trustpilot 4.3 rating 956 reviews
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Avis

Avis

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALKYDVERHARDERAvis alkydverharderAvis alkydverharder

Avis alkydverharder is een transparante kleurloze verharder op basis van een aliphatisch isocynaat. Door toevoeging van de alkydverharder aan alkydharshoudende lak wordt er een hogere performance van de uiteindelijke laklaag bereikt.

vanaf37,04
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAKAvis aluminiumlakAvis aluminiumlak

Avis aluminiumlak is een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Het heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf63,90
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAK AQUAAvis aluminiumlak aquaAvis aluminiumlak aqua

Avis aluminiumlak aqua is een watergedragen, lood- en chromaatvrije 1-component deklak op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterhars die zorgt voor een fraai metaaleffect. Het droogt snel en heeft een goede flexibiliteit en hardheid en een perfecte dekking. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf91,54
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONENAvis anti siliconenAvis anti siliconen

Avis anti siliconen is een geurarme vloeistof die kratervorming en visogen voorkomt. Het kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkitten. Een paar druppels vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. Het benvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONEN AQUAAvis anti siliconen aquaAvis anti siliconen aqua

Avis anti siliconen aqua voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkit. Een paar druppels toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm.

vanaf15,76
bekijk productBekijk product ▸
AQUA COLOURSAvis aqua coloursAvis aqua colours

Avis aqua colours is een waterverdunbare lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Het is niet milieubelastend, reukarm, stootvast, glansbestendig en niet vergelend, heeft een zeer goed dekvermogen en probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
AQUA GEVELIMPREGNEERAvis aqua gevelimpregneerAvis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf60,26
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDVERF AQUAAvis schoolbordverf aquaAvis schoolbordverf aqua

Avis schoolbordverf aqua is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Het is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt). Het is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER READY TO USEAvis b-clean verfreiniger ready to useAvis b-clean verfreiniger ready to use

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en wrijf schoon met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf5,87
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER CONCENTRAATAvis b-clean verfreiniger concentraatAvis b-clean verfreiniger concentraat

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: verdun voor gebruik met water in de verhouding 1:50. Reinig het te behandelen oppervlak met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO AFLAK TRANSPARANTAvis biglo aflak transparantAvis biglo aflak transparant

Avis biglo aflak transparant hoogglans is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. Het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. Het is een speciale transparante aflak voor Avis biglo fluor verf. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,19
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERFAvis biglo fluor verfAvis biglo fluor verf

Avis biglo fluor verf is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,19
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERF VERDUNNERAvis biglo fluor verf verdunnerAvis biglo fluor verf verdunner

Avis biglo fluor verf verdunner is een spuitverdunner voor de biglo radiant.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO VOORLAKAvis biglo voorlakAvis biglo voorlak

Avis biglo grondlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. Het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf72,76
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO LICHTGEVEND POEDERAvis biglo lichtgevend poederAvis biglo lichtgevend poeder

Avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met Avis biglo aflak transparant hoogglans in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter avis biglo aflak transparant hoogglans, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. Het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met Avis biglo grondlak wit).

vanaf26,52
bekijk productBekijk product ▸
COLOREXAvis colorexAvis colorex

Avis colorex is een hoog geconcentreerde universele mengkleur met grote kleurkracht voor het op kleur brengen van verven en lakken van diverse samenstellingen. Door de speciale formulering is het makkelijk mengbaar. Dit product is sterk geconcentreerd, waardoor een geringe toevoeging veelal voldoende is. Het bevat geen oplosmiddelen, velt niet en zakt niet uit. De kleurpigmenten zijn krachtig, zuiver en lichtecht.

vanaf3,91
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis colorspray high definitionAvis colorspray high definition

Avis colorspray high definition is een professionele stoot- en krasvaste, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht en langdurig kleurbehoud. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
DROGINGSVERTRAGERAvis drogingsvertragerAvis drogingsvertrager

Avis drogingsvertrager is een universele, kleurloze toevoeging voor watergedragen verf om de droging van watergedragen verf te vertragen. De verf is daardoor gemakkelijker te verwerken, het vermindert aanzetten, streepvorming en sinaasappeleffect en verbetert de vloeiing. Het is geschikt voor watergedragen primers, aflakken en muurverven. Het is niet geschikt voor watergedragen 2-componenten verfproducten. Gebruiksaanwijzing: roer voor gebruik goed door. Voeg max. 3% toe (30 ml per liter). Na het toevoegen van de drogingsvertrager opnieuw goed roeren.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
FIXEERGRONDAvis fixeergrondAvis fixeergrond

Avis fixeergrond is een oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel. Het heeft een goed indringend vermogen en is ademend en alkalibestendig. Het is geschikt als primer voor sterk zuigende steenachtige ondergronden, oude poederende verflagen en zuigende pleisterlagen binnen en buiten. Met de witte variant worden kleurverschillen in de ondergrond vereffend. Rendement: ca. 4-10 m per liter.

vanaf30,83
bekijk productBekijk product ▸
FLEVOPOLAvis flevopolAvis flevopol

Avis Flevopol is een voorstrijkmiddel op basis van weekmakervrije kunstharsdispersie op basis van PVPR (Polyvinyl propionaat). Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden zoals gasbeton, gipskartonplaten en kalkzandsteen, zodat een betere hechting wordt verkregen van de aan te brengen muurverven of structuurpleister. 1 volumedeel Flevopol op 3 volumedelen water verdunnen. Verbruik: Ca. 30 m per liter (wanneer verdund).

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis fluorspray high definitionAvis fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360 spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf35,55
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERAvis gevelimpregneerAvis gevelimpregneer

Avis gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf133,15
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK AQUAAvis grondlak aquaAvis grondlak aqua

Avis grondlak aqua is op basis van een watergedragen gemodificeerde urethaanacrylaat. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en is vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Het is geschikt voor onbehandeld of kaal hout en oude alkydharsverflagen, maar ook als grondlak voor o.a. beton en pleisterwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,54
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKAvis grondlakAvis grondlak

Avis grondlak is op basis van alkydhars. Het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf10,06
bekijk productBekijk product ▸
HITTEBESTENDIGE LAKSPRAYAvis hittebestendige laksprayAvis hittebestendige lakspray

Avis hittebestendige lakspray mat is een professionele hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. De lakspray is bestand tegen langdurige blootstelling aan zeer hoge temperaturen tot 600C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
HD HITTEBESTENDIGAvis hd hittebestendigAvis hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEAvis ijzermenieAvis ijzermenie

Avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. Het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf11,57
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURLAK PU AQUAAvis interieurlak pu aquaAvis interieurlak pu aqua

Avis interieurlak pu aqua is een waterverdunbare, 1-component, transparante, niet-vergelende blanke lak voor binnen op basis van een pu-acrylaat. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen, vensters en deuren. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Tevens is de lak bestand tegen o.a. vocht, (drink)alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen en koffie, thee en wijn. De lak is echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Let op, bij gebruik van de matte variant op onbehandeld hout dient eerst te worden gegrond met de hoogglans variant. Verbruik: ca. 12-15 m per liter.

vanaf18,44
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURLAK PUAvis interieurlak puAvis interieurlak pu

Avis interieurlak pu is een slijt- en slagvaste blanke lak voor binnen op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhars. De lak is lichtecht, droogt snel, heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicalien en alcoholische dranken. Het is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. Let op, bij gebruik van de matte variant dient eerst gegrond te worden met de hoogglans variant. Verbruik: ca. 14,5 m per liter.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKAvis jachtlakAvis jachtlak

Avis jachtlak hoogglans is een klassiek gestookte bootlak, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Deze blanke lak munt uit door de uitstekende water- en weersbestendigheid. Daarnaast is het zeer elastisch en krasvast. Het is geschikt voor alle houten delen van het schip die hoogglanzend blank gelakt moeten worden. Het is ook geschikt voor houten voordeuren en tuinmeubelen. Buitenduurzaamheid: 2-3 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,90
bekijk productBekijk product ▸
KOUD VERZINKAvis koud verzinkAvis koud verzink

Avis koud verzink is een grijze zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. Het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. Dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. Het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf79,48
bekijk productBekijk product ▸
KOUDVERZINK HIGH DEFINITIONAvis koudverzink high definitionAvis koudverzink high definition

Avis koudverzink high definition is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuivere zink biedt het een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het is geschikt voor toepassing op gestraald, blank, en getst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf33,16
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAYAvis laksprayAvis lakspray

Avis lakspray high definition is een professionele transparante sneldrogende lak met langdurig glansbehoud. Het is uitstekend geschikt op ondergronden zoals metaal en hout. Het is ook geschikt als afwerklaag over de colorspray ral kleuren.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKERING SPRAYAvis lijnmarkering sprayAvis lijnmarkering spray

Avis lijnmarkering spray is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. De markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. Het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. Het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. Theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte per spuitbus.

vanaf47,57
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEAvis loodvrije menieAvis loodvrije menie

Avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. Het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYAvis markeringssprayAvis markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf35,55
bekijk productBekijk product ▸
MDF VULPRIMER AQUAAvis mdf vulprimer aquaAvis mdf vulprimer aqua

Avis mdf vulprimer aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van mdf binnen. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en is daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals mdf. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,18
bekijk productBekijk product ▸
METAAL BESCHERMINGSLAK AQUAAvis metaal beschermingslak aquaAvis metaal beschermingslak aqua

Avis metaal beschermingslak aqua is een waterverdunbare, sneldrogende metaaleffect lak op acrylaatbasis voor binnen en buiten. Het heeft een zeer goed dekvermogen en is bestand tegen weersinvloeden. Het is stootvast, niet vergelend en makkelijk verfbaar door de probleemloze vloeiing. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van harde kunststoffen, zink, aluminium, hout, styropoor, ijzer, glasvezel, structuurbehang, pleister, beton en hobbyartikelen. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf17,32
bekijk productBekijk product ▸
METAALEFFECT LAK AQUAAvis metaaleffect lak aquaAvis metaaleffect lak aqua

Avis metaaleffect lak aqua is een zijdeglanzende, waterverdunbare metaaleffect lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Het is reukarm, stootvast, glansbestendig, niet milieubelastend en niet vergelend. Het heeft een zeer goed dekvermogen, een probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUAAvis multiprimer aquaAvis multiprimer aqua

Avis multiprimer aqua is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed en heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. Daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het is na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,59
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER SPUITBUSAvis multiprimer spuitbusAvis multiprimer spuitbus

Avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. Door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. Het is toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. Het is overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf23,90
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERAvis multiprimerAvis multiprimer

Avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BINNENAvis muurverf binnenAvis muurverf binnen

Avis muurverf binnen is een universele toepasbare matte muurverf met een hoge duurzaamheid op basis van een acrylaat copolymeer dispersie. Het is waterverdunbaar en onverzeepbaar. Het is schrobklasse 1 volgens din en 13300 en is toepasbaar op zowel nieuwe als reeds behandelde steenachtige ondergronden en plaatmateriaal, binnen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BUITENAvis muurverf buitenAvis muurverf buiten

Avis muurverf buiten mat is een universeel toepasbare, egaal matte muurverf met een hoge buitenduurzaamheid op basis van een acrylaat copolymeer dispersie. Het dekt goed, is waterverdunbaar, onverzeepbaar en goed weersbestendig. Het heeft schrobklasse 1 en is toepasbaar op zowel nieuw als reeds behandelde materialen zoals steenachtige ondergronden, die in aanraking komen met weersinvloeden van buitenaf. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf54,09
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF REINIGBAARAvis muurverf reinigbaarAvis muurverf reinigbaar

Avis muurverf reinigbaar extra mat is een zeer goed reinigbare matte muurverf voor een hoogwaardige afwerking binnen. Het heeft een uitstekende dekking en is intensief belastbaar. Het glanst niet op (na een maand) en is eenvoudig reinigbaar met water en spons of doek. Het heeft schrobvastheidsklasse 1 en is geschikt om aan te brengen op o.a. behandelde steenachtige ondergronden, plaatmateriaal, gips- en boardplaat en schuurwerk. Het is uitermate geschikt voor veelgebruikte ruimtes zoals gangen en kantoren. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf25,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF RENOVATIEAvis muurverf renovatieAvis muurverf renovatie

Avis muurverf renovatie mat is een witte, reuk- en spanningsarme isolerende verf voor binnen. Het isoleert nicotine-, rook-, roet-, vet-, en droge vochtvlekken op wanden en muren van beton, gips, pleisterwerk en hout. Het kan tevens verwerkt worden over bestaande synthetische (muur)verflagen. Het is sneldrogend en waterdampdoorlatend. Theoretisch verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf73,11
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF SCHIMMELBESTENDIGAvis muurverf schimmelbestendigAvis muurverf schimmelbestendig

Avis muurverf schimmelbestendig is een muurverf op basis van vinylversetaat en vinylacetaat voor vochtige ruimtes binnen. Het is bestand tegen zwakke zuren, was- en schrobvast en niet vergelend. Het vormt een blijvend flexibele verffilm die niet thermoplastisch is, waardoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. Het is bestand tegen stoom en condens. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf25,40
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF SPACK & STUCAvis muurverf spack & stucAvis muurverf spack & stuc

Avis muurverf spack & stuc mat is een matte muurverf speciaal geschikt voor de afwerking van spack- en stucwerk ondergronden binnen. De muurverf is spanningsarm, alkalibestendig en heeft een lange opentijd. Het is geschikt voor het afwerken van alle goed hechtende spack- en gestucte ondergronden binnen, zoals plafonds en wanden. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf35,33
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROESTSTABILISERENDAvis primer roeststabiliserendAvis primer roeststabiliserend

Avis primer roeststabiliserend is een loodvrije grondlak. Het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. Het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONAvis primer spray high definitionAvis primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf30,81
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MUURVERFAvis project muurverfAvis project muurverf

Avis project muurverf mat is een waterverdunbare, oplosmiddelarme muurverf op basis van styreen-acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf is helderwit, waterverdunbaar, sneldrogend en onverzeepbaar. Het is bedoeld als afwerklaag voor binnen op wanden, muren en plafonds, zoals schuur- en pleisterwerk, stucwerk, behang, hard- en zachtboard en gipsplaten. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf28,86
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAvis radiatorlakAvis radiatorlak

Avis radiatorlak is een zijdeglanzende lak op basis van een acrylaat dispersie. Het is sneldrogend en warmtebestendig. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van radiatoren en (cv)leidingen. De radiatorlak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is hittebestendig tot 180⁰C. Het vloeit goed uit en is roest- en corrosiewerend. Het is daarnaast reukarm, ook bij de eerste opwarming. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAvis radiatorlakAvis radiatorlak

Avis radiatorlak is een sneldrogende warmtebestendige lak. Het is roest- en corrosiewerend en een duurzame afwerking voor radiatoren en (cv)leidingen. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is hittebestendig tot 100C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALER AQUAAvis randsealer aquaAvis randsealer aqua

Avis randsealer aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend. Het is geschikt als voorbehandeling en randcoating voor o.a. de kopse kanten van diverse hout- en plaatmaterialen. Het kan ook gebruikt worden voor de kopse kanten van kozijnen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormerRolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 13 uur overschilderbaar in de open lucht en na 1224 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERAvis roestomvormerAvis roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen en is overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur.

vanaf24,77
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN VERWIJDERAARAvis siliconen verwijderaarAvis siliconen verwijderaar

Avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industrile werkoppervlakten en gereedschappen.

vanaf47,02
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAvis super afbijtAvis super afbijt

Avis super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkydlakken, watergedragen lakken en 1- of 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het bevat geen zuren, logen, nmp, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
SUPER SNELGRONDAvis super snelgrondAvis super snelgrond

Avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. Het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE BUITENLAK BLANKAvis timbercote buitenlak blankAvis timbercote buitenlak blank

Avis timbercote buitenlak is een transparante houtbescherming voor buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. Het biedt een duurzame bescherming door de toevoeging van een speciale uv-absorber. Het is bestemd voor buitenverwerking op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd. Het is eveneens toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE BUITENLAK TRANSPARANTAvis timbercote buitenlak transparantAvis timbercote buitenlak transparant

Avis timbercote buitenlak is een uniek hoogglanzend houtbeschermingsmiddel voor buiten op basis van alkydharsen. Het kan worden gebruikt op alle houtsoorten en ook toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. Het bevat een uv-filter dat een lange levensduur (3 4 jaar) waarborgt. Het is eenvoudig aan te brengen en laat de natuurlijke tekening van het hout volledig tot zijn recht komen. Theoretisch rendement: ca. 18 m per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE DEKKENDAvis timbercote dekkendAvis timbercote dekkend

Avis timbercote dekkend is een uniek, halfglanzend houtbeschermingsmiddel voor buiten, op basis van alkydharsen. Het is vochtregulerend en een grond- en aflak in een voor gebruik op o.a. kozijnen en deuren. Het kan ook gebruikt worden op oude verflagen die intact zijn en het is geschikt voor vele houtsoorten. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf44,30
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE IMPREGNEERAvis timbercote impregneerAvis timbercote impregneer

Avis timbercote impregneer is een half mat vochtregulerend transparant impregneermiddel voor buiten. Het is toepasbaar op onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout van zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. Het heeft een geringe filmvorming, dringt diep in het hout door en is tevens geschikt als grondlaag voor timbercote transparant. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,58
bekijk productBekijk product ▸
TRADITIONALSAvis traditionalsAvis traditionals

Avis traditionals is een halfsynthetische aflak, gemaakt van lijnolie-standolie, een vette alkydhars en de beste pigmenten. Het is geschikt voor hout, buiten en binnen. Het heeft een goede verwerkbaarheid, een diepe bolle glans, een hoog vaste stofgehalte en een uitstekende buitenduurzaamheid. Verbruik: ca. 12-15 m per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE LAK PU/UVAvis universele lak pu/uvAvis universele lak pu/uv

Avis universele lak pu/uv is een kleurloze, nauwelijks vergelende, sneldrogende, makkelijk verwerkbare, terpentineverdunbare lak voor binnen en buiten. Het droogt snel en is heel makkelijk te verwerken, is slijtvast en toch elastisch en geschikt voor toepassing op alle houtsoorten. Het is geschikt voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. Verbruik: ca. 10,9 m per liter.

vanaf15,03
bekijk productBekijk product ▸
VOEG- EN WEERPLEKREINIGERAvis voeg- en weerplekreinigerAvis voeg- en weerplekreiniger

Avis voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFAvis wegenverfAvis wegenverf

Avis wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. Het heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf45,22
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEAvis witte menieAvis witte menie

Avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAY 97%Avis zinkspray 97%Avis zinkspray 97%

Avis zink 97% high definition is een professionele mat grijze sneldrogende zinkspray. Met een basis van 97% puur zink is het zeer geschikt voor metalen. Het biedt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie en voorkomt corrosievorming op ijzer en staal, is elastisch, zelf herstellend en geschikt als primer voor verschillende soorten lakken. Het is ideaal voor staalconstructies, het bijwerken van beschadigde verzonken onderdelen en dankzij de goede geleidende eigenschappen perfect voor puntlassen. Ook is het hittebestendig tot ca. 300C.

vanaf37,53
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMSPRAY HIGH DEFINITIONAvis zink aluminiumspray high definitionAvis zink aluminiumspray high definition

Avis zink aluminiumspray high definition is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming op ijzer en staal en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, goed overschilderbaar, hittebestendig tot ca. 250C en heeft een uitstekende dekking. Het is geschikt voor het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oud en verweerd zink in de staalbouw, aanhangerbouw, hekwerken en industrie.

vanaf33,16
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-ALU REINIGERAvis zink-alu reinigerAvis zink-alu reiniger

Avis zink-alu reiniger is een zeer effectieve reiniger voor zink, aluminium, chroom en rvs. Het reinigt op basis van een organisch c+ zuur en tast metalen en verzinkte delen niet aan. Het is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- of kalksluier.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸

Avis: voor professionals, door professionals

Avis heeft een uitgebreid assortiment specialistische coatings en ondersteunende en probleemoplossende producten voor de professionele schilder en de handige klusser. Avis doet niet aan massaproductie, maar biedt innovatieve producten die aan alle kwaliteitseisen en Arbo- en milieuregelgevingen voldoen.

Avis multiprimer

Heb je een lastige ondergrond die geen of weinig hechting heeft? Avis Multi-Primer is hier de oplossing voor. Deze primer kan worden gebruikt op vrijwel alle ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Er ontstaat een egale, gesloten laag die kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig is. Het is al na ongeveer 4 uur overschilderbaar, dus je kunt snel verder met je klus! Avis Multiprimer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je goede dekking krijgt als je met de aflak aan de slag gaat. Ook is het beschikbaar in formaten van 0,25 tot 2,5 liter, dus voor zowel grote als kleine klussen is Avis Multiprimer jouw oplossing. Avis Multiprimer is op terpentinebasis. Kan of wil je niet met een product op terpentinebasis werken? Geen probleem, kies dan de watergedragen variant, namelijk de Avis Aqua Multi-primer!

Avis Anti-siliconen vloeistof

Siliconenbesmetting in je verf, het kan de beste overkomen. Om deze besmetting op te lossen, heb je Avis anti siliconen vloeistof nodig. Je kunt deze gebruiken in oplosmiddelhoudende verf . Voor watergedragen verf kun je Avis Aqua Anti-siliconen gebruiken. Deze vloeistof voorkomt visogen en kratervormig, waardoor je gewoon verder kunt schilderen met de verf!

Avis Timbercote

Avis Timbercote is een mooi assortiment transparante en dekkende houtbeschermingsmiddelen. Dit vochtregulerende product is een grond- en aflak in n en kun je gebruiken op o.a. je deuren en kozijnen. Ook kun je het gebruiken over intacte oude verflagen. De buitenduurzaamheid van de transparante Timbercote is tot 3 4 jaar en van de dekkende variant is de buitenduurzaamheid tot maar liefst 7 jaar. Zowel de dekkende als transparante variant is verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. Als je onbehandeld zachthout wilt behandelen, dan adviseren we je om Avis Timbercote Impregneer te gebruiken. Deze vochtregulerende impregneer kun je gebruiken op bijvoorbeeld vuren, red cedar en redwood. Het dringt diep in het hout en zorgt voor optimale bescherming van je onbehandelde geveltimmerwerk en tuinhout. Daarnaast kun je het gebruiken als eventuele grondlaag voor de Timbercote transparant. Ook Timbercote Impregneer is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je het hout de uitstraling kunt geven die jij wilt!

ALKYDVERHARDERAvis alkydverharderAvis alkydverharder

Avis alkydverharder is een transparante kleurloze verharder op basis van een aliphatisch isocynaat. Door toevoeging van de alkydverharder aan alkydharshoudende lak wordt er een hogere performance van de uiteindelijke laklaag bereikt.

vanaf37,04
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAKAvis aluminiumlakAvis aluminiumlak

Avis aluminiumlak is een universele hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. Het heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf63,90
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUMLAK AQUAAvis aluminiumlak aquaAvis aluminiumlak aqua

Avis aluminiumlak aqua is een watergedragen, lood- en chromaatvrije 1-component deklak op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterhars die zorgt voor een fraai metaaleffect. Het droogt snel en heeft een goede flexibiliteit en hardheid en een perfecte dekking. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf91,54
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONENAvis anti siliconenAvis anti siliconen

Avis anti siliconen is een geurarme vloeistof die kratervorming en visogen voorkomt. Het kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkitten. Een paar druppels vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. Het benvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONEN AQUAAvis anti siliconen aquaAvis anti siliconen aqua

Avis anti siliconen aqua voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkit. Een paar druppels toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm.

vanaf15,76
bekijk productBekijk product ▸
AQUA COLOURSAvis aqua coloursAvis aqua colours

Avis aqua colours is een waterverdunbare lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Het is niet milieubelastend, reukarm, stootvast, glansbestendig en niet vergelend, heeft een zeer goed dekvermogen en probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
AQUA GEVELIMPREGNEERAvis aqua gevelimpregneerAvis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf60,26
bekijk productBekijk product ▸
SCHOOLBORDVERF AQUAAvis schoolbordverf aquaAvis schoolbordverf aqua

Avis schoolbordverf aqua is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Het is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt). Het is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER READY TO USEAvis b-clean verfreiniger ready to useAvis b-clean verfreiniger ready to use

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en wrijf schoon met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf5,87
bekijk productBekijk product ▸
B-CLEAN VERFREINIGER CONCENTRAATAvis b-clean verfreiniger concentraatAvis b-clean verfreiniger concentraat

Avis b-clean verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. Het is de ideale vervanger voor ammoniak. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Het bespaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Het verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond. Gebruiksaanwijzing: verdun voor gebruik met water in de verhouding 1:50. Reinig het te behandelen oppervlak met een borstel, natte doek of spons. Na gebruik kan direct geschilderd worden. Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO AFLAK TRANSPARANTAvis biglo aflak transparantAvis biglo aflak transparant

Avis biglo aflak transparant hoogglans is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. Het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. Het is een speciale transparante aflak voor Avis biglo fluor verf. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,19
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERFAvis biglo fluor verfAvis biglo fluor verf

Avis biglo fluor verf is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf140,19
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO FLUOR VERF VERDUNNERAvis biglo fluor verf verdunnerAvis biglo fluor verf verdunner

Avis biglo fluor verf verdunner is een spuitverdunner voor de biglo radiant.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO VOORLAKAvis biglo voorlakAvis biglo voorlak

Avis biglo grondlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. Het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf72,76
bekijk productBekijk product ▸
BIGLO LICHTGEVEND POEDERAvis biglo lichtgevend poederAvis biglo lichtgevend poeder

Avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met Avis biglo aflak transparant hoogglans in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter avis biglo aflak transparant hoogglans, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. Het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met Avis biglo grondlak wit).

vanaf26,52
bekijk productBekijk product ▸
COLOREXAvis colorexAvis colorex

Avis colorex is een hoog geconcentreerde universele mengkleur met grote kleurkracht voor het op kleur brengen van verven en lakken van diverse samenstellingen. Door de speciale formulering is het makkelijk mengbaar. Dit product is sterk geconcentreerd, waardoor een geringe toevoeging veelal voldoende is. Het bevat geen oplosmiddelen, velt niet en zakt niet uit. De kleurpigmenten zijn krachtig, zuiver en lichtecht.

vanaf3,91
bekijk productBekijk product ▸
COLORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis colorspray high definitionAvis colorspray high definition

Avis colorspray high definition is een professionele stoot- en krasvaste, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht en langdurig kleurbehoud. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
DROGINGSVERTRAGERAvis drogingsvertragerAvis drogingsvertrager

Avis drogingsvertrager is een universele, kleurloze toevoeging voor watergedragen verf om de droging van watergedragen verf te vertragen. De verf is daardoor gemakkelijker te verwerken, het vermindert aanzetten, streepvorming en sinaasappeleffect en verbetert de vloeiing. Het is geschikt voor watergedragen primers, aflakken en muurverven. Het is niet geschikt voor watergedragen 2-componenten verfproducten. Gebruiksaanwijzing: roer voor gebruik goed door. Voeg max. 3% toe (30 ml per liter). Na het toevoegen van de drogingsvertrager opnieuw goed roeren.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
FIXEERGRONDAvis fixeergrondAvis fixeergrond

Avis fixeergrond is een oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel. Het heeft een goed indringend vermogen en is ademend en alkalibestendig. Het is geschikt als primer voor sterk zuigende steenachtige ondergronden, oude poederende verflagen en zuigende pleisterlagen binnen en buiten. Met de witte variant worden kleurverschillen in de ondergrond vereffend. Rendement: ca. 4-10 m per liter.

vanaf30,83
bekijk productBekijk product ▸
FLEVOPOLAvis flevopolAvis flevopol

Avis Flevopol is een voorstrijkmiddel op basis van weekmakervrije kunstharsdispersie op basis van PVPR (Polyvinyl propionaat). Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden zoals gasbeton, gipskartonplaten en kalkzandsteen, zodat een betere hechting wordt verkregen van de aan te brengen muurverven of structuurpleister. 1 volumedeel Flevopol op 3 volumedelen water verdunnen. Verbruik: Ca. 30 m per liter (wanneer verdund).

vanaf26,91
bekijk productBekijk product ▸
FLUORSPRAY HIGH DEFINITIONAvis fluorspray high definitionAvis fluorspray high definition

Avis fluorspray high definition is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360 spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

vanaf35,55
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERAvis gevelimpregneerAvis gevelimpregneer

Avis gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf133,15
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAK AQUAAvis grondlak aquaAvis grondlak aqua

Avis grondlak aqua is op basis van een watergedragen gemodificeerde urethaanacrylaat. Het is geschikt voor binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en is vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Het is geschikt voor onbehandeld of kaal hout en oude alkydharsverflagen, maar ook als grondlak voor o.a. beton en pleisterwerk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf12,54
bekijk productBekijk product ▸
GRONDLAKAvis grondlakAvis grondlak

Avis grondlak is op basis van alkydhars. Het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf10,06
bekijk productBekijk product ▸
HITTEBESTENDIGE LAKSPRAYAvis hittebestendige laksprayAvis hittebestendige lakspray

Avis hittebestendige lakspray mat is een professionele hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. De lakspray is bestand tegen langdurige blootstelling aan zeer hoge temperaturen tot 600C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
HD HITTEBESTENDIGAvis hd hittebestendigAvis hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
IJZERMENIEAvis ijzermenieAvis ijzermenie

Avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. Het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf11,57
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURLAK PU AQUAAvis interieurlak pu aquaAvis interieurlak pu aqua

Avis interieurlak pu aqua is een waterverdunbare, 1-component, transparante, niet-vergelende blanke lak voor binnen op basis van een pu-acrylaat. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen, vensters en deuren. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Tevens is de lak bestand tegen o.a. vocht, (drink)alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen en koffie, thee en wijn. De lak is echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Let op, bij gebruik van de matte variant op onbehandeld hout dient eerst te worden gegrond met de hoogglans variant. Verbruik: ca. 12-15 m per liter.

vanaf18,44
bekijk productBekijk product ▸
INTERIEURLAK PUAvis interieurlak puAvis interieurlak pu

Avis interieurlak pu is een slijt- en slagvaste blanke lak voor binnen op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhars. De lak is lichtecht, droogt snel, heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicalien en alcoholische dranken. Het is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. Let op, bij gebruik van de matte variant dient eerst gegrond te worden met de hoogglans variant. Verbruik: ca. 14,5 m per liter.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKAvis jachtlakAvis jachtlak

Avis jachtlak hoogglans is een klassiek gestookte bootlak, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Deze blanke lak munt uit door de uitstekende water- en weersbestendigheid. Daarnaast is het zeer elastisch en krasvast. Het is geschikt voor alle houten delen van het schip die hoogglanzend blank gelakt moeten worden. Het is ook geschikt voor houten voordeuren en tuinmeubelen. Buitenduurzaamheid: 2-3 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,90
bekijk productBekijk product ▸
KOUD VERZINKAvis koud verzinkAvis koud verzink

Avis koud verzink is een grijze zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. Het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. Dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. Het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf79,48
bekijk productBekijk product ▸
KOUDVERZINK HIGH DEFINITIONAvis koudverzink high definitionAvis koudverzink high definition

Avis koudverzink high definition is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuivere zink biedt het een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het is geschikt voor toepassing op gestraald, blank, en getst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf33,16
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAYAvis laksprayAvis lakspray

Avis lakspray high definition is een professionele transparante sneldrogende lak met langdurig glansbehoud. Het is uitstekend geschikt op ondergronden zoals metaal en hout. Het is ook geschikt als afwerklaag over de colorspray ral kleuren.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
LIJNMARKERING SPRAYAvis lijnmarkering sprayAvis lijnmarkering spray

Avis lijnmarkering spray is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. De markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. Het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. Het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. Theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte per spuitbus.

vanaf47,57
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJE MENIEAvis loodvrije menieAvis loodvrije menie

Avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. Het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. Verbruik: ca. 12-16 m per liter.

vanaf11,51
bekijk productBekijk product ▸
MARKERINGSSPRAYAvis markeringssprayAvis markeringsspray

Avis markeringsspray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is het zeer goed waterbestendig. Het verkleurt niet en is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen en prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op o.a. asfalt, beton, steen en hout en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).

vanaf35,55
bekijk productBekijk product ▸
MDF VULPRIMER AQUAAvis mdf vulprimer aquaAvis mdf vulprimer aqua

Avis mdf vulprimer aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van mdf binnen. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en is daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals mdf. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf13,18
bekijk productBekijk product ▸
METAAL BESCHERMINGSLAK AQUAAvis metaal beschermingslak aquaAvis metaal beschermingslak aqua

Avis metaal beschermingslak aqua is een waterverdunbare, sneldrogende metaaleffect lak op acrylaatbasis voor binnen en buiten. Het heeft een zeer goed dekvermogen en is bestand tegen weersinvloeden. Het is stootvast, niet vergelend en makkelijk verfbaar door de probleemloze vloeiing. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van harde kunststoffen, zink, aluminium, hout, styropoor, ijzer, glasvezel, structuurbehang, pleister, beton en hobbyartikelen. Theoretisch rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf17,32
bekijk productBekijk product ▸
METAALEFFECT LAK AQUAAvis metaaleffect lak aquaAvis metaaleffect lak aqua

Avis metaaleffect lak aqua is een zijdeglanzende, waterverdunbare metaaleffect lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Het is reukarm, stootvast, glansbestendig, niet milieubelastend en niet vergelend. Het heeft een zeer goed dekvermogen, een probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. Het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf12,33
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER AQUAAvis multiprimer aquaAvis multiprimer aqua

Avis multiprimer aqua is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed en heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. Daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Het is na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf18,59
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMER SPUITBUSAvis multiprimer spuitbusAvis multiprimer spuitbus

Avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. Door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. Het is toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. Het is overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf23,90
bekijk productBekijk product ▸
MULTIPRIMERAvis multiprimerAvis multiprimer

Avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

vanaf11,39
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BINNENAvis muurverf binnenAvis muurverf binnen

Avis muurverf binnen is een universele toepasbare matte muurverf met een hoge duurzaamheid op basis van een acrylaat copolymeer dispersie. Het is waterverdunbaar en onverzeepbaar. Het is schrobklasse 1 volgens din en 13300 en is toepasbaar op zowel nieuwe als reeds behandelde steenachtige ondergronden en plaatmateriaal, binnen. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BUITENAvis muurverf buitenAvis muurverf buiten

Avis muurverf buiten mat is een universeel toepasbare, egaal matte muurverf met een hoge buitenduurzaamheid op basis van een acrylaat copolymeer dispersie. Het dekt goed, is waterverdunbaar, onverzeepbaar en goed weersbestendig. Het heeft schrobklasse 1 en is toepasbaar op zowel nieuw als reeds behandelde materialen zoals steenachtige ondergronden, die in aanraking komen met weersinvloeden van buitenaf. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf54,09
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF REINIGBAARAvis muurverf reinigbaarAvis muurverf reinigbaar

Avis muurverf reinigbaar extra mat is een zeer goed reinigbare matte muurverf voor een hoogwaardige afwerking binnen. Het heeft een uitstekende dekking en is intensief belastbaar. Het glanst niet op (na een maand) en is eenvoudig reinigbaar met water en spons of doek. Het heeft schrobvastheidsklasse 1 en is geschikt om aan te brengen op o.a. behandelde steenachtige ondergronden, plaatmateriaal, gips- en boardplaat en schuurwerk. Het is uitermate geschikt voor veelgebruikte ruimtes zoals gangen en kantoren. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf25,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF RENOVATIEAvis muurverf renovatieAvis muurverf renovatie

Avis muurverf renovatie mat is een witte, reuk- en spanningsarme isolerende verf voor binnen. Het isoleert nicotine-, rook-, roet-, vet-, en droge vochtvlekken op wanden en muren van beton, gips, pleisterwerk en hout. Het kan tevens verwerkt worden over bestaande synthetische (muur)verflagen. Het is sneldrogend en waterdampdoorlatend. Theoretisch verbruik: ca. 9,5 m per liter.

vanaf73,11
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF SCHIMMELBESTENDIGAvis muurverf schimmelbestendigAvis muurverf schimmelbestendig

Avis muurverf schimmelbestendig is een muurverf op basis van vinylversetaat en vinylacetaat voor vochtige ruimtes binnen. Het is bestand tegen zwakke zuren, was- en schrobvast en niet vergelend. Het vormt een blijvend flexibele verffilm die niet thermoplastisch is, waardoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. Het is bestand tegen stoom en condens. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf25,40
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF SPACK & STUCAvis muurverf spack & stucAvis muurverf spack & stuc

Avis muurverf spack & stuc mat is een matte muurverf speciaal geschikt voor de afwerking van spack- en stucwerk ondergronden binnen. De muurverf is spanningsarm, alkalibestendig en heeft een lange opentijd. Het is geschikt voor het afwerken van alle goed hechtende spack- en gestucte ondergronden binnen, zoals plafonds en wanden. Rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf35,33
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER ROESTSTABILISERENDAvis primer roeststabiliserendAvis primer roeststabiliserend

Avis primer roeststabiliserend is een loodvrije grondlak. Het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. Het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. Het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. Het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. Het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER SPRAY HIGH DEFINITIONAvis primer spray high definitionAvis primer spray high definition

Avis primer spray high definition is een professionele sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad, gebaseerd op een unieke harscombinatie. Het is uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf30,81
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MUURVERFAvis project muurverfAvis project muurverf

Avis project muurverf mat is een waterverdunbare, oplosmiddelarme muurverf op basis van styreen-acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf is helderwit, waterverdunbaar, sneldrogend en onverzeepbaar. Het is bedoeld als afwerklaag voor binnen op wanden, muren en plafonds, zoals schuur- en pleisterwerk, stucwerk, behang, hard- en zachtboard en gipsplaten. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf28,86
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAvis radiatorlakAvis radiatorlak

Avis radiatorlak is een zijdeglanzende lak op basis van een acrylaat dispersie. Het is sneldrogend en warmtebestendig. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van radiatoren en (cv)leidingen. De radiatorlak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is hittebestendig tot 180⁰C. Het vloeit goed uit en is roest- en corrosiewerend. Het is daarnaast reukarm, ook bij de eerste opwarming. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf24,49
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKAvis radiatorlakAvis radiatorlak

Avis radiatorlak is een sneldrogende warmtebestendige lak. Het is roest- en corrosiewerend en een duurzame afwerking voor radiatoren en (cv)leidingen. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is hittebestendig tot 100C.

vanaf33,17
bekijk productBekijk product ▸
RANDSEALER AQUAAvis randsealer aquaAvis randsealer aqua

Avis randsealer aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend. Het is geschikt als voorbehandeling en randcoating voor o.a. de kopse kanten van diverse hout- en plaatmaterialen. Het kan ook gebruikt worden voor de kopse kanten van kozijnen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERRolith roestomvormerRolith roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden. Het isna 13 uur overschilderbaar in de open lucht en na 1224 uur in tanks. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOMVORMERAvis roestomvormerAvis roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. Door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. Het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen en is overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur.

vanaf24,77
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN VERWIJDERAARAvis siliconen verwijderaarAvis siliconen verwijderaar

Avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industrile werkoppervlakten en gereedschappen.

vanaf47,02
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTAvis super afbijtAvis super afbijt

Avis super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkydlakken, watergedragen lakken en 1- of 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. Het bevat geen zuren, logen, nmp, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen.

vanaf28,93
bekijk productBekijk product ▸
SUPER SNELGRONDAvis super snelgrondAvis super snelgrond

Avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. Het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. Het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. Theoretisch verbruik: 12 m per liter.

vanaf11,38
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE BUITENLAK BLANKAvis timbercote buitenlak blankAvis timbercote buitenlak blank

Avis timbercote buitenlak is een transparante houtbescherming voor buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. Het biedt een duurzame bescherming door de toevoeging van een speciale uv-absorber. Het is bestemd voor buitenverwerking op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd. Het is eveneens toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf30,60
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE BUITENLAK TRANSPARANTAvis timbercote buitenlak transparantAvis timbercote buitenlak transparant

Avis timbercote buitenlak is een uniek hoogglanzend houtbeschermingsmiddel voor buiten op basis van alkydharsen. Het kan worden gebruikt op alle houtsoorten en ook toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. Het bevat een uv-filter dat een lange levensduur (3 4 jaar) waarborgt. Het is eenvoudig aan te brengen en laat de natuurlijke tekening van het hout volledig tot zijn recht komen. Theoretisch rendement: ca. 18 m per liter.

vanaf32,61
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE DEKKENDAvis timbercote dekkendAvis timbercote dekkend

Avis timbercote dekkend is een uniek, halfglanzend houtbeschermingsmiddel voor buiten, op basis van alkydharsen. Het is vochtregulerend en een grond- en aflak in een voor gebruik op o.a. kozijnen en deuren. Het kan ook gebruikt worden op oude verflagen die intact zijn en het is geschikt voor vele houtsoorten. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf44,30
bekijk productBekijk product ▸
TIMBERCOTE IMPREGNEERAvis timbercote impregneerAvis timbercote impregneer

Avis timbercote impregneer is een half mat vochtregulerend transparant impregneermiddel voor buiten. Het is toepasbaar op onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout van zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. Het heeft een geringe filmvorming, dringt diep in het hout door en is tevens geschikt als grondlaag voor timbercote transparant. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,58
bekijk productBekijk product ▸
TRADITIONALSAvis traditionalsAvis traditionals

Avis traditionals is een halfsynthetische aflak, gemaakt van lijnolie-standolie, een vette alkydhars en de beste pigmenten. Het is geschikt voor hout, buiten en binnen. Het heeft een goede verwerkbaarheid, een diepe bolle glans, een hoog vaste stofgehalte en een uitstekende buitenduurzaamheid. Verbruik: ca. 12-15 m per liter.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE LAK PU/UVAvis universele lak pu/uvAvis universele lak pu/uv

Avis universele lak pu/uv is een kleurloze, nauwelijks vergelende, sneldrogende, makkelijk verwerkbare, terpentineverdunbare lak voor binnen en buiten. Het droogt snel en is heel makkelijk te verwerken, is slijtvast en toch elastisch en geschikt voor toepassing op alle houtsoorten. Het is geschikt voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. Verbruik: ca. 10,9 m per liter.

vanaf15,03
bekijk productBekijk product ▸
VOEG- EN WEERPLEKREINIGERAvis voeg- en weerplekreinigerAvis voeg- en weerplekreiniger

Avis voeg- en weerplekreiniger is een sterk reinigingsmiddel voor het verwijderen van hinderlijke en vieze zwarte plekken die voorkomen in siliconenvoegen en op wanden en stucwerk in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet. Het werkt op basis van een unieke schuimformule om het aanbrengen zo gemakkelijk mogelijk te houden zonder veel productverlies.

vanaf11,99
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERFAvis wegenverfAvis wegenverf

Avis wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. Het heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf45,22
bekijk productBekijk product ▸
WITTE MENIEAvis witte menieAvis witte menie

Avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf9,95
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSPRAY 97%Avis zinkspray 97%Avis zinkspray 97%

Avis zink 97% high definition is een professionele mat grijze sneldrogende zinkspray. Met een basis van 97% puur zink is het zeer geschikt voor metalen. Het biedt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie en voorkomt corrosievorming op ijzer en staal, is elastisch, zelf herstellend en geschikt als primer voor verschillende soorten lakken. Het is ideaal voor staalconstructies, het bijwerken van beschadigde verzonken onderdelen en dankzij de goede geleidende eigenschappen perfect voor puntlassen. Ook is het hittebestendig tot ca. 300C.

vanaf37,53
bekijk productBekijk product ▸
ZINK ALUMINIUMSPRAY HIGH DEFINITIONAvis zink aluminiumspray high definitionAvis zink aluminiumspray high definition

Avis zink aluminiumspray high definition is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming op ijzer en staal en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, goed overschilderbaar, hittebestendig tot ca. 250C en heeft een uitstekende dekking. Het is geschikt voor het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oud en verweerd zink in de staalbouw, aanhangerbouw, hekwerken en industrie.

vanaf33,16
bekijk productBekijk product ▸
ZINK-ALU REINIGERAvis zink-alu reinigerAvis zink-alu reiniger

Avis zink-alu reiniger is een zeer effectieve reiniger voor zink, aluminium, chroom en rvs. Het reinigt op basis van een organisch c+ zuur en tast metalen en verzinkte delen niet aan. Het is geschikt voor het eenvoudig verwijderen van vet, organisch vuil, lichte oxidatie en cement- of kalksluier.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸

Avis: voor professionals, door professionals

Avis heeft een uitgebreid assortiment specialistische coatings en ondersteunende en probleemoplossende producten voor de professionele schilder en de handige klusser. Avis doet niet aan massaproductie, maar biedt innovatieve producten die aan alle kwaliteitseisen en Arbo- en milieuregelgevingen voldoen.

Avis multiprimer

Heb je een lastige ondergrond die geen of weinig hechting heeft? Avis Multi-Primer is hier de oplossing voor. Deze primer kan worden gebruikt op vrijwel alle ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. Er ontstaat een egale, gesloten laag die kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig is. Het is al na ongeveer 4 uur overschilderbaar, dus je kunt snel verder met je klus! Avis Multiprimer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je goede dekking krijgt als je met de aflak aan de slag gaat. Ook is het beschikbaar in formaten van 0,25 tot 2,5 liter, dus voor zowel grote als kleine klussen is Avis Multiprimer jouw oplossing. Avis Multiprimer is op terpentinebasis. Kan of wil je niet met een product op terpentinebasis werken? Geen probleem, kies dan de watergedragen variant, namelijk de Avis Aqua Multi-primer!

Avis Anti-siliconen vloeistof

Siliconenbesmetting in je verf, het kan de beste overkomen. Om deze besmetting op te lossen, heb je Avis anti siliconen vloeistof nodig. Je kunt deze gebruiken in oplosmiddelhoudende verf . Voor watergedragen verf kun je Avis Aqua Anti-siliconen gebruiken. Deze vloeistof voorkomt visogen en kratervormig, waardoor je gewoon verder kunt schilderen met de verf!

Avis Timbercote

Avis Timbercote is een mooi assortiment transparante en dekkende houtbeschermingsmiddelen. Dit vochtregulerende product is een grond- en aflak in n en kun je gebruiken op o.a. je deuren en kozijnen. Ook kun je het gebruiken over intacte oude verflagen. De buitenduurzaamheid van de transparante Timbercote is tot 3 4 jaar en van de dekkende variant is de buitenduurzaamheid tot maar liefst 7 jaar. Zowel de dekkende als transparante variant is verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. Als je onbehandeld zachthout wilt behandelen, dan adviseren we je om Avis Timbercote Impregneer te gebruiken. Deze vochtregulerende impregneer kun je gebruiken op bijvoorbeeld vuren, red cedar en redwood. Het dringt diep in het hout en zorgt voor optimale bescherming van je onbehandelde geveltimmerwerk en tuinhout. Daarnaast kun je het gebruiken als eventuele grondlaag voor de Timbercote transparant. Ook Timbercote Impregneer is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je het hout de uitstraling kunt geven die jij wilt!

FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter