menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Aguaplast

Aguaplast

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 895 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALL 4 INAguaplast all 4 inAguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in is een universele witte kant-en-klaar plamuur. Het is een echte allrounder en kan op maar liefst 4 manieren tot wel 6 mm aangebracht worden: met spackmes, plamuurmes, roller en airless machine. Het kan met elke type binnenmuurverf overgeschilderd worden en is ook toe te passen als joint filler, joint finisher en voor het uitvlakken van gipsplaten. Verbruik: ca. 1,75 kg x m x mm dikte.

vanaf49,10
bekijk productBekijk product ▸
BETON REPAIRAguaplast beton repairAguaplast beton repair

Aguaplast beton repair is een vulmiddel voor reparaties en een waterdichte bescherming. Het is bestand tegen carbonatie en heeft een unieke aanhechting op oud beton en op stalen betonbewapeningen. Het heeft een hoge compressieweerstand en is flexibel. Het kan in 48 uur overschilderd worden zonder risico op kleurverschijning of muuruitslag. Het heeft een minieme krimp, is gemakkelijk te bewerken en glad te schuren en is kan ook worden toegepast op vochtige ondergronden.

vanaf26,42
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSAguaplast expressAguaplast express

Aguaplast express is een vulmiddel met een super snelle droging. Het heeft een groot vulvermogen, is in diktes van maximaal 50 mm aan te brengen, heeft een buitengewone hechting op elke ondergrond, is heel eenvoudig te schuren en kan nat in nat gebruikt worden.

vanaf8,10
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIORAguaplast exteriorAguaplast exterior

Aguaplast exterior is een vulmiddel voor herstellingen en pleisterwerk buiten, in poedervorm. Het zorgt voor een erg fijn en glad oppervlak, heeft een lange gebruikstijd, bevat harsen die de aanhechting op minerale ondergronden vergemakkelijken, heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen, is eenvoudig toe te passen en duldt kleurstoffen die speciaal bestand zijn tegen cement.

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
FIBRAAguaplast fibraAguaplast fibra

Aguaplast fibra is een elastische plamuur voor het dichten van barsten. Het is gebruiksklaar en biedt een uitstekende aanhechting. Het is versterkt met glasvezel, barst niet, en is waterbestendig en slijtvast. Het heeft een uitstekende cohesie, elasticiteit en flexibiliteit, zelfs op lage temperaturen, en is thixotropisch.

vanaf6,23
bekijk productBekijk product ▸
FILL EN FINISHAguaplast fill en finishAguaplast fill en finish

Aguaplast fill & finish is een fijne plamuur voor gladstrijken en afwerken. Het heeft een zeer goede hechting, is eenvoudig te verwerken en eenvoudig te schuren en is schimmelwerend en dampdoorlatend. Verbruik: ca. 1,1 kg poeder per m bij 1 mm.

vanaf5,81
bekijk productBekijk product ▸
FLEX FILLAguaplast flex fillAguaplast flex fill

Aquaplast flex fill is een elastische vulpasta voor het dichtstoppen en afdichten van bewegende barsten en scheuren. Het heeft een uitstekende hechting en een groot vulvermogen. Het heeft een permanente elasticiteit en een uitstekende hechting, is bestand tegen schimmels en mos, raakt niet los, is thixotropisch, heeft een snelle droging en kan worden afgewerkt met elk soort verf. Verbruik: ca. 1,55 kg pasta vult een volume van 1 liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
Instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel is een waterbestendige vulpasta voor snelle herstellingen met een zeer snelle droging. Dankzij de snelle droging kan deze na 15 min. worden geschilderd met alle typen verf. Het heeft een uitzonderlijke aanhechting op moeilijke ondergronden, is water- en vochtbestendig, zorgt voor een zeer glad, fijn en hard oppervlak en is eenvoudig toe te passen en glad te schuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf7,80
bekijk productBekijk product ▸
RAPID FASSADEAguaplast rapid fassadeAguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade is een lichtgewicht plamuur voor gevels. Het kan op elke ondergrond toegepast worden. Het droogt zeer snel, is eenvoudig verwerkbaar en is overschilderbaar met elk type verf. Verbruik: ca. 1 kg per m bij mm dikte.

vanaf35,01
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDURO SNELFIX CEMENTAguaplast rapiduro snelfix cementAguaplast rapiduro snelfix cement

Aguaplast rapiduro verhardt in slechts 10 minuten, zelfs onder water. Het kan in 20 minuten worden onderworpen aan krachtsinspanningen. Het is ideaal voor het bevestigen en vastzetten van o.a. bevestigingsmiddelen, riolering en leuningen op ondergronden van metselwerk. Het kan worden aangebracht op vochtige ondergronden, houdt lekwater tegen en is bestand tegen water en salpeter.

vanaf5,26
bekijk productBekijk product ▸
RENOVA JOINTAguaplast renova jointAguaplast renova joint

Aguaplast renova joint is een renovatieplamuur voor keramische voegen. Het is bestand tegen vocht en heeft een flexibele hechting. Het is geschikt voor binnen en buiten, heeft een sterke fungicide werking en is geschikt voor badkamers, keukens en kleine tegels op buitenmuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIONAguaplast renovationAguaplast renovation

Aguaplast renovation is een fijne renovatieplamuur en biedt een unieke hechting aan op niet-zuigende ondergronden. Deze renovatieplamuur kan nat in nat gebruikt worden en het heeft een buitengewoon hechtingsvermogen. Het is dampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen en het kan in een dikke laag aangebracht worden zonder krimp of scheuren, ook op structuurverf of onafgewerkte ondergronden. Het is niet nodig de ondergrond te egaliseren. Verbruik: ca. 1 kg per m per mm laagdikte.

vanaf40,65
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FILLERAguaplast spray fillerAguaplast spray filler

Aguaplast spray filler is een kant-en-klaar vulmiddel, geschikt voor het repareren van kleine scheuren, gaten en barsten binnen. Het heeft een uitstekende hechting op gips, beton, hout en geschilderde ondergronden. Het krimpt niet, scheurt niet en is flexibel. En laag is voldoende en het kan worden aangebracht in een dikte tot 3 mm. Het is sneldrogend in dunne lagen, heeft een fijne finishing en is gemakkelijk te schuren.

vanaf22,91
bekijk productBekijk product ▸
STANDARD PROFESSIONALAguaplast standard professionalAguaplast standard professional

Aguaplast standard professional is een fijne afwerkplamuur in pastavorm met goed vulvermogen. Het is een gebruiksklare pasta en een excellente onderlaag vr het schilderen of behangen. Het hecht uitstekend, is gemakkelijk te schuren en geschikt voor het uitvlakken van wanden en muren. Het is geschikt voor zuigende ondergronden binnen. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm dikte.

vanaf44,45
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CONTACTAguaplast super contactAguaplast super contact

Aguaplast super contact is een multifunctionele lijm met een buitengewone hechting op vele ondergronden zoals pvc, kurk, keramische materialen, tapijt en houten plinten. Het is erg stevig, heeft een hoge capaciteit en is oplosmiddelvrij.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
SUPER FINEAguaplast super fineAguaplast super fine

Aguaplast super fine is een fijne plamuur voor het gladstrijken en afwerken van de oppervlakte. Deze fijne plamuur is in poedervorm en eenvoudig in gebruik en goed toe te passen. Het heeft een uiterst goede verwerking en een extra fijne afwerking en is eenvoudig te schuren. Het heeft daarnaast een uitstekende hardheid, hechting en cohesie en is schimmelwerend. Verbruik: ca. 1.1 kg per m per mm dikte.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPAIRAguaplast super repairAguaplast super repair

Aguaplast super repair is een sneldrogende allround buitenvulmiddel. Het kan overschilderd worden in 24 uur zonder risico op kleurverschijning. Het is uitermate geschikt voor het herstellen en hermodelleren van kanten en hoeken buiten, zonder bekisting, en het herstellen en reconstrueren van faades zoals daklijsten, zuilen, sculpturen, sierlijsten, decoratieve elementen en balkons. Het heeft een uitstekende aanhechting op allerlei soorten ondergronden, kan in alle diktes aangebracht worden, in n enkele beurt, zonder krimp, hardt snel uit en droogt snel, neemt vorm en past zich aan vanaf het begin van uitharding en heeft een bijzondere flexibiliteit.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
TOP FILLAguaplast top fillAguaplast top fill

Aguaplast top fill is een witte lichte vulpasta met een hoge vulcapaciteit voor het dichtstoppen van gaten en scheuren, met een minimale krimp. Het is geschikt voor het repareren en bepleisteren van muren, het dichten van gaten tot 10 mm en het herstellen en verkleven van sierlijsten. Het zorgt voor een fijne afwerking en is schimmelwerend.

vanaf10,14
bekijk productBekijk product ▸
TOP FINISHAguaplast top finishAguaplast top finish

Aguaplast top finish is een witte lichte vulpasta voor gaten en scheuren. Het heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen met een minimale krimp. Het heeft een fijne afwerking en een zeer goede aanhechting, is schimmelwerend en zorgt voor een fijn en glad oppervlak en het krimpt en barst niet. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm.

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL FASSADEAguaplast universal fassadeAguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het geeft een fijne, gladde en weinig absorberende afwerking en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden. Het is geschikt voor het uitvlakken van ruwe ondergronden, heeft een uitzonderlijke hechting op alle ondergronden binnen en buiten, is gemakkelijk te schuren en is vocht- en waterbestendig en schimmelbestendig. Het kan worden overgeschilderd met alle soorten verf op waterbasis.

vanaf75,27
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MIXAguaplast universal mixAguaplast universal mix

Aguaplast universal mix is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op gladde en niet zuigende ondergronden zoals glasvezelbehang, oude verflagen en oude decoratieve acrylpleisters. Het heeft een gemakkelijke verwerking en toepassing en is licht en moeiteloos aan te brengen. Het zakt niet in, droogt snel en is zeer goed schuurbaar. Het heeft een groot vulvermogen en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden zonder krimp. Het heeft een EN 13963 classificatie en is ook geschikt voor afwerking van gipskartonplaten in kwaliteitsniveau Q1-Q2-Q3-Q4.

vanaf27,20
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL PROAguaplast universal proAguaplast universal pro

Aguaplast universal pro is een witte universele filler en finisher. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de (geschilderde) ondergrond. Het heeft een uiterst goede verwerking, is goed schuurbaar en is geschikt voor gebruik met wormpompen. Het kan in aanzienlijke diktes (tot 5 cm) worden aangebracht en het zorgt voor een fijne, geringe absorptie en een zeer goed bindende afwerking. Het is geschikt voor toepassing op o.a verf, behang, decoratief glasvezel (en de geassocieerde lijmen) en decoratieve producten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIR FILLERAguaplast wood repair fillerAguaplast wood repair filler

Aguaplast wood repair filler is een hout reparatievulmiddel in poedervorm. Het is geschikt voor reparatie en reconstructie van kapotte houten onderdelen zoals afgebroken delen van kozijnen, deuren en meubels, binnen en buiten. Het heeft een vulvermogen tot 50 mm en een minimale krimp en is gemakkelijk te modelleren. Het heeft een snelle droging: het kan na ca. 3 uur nadat het is aangebracht worden geschuurd en geschilderd met elk type verf geschikt voor hout. Het heeft een uitstekende aanhechting, is versterkt met glasvezels en zorgt voor een fijne afwerking en een stevige ondergrond.

vanaf18,17
bekijk productBekijk product ▸
WOODFILLERAguaplast woodfillerAguaplast woodfiller

Aguaplast woodfiller is een flexibele houtmastiek verstevigd met glasvezel. Het is beschikbaar in meerdere kleuren en zeer flexibel: het kan tot 20% beweging in het hout aan. Het heeft een goed vulvermogen, tot 5 mm, met minimale krimp. Het vult de porin en is zeer snel droog, in 2 uur. Het is eenvoudig te schuren, overschilderbaar met vernissen en coatings en oplosmiddelvrij.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
WOODFINISHERAguaplast woodfinisherAguaplast woodfinisher

Aguaplast woodfinisher is een extra fijne, oplosmiddelvrije houtplamuur. Het is geschikt voor het vullen van mogelijke oneffenheden in hout, voordat het wordt overschilderd. Het kan worden toegepast op o.a. hout, spaanplaat, kurk, pleister en oude verflagen. Het heeft een zeer fijne afwerking, droogt zeer snel in dunne lagen, heeft een hoog vullend vermogen, tot 5 mm, zonder krimp, biedt bescherming tegen corrosie, heeft een uitstekende hechting en is gemakkelijk te schuren.

vanaf9,07
bekijk productBekijk product ▸
ALL 4 INAguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in

Aguaplast all 4 in is een universele witte kant-en-klaar plamuur. Het is een echte allrounder en kan op maar liefst 4 manieren tot wel 6 mm aangebracht worden: met spackmes, plamuurmes, roller en airless machine. Het kan met elke type binnenmuurverf overgeschilderd worden en is ook toe te passen als joint filler, joint finisher en voor het uitvlakken van gipsplaten. Verbruik: ca. 1,75 kg x m x mm dikte.

vanaf49,10
bekijk productBekijk product ▸
BETON REPAIRAguaplast beton repair

Aguaplast beton repair

Aguaplast beton repair is een vulmiddel voor reparaties en een waterdichte bescherming. Het is bestand tegen carbonatie en heeft een unieke aanhechting op oud beton en op stalen betonbewapeningen. Het heeft een hoge compressieweerstand en is flexibel. Het kan in 48 uur overschilderd worden zonder risico op kleurverschijning of muuruitslag. Het heeft een minieme krimp, is gemakkelijk te bewerken en glad te schuren en is kan ook worden toegepast op vochtige ondergronden.

vanaf26,42
bekijk productBekijk product ▸
EXPRESSAguaplast express

Aguaplast express

Aguaplast express is een vulmiddel met een super snelle droging. Het heeft een groot vulvermogen, is in diktes van maximaal 50 mm aan te brengen, heeft een buitengewone hechting op elke ondergrond, is heel eenvoudig te schuren en kan nat in nat gebruikt worden.

vanaf8,10
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIORAguaplast exterior

Aguaplast exterior

Aguaplast exterior is een vulmiddel voor herstellingen en pleisterwerk buiten, in poedervorm. Het zorgt voor een erg fijn en glad oppervlak, heeft een lange gebruikstijd, bevat harsen die de aanhechting op minerale ondergronden vergemakkelijken, heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen, is eenvoudig toe te passen en duldt kleurstoffen die speciaal bestand zijn tegen cement.

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
FIBRAAguaplast fibra

Aguaplast fibra

Aguaplast fibra is een elastische plamuur voor het dichten van barsten. Het is gebruiksklaar en biedt een uitstekende aanhechting. Het is versterkt met glasvezel, barst niet, en is waterbestendig en slijtvast. Het heeft een uitstekende cohesie, elasticiteit en flexibiliteit, zelfs op lage temperaturen, en is thixotropisch.

vanaf6,23
bekijk productBekijk product ▸
FILL EN FINISHAguaplast fill en finish

Aguaplast fill en finish

Aguaplast fill & finish is een fijne plamuur voor gladstrijken en afwerken. Het heeft een zeer goede hechting, is eenvoudig te verwerken en eenvoudig te schuren en is schimmelwerend en dampdoorlatend. Verbruik: ca. 1,1 kg poeder per m bij 1 mm.

vanaf5,81
bekijk productBekijk product ▸
FLEX FILLAguaplast flex fill

Aguaplast flex fill

Aquaplast flex fill is een elastische vulpasta voor het dichtstoppen en afdichten van bewegende barsten en scheuren. Het heeft een uitstekende hechting en een groot vulvermogen. Het heeft een permanente elasticiteit en een uitstekende hechting, is bestand tegen schimmels en mos, raakt niet los, is thixotropisch, heeft een snelle droging en kan worden afgewerkt met elk soort verf. Verbruik: ca. 1,55 kg pasta vult een volume van 1 liter.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
Instant sneldrogend vulmiddelAguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel

Aguaplast instant sneldrogend vulmiddel is een waterbestendige vulpasta voor snelle herstellingen met een zeer snelle droging. Dankzij de snelle droging kan deze na 15 min. worden geschilderd met alle typen verf. Het heeft een uitzonderlijke aanhechting op moeilijke ondergronden, is water- en vochtbestendig, zorgt voor een zeer glad, fijn en hard oppervlak en is eenvoudig toe te passen en glad te schuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf7,80
bekijk productBekijk product ▸
RAPID FASSADEAguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade

Aguaplast rapid fassade is een lichtgewicht plamuur voor gevels. Het kan op elke ondergrond toegepast worden. Het droogt zeer snel, is eenvoudig verwerkbaar en is overschilderbaar met elk type verf. Verbruik: ca. 1 kg per m bij mm dikte.

vanaf35,01
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDURO SNELFIX CEMENTAguaplast rapiduro snelfix cement

Aguaplast rapiduro snelfix cement

Aguaplast rapiduro verhardt in slechts 10 minuten, zelfs onder water. Het kan in 20 minuten worden onderworpen aan krachtsinspanningen. Het is ideaal voor het bevestigen en vastzetten van o.a. bevestigingsmiddelen, riolering en leuningen op ondergronden van metselwerk. Het kan worden aangebracht op vochtige ondergronden, houdt lekwater tegen en is bestand tegen water en salpeter.

vanaf5,26
bekijk productBekijk product ▸
RENOVA JOINTAguaplast renova joint

Aguaplast renova joint

Aguaplast renova joint is een renovatieplamuur voor keramische voegen. Het is bestand tegen vocht en heeft een flexibele hechting. Het is geschikt voor binnen en buiten, heeft een sterke fungicide werking en is geschikt voor badkamers, keukens en kleine tegels op buitenmuren. Laagdikte: 3 mm.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIONAguaplast renovation

Aguaplast renovation

Aguaplast renovation is een fijne renovatieplamuur en biedt een unieke hechting aan op niet-zuigende ondergronden. Deze renovatieplamuur kan nat in nat gebruikt worden en het heeft een buitengewoon hechtingsvermogen. Het is dampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen en het kan in een dikke laag aangebracht worden zonder krimp of scheuren, ook op structuurverf of onafgewerkte ondergronden. Het is niet nodig de ondergrond te egaliseren. Verbruik: ca. 1 kg per m per mm laagdikte.

vanaf40,65
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FILLERAguaplast spray filler

Aguaplast spray filler

Aguaplast spray filler is een kant-en-klaar vulmiddel, geschikt voor het repareren van kleine scheuren, gaten en barsten binnen. Het heeft een uitstekende hechting op gips, beton, hout en geschilderde ondergronden. Het krimpt niet, scheurt niet en is flexibel. En laag is voldoende en het kan worden aangebracht in een dikte tot 3 mm. Het is sneldrogend in dunne lagen, heeft een fijne finishing en is gemakkelijk te schuren.

vanaf22,91
bekijk productBekijk product ▸
STANDARD PROFESSIONALAguaplast standard professional

Aguaplast standard professional

Aguaplast standard professional is een fijne afwerkplamuur in pastavorm met goed vulvermogen. Het is een gebruiksklare pasta en een excellente onderlaag vr het schilderen of behangen. Het hecht uitstekend, is gemakkelijk te schuren en geschikt voor het uitvlakken van wanden en muren. Het is geschikt voor zuigende ondergronden binnen. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm dikte.

vanaf44,45
bekijk productBekijk product ▸
SUPER CONTACTAguaplast super contact

Aguaplast super contact

Aguaplast super contact is een multifunctionele lijm met een buitengewone hechting op vele ondergronden zoals pvc, kurk, keramische materialen, tapijt en houten plinten. Het is erg stevig, heeft een hoge capaciteit en is oplosmiddelvrij.

vanaf7,28
bekijk productBekijk product ▸
SUPER FINEAguaplast super fine

Aguaplast super fine

Aguaplast super fine is een fijne plamuur voor het gladstrijken en afwerken van de oppervlakte. Deze fijne plamuur is in poedervorm en eenvoudig in gebruik en goed toe te passen. Het heeft een uiterst goede verwerking en een extra fijne afwerking en is eenvoudig te schuren. Het heeft daarnaast een uitstekende hardheid, hechting en cohesie en is schimmelwerend. Verbruik: ca. 1.1 kg per m per mm dikte.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPAIRAguaplast super repair

Aguaplast super repair

Aguaplast super repair is een sneldrogende allround buitenvulmiddel. Het kan overschilderd worden in 24 uur zonder risico op kleurverschijning. Het is uitermate geschikt voor het herstellen en hermodelleren van kanten en hoeken buiten, zonder bekisting, en het herstellen en reconstrueren van faades zoals daklijsten, zuilen, sculpturen, sierlijsten, decoratieve elementen en balkons. Het heeft een uitstekende aanhechting op allerlei soorten ondergronden, kan in alle diktes aangebracht worden, in n enkele beurt, zonder krimp, hardt snel uit en droogt snel, neemt vorm en past zich aan vanaf het begin van uitharding en heeft een bijzondere flexibiliteit.

vanaf10,49
bekijk productBekijk product ▸
TOP FILLAguaplast top fill

Aguaplast top fill

Aguaplast top fill is een witte lichte vulpasta met een hoge vulcapaciteit voor het dichtstoppen van gaten en scheuren, met een minimale krimp. Het is geschikt voor het repareren en bepleisteren van muren, het dichten van gaten tot 10 mm en het herstellen en verkleven van sierlijsten. Het zorgt voor een fijne afwerking en is schimmelwerend.

vanaf10,14
bekijk productBekijk product ▸
TOP FINISHAguaplast top finish

Aguaplast top finish

Aguaplast top finish is een witte lichte vulpasta voor gaten en scheuren. Het heeft een hoge capaciteit voor dichtstoppen met een minimale krimp. Het heeft een fijne afwerking en een zeer goede aanhechting, is schimmelwerend en zorgt voor een fijn en glad oppervlak en het krimpt en barst niet. Verbruik: ca. 1,75 kg per m per mm.

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL FASSADEAguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade

Aguaplast universal fassade is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het geeft een fijne, gladde en weinig absorberende afwerking en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden. Het is geschikt voor het uitvlakken van ruwe ondergronden, heeft een uitzonderlijke hechting op alle ondergronden binnen en buiten, is gemakkelijk te schuren en is vocht- en waterbestendig en schimmelbestendig. Het kan worden overgeschilderd met alle soorten verf op waterbasis.

vanaf75,27
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL MIXAguaplast universal mix

Aguaplast universal mix

Aguaplast universal mix is een lichtgewicht vulmiddel in pastavorm. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op gladde en niet zuigende ondergronden zoals glasvezelbehang, oude verflagen en oude decoratieve acrylpleisters. Het heeft een gemakkelijke verwerking en toepassing en is licht en moeiteloos aan te brengen. Het zakt niet in, droogt snel en is zeer goed schuurbaar. Het heeft een groot vulvermogen en kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden zonder krimp. Het heeft een EN 13963 classificatie en is ook geschikt voor afwerking van gipskartonplaten in kwaliteitsniveau Q1-Q2-Q3-Q4.

vanaf27,20
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL PROAguaplast universal pro

Aguaplast universal pro

Aguaplast universal pro is een witte universele filler en finisher. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op de (geschilderde) ondergrond. Het heeft een uiterst goede verwerking, is goed schuurbaar en is geschikt voor gebruik met wormpompen. Het kan in aanzienlijke diktes (tot 5 cm) worden aangebracht en het zorgt voor een fijne, geringe absorptie en een zeer goed bindende afwerking. Het is geschikt voor toepassing op o.a verf, behang, decoratief glasvezel (en de geassocieerde lijmen) en decoratieve producten.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIR FILLERAguaplast wood repair filler

Aguaplast wood repair filler

Aguaplast wood repair filler is een hout reparatievulmiddel in poedervorm. Het is geschikt voor reparatie en reconstructie van kapotte houten onderdelen zoals afgebroken delen van kozijnen, deuren en meubels, binnen en buiten. Het heeft een vulvermogen tot 50 mm en een minimale krimp en is gemakkelijk te modelleren. Het heeft een snelle droging: het kan na ca. 3 uur nadat het is aangebracht worden geschuurd en geschilderd met elk type verf geschikt voor hout. Het heeft een uitstekende aanhechting, is versterkt met glasvezels en zorgt voor een fijne afwerking en een stevige ondergrond.

vanaf18,17
bekijk productBekijk product ▸
WOODFILLERAguaplast woodfiller

Aguaplast woodfiller

Aguaplast woodfiller is een flexibele houtmastiek verstevigd met glasvezel. Het is beschikbaar in meerdere kleuren en zeer flexibel: het kan tot 20% beweging in het hout aan. Het heeft een goed vulvermogen, tot 5 mm, met minimale krimp. Het vult de porin en is zeer snel droog, in 2 uur. Het is eenvoudig te schuren, overschilderbaar met vernissen en coatings en oplosmiddelvrij.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
WOODFINISHERAguaplast woodfinisher

Aguaplast woodfinisher

Aguaplast woodfinisher is een extra fijne, oplosmiddelvrije houtplamuur. Het is geschikt voor het vullen van mogelijke oneffenheden in hout, voordat het wordt overschilderd. Het kan worden toegepast op o.a. hout, spaanplaat, kurk, pleister en oude verflagen. Het heeft een zeer fijne afwerking, droogt zeer snel in dunne lagen, heeft een hoog vullend vermogen, tot 5 mm, zonder krimp, biedt bescherming tegen corrosie, heeft een uitstekende hechting en is gemakkelijk te schuren.

vanaf9,07
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER