Histor: voor het betere werk

Al sinds 1949 levert het Nederlandse topmerk Histor een breed assortiment producten waarmee je jouw hele huis kunt schilderen. Histor heeft hoogwaardige, innovatieve lakken en muurverven voor binnen en buiten tot jouw beschikking. Voor iedere klus heeft Histor het ideale product!

Histor muurverf

Histor heeft voor iedere ondergrond wel een geschikte muurverf. Met Histor kun jij probleemloos je woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer verven. Je kunt jouw Histor muurverf bestellen in de kleur die jij wilt. Je kunt hierbij kiezen voor een van de vele kant-en-klare Histor kleuren of voor een van de talloze mengkleuren van de originele mengmachine met de originele kleurpasta’s. Ook kun jij zelf de glans bepalen: wil je mat, kalkmat of zelfs glanzend? Dat is geen probleem met Histor! Histor kleuren kun je eenvoudig kiezen met de Kleurkiezer. Dit is een digitaal programma waarmee jij je muren digitaal kunt 'schilderen', zodat jij direct het effect ziet in je eigen interieur. Handig!

Histor Monodek: voor de snelle schilder

Wil je snel klaar zijn met je klus? Gebruik dan Histor Monodek. Deze makkelijk verwerkbare muurverf is van hoge kwaliteit en dekt over het algemeen in één laag. En dankzij de anti-dust technologie blijven je muur en plafond nóg langer wit. Het zorgt er namelijk voor dat er minder stof aangetrokken wordt, zelfs rond radiatoren of roosters. Met Histor Monodek kun jij dus langdurig genieten van een egaal witte muur en plafond!

Histor Perfect Finish

Wil jij je muur een ander kleurtje geven? Dan is Histor Perfect Finish de juiste keuze voor jou. Deze muurverf is kant-en-klaar verkrijgbaar in 48 prachtige, eigentijdse kleuren. Wil je toch een andere kleur? Geen probleem! Met de originele mengmachine en kleurpasta’s mengen wij de verf in de door jou gewenste kleur. Omdat Histor perfect finish ook nog eens verkrijgbaar is in verschillende glansgraden, van extra mat tot glans, bepaal jij zelf ook nog eens de algehele uitstraling van je muren! Voor iedere smaak en ieder interieur heeft Histor Perfect Finish Muurverf het juiste product.

Histor Color Collection

Haal de kracht van de natuur in huis met Histor Color Collection. Kies voor mooie zachte natuurlijke tinten of juist wat vrolijkere en heldere kleuren. Met zowel lak als muurverven is dit een ideale collectie om je huis een metamorfose mee te geven.

Bestel Histor bij Kleuro.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
  • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
  • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
  • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
  • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.