menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
IMOLA VEILIGHEIDSSANDAAL S1PAboutblu imola veiligheidssandaal s1pAboutblu imola veiligheidssandaal s1p

Aboutblu lage schoen imola s1p heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, bovenmateriaal van suedeleder en textiel en een pu/tpu buitenzool. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is ventilerend. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s1p esd uni en iso 20345:2012/src (50383) gecertificeerd.

vanaf110,11
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S3 VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s3 veiligheidsschoenAboutblu tropea s3 veiligheidsschoen

Aboutblu tropea S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN BOA LE MANS TOPAboutblu werkschoen boa le mans topAboutblu werkschoen boa le mans top

About blue lage schoen le mans top heeft het innovatieve atop/boa sluitsysteem waarmee de werkschoenen snel en eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden. Met slechts 1 draai aan de knop kunnen de veiligheidsschoenen bovendien tijdens de werkdag snel opnieuw afgesteld worden voor een optimaal draagcomfort. Het is gemaakt van ademend en naadloos textiel. De schoen is daarnaast antistatisch en metaalvrij met een schobabsorberende hiel en olie- en benzinebestendige zool. Het heeft daarnaast een antislipzool en een ladder grip. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed. Het heeft een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een pu/tpu buitenzool en een uitneembare, antibacteriŽle, absorberende binnenzool. De voering is van plasmafeel.

vanaf140,36
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen indianapolis s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50351) gecertificeerd.

vanaf119,79
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S1P VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s1p veiligheidsschoenAboutblu tropea s1p veiligheidsschoen

Aboutblu Tropea S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
Mars low veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu mars low veiligheidsschoen s3 esd srcAboutblu mars low veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu lage schoen mars low s3 heeft naadloos, hoogwaardig, snijbestendig microvezel bovenmateriaal, wat een uitstekende duurzaamheid en comfort garandeert. Het bovenmateriaal is niet alleen waterafstotend en ademend, maar ook goed bestand tegen chemicaliŽn. De reflecterende accenten zorgen voor een trendy look en extra zichtbaarheid. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anotomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus en plasmafeel voering. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf145,20
bekijk productBekijk product ▸
LUCERNA VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu lucerna veiligheidsschoenAboutblu lucerna veiligheidsschoen

Aboutblu Lucerna veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een buitenzool van pu. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor toepassing in food en hygiene. Het is geproduceerd in ItaliŽ en S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25026) gecertificeerd.

vanaf64,13
bekijk productBekijk product ▸
ITALIA VEILIGHEIDSSCHOEN S2Aboutblu italia veiligheidsschoen s2Aboutblu italia veiligheidsschoen s2

Aboutblu Italia veiligheidsschoen S2 heeft microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor food/hygiene. Het is S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19267) gecertificeerd.

vanaf71,39
bekijk productBekijk product ▸
NEW URAGANO S3 lasschoenAboutblu new uragano s3 lasschoenAboutblu new uragano s3 lasschoen

Aboutblu lage schoen new uragano heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriŽle binnenzool. Het bovenmateriaal is van leder en de buitenzool is van pu/rubber. De schoen is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool, is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de zware industrie en lassen.

vanaf121,00
bekijk productBekijk product ▸
BAROLO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen barolo s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (20944) gecertificeerd.

vanaf87,12
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS LAGE VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu le mans lage veiligheidsschoen s3Aboutblu le mans lage veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen le mans s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is esd uni en iso 20345:2012/src (50376) gecertificeerd.

vanaf118,58
bekijk productBekijk product ▸
Oikos low veiligheidsschoen S3 SRCAboutblu oikos low veiligheidsschoen s3 srcAboutblu oikos low veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu lage schoen oikos low s3 heeft nubuck leder bovenmateriaal, een pu/pu zool en een absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen, een olie- en benzinebestendige zool en een kruipneus. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie, synthetische tussenzool, een composiet veiligheidsneus en een plasmafeel voering. Het is geschikt voor de enginering, zware industrie en de bouw.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
BOSTON VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu boston veiligheidsschoen s1pAboutblu boston veiligheidsschoen s1p

Aboutblu Boston is een veiligheidsschoen S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19382). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van suede en textiel. De schoen is antistastisch, metaalvrij en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, de bouw en lichte industrie.

vanaf79,86
bekijk productBekijk product ▸
MERCURY VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Mercury S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
SATURNO LOWAboutblu saturno lowAboutblu saturno low

Aboutblu lage schoen saturno low s3 heeft snijbestendig, ventilerend bovenmateriaal van gerecycled socknit-stof, een carbon veiligheidsneus, een uitneembare, absorberende, antibacteriŽle binnenzool, een zeroperforatie/synthetische tussenzool en een pu/rubber zool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft een schokabsorberende hiel, heeft een hitte-, olie- en benzinebestendige zool en is waterafstotend. Het bevat geen dierlijke materialen en heeft een anatomisch gevormd voetbed. Het is uni en iso 20345:2012, dguv 112-191 en src genormeerd. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf150,04
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit low heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19287) gecertificeerd.

vanaf106,48
bekijk productBekijk product ▸
MUGELLO LAGE SCHOEN S3 ESDAboutblu mugello lage schoen s3 esdAboutblu mugello lage schoen s3 esd

Aboutblu lage schoen Mugello S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn en lichte industrie. Het is SRC UNI EN ISO 20345:2012 DGUV 112 191 gecertificeerd.

vanaf123,42
bekijk productBekijk product ▸
S1P LAGE VEILIGHEIDSSCHOEN NAOSAboutblu s1p lage veiligheidsschoen naosAboutblu s1p lage veiligheidsschoen naos

Aboutblu lage schoen naos low met aluminium neus en ondoordringbare zool van keramisch behandelde textielvezels is een superlichte schoen in coole look. Het bovenmateriaal is van luchtig, ademend mesh- materiaal met leren inzetten en het heeft een uiterst ademende mesh-voering en een volledige, anatomisch gevormde en uitneembare inlegzool. Het heeft daarnaast een antislip tweelaags pur-zool conform src, antistatisch, brandstofbestendig en hittebestendig tot ca. 110įc.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
Saturno Top veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu saturno top veiligheidsschoen s3 esd srcAboutblu saturno top veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu lage schoen saturno top s3 is van gerecycled 3d socknit-stof, wat waterafstotend en zeer ademend is. De stof rafelt niet en is snij-, scheur- en schuurbestendig waardoor het een maximale bescherming biedt. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus, een plasmafeel voering en een atop sluitsysteem. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf183,32
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3

Aboutblu Discovery low heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
NEW SALOR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen New Salor S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
LAGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN BALTEUS LOWAboutblu lage s3 veiligheidsschoen balteus lowAboutblu lage s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu lage schoen balteus low s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend, heeft o.a. antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een plasmafeel voering en een composiet neus. Het is geschikt voor de zware industrie en de bouw. Het is uni en iso 20345:2012, src en dguv 112-191 gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
T-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN ESDAboutblu t-light veiligheidsschoen esdAboutblu t-light veiligheidsschoen esd

Aboutblu lage schoen t-light esd s3 heeft lederen bovenmateriaal, een plasmafeel voering, een composiet veiligheidsneus, en een uitneembare, antibacteriŽle, absorberende binnenzool. Het heeft een zeroperforatie/synthetische tussenzool en een pu/pu buitenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij, waterafstotend en ademend. Het heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is uni en iso 20345:2012, dgv 112-191 en src gecertificeerd.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
ESTORIL VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu estoril veiligheidsschoen s1pAboutblu estoril veiligheidsschoen s1p

Aboutblu estoril veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antistatische binnenzool en textiel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50349) gecertificeerd.

vanaf118,58
bekijk productBekijk product ▸
werkschoen BOA Balteus TopAboutblu werkschoen boa balteus topAboutblu werkschoen boa balteus top

Aboutblu lage schoen balteus top s3 heeft het innovatieve atop/boa sluitsysteem waarmee de werkschoenen snel en eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden. Met slechts 1 draai aan de knop kunnen de veiligheidsschoenen bovendien tijdens de werkdag snel opnieuw afgesteld worden voor een optimaal draagcomfort. De schoenen zijn daarnaast antistatisch, metaalvrij, waterafstotend en ademend. Ze hebben schokabsorberende hielen en olie- en benzinebestendige antislipzolen met laddergrip. Daarnaast is het voetbed anatomisch gevormd. Het bovenmateriaal is van leder en de schoenen hebben een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een pu/pu buitenzool en een antibacteriŽle/absorberende binnenzool. De voering is van plasmafeel. De schoenen zijn geschikt voor de zware industrie en bouw (afwerking).

vanaf135,52
bekijk productBekijk product ▸
MIDDELHOGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN BALTEUS LOWAboutblu middelhoge s3 veiligheidsschoen balteus lowAboutblu middelhoge s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu middelhoge schoen balteus mid s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend, heeft o.a. antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een plasmafeel voering en een composiet neus. Het is geschikt voor de zware industrie en de bouw. Het is uni en iso 20345:2012, src en dguv 112-191 gecertificeerd.

vanaf106,48
bekijk productBekijk product ▸
NEPTUNUS SCHOENENDassy neptunus schoenenDassy neptunus schoenen

Dassy schoenen neptunus zijn lage schoenen met een voering in Plasmafeelģ, zeroperforatie, antistatische tussenzolen in Kevlar, transparante antislipzolen en veiligheidsneus in composiet. Ze zijn metaalvrij en geproduceerd in ItaliŽ. Certificering: UNI EN ISO 20345:2012/SRC.

vanaf95,59
bekijk productBekijk product ▸
CORUS S3 LAGE SCHOENDassy corus s3 lage schoenDassy corus s3 lage schoen

Dassy schoenen corus zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en het gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf102,85
bekijk productBekijk product ▸
NOX S3 LAGE VEILIGHEIDSSCHOENDassy nox s3 lage veiligheidsschoenDassy nox s3 lage veiligheidsschoen

Dassy schoen Nox biedt een superieure bescherming, zit bijzonder comfortabel en ziet er goed uit. Het heeft waterafstotend bovenmateriaal en ESD-bescherming. Daarnaast zit de schoen uitermate comfortabel dankzij de thermogevormde inlegzool en het flexibele bovenmateriaal. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool, een antislipzool en een ladder grip. Het is geproduceerd in ItaliŽ en heeft veiligheidsklasse S3. Het bovenmateriaal is gemaakt van textiel en het heeft een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie synthetische tussenzool, een PU/PU buitenzool, een uitneembare, antibacteriŽle, absorberend binnenzool en een plasmafeel binnenvoering. Het is UNI EN ISO 20345:2012 en DGUV 112-191.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
ZEUS SCHOENENDassy zeus schoenenDassy zeus schoenen

Dassy schoenen zeus zijn lage schoenen, gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in composiet en Reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf101,04
bekijk productBekijk product ▸
ACHILLES SCHOENENDassy achilles schoenenDassy achilles schoenen

Dassy schoenen achilles zijn voorzien van schokabsorberende hielen, ademend bovenleder, olie- en benzine bestendige zolen en stalen neuzen. Ze voldoen aan veiligheidsklasse EN ISO 20345:2004 - S1P.

vanaf99,83
bekijk productBekijk product ▸
JUPITER SCHOENENDassy jupiter schoenenDassy jupiter schoenen

Dassy schoenen jupiter zijn lage schoenen gekeurd volgens uni en iso 20345:2012/src. De voering is in plasmafeel en de schoenen hebben zeroperforatie en een antistatische tussenzool in kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus van staal en een reflecterende bies.

vanaf84,10
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT LOW VEILIGHEIDSSCHOENGerba sneaker next low veiligheidsschoenGerba sneaker next low veiligheidsschoen

Gerba lage schoen sneaker next s3 heeft textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
SLIP ON COMPO S2Herock slip on compo s2Herock slip on compo s2

Herock footwear slip on compo s2 is een comfortabele Slip-On schoen. Het bovenstuk heeft waterafstotende microvezels en het heeft een ademende voering. De binnenzool is anatomisch, antistatisch en uitneembaar.

vanaf22,98
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN LEER LAAGNeo werkschoen leer laagNeo werkschoen leer laag

Neo werkschoen leer laag is Antislip, S1P, Antistatisch, 200J, Antischock, Stalen Neus, SLS, CE gekeurd.

vanaf61,70
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN SUEDE LAAGNeo werkschoen suede laagNeo werkschoen suede laag

Neo werkschoen suede laag is Antislip, S1P, Antistatisch, 200J, Antischock, Stalen Neus, SLS en CE gekeurd.

vanaf68,35
bekijk productBekijk product ▸
LAGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN TEXASNo stop lage s3 veiligheidsschoen texasNo stop lage s3 veiligheidsschoen texas

No stop lage schoen texas s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend en de schoen heeft antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een composiet veiligheidsneus. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw.

vanaf70,18
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY LOW S2 SHOESad safety low s2 shoeSad safety low s2 shoe

Sad footwear safety low shoe s2 is een laag model instapper met stalen neus, een antistatisch uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm en een PU zool die schokabsorberend is in de hiel. De schoen is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd. Het bovenstuk is van microfibre, de voering is van slijtvast gewatteerd polyester en het heeft een splitleder hielstukje tegen slijtage.

vanaf22,48
bekijk productBekijk product ▸
IMOLA VEILIGHEIDSSANDAAL S1PAboutblu imola veiligheidssandaal s1p

Aboutblu imola veiligheidssandaal s1p

Aboutblu lage schoen imola s1p heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, bovenmateriaal van suedeleder en textiel en een pu/tpu buitenzool. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool en is ventilerend. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s1p esd uni en iso 20345:2012/src (50383) gecertificeerd.

vanaf110,11
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S3 VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s3 veiligheidsschoen

Aboutblu tropea s3 veiligheidsschoen

Aboutblu tropea S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN BOA LE MANS TOPAboutblu werkschoen boa le mans top

Aboutblu werkschoen boa le mans top

About blue lage schoen le mans top heeft het innovatieve atop/boa sluitsysteem waarmee de werkschoenen snel en eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden. Met slechts 1 draai aan de knop kunnen de veiligheidsschoenen bovendien tijdens de werkdag snel opnieuw afgesteld worden voor een optimaal draagcomfort. Het is gemaakt van ademend en naadloos textiel. De schoen is daarnaast antistatisch en metaalvrij met een schobabsorberende hiel en olie- en benzinebestendige zool. Het heeft daarnaast een antislipzool en een ladder grip. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed. Het heeft een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een pu/tpu buitenzool en een uitneembare, antibacteriŽle, absorberende binnenzool. De voering is van plasmafeel.

vanaf140,36
bekijk productBekijk product ▸
INDIANAPOLIS LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3

Aboutblu indianapolis low veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen indianapolis s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor toepassing in logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src (50351) gecertificeerd.

vanaf119,79
bekijk productBekijk product ▸
TROPEA S1P VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu tropea s1p veiligheidsschoen

Aboutblu tropea s1p veiligheidsschoen

Aboutblu Tropea S1P heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet neus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25116) gecertificeerd.

vanaf91,96
bekijk productBekijk product ▸
Mars low veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu mars low veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu mars low veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu lage schoen mars low s3 heeft naadloos, hoogwaardig, snijbestendig microvezel bovenmateriaal, wat een uitstekende duurzaamheid en comfort garandeert. Het bovenmateriaal is niet alleen waterafstotend en ademend, maar ook goed bestand tegen chemicaliŽn. De reflecterende accenten zorgen voor een trendy look en extra zichtbaarheid. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anotomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus en plasmafeel voering. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf145,20
bekijk productBekijk product ▸
LUCERNA VEILIGHEIDSSCHOENAboutblu lucerna veiligheidsschoen

Aboutblu lucerna veiligheidsschoen

Aboutblu Lucerna veiligheidsschoen heeft bovenmateriaal gemaakt van microvezel en een buitenzool van pu. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een stalen neus en is geschikt voor toepassing in food en hygiene. Het is geproduceerd in ItaliŽ en S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (25026) gecertificeerd.

vanaf64,13
bekijk productBekijk product ▸
ITALIA VEILIGHEIDSSCHOEN S2Aboutblu italia veiligheidsschoen s2

Aboutblu italia veiligheidsschoen s2

Aboutblu Italia veiligheidsschoen S2 heeft microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor food/hygiene. Het is S2 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19267) gecertificeerd.

vanaf71,39
bekijk productBekijk product ▸
NEW URAGANO S3 lasschoenAboutblu new uragano s3 lasschoen

Aboutblu new uragano s3 lasschoen

Aboutblu lage schoen new uragano heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriŽle binnenzool. Het bovenmateriaal is van leder en de buitenzool is van pu/rubber. De schoen is waterafstotend, heeft een hittebestendige zool, is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de zware industrie en lassen.

vanaf121,00
bekijk productBekijk product ▸
BAROLO VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3

Aboutblu barolo veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen barolo s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend en heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw. Het is s3 uni en iso 20345:2012/src (20944) gecertificeerd.

vanaf87,12
bekijk productBekijk product ▸
LE MANS LAGE VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu le mans lage veiligheidsschoen s3

Aboutblu le mans lage veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen le mans s3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, heeft snijbestendig bovenmateriaal, is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool, heeft esd en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is esd uni en iso 20345:2012/src (50376) gecertificeerd.

vanaf118,58
bekijk productBekijk product ▸
Oikos low veiligheidsschoen S3 SRCAboutblu oikos low veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu oikos low veiligheidsschoen s3 src

Aboutblu lage schoen oikos low s3 heeft nubuck leder bovenmateriaal, een pu/pu zool en een absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft schokabsorberende hielen, een olie- en benzinebestendige zool en een kruipneus. De schoen is waterafstotend en heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie, synthetische tussenzool, een composiet veiligheidsneus en een plasmafeel voering. Het is geschikt voor de enginering, zware industrie en de bouw.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
BOSTON VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu boston veiligheidsschoen s1p

Aboutblu boston veiligheidsschoen s1p

Aboutblu Boston is een veiligheidsschoen S1P UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19382). Het heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van suede en textiel. De schoen is antistastisch, metaalvrij en ademend en heeft schokabsorberende hielen en een olie- en benzinebestendige zool. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, de bouw en lichte industrie.

vanaf79,86
bekijk productBekijk product ▸
MERCURY VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3

Aboutblu mercury veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen Mercury S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, microvezel bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
SATURNO LOWAboutblu saturno low

Aboutblu saturno low

Aboutblu lage schoen saturno low s3 heeft snijbestendig, ventilerend bovenmateriaal van gerecycled socknit-stof, een carbon veiligheidsneus, een uitneembare, absorberende, antibacteriŽle binnenzool, een zeroperforatie/synthetische tussenzool en een pu/rubber zool. De schoen is antistatisch, metaalvrij en ademend. Het heeft een schokabsorberende hiel, heeft een hitte-, olie- en benzinebestendige zool en is waterafstotend. Het bevat geen dierlijke materialen en heeft een anatomisch gevormd voetbed. Het is uni en iso 20345:2012, dguv 112-191 en src genormeerd. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf150,04
bekijk productBekijk product ▸
DETROIT LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3

Aboutblu detroit low veiligheidsschoen s3

Aboutblu veiligheidsschoen Detroit low heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool en het bovenmateriaal is van leder. De schoen is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend en heeft een schobabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is S3 UNI EN ISO 20345:2012/SRC (19287) gecertificeerd.

vanaf106,48
bekijk productBekijk product ▸
MUGELLO LAGE SCHOEN S3 ESDAboutblu mugello lage schoen s3 esd

Aboutblu mugello lage schoen s3 esd

Aboutblu lage schoen Mugello S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, textiel bovenmateriaal en een PU/TPU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD en is geproduceerd in ItaliŽ. Het heeft een composiet veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn en lichte industrie. Het is SRC UNI EN ISO 20345:2012 DGUV 112 191 gecertificeerd.

vanaf123,42
bekijk productBekijk product ▸
S1P LAGE VEILIGHEIDSSCHOEN NAOSAboutblu s1p lage veiligheidsschoen naos

Aboutblu s1p lage veiligheidsschoen naos

Aboutblu lage schoen naos low met aluminium neus en ondoordringbare zool van keramisch behandelde textielvezels is een superlichte schoen in coole look. Het bovenmateriaal is van luchtig, ademend mesh- materiaal met leren inzetten en het heeft een uiterst ademende mesh-voering en een volledige, anatomisch gevormde en uitneembare inlegzool. Het heeft daarnaast een antislip tweelaags pur-zool conform src, antistatisch, brandstofbestendig en hittebestendig tot ca. 110įc.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
Saturno Top veiligheidsschoen S3 ESD SRCAboutblu saturno top veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu saturno top veiligheidsschoen s3 esd src

Aboutblu lage schoen saturno top s3 is van gerecycled 3d socknit-stof, wat waterafstotend en zeer ademend is. De stof rafelt niet en is snij-, scheur- en schuurbestendig waardoor het een maximale bescherming biedt. Het heeft een pu/rubber zool en een uitneembare absorberende en antibacteriŽle binnenzool. De schoen is antistatisch en metaalvrij. Het heeft een schokabsorberende hiel en een hitte-, olie- en benzinebestendige zool. De schoen bevat geen dierlijke materialen, heeft een anatomisch gevormd voetbed, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een carbon veiligheidsneus, een plasmafeel voering en een atop sluitsysteem. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw (afwerking).

vanaf183,32
bekijk productBekijk product ▸
DISCOVERY LOW VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3

Aboutblu discovery low veiligheidsschoen s3

Aboutblu Discovery low heeft een uitneembare, absorberende en antibacteriele binnenzool en microvezel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het heeft een composiet neus en is UNI EN ISO 20345:2012/SRC (51375) gecertificeerd.

vanaf99,22
bekijk productBekijk product ▸
NEW SALOR VEILIGHEIDSSCHOEN S3Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3

Aboutblu new salor veiligheidsschoen s3

Aboutblu lage schoen New Salor S3 heeft een uitneembare, absorberende, antibacteriele binnenzool, lederen bovenmateriaal en een PU buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool en is geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf94,38
bekijk productBekijk product ▸
LAGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN BALTEUS LOWAboutblu lage s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu lage s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu lage schoen balteus low s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend, heeft o.a. antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een plasmafeel voering en een composiet neus. Het is geschikt voor de zware industrie en de bouw. Het is uni en iso 20345:2012, src en dguv 112-191 gecertificeerd.

vanaf100,43
bekijk productBekijk product ▸
T-LIGHT VEILIGHEIDSSCHOEN ESDAboutblu t-light veiligheidsschoen esd

Aboutblu t-light veiligheidsschoen esd

Aboutblu lage schoen t-light esd s3 heeft lederen bovenmateriaal, een plasmafeel voering, een composiet veiligheidsneus, en een uitneembare, antibacteriŽle, absorberende binnenzool. Het heeft een zeroperforatie/synthetische tussenzool en een pu/pu buitenzool. De schoen is antistatisch, metaalvrij, waterafstotend en ademend. Het heeft een schokabsorberende hiel en een olie- en benzinebestendige zool. Het is uni en iso 20345:2012, dgv 112-191 en src gecertificeerd.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
ESTORIL VEILIGHEIDSSCHOEN S1PAboutblu estoril veiligheidsschoen s1p

Aboutblu estoril veiligheidsschoen s1p

Aboutblu estoril veiligheidsschoen heeft een uitneembare, absorberende, antistatische binnenzool en textiel bovenmateriaal. Het is waterafstotend, antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en ESD. Het is geschikt voor logistiek/magazijn, bouw en lichte industrie. Het is S1P ESD UNI EN ISO 20345:2012/SRC (50349) gecertificeerd.

vanaf118,58
bekijk productBekijk product ▸
werkschoen BOA Balteus TopAboutblu werkschoen boa balteus top

Aboutblu werkschoen boa balteus top

Aboutblu lage schoen balteus top s3 heeft het innovatieve atop/boa sluitsysteem waarmee de werkschoenen snel en eenvoudig aan- en uitgetrokken kunnen worden. Met slechts 1 draai aan de knop kunnen de veiligheidsschoenen bovendien tijdens de werkdag snel opnieuw afgesteld worden voor een optimaal draagcomfort. De schoenen zijn daarnaast antistatisch, metaalvrij, waterafstotend en ademend. Ze hebben schokabsorberende hielen en olie- en benzinebestendige antislipzolen met laddergrip. Daarnaast is het voetbed anatomisch gevormd. Het bovenmateriaal is van leder en de schoenen hebben een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie/synthetische tussenzool, een pu/pu buitenzool en een antibacteriŽle/absorberende binnenzool. De voering is van plasmafeel. De schoenen zijn geschikt voor de zware industrie en bouw (afwerking).

vanaf135,52
bekijk productBekijk product ▸
MIDDELHOGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN BALTEUS LOWAboutblu middelhoge s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu middelhoge s3 veiligheidsschoen balteus low

Aboutblu middelhoge schoen balteus mid s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend, heeft o.a. antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een plasmafeel voering en een composiet neus. Het is geschikt voor de zware industrie en de bouw. Het is uni en iso 20345:2012, src en dguv 112-191 gecertificeerd.

vanaf106,48
bekijk productBekijk product ▸
NEPTUNUS SCHOENENDassy neptunus schoenen

Dassy neptunus schoenen

Dassy schoenen neptunus zijn lage schoenen met een voering in Plasmafeelģ, zeroperforatie, antistatische tussenzolen in Kevlar, transparante antislipzolen en veiligheidsneus in composiet. Ze zijn metaalvrij en geproduceerd in ItaliŽ. Certificering: UNI EN ISO 20345:2012/SRC.

vanaf95,59
bekijk productBekijk product ▸
CORUS S3 LAGE SCHOENDassy corus s3 lage schoen

Dassy corus s3 lage schoen

Dassy schoenen corus zijn S3-Veiligheidsschoenen met een sportieve look. Ze bieden naast de onmisbare zeroperforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeelģ voering en het gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder.

vanaf102,85
bekijk productBekijk product ▸
NOX S3 LAGE VEILIGHEIDSSCHOENDassy nox s3 lage veiligheidsschoen

Dassy nox s3 lage veiligheidsschoen

Dassy schoen Nox biedt een superieure bescherming, zit bijzonder comfortabel en ziet er goed uit. Het heeft waterafstotend bovenmateriaal en ESD-bescherming. Daarnaast zit de schoen uitermate comfortabel dankzij de thermogevormde inlegzool en het flexibele bovenmateriaal. Het is antistatisch, metaalvrij en ademend, heeft schokabsorberende een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool, een antislipzool en een ladder grip. Het is geproduceerd in ItaliŽ en heeft veiligheidsklasse S3. Het bovenmateriaal is gemaakt van textiel en het heeft een composiet veiligheidsneus, een zeroperforatie synthetische tussenzool, een PU/PU buitenzool, een uitneembare, antibacteriŽle, absorberend binnenzool en een plasmafeel binnenvoering. Het is UNI EN ISO 20345:2012 en DGUV 112-191.

vanaf112,53
bekijk productBekijk product ▸
ZEUS SCHOENENDassy zeus schoenen

Dassy zeus schoenen

Dassy schoenen zeus zijn lage schoenen, gekeurd volgens UNI EN ISO 20345:2012/SRC. De voering is in Plasmafeelģ, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus in composiet en Reflecterende bies. Geproduceerd in ItaliŽ.

vanaf101,04
bekijk productBekijk product ▸
ACHILLES SCHOENENDassy achilles schoenen

Dassy achilles schoenen

Dassy schoenen achilles zijn voorzien van schokabsorberende hielen, ademend bovenleder, olie- en benzine bestendige zolen en stalen neuzen. Ze voldoen aan veiligheidsklasse EN ISO 20345:2004 - S1P.

vanaf99,83
bekijk productBekijk product ▸
JUPITER SCHOENENDassy jupiter schoenen

Dassy jupiter schoenen

Dassy schoenen jupiter zijn lage schoenen gekeurd volgens uni en iso 20345:2012/src. De voering is in plasmafeel en de schoenen hebben zeroperforatie en een antistatische tussenzool in kevlar. Ze hebben een transparante antislipzool met kruipneus, veiligheidsneus van staal en een reflecterende bies.

vanaf84,10
bekijk productBekijk product ▸
SNEAKER NEXT LOW VEILIGHEIDSSCHOENGerba sneaker next low veiligheidsschoen

Gerba sneaker next low veiligheidsschoen

Gerba lage schoen sneaker next s3 heeft textiel bovenmateriaal en een pu/tpu buitenzool. Het is waterafstotend, antistatisch en ademend, heeft een schokabsorberende hiel, een olie- en benzinebestendige zool en esd. Het heeft een stalen veiligheidsneus en is geschikt voor logistiek/magazijn, lichte industrie en de bouw. Het is s3 esd uni en iso 20345:2012/src gecertificeerd.

vanaf128,26
bekijk productBekijk product ▸
SLIP ON COMPO S2Herock slip on compo s2

Herock slip on compo s2

Herock footwear slip on compo s2 is een comfortabele Slip-On schoen. Het bovenstuk heeft waterafstotende microvezels en het heeft een ademende voering. De binnenzool is anatomisch, antistatisch en uitneembaar.

vanaf22,98
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN LEER LAAGNeo werkschoen leer laag

Neo werkschoen leer laag

Neo werkschoen leer laag is Antislip, S1P, Antistatisch, 200J, Antischock, Stalen Neus, SLS, CE gekeurd.

vanaf61,70
bekijk productBekijk product ▸
WERKSCHOEN SUEDE LAAGNeo werkschoen suede laag

Neo werkschoen suede laag

Neo werkschoen suede laag is Antislip, S1P, Antistatisch, 200J, Antischock, Stalen Neus, SLS en CE gekeurd.

vanaf68,35
bekijk productBekijk product ▸
LAGE S3 VEILIGHEIDSSCHOEN TEXASNo stop lage s3 veiligheidsschoen texas

No stop lage s3 veiligheidsschoen texas

No stop lage schoen texas s3 biedt een hoge mate van bescherming. De binnenzool is antibacterieel en absorberend en de schoen heeft antistatische eigenschappen en is waterafstotend. Het bovenmateriaal is van leder en het heeft een composiet veiligheidsneus. Het is geschikt voor de engineering, zware industrie en de bouw.

vanaf70,18
bekijk productBekijk product ▸
SAFETY LOW S2 SHOESad safety low s2 shoe

Sad safety low s2 shoe

Sad footwear safety low shoe s2 is een laag model instapper met stalen neus, een antistatisch uitneembare binnenzool, een extra wijde pasvorm en een PU zool die schokabsorberend is in de hiel. De schoen is resistent tegen koolwaterstoffen en SRC antislip gecertificeerd. Het bovenstuk is van microfibre, de voering is van slijtvast gewatteerd polyester en het heeft een splitleder hielstukje tegen slijtage.

vanaf22,48
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER