menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Bolivia

Bolivia

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYL LAKPLAMUURBolivia acryl lakplamuurBolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PLAMUUR RAPIDBolivia acryl plamuur rapidBolivia acryl plamuur rapid

Bolivia acryl rapid plamuur is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 mu natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven en acryl- en kunstharslakken.

vanaf15,46
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PLAMUURBolivia acryl plamuurBolivia acryl plamuur

Bolivia acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KWASTPLAMUURBolivia aqua kwastplamuurBolivia aqua kwastplamuur

Bolivia aqua kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf31,42
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERBolivia behangstripperBolivia behangstripper

Bolivia behangstripper is speciaal voor het snel, effectief en milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang, behalve glasweefselbehang, op alle ondergronden. Het weekt behang snel en moeiteloos los, zonder de ondergrond aan te tasten. Het is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTSTOPBolivia houtrotstopBolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia 2K epoxy houtrotvuller een definitieve oplossing voor houtrotproblemen. De potlife is ca. 2 uur en het is, afhankelijk van de temperatuur, na 2 tot 24 uur doorgehard.

vanaf34,18
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTROTVULLERBolivia epoxy houtrotvullerBolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf28,11
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTENBolivia epoxy houtvuller 30 minutenBolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller epoxy 2k 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20C.

vanaf54,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 4 UURBolivia epoxy houtvuller 4 uurBolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20C.

vanaf71,70
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 8 UURBolivia epoxy houtvuller 8 uurBolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20C.

vanaf61,24
bekijk productBekijk product ▸
HOUTVULMIDDELBolivia houtvulmiddelBolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERSPRAYBolivia isoleersprayBolivia isoleerspray

Bolivia isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend en overschilderbaar na 1-2 uur, droogt wit op, en is schrobvast.

vanaf18,37
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBolivia kwastreinigerBolivia kwastreiniger

Bolivia kwastreiniger is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURBolivia lakplamuurBolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
LIJM EN KITVERWIJDERAARBolivia lijm en kitverwijderaarBolivia lijm en kitverwijderaar

Bolivia lijm en kitverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van kitresten, kauwgomresten, gelijmde autoruiten en lijm- en bitumenresten.

vanaf21,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLERBolivia muurvullerBolivia muurvuller

Bolivia muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf9,51
bekijk productBekijk product ▸
MuurvulmiddelBolivia muurvulmiddelBolivia muurvulmiddel

Bolivia muurvulmiddel is een zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
Plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergronden

Bolivia plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren tot 2 cm op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf37,64
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PLAMUURBolivia rapid plamuurBolivia rapid plamuur

Bolivia rapid plamuur is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is geschikt voor hout, staal, steen en beton. Er kunnen nerven, kleine oneffenheden en schroef- en spijkergaten tot max. 0,8 mm mee gerepareerd worden. Het is ideaal voor spoedeisend werk en kan al na 2 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIEPASTABolivia renovatiepastaBolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 kg bevat al een harder.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHTBolivia reparatiepasta lichtgewichtBolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURBolivia snelplamuurBolivia snelplamuur

Bolivia snelplamuur is een synthetische snelplamuur voor binnen en buiten. Het is geschikt voor hout, staal, steen, beton en gips voor de reparatie van nerven, kleine oneffenheden, schroef- en spijkergaten, scheuren en gaten tot 5 mm.

vanaf13,64
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYBolivia spacksprayBolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf26,28
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAAL PLAMUURBolivia speciaal plamuurBolivia speciaal plamuur

Bolivia speciaal plamuur is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. Het is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Het droogt scheurvrij en krimpt niet. Het kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
STICKERVERWIJDERAARBolivia stickerverwijderaarBolivia stickerverwijderaar

Bolivia stickerverwijderaar is geschikt voor het snel en effectief verwijderen van stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het is makkelijk te gebruiken en snelwerkend en tast de ondergrond niet aan. Het is te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Het is minder geschikt voor kunststoffen.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTBolivia super afbijtBolivia super afbijt

Bolivia super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het bevat geen zuren, logen, NMP, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkyd lakken, bitumen, watergedragen lakken, 1 of 2-componenten epoxy- en polyurethaan coatings, lijmen, graffiti en kitten.

vanaf24,73
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ONTVETTERBolivia super ontvetterBolivia super ontvetter

Bolivia super ontvetter reinigt en ontvet sterk vervuilde oppervlakken. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. Het is geschikt voor het verwijderen van de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQs, velgen, boten en tuinmeubelen.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
SUPER PLAMUURBolivia super plamuurBolivia super plamuur

Bolivia super plamuur is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf5,18
bekijk productBekijk product ▸
Super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaar

Bolivia super vloerlijmverwijderaar is een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. Door de unieke formule verwijdert het snel hardnekkige oplosmiddelhoudende en watergedragen lijmresten van tapijtvloerbedekking en textiel- en vinylwandbekleding op hout, steen en metaal. Het is daarnaast langdurig werkzaam en minder milieubelastend.

vanaf24,16
bekijk productBekijk product ▸
SYNTHETISCHE LAKPLAMUURBolivia synthetische lakplamuurBolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
U2 POLYESTER VULPASTABolivia u2 polyester vulpastaBolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia u2 polyester vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERBolivia verfreinigerBolivia verfreiniger

Bolivia verfreiniger is een krachtige verfreiniger voor het reinigen en ontvetten van ondergronden voor het schilderen. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is een ideale vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij.

vanaf4,34
bekijk productBekijk product ▸
VLEKKEN VOORSTRIJKBolivia vlekken voorstrijkBolivia vlekken voorstrijk

Bolivia vlekken voorstrijk is een waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. Met deze voorstrijk worden steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds gesoleerd. Het is geschikt voor binnen en kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk en styropor (piepschuim) worden aangebracht. Het kan zowel in nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden worden gebruikt en is overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven en acryl verven. Theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸

Bolivia heeft een assortiment van zeer sterke plamuur-, vul- en afwerkingsmiddelen voor de professional. De producten zijn zeer vullend, waardoor diepe gaten en scheurtjes heel eenvoudig gevuld kunnen worden. Ook is het behandelde oppervlak vervolgens super glad en daardoor makkelijk verder af te werken. Dankzij het brede assortiment heeft Bolivia voor vrijwel iedere ondergrond en toepassing het perfecte product!

Is je hout vochtig en begint het te rotten? Gebruik dan Bolivia Houtrotstop. Dit is een 2-componenten epoxy houtverzegeling die diep in het hout dringt en verrotting snel stopt. Na droging wordt het een keiharde epoxylaag. Gebruik vervolgens de bijpassende Bolivia Houtrotvuller om het houtrotprobleem definitief te stoppen. De aangebrachte Bolivia Houtrotstop hoeft niet droogt te zijn om met Bolivia Houtrotvuller aan de slag te kunnen gaan, dus je kunt snel verder met de klus! Let op, als je kiest voor een andere afwerking moet de houtrotvuller wel volledig droog zijn.

Bolivia heeft daarnaast diverse plamuren voor verschillende toepassingen en geschikt voor verschillende afwerkingen in het assortiment. Een goede Bolivia plamuur voor een watergedragen systeem is bijvoorbeeld de Bolivia Acrylplamuur. Deze sneldrogende plamuur is van zeer hoge kwaliteit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Al na 1 tot 4 uur is het schuur- en overschilderbaar. Wil je nog sneller klaar zijn? Dan is Bolivia Acryl Plamuur Rapid een goede keuze. Ook bij dikkere lagen tot 1000 m natte laagdikte is deze plamuur scheuroverbruggend, het is nat-in-nat aan te brengen en het is al na 1 2 uur schuur- en overschilderbaar. Let op, bij gebruik buiten dient Bolivia Acryl Plamuur Rapid direct na droging overschilderd te worden.
Als je een terpentineverdunbare lakplamuur zoekt, dan is Bolivia Synthetische Lakplamuur de juiste keuze. Deze plamuur heeft een erg fijne en gladde afwerking, dus het kan eenvoudig zonder rollen op grotere oppervlakken worden gebruikt. Je kunt Bolivia Synthetische lakplamuur direct op nieuw hout binnen en opgeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten gebruiken. Deze Bolivia plamuur is er ook in een watergedragen variant, namelijk de Bolivia Acryl Lakplamuur. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpozen van 3 4 uur krijg je een super glad oppervlak waardoor je bijna niet meer hoeft te schuren. Omdat deze lakplamuur op waterbasis is, is deze ook aanzienlijk sneller schuur- en overschilderbaar.
Wil je n een synthetische plamuur n snel klaar zijn? Dan kun je kiezen voor Bolivia Rapid Plamuur. Dankzij de unieke kunststofcombinatie is deze plamuur al na 2 3 uur overschilderbaar met de gangbare grond- en lakverven. Let op, als je de deze Bolivia plamuur wilt afwerken met nitrocellulose- of autolakken, wacht dan 12 uur met overschilderen.
Ook heeft Bolivia een kwastplamuur in het assortiment, namelijk de Bolivia Aqua Kwastplamuur. Deze Bolivia plamuur vult erg goed, is reukloos en sneldrogend en geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten binnenshuis met grove porin zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Deze plamuur is ook handig op plaatsen waar het lastiger is om mesplamuur aan te brengen, zoals bij deurkozijnen en houten lijstwerk.

ACRYL LAKPLAMUURBolivia acryl lakplamuurBolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf8,92
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PLAMUUR RAPIDBolivia acryl plamuur rapidBolivia acryl plamuur rapid

Bolivia acryl rapid plamuur is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 mu natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven en acryl- en kunstharslakken.

vanaf15,46
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL PLAMUURBolivia acryl plamuurBolivia acryl plamuur

Bolivia acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf22,37
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KWASTPLAMUURBolivia aqua kwastplamuurBolivia aqua kwastplamuur

Bolivia aqua kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf31,42
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSTRIPPERBolivia behangstripperBolivia behangstripper

Bolivia behangstripper is speciaal voor het snel, effectief en milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang, behalve glasweefselbehang, op alle ondergronden. Het weekt behang snel en moeiteloos los, zonder de ondergrond aan te tasten. Het is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTSTOPBolivia houtrotstopBolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia 2K epoxy houtrotvuller een definitieve oplossing voor houtrotproblemen. De potlife is ca. 2 uur en het is, afhankelijk van de temperatuur, na 2 tot 24 uur doorgehard.

vanaf34,18
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTROTVULLERBolivia epoxy houtrotvullerBolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf28,11
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTENBolivia epoxy houtvuller 30 minutenBolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller epoxy 2k 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20C.

vanaf54,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 4 UURBolivia epoxy houtvuller 4 uurBolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20C.

vanaf71,70
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTVULLER 8 UURBolivia epoxy houtvuller 8 uurBolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20C.

vanaf61,24
bekijk productBekijk product ▸
HOUTVULMIDDELBolivia houtvulmiddelBolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf12,87
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERSPRAYBolivia isoleersprayBolivia isoleerspray

Bolivia isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend en overschilderbaar na 1-2 uur, droogt wit op, en is schrobvast.

vanaf18,37
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBolivia kwastreinigerBolivia kwastreiniger

Bolivia kwastreiniger is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven.

vanaf7,77
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURBolivia lakplamuurBolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
LIJM EN KITVERWIJDERAARBolivia lijm en kitverwijderaarBolivia lijm en kitverwijderaar

Bolivia lijm en kitverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van kitresten, kauwgomresten, gelijmde autoruiten en lijm- en bitumenresten.

vanaf21,07
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLERBolivia muurvullerBolivia muurvuller

Bolivia muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf9,51
bekijk productBekijk product ▸
MuurvulmiddelBolivia muurvulmiddelBolivia muurvulmiddel

Bolivia muurvulmiddel is een zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf14,84
bekijk productBekijk product ▸
Plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergrondenBolivia plamuur voor moeilijke ondergronden

Bolivia plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren tot 2 cm op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf37,64
bekijk productBekijk product ▸
RAPID PLAMUURBolivia rapid plamuurBolivia rapid plamuur

Bolivia rapid plamuur is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is geschikt voor hout, staal, steen en beton. Er kunnen nerven, kleine oneffenheden en schroef- en spijkergaten tot max. 0,8 mm mee gerepareerd worden. Het is ideaal voor spoedeisend werk en kan al na 2 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
RENOVATIEPASTABolivia renovatiepastaBolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 kg bevat al een harder.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHTBolivia reparatiepasta lichtgewichtBolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURBolivia snelplamuurBolivia snelplamuur

Bolivia snelplamuur is een synthetische snelplamuur voor binnen en buiten. Het is geschikt voor hout, staal, steen, beton en gips voor de reparatie van nerven, kleine oneffenheden, schroef- en spijkergaten, scheuren en gaten tot 5 mm.

vanaf13,64
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYBolivia spacksprayBolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf26,28
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAAL PLAMUURBolivia speciaal plamuurBolivia speciaal plamuur

Bolivia speciaal plamuur is een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. Het is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Het droogt scheurvrij en krimpt niet. Het kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
STICKERVERWIJDERAARBolivia stickerverwijderaarBolivia stickerverwijderaar

Bolivia stickerverwijderaar is geschikt voor het snel en effectief verwijderen van stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het is makkelijk te gebruiken en snelwerkend en tast de ondergrond niet aan. Het is te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Het is minder geschikt voor kunststoffen.

vanaf6,55
bekijk productBekijk product ▸
SUPER AFBIJTBolivia super afbijtBolivia super afbijt

Bolivia super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het bevat geen zuren, logen, NMP, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkyd lakken, bitumen, watergedragen lakken, 1 of 2-componenten epoxy- en polyurethaan coatings, lijmen, graffiti en kitten.

vanaf24,73
bekijk productBekijk product ▸
SUPER ONTVETTERBolivia super ontvetterBolivia super ontvetter

Bolivia super ontvetter reinigt en ontvet sterk vervuilde oppervlakken. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. Het is geschikt voor het verwijderen van de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQs, velgen, boten en tuinmeubelen.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
SUPER PLAMUURBolivia super plamuurBolivia super plamuur

Bolivia super plamuur is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Het is ook inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

vanaf5,18
bekijk productBekijk product ▸
Super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaarBolivia super vloerlijm verwijderaar

Bolivia super vloerlijmverwijderaar is een krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. Door de unieke formule verwijdert het snel hardnekkige oplosmiddelhoudende en watergedragen lijmresten van tapijtvloerbedekking en textiel- en vinylwandbekleding op hout, steen en metaal. Het is daarnaast langdurig werkzaam en minder milieubelastend.

vanaf24,16
bekijk productBekijk product ▸
SYNTHETISCHE LAKPLAMUURBolivia synthetische lakplamuurBolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
U2 POLYESTER VULPASTABolivia u2 polyester vulpastaBolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia u2 polyester vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERBolivia verfreinigerBolivia verfreiniger

Bolivia verfreiniger is een krachtige verfreiniger voor het reinigen en ontvetten van ondergronden voor het schilderen. Het schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is een ideale vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij.

vanaf4,34
bekijk productBekijk product ▸
VLEKKEN VOORSTRIJKBolivia vlekken voorstrijkBolivia vlekken voorstrijk

Bolivia vlekken voorstrijk is een waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. Met deze voorstrijk worden steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds gesoleerd. Het is geschikt voor binnen en kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk en styropor (piepschuim) worden aangebracht. Het kan zowel in nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden worden gebruikt en is overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven en acryl verven. Theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸

Bolivia heeft een assortiment van zeer sterke plamuur-, vul- en afwerkingsmiddelen voor de professional. De producten zijn zeer vullend, waardoor diepe gaten en scheurtjes heel eenvoudig gevuld kunnen worden. Ook is het behandelde oppervlak vervolgens super glad en daardoor makkelijk verder af te werken. Dankzij het brede assortiment heeft Bolivia voor vrijwel iedere ondergrond en toepassing het perfecte product!

Is je hout vochtig en begint het te rotten? Gebruik dan Bolivia Houtrotstop. Dit is een 2-componenten epoxy houtverzegeling die diep in het hout dringt en verrotting snel stopt. Na droging wordt het een keiharde epoxylaag. Gebruik vervolgens de bijpassende Bolivia Houtrotvuller om het houtrotprobleem definitief te stoppen. De aangebrachte Bolivia Houtrotstop hoeft niet droogt te zijn om met Bolivia Houtrotvuller aan de slag te kunnen gaan, dus je kunt snel verder met de klus! Let op, als je kiest voor een andere afwerking moet de houtrotvuller wel volledig droog zijn.

Bolivia heeft daarnaast diverse plamuren voor verschillende toepassingen en geschikt voor verschillende afwerkingen in het assortiment. Een goede Bolivia plamuur voor een watergedragen systeem is bijvoorbeeld de Bolivia Acrylplamuur. Deze sneldrogende plamuur is van zeer hoge kwaliteit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Al na 1 tot 4 uur is het schuur- en overschilderbaar. Wil je nog sneller klaar zijn? Dan is Bolivia Acryl Plamuur Rapid een goede keuze. Ook bij dikkere lagen tot 1000 m natte laagdikte is deze plamuur scheuroverbruggend, het is nat-in-nat aan te brengen en het is al na 1 2 uur schuur- en overschilderbaar. Let op, bij gebruik buiten dient Bolivia Acryl Plamuur Rapid direct na droging overschilderd te worden.
Als je een terpentineverdunbare lakplamuur zoekt, dan is Bolivia Synthetische Lakplamuur de juiste keuze. Deze plamuur heeft een erg fijne en gladde afwerking, dus het kan eenvoudig zonder rollen op grotere oppervlakken worden gebruikt. Je kunt Bolivia Synthetische lakplamuur direct op nieuw hout binnen en opgeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten gebruiken. Deze Bolivia plamuur is er ook in een watergedragen variant, namelijk de Bolivia Acryl Lakplamuur. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpozen van 3 4 uur krijg je een super glad oppervlak waardoor je bijna niet meer hoeft te schuren. Omdat deze lakplamuur op waterbasis is, is deze ook aanzienlijk sneller schuur- en overschilderbaar.
Wil je n een synthetische plamuur n snel klaar zijn? Dan kun je kiezen voor Bolivia Rapid Plamuur. Dankzij de unieke kunststofcombinatie is deze plamuur al na 2 3 uur overschilderbaar met de gangbare grond- en lakverven. Let op, als je de deze Bolivia plamuur wilt afwerken met nitrocellulose- of autolakken, wacht dan 12 uur met overschilderen.
Ook heeft Bolivia een kwastplamuur in het assortiment, namelijk de Bolivia Aqua Kwastplamuur. Deze Bolivia plamuur vult erg goed, is reukloos en sneldrogend en geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten binnenshuis met grove porin zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Deze plamuur is ook handig op plaatsen waar het lastiger is om mesplamuur aan te brengen, zoals bij deurkozijnen en houten lijstwerk.

FILTER
FILTER