variërende elementen. De kleurenpaletten zijn:

 • Vergrijsde kleuren; de verfijnde tinten en milde kleuren.
 • Natuurlijke kleuren; de rijke collectie kleuren uit de natuurlijke omgeving.
 • Felle en pastel kleuren; de delicate retro-uitstraling.

Het Vergrijsde kleurenpalet heeft tinten waar de intensiteit van de kleuren laag is. De kenmerken zijn neutraal en zacht. Kleuren in dit kleurenpalet zijn goed te combineren met een donkere en felgekleurde meubels. Flexa Pure classificeert 40 kleuren in dit palet. De titels van deze kleuren beginnen allemaal met ‘subtle’ of ‘delicate’. Dit geeft aan dat het om subtiele kleuren uit het Vergrijsde kleurenpalet gaat.
Het Natuurlijke kleurenpalet bestaat uit dezelfde tinten als het vergrijsde kleurenpalet, alleen zijn deze kleuren rijker. De prachtige natuur wordt weergegeven in 40 unieke kleuren die rijmen met het vergrijsde kleurenpalet. De kernwoorden in deze kleuren zijn: ‘gentle’ en ‘mild’, wat de sierlijke natuur omschrijft. Het Felle en pastel kleurenpalet sluit weer aan op het Natuurlijke Kleurenpalet, waar de kleuren intenser zijn. Dit palet bestaat uit gepassioneerde tinten met sterke overtuiging. Flexa Pure geeft met deze 40 kleuren leven aan de productlijn. De termen die in de titels voorkomen, zijn ‘real’ en ‘full’. Wie op wilt vallen, kiest voor het Felle en pastel kleurenpalet.

De Flexa Pure kleurenpaletten zijn een bron van inspiratie. De 120 kleuren geeft een ruime keuze voor de gebruiker. Zit de kleur die je wilt hebben er niet bij? Dan kunnen wij deze toch leveren. Wij kunnen namelijk iedere gewenste kleur voor je mengen. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens op de kleurenwaaier.

Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure is een productlijn dat ook te verkrijgen is in een authentieke variëteit: krijtverf. Krijtverf is een extra matte, poederachtige verf. De doffe zachte uitstraling is zowel op muren als op houten meubels en accessoires toe te passen. Krijtverf is zeer populair, maar niet altijd praktisch. Krijtverf wordt in de regel snel vuil, wat het ongeschikt maakt voor veel ruimtes.

Bij Flexa Pure is dit niet het geval. De krijtverf is met zorg samengesteld uit dezelfde basiselementen als de andere verven van de productlijn. Flexa is erin geslaagd om een krijtverf te ontwikkelen die behalve heel modern, ook heel goed te reinigen is. Hierin is het merk bijna uniek. Dankzij de isolerende eigenschappen van de verf worden kleine oneffenheden op de muur onzichtbaar. Daarbij kan de verf ook goed tegen vocht, wat hem zelfs in een keuken of badkamer toepasbaar maakt.

De glansgraad

Flexa Pure is een productlijn dat zich bruikbaar stelt voor zowel muren en plafonds, als kozijnen en meubels binnenshuis. Dat zorgt voor een grote spreiding in de glansgraad van de productlijn. De glansgraad vertaalt de hoeveelheid licht dat weerkaatst wordt op de verf. Is de glansgraad hoog, dan weerkaatst de verf veel licht. Je ziet dan een reflectie in de verf. De kleur wordt dan subtieler. Is de glansgraad laag, dan is er weinig tot geen reflectie te zien en wordt de kleur intenser. Verven die voor gebruik binnenshuis bestemd zijn, hebben zelden een hoge glansgraad. Een algemeen bekend feit in de verfbranche is dat een weerspiegelende muur een rommelig gevoel geeft, terwijl een gedempte muur een prettig blikveld geeft. Daarom zal de glansgraad van muurverf altijd relatief laag zijn.

Flexa Pure Muurverf kent vier glansgraden: Extra Mat – Kalkmat – Mat – Zijdemat.

De glansgraad van Flexa Pure op hout en kunststof verschilt danig van de glansgraad op de muur. Op meubels, vloeren en betimmeringen wordt vaak gebruik gemaakt van meer glans om de ondergrond goed tot zijn recht te laten komen. Daarom heeft de Flexa Pure lakverf de volgende glansgraden: Mat – Zijdeglans – Hoogglans.

Waarom Flexa Pure bestellen bij Kleuro.nl?

Flexa Pure producten bestellen bij Kleuro.nl brengt vele voordelen met zich mee. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is voor belangrijk voor ons dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke prijs en een optimale service. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Flexa Pure wordt alleen bij verfspeciaalzaken van kwaliteit verkocht vanwege het authentieke karakter. Vraag onze specialisten naar de productspecificaties.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd. Op de webshop kun je zien welke producten wij op voorraad hebben.
 • Zijn de producten ‘s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag én op zaterdag de hele dag open.
 • Andere bekende producten van Flexa zijn: Flexa Creations en Flexa Mooi Makkelijk .
 • Je kan ook een overzicht bekijken van alle Flexa producten op kleuro.nl
PURE MUURVERF EXTRA MATFlexa pure muurverf extra matFlexa pure muurverf extra mat

Flexa pure muurverf extra mat is een extra matte, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaat dispersie. Het is geschikt voor o.a. baksteen, beton, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvlies behang. Het dekt in een keer en is schrobvast klasse 1. Deze muurverf maskeert kleine onregelmatigheden en isoleert nicotine en roet. Verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf16,12
bekijk productBekijk product ▸
PURE KRIJTVERFFlexa pure krijtverfFlexa pure krijtverf

Flexa pure muurverf krijtverf (voorheen muurverf kalkmat) is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen. Het is geschikt voor o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Deze verf is geurarm en zeer schrobvast (klasse 1). Verbruik: ca. 8 m² per liter.

vanaf17,62
bekijk productBekijk product ▸
PURE MUURVERF ZIJDEMATFlexa pure muurverf zijdematFlexa pure muurverf zijdemat

Flexa pure muurverf zijdemat is een prachtige muurverf met een zijdematte uitstraling op polyurethaan- en acrylaatbasis, waardoor het zeer goed schrobvast is. Het is geschikt voor toepassing op bestaande muurverflagen, baksteen, papier- en vinylbehang, schoon metselwerk, glad pleisterwerk en glasvliesbehang. Het is goed bestand tegen waterbelasting waardoor het ideaal is voor badkamer, toilet en overige ruimtes waar bescherming tegen waterbelasting gewenst is. Verbruik: ca. 10-12 m² per liter.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK MATFlexa pure lak matFlexa pure lak mat

Flexa pure lak mat is een kras- en stootvaste, waterverdunbare aflak voor binnen op basis van polyurethaan-dispersie. Het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is reukloos en niet vergelend. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf28,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK ZIJDEGLANSFlexa pure lak zijdeglansFlexa pure lak zijdeglans

Flexa pure lak zijdeglans is een kras- en slijtvaste, waterverdunbare, zijdeglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethaan dispersie. Het is geschikt voor hout, metaal en kunststof zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Deze verf heeft een lange open tijd, snelle droging en doorharding en is reukloos en niet vergelend. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf28,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE LAK HOOGGLANSFlexa pure lak hoogglansFlexa pure lak hoogglans

Flexa pure lak hoogglans is een waterverdunbare aflak op basis van polyurethaan alkydemulsie. Het is geschikt voor binnen en buiten op hout, metaal en kunststof. Het is reukloos, sneldrogend en hardt snel uit en is dus zeer geschikt voor binnengebruik. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf22,49
bekijk productBekijk product ▸
PURE GRONDLAKFlexa pure grondlakFlexa pure grondlak

Flexa pure grondlak is een goed vullende, vochtregulerende hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van acrylaathars. Het is geschikt als hechtlaag op hout, harde kunststof en dekkend schilderwerk. Het is bij 20°C overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 12 m² per liter.

vanaf20,99
bekijk productBekijk product ▸
KLEURSTAAL PURE A4Flexa kleurstaal pure a4Flexa kleurstaal pure a4

Flexa colorwall kleurstrook is een handgeschilderde, grote kleurstrook die een reëel beeld van de betreffende kleur. Let op, u ontvangt alleen een kleurstrook van de betreffende kleur en niet de gehele waaier.

vanaf1,00
bekijk productBekijk product ▸

Flexa Pure

Flexa Pure is een productlijn van Flexa dat ontwikkeld is door Flexa ColorLab. De collectie bestaat uit een combinatie van primers, lakken en muurverven. Flexa ColorLab is een collectief kleurspecialisten die zeer vakbekwaam zijn en nieuwe verven, kleuren, tinten en glansgraden construeren. Deze specialisten investeren al hun tijd en aandacht in innovatieve verf. Dat heeft geresulteerd in de Flexa Pure collectie.

De Flexa Pure productlijn bestaat uit klassieke kleuren die gecomponeerd worden met moderne tinten. Tevens wordt de moderne technologie toegepast om de verf van hedendaagse kwaliteit te waarborgen. Het resulteert in een productlijn met een moderne uitstraling en een uiterst hoge dekkingsgraad. Niets overdreven, geen overmatige taferelen; Flexa Pure is een echte pure verf.

De Flexa Pure productlijn is onder te verdelen in muur- en plafondverf en lakverf. De muur- en plafondverf collectie bevat eigenschappen die de muurverf een zeer goede kwaliteit, maar bovenal, een grote duurzaamheid geven. De Flexa Pure Muurverf is bestemd voor binnenhuis op muren en plafonds. Het heeft een basis van acrylaatdispersie, wat de verf behalve waterverdunbaar ook reinigbaar maakt na het drogen. Muren en plafonds kunnen na behandeling met de Flexa Pure verven intensief worden geschrobd zonder dat dit ten koste gaat van de kleur of intensiteit. Dit maakt de verf zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes die meer kans hebben op vervuiling.

De lakverf van Flexa Pure is geschikt voor hout, kunststof en metaal. De lakverf heeft een prachtig effect op kozijnen en houten meubels. Het heeft een basis van polyurethaan dispersie, wat in de schilderswereld bekend staat als slijtvast. De lakverf is hierdoor extra stootvast, de glans en kleur blijven dan ook gedurende een zeer lange tijd puntgaaf. De lakverf is optimaal beschermd tegen krassen, slijtage en schade. Dit maakt hem goed inzetbaar op intensief gebruikt meubilair zoals een eettafel. Daarnaast is de lakverf ook nog eens geurarm, wat de gebruiksvriendelijkheid binnenshuis nog verder vergroot.

Kleurenpaletten van Flexa Pure

Flexa Pure is een productlijn die de kleurenpaletten anders onderverdeelt dan andere productlijnen. Doorgaans worden de kleurpaletten gevuld met vergelijkbare kleuren die erg verschillen van andere kleurenpaletten. Flexa Pure vult dit anders in. De kleurenwaaier van deze productlijn bevat 120 tijdloze kleuren die uiteenlopen van lichte tinten tot donkere retrokleuren verdeeld in 3 kleurenpaletten. Deze kleuren passen goed bij elkaar en lopen prachtig over. De kleurenpaletten sluiten dan ook naadloos op elkaar aan. Iedere kleur wordt als het ware in 3 edities uitgevoerd, die in de kleurenpaletten worden verdeeld. Dat betekent dat de paletten allemaal dezelfde kleurverloop hebben. De intensiteit en de tint zijn de variërende elementen. De kleurenpaletten zijn:

 • Vergrijsde kleuren; de verfijnde tinten en milde kleuren.
 • Natuurlijke kleuren; de rijke collectie kleuren uit de natuurlijke omgeving.
 • Felle en pastel kleuren; de delicate retro-uitstraling.

Het Vergrijsde kleurenpalet heeft tinten waar de intensiteit van de kleuren laag is. De kenmerken zijn neutraal en zacht. Kleuren in dit kleurenpalet zijn goed te combineren met een donkere en felgekleurde meubels. Flexa Pure classificeert 40 kleuren in dit palet. De titels van deze kleuren beginnen allemaal met ‘subtle’ of ‘delicate’. Dit geeft aan dat het om subtiele kleuren uit het Vergrijsde kleurenpalet gaat.
Het Natuurlijke kleurenpalet bestaat uit dezelfde tinten als het vergrijsde kleurenpalet, alleen zijn deze kleuren rijker. De prachtige natuur wordt weergegeven in 40 unieke kleuren die rijmen met het vergrijsde kleurenpalet. De kernwoorden in deze kleuren zijn: ‘gentle’ en ‘mild’, wat de sierlijke natuur omschrijft. Het Felle en pastel kleurenpalet sluit weer aan op het Natuurlijke Kleurenpalet, waar de kleuren intenser zijn. Dit palet bestaat uit gepassioneerde tinten met sterke overtuiging. Flexa Pure geeft met deze 40 kleuren leven aan de productlijn. De termen die in de titels voorkomen, zijn ‘real’ en ‘full’. Wie op wilt vallen, kiest voor het Felle en pastel kleurenpalet.

De Flexa Pure kleurenpaletten zijn een bron van inspiratie. De 120 kleuren geeft een ruime keuze voor de gebruiker. Zit de kleur die je wilt hebben er niet bij? Dan kunnen wij deze toch leveren. Wij kunnen namelijk iedere gewenste kleur voor je mengen. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens op de kleurenwaaier.

Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure is een productlijn dat ook te verkrijgen is in een authentieke variëteit: krijtverf. Krijtverf is een extra matte, poederachtige verf. De doffe zachte uitstraling is zowel op muren als op houten meubels en accessoires toe te passen. Krijtverf is zeer populair, maar niet altijd praktisch. Krijtverf wordt in de regel snel vuil, wat het ongeschikt maakt voor veel ruimtes.

Bij Flexa Pure is dit niet het geval. De krijtverf is met zorg samengesteld uit dezelfde basiselementen als de andere verven van de productlijn. Flexa is erin geslaagd om een krijtverf te ontwikkelen die behalve heel modern, ook heel goed te reinigen is. Hierin is het merk bijna uniek. Dankzij de isolerende eigenschappen van de verf worden kleine oneffenheden op de muur onzichtbaar. Daarbij kan de verf ook goed tegen vocht, wat hem zelfs in een keuken of badkamer toepasbaar maakt.

De glansgraad

Flexa Pure is een productlijn dat zich bruikbaar stelt voor zowel muren en plafonds, als kozijnen en meubels binnenshuis. Dat zorgt voor een grote spreiding in de glansgraad van de productlijn. De glansgraad vertaalt de hoeveelheid licht dat weerkaatst wordt op de verf. Is de glansgraad hoog, dan weerkaatst de verf veel licht. Je ziet dan een reflectie in de verf. De kleur wordt dan subtieler. Is de glansgraad laag, dan is er weinig tot geen reflectie te zien en wordt de kleur intenser. Verven die voor gebruik binnenshuis bestemd zijn, hebben zelden een hoge glansgraad. Een algemeen bekend feit in de verfbranche is dat een weerspiegelende muur een rommelig gevoel geeft, terwijl een gedempte muur een prettig blikveld geeft. Daarom zal de glansgraad van muurverf altijd relatief laag zijn.

Flexa Pure Muurverf kent vier glansgraden: Extra Mat – Kalkmat – Mat – Zijdemat.

De glansgraad van Flexa Pure op hout en kunststof verschilt danig van de glansgraad op de muur. Op meubels, vloeren en betimmeringen wordt vaak gebruik gemaakt van meer glans om de ondergrond goed tot zijn recht te laten komen. Daarom heeft de Flexa Pure lakverf de volgende glansgraden: Mat – Zijdeglans – Hoogglans.

Waarom Flexa Pure bestellen bij Kleuro.nl?

Flexa Pure producten bestellen bij Kleuro.nl brengt vele voordelen met zich mee. Wij proberen onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is voor belangrijk voor ons dat je kunt profiteren van een zo voordelig mogelijke prijs en een optimale service. Als je producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Flexa Pure wordt alleen bij verfspeciaalzaken van kwaliteit verkocht vanwege het authentieke karakter. Vraag onze specialisten naar de productspecificaties.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd. Op de webshop kun je zien welke producten wij op voorraad hebben.
 • Zijn de producten ‘s avonds voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat ze de volgende dag in huis zijn.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland.
 • Je kunt je bestelling ook zelf in de winkel afhalen. Dan betaal je helemaal geen bezorgkosten. Wij zijn elke werkdag én op zaterdag de hele dag open.
 • Andere bekende producten van Flexa zijn: Flexa Creations en Flexa Mooi Makkelijk .
 • Je kan ook een overzicht bekijken van alle Flexa producten op kleuro.nl
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter