menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Colormatic

Colormatic

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
1K CORROSIEWERENDE PRIMERColormatic 1k corrosiewerende primerColormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1K (etch)primer corrosiewerend heeft een zeer goede hechting op kaal gepolijst metaal. De actieve roest pigmenten helpen om corrosie te voorkomen en het heeft een snelle droging. Het is geschikt als primer voor soldeerwerk. Rendement: ca. 1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K WASHPRIMERColormatic 1k washprimerColormatic 1k washprimer

Colormatic 1k (wash) primer is een sneldrogende 1k primer voor ondergronden van blank staal. Het heeft een uitstekende hechting op ondergronden van metaal, zowel behandeld als onbehandeld, en een uitstekende corrosiewerening. Het is lasbaar, sneldrogend en uitermate geschikt voor spotrepair. Na het schuren kan het worden afgewerkt met Colormatic 1k of 2k filler.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONAL 1K BLANKE LAKColormatic professional 1k blanke lakColormatic professional 1k blanke lak

ColorMatic 1K Blanke Lak Mat is een UV-bestendige, snel drogende matte blanke lak in spuitbus die over alle (oplosmiddelhoudende) basislaklagen gespoten kan worden.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K FILLERColormatic 1k fillerColormatic 1k filler

Colormatic 1k filler is een geavanceerde 1k acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE HIGH BUILD FILLER 1KColormatic professionele high build filler 1kColormatic professionele high build filler 1k

Colormatic 1k high build filler is een acryl filler met een hoge dekkracht om in dikke lagen te gebruiken.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K HOOGGLANS LANDBOUWColormatic 1k hoogglans landbouwColormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw is een hoogwaardige acrylverf voor landbouw- en bouwmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriŽle oppervlakken. Dankzij de brede verneveling kan het ook op grotere oppervlakken worden gebruikt. Het heeft een extreem hoog gehalte aan pigmenten en specifieke additieven, wat zorgt voor een hoge dekking, hoge laagdikte en goede hechting direct op metaal. Rendement: ca. 0,8-1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K EPOXY PRIMERColormatic 1k epoxy primerColormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k primer epoxy is een voor alle doeleinden te gebruiken 1k primer die een uitstekende hechting en corrosiepreventie biedt op plaatstaal, verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Het is sneldrogend met een goede doorharding en kan nat-op-nat worden verwerkt.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ALUMINIUMColormatic 1k primer voor aluminiumColormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van ondergronden van onbehandeld aluminium. Het heeft uitstekende hechtings- en corrosiewerende eigenschappen. Het kan worden afgelakt met Colormatic water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en Colormatic velgenlak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFColormatic hechtprimer voor kunststofColormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic 1k primer voor kunststof is een primer voor alle plastic auto-onderdelen zoals bumpers, spiegels en tuning onderdelen.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
1K Kunststof PrimerColormatic 1k kunststof primerColormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k primer voor kunststof is een transparante en sneldrogende 1-componenten plastic hechtprimer voor het spuiten van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het is een uitstekende hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o.a. autoís, vrachtwagens en campers. Een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag is al voldoende voor een optimale hechting van de verf op kunststof. Het kan na ongeveer 10 minuten worden overgeschilderd met bijvoorbeeld Colormatic 1k primer/filler of vrijwel iedere autolak. Het is niet geschikt voor ondergronden van pe. Verbruik: ca. 3- 4 m≤ per spuitbus afhankelijk de laagdikte en ondergrond.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ZINKColormatic 1k primer voor zinkColormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink zorgt voor een uitstekende hechting en corrosiebescherming, vooral op verzinkt staal. Het is sneldrogend.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURGIDSColormatic schuurgidsColormatic schuurgids

Colormatic 1k schuurgids voor het vaststellen van oneffenheden na het plamuren. Toepassing: op droge plamuuroppervlakte dun opspuiten en daarna schuren. Het is schuurbaar na 5 minuten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K SPUITPLAMUURColormatic 1k spuitplamuurColormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K BLANKE LAKColormatic 2k blanke lakColormatic 2k blanke lak

Colormatic 2k blanke lak is een sneldrogende 2k blanke lak voor het behandelen van ondergronden van metaal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. Het heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine en weersinvloeden.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMER 2KColormatic epoxy primer 2kColormatic epoxy primer 2k

Colormatic 2K epoxy primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20 įC). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en is bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
2K EPOXY PRIMER FILLERColormatic 2k epoxy primer fillerColormatic 2k epoxy primer filler

Colormatic 2k epoxy primer filler op basis van epoxyhars heeft een uitstekende hechting en is roestwerend. Het is geschikt voor aluminium, bladstaal, verzinkt bladstaal en grp. Het heeft een zeer goede vloeiing en is desgewenst ook nat-op-nat te gebruiken. Het is zowel nat als droog makkelijk te schuren en overspuitbaar met polyester putty, water- en solventgedragen primers en 1- en en 2-componenten topcoats. Potlife: 24 uur.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
Professional 2k glasvezel plamuurColormatic professional 2k glasvezel plamuurColormatic professional 2k glasvezel plamuur

Colormatic 2k glasvezel plamuur voor het overspuiten van grotere beschadigingen. Het hecht op metaal, hout, beton en kunststof. Het is gebruiksvriendelijk en geschikt voor het opvullen van gaten, roest, perforaties en imperfecties. De combinatie van polyesterharsen vergemakkelijkt het gebruik op alle onderlagen en oppervlakken die worden beÔnvloed door spanning en het is bestand tegen zwakke zuren, basen, drijfgassen, oplosmiddelen, water en strooizout.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED FILLERColormatic 2k high speed fillerColormatic 2k high speed filler

Colormatic 2K high speed primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20įC). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en het is ook bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED PRIMER FILLERColormatic 2k high speed primer fillerColormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k primer high speed filler is een sneldrogende universele 2k vulprimer voor het behandelen van staal, gegalvaniseerd staal en aluminium. Het is een geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met Colormatic professional water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en 1k en 2k oplosmiddelgedragen aflaksystemen. Het heeft uitstekende hechting en corrosiewerende eigenschappen, is zeer goed schuurbaar, zowel nat als droog, is bestand tegen oplosmiddel en is isocyanaatvrij.

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUURColormatic 2k softplamuurColormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUUR PROFColormatic 2k softplamuur profColormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
2K UNIVERSEEL PLAMUURColormatic 2k universeel plamuurColormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K VERSPUITBARE FILLERColormatic 2k verspuitbare fillerColormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met een spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGColormatic bijspuitverdunningColormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunner is een speciaal voor het Colormatic laksysteem ontwikkelde kleurloze laag die gebruikt wordt bij het bijspuiten van 2-laags systemen en 2k deklagen met 2k blanke lak. Het is een "spot repair" product, bij uitstek omdat het de overgang naar de oude lak onzichtbaar wegwerkt. Toepassing: in meerdere dunne lagen in de rand van de "spot" spuiten. Na volledige droging kan het oppervlak gepolijst worden.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumpersprayColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray heeft een zeer hoge dekkracht en biedt uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is bovendien kras- en stootvast.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumpersprayColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray is een bumperlak met hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
CHASSIS KLEURColormatic chassis kleurColormatic chassis kleur

Colormatic IV is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. De lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERColormatic glasreinigerColormatic glasreiniger

Colormatic Glasreiniger is een gebruiksvriendelijk, reinigend en ontvettend schuim met hoog oplossend vermogen.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
GLASVEZEL PLAMUURColormatic glasvezel plamuurColormatic glasvezel plamuur

Colormatic glasvezel plamuur met zeer hoge vulkracht voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het heeft een hoge slagvastheid en uitstekende hechting en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
HG7 1K PRIMER FILLERColormatic hg7 1k primer fillerColormatic hg7 1k primer filler

Colormatic hoogglans 1k primer filler is een sneldrogende primer met uitstekende hechting. Het is corrosiewerend voor alle metalen oppervlakken. Het kan worden gelast, is overspuitbaar en toepasbaar als zowel een primer als een vulstof.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAY HOOGGLANSColormatic lakspray hoogglansColormatic lakspray hoogglans

Colormatic hoogglans is een sneldrogende lak met duurzame kleur en glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. Het is bestand tegen chemicaliŽn, UV-bestendig en lichtecht. Het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K Inox SprayColormatic 1k inox sprayColormatic 1k inox spray

Colormatic inox spray (lasspray) is sneldrogend en heeft een goede corrosiewerende werking. Het is geschikt om lasnaden te dichten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
KOPLAMP RENOVATIE SETColormatic koplamp renovatie setColormatic koplamp renovatie set

Colormatic koplamp renovatieset is een complete set voor de renovatie van kunststof diffusie schermen van polycarbonaat voor- en achterlichten. Het is makkelijk te gebruiken, vernieuwt de uv-bescherming van de koplamp en er is geen demontage van de koplamp nodig.

vanaf52,82
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF REINIGERColormatic kunststof reinigerColormatic kunststof reiniger

Colormatic kunststofreiniger is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kunststof.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAY MATColormatic lakspray matColormatic lakspray mat

Colormatic mat is een sneldrogende lak met duurzame kleur voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. Het is bestand tegen chemicaliŽn, UV-bestendig en lichtecht. Het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTGIDSColormatic polijstgidsColormatic polijstgids

Colormatic polijstgids.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
Anti Corrosie WaxcoatingColormatic anti corrosie waxcoatingColormatic anti corrosie waxcoating

Colormatic professionele anti corrosiewax is een beschermingsmiddel op wasbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. Het heeft een goede corrosiewering en is bestand tegen weersinvloeden. Het moet worden verwerkt bij een temperatuur tussen 15-25 graden celcius.

vanaf11,46
bekijk productBekijk product ▸
ANTI STEENSLAG SPUITBUSColormatic anti steenslag spuitbusColormatic anti steenslag spuitbus

Colormatic professionele anti steenslag spray is een overspuitbaar beschermingsmiddel tegen steenslag. Het is overspuitbaar met alle laksystemen, heeft een goede corrosiewering en is bestand tegen weersinvloeden, geluiddempend en blijvend elastisch. Het kan tussen 15-25 graden celcius verwerkt worden.

vanaf14,83
bekijk productBekijk product ▸
BANDENZWARTColormatic bandenzwartColormatic bandenzwart

Colormatic professionele Bandenzwart beschermt tegen weersinvloeden en is siliconenvrij en pH-neutraal. Het kan ook gebruikt worden bij de montage van banden.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
BITUMENColormatic bitumenColormatic bitumen

Colormatic professionele bitumen biedt langdurige bescherming tegen zuren, zout, hitte en vorst. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is langdurig zeer elastisch en geluiddempend. Het is niet overspuitbaar.

vanaf11,46
bekijk productBekijk product ▸
ElektrobeschermerColormatic elektrobeschermerColormatic elektrobeschermer

Colormatic professionele elektrobeschermer heeft een goede penetrerende werking, een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen.

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
Kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic professionele kit- en lijmverwijderaar is een gebruiksvriendelijke spray om snel en gemakkelijk opgedroogde lijmresten en lasnaden te verwijderen, alsook uitgeharde afdichtingsmaterialen van auto- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Het zorgt voor een optimaal resultaat door de hoge viscositeit en de gelachtige structuur.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
KOUDKRIMPOLIEColormatic koudkrimpolieColormatic koudkrimpolie

Colormatic professionele koudkrimpolie heeft een uitstekende smerende werking, is siliconenvrij en verlaagt de temperatuur kortstondig tot -30į C. Door de snelle temperatuurdaling krimpt het metaal, zodat de olie kan doordringen en de onderdelen loskomen.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
KRUIPOLIEColormatic kruipolieColormatic kruipolie

Colormatic professionele kruipolie is een effectief hulpmiddel bij het losmaken van vastgeroeste materialen. Het heeft een goede penetrerende werking, bevat grafiet en MoS2, is vocht verdringend, heeft een goede corrosiewering, is onder elke hoek te gebruiken en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
LAS SPRAYColormatic las sprayColormatic las spray

Colormatic professionele lasspray is een spray ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters op de lasmond en de omgeving rond de laszone. Het is onbrandbaar, siliconenvrij, niet corrosief en licht basisch.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
LEKZOEKERColormatic lekzoekerColormatic lekzoeker

Colormatic professionele lekzoeker is te verwijderen met water, siliconenvrij, niet corrosief en licht schuimend waar het lek is. Het is milieuvriendelijk en licht basisch.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYColormatic lijmsprayColormatic lijmspray

Colormatic professionele lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE SPUITPISTOOLColormatic anti corrosie spuitpistoolColormatic anti corrosie spuitpistool

Colormatic professionele ml anti corrosie is geschikt voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen en heeft een goede penetrerende en corrosiewerende werking.

vanaf15,11
bekijk productBekijk product ▸
MULTI SPRAYColormatic multi sprayColormatic multi spray

Colormatic professionele multispray laat een beschermende film achter na reiniging. Het heeft een uitstekende smerende werking, verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer en is siliconenvrij, vochtverdringend en corrosiewerend.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
PTFE DroogColormatic ptfe droogColormatic ptfe droog

Colormatic professionele ptfe droog is een droog oppervlakte smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en is geschikt voor het lossen van mallen waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAYColormatic ptfe sprayColormatic ptfe spray

Colormatic professionele ptfe spray smeert zonder kleverige vet- of olierestanten achter te laten. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is geschikt voor onderdelen die onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is bestand tegen weersinvloeden en geschikt voor het lossen van mallen en het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen).

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
REMMENREINIGERColormatic remmenreinigerColormatic remmenreiniger

Colormatic professionele remmenreiniger laat geen residu achter, heeft een professioneel, krachtig en gericht spuitbeeld, is gevuld met CO2, is niet geleidend en is niet corrosief.

vanaf8,47
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGERColormatic rvs reinigerColormatic rvs reiniger

Colormatic professionele RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het heeft een goede corrosiewering en het herstelt en intensiveert de glans.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
SNIJ- EN BOOROLIEColormatic snij- en boorolieColormatic snij- en boorolie

Colormatic professionele snij- en boorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. Het beschermt en smeert het gereedschap, vermindert slijtage van het gereedschap en is siliconenvrij en niet corrosief.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASISColormatic spraygun cleaner waterbasisColormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiŽnt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf10,22
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVERWIJDERAARColormatic siliconenverwijderaarColormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverdwijderaar is geschikt voor het verwijderen van vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen. Het zorgt voor uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling. Het is snel, eenvoudig, universeel inzetbaar en tijdbesparend. Het is onontbeerlijk voor een professioneel lakresultaat en verwijdert o.a. vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen zeer grondig, waardoor een uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling verkregen wordt. Het is snel, eenvoudig en universeel inzetbaar en dus tijdbesparend. Toepassing: De spuitbus kort schudden en een proefstukje spuiten met een spuitafstand van 20-25 cm. De te behandelen ondergrond gelijkmatig inspuiten en met schoon en droog tissuepapier schoonmaken. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
AUTOMAT SPRAYColormatic automat sprayColormatic automat spray

Colormatic spray voor auto-matten is een gebruiksvriendelijke spray om slijtage van automatten te camoufleren. Het heeft een langdurige kleur, is blijvend elastisch, hecht uitstekend en is geschikt voor zowel stoffen als rubberen matten.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGERColormatic spraygun reinigerColormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYColormatic structuursprayColormatic structuurspray

Colormatic structuurspray herstelt de structuur van beschadigde kunststoffen. Het is geschikt voor bijvoorbeeld bumpers, spiegels en deurkozijnen en ook geschikt voor autointerieur zoals dashboards, portierbekleding, de middenconsole en de bekleding van de kofferbak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VELGENLAKColormatic velgenlakColormatic velgenlak

CMP velgenlak voor professioneel gebruik met een korte droogtijd. De professionele brede spuitstraal zorgt voor een goede vloeiing, het is bestand tegen o.a. strooizout en steenslag en het is slijtvast. Bij stalen velgen wordt geadviseerd deze voor te behandelen met CMP 1K primer filler en bij aluminium velgen met CMP 1K primer voor aluminium.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANSColormatic zijdeglansColormatic zijdeglans

CMP zijdeglans is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden, is UV-bestendig en lichtecht.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K CORROSIEWERENDE PRIMERColormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1k corrosiewerende primer

Colormatic 1K (etch)primer corrosiewerend heeft een zeer goede hechting op kaal gepolijst metaal. De actieve roest pigmenten helpen om corrosie te voorkomen en het heeft een snelle droging. Het is geschikt als primer voor soldeerwerk. Rendement: ca. 1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K WASHPRIMERColormatic 1k washprimer

Colormatic 1k washprimer

Colormatic 1k (wash) primer is een sneldrogende 1k primer voor ondergronden van blank staal. Het heeft een uitstekende hechting op ondergronden van metaal, zowel behandeld als onbehandeld, en een uitstekende corrosiewerening. Het is lasbaar, sneldrogend en uitermate geschikt voor spotrepair. Na het schuren kan het worden afgewerkt met Colormatic 1k of 2k filler.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONAL 1K BLANKE LAKColormatic professional 1k blanke lak

Colormatic professional 1k blanke lak

ColorMatic 1K Blanke Lak Mat is een UV-bestendige, snel drogende matte blanke lak in spuitbus die over alle (oplosmiddelhoudende) basislaklagen gespoten kan worden.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K FILLERColormatic 1k filler

Colormatic 1k filler

Colormatic 1k filler is een geavanceerde 1k acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
PROFESSIONELE HIGH BUILD FILLER 1KColormatic professionele high build filler 1k

Colormatic professionele high build filler 1k

Colormatic 1k high build filler is een acryl filler met een hoge dekkracht om in dikke lagen te gebruiken.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K HOOGGLANS LANDBOUWColormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw

Colormatic 1k hoogglans landbouw is een hoogwaardige acrylverf voor landbouw- en bouwmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel coaten van industriŽle oppervlakken. Dankzij de brede verneveling kan het ook op grotere oppervlakken worden gebruikt. Het heeft een extreem hoog gehalte aan pigmenten en specifieke additieven, wat zorgt voor een hoge dekking, hoge laagdikte en goede hechting direct op metaal. Rendement: ca. 0,8-1 m≤ per spuitbus.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K EPOXY PRIMERColormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k epoxy primer

Colormatic 1k primer epoxy is een voor alle doeleinden te gebruiken 1k primer die een uitstekende hechting en corrosiepreventie biedt op plaatstaal, verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Het is sneldrogend met een goede doorharding en kan nat-op-nat worden verwerkt.

vanaf17,49
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ALUMINIUMColormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium

Colormatic 1k primer voor aluminium is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van ondergronden van onbehandeld aluminium. Het heeft uitstekende hechtings- en corrosiewerende eigenschappen. Het kan worden afgelakt met Colormatic water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en Colormatic velgenlak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFColormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic hechtprimer voor kunststof

Colormatic 1k primer voor kunststof is een primer voor alle plastic auto-onderdelen zoals bumpers, spiegels en tuning onderdelen.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
1K Kunststof PrimerColormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k kunststof primer

Colormatic 1k primer voor kunststof is een transparante en sneldrogende 1-componenten plastic hechtprimer voor het spuiten van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het is een uitstekende hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o.a. autoís, vrachtwagens en campers. Een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag is al voldoende voor een optimale hechting van de verf op kunststof. Het kan na ongeveer 10 minuten worden overgeschilderd met bijvoorbeeld Colormatic 1k primer/filler of vrijwel iedere autolak. Het is niet geschikt voor ondergronden van pe. Verbruik: ca. 3- 4 m≤ per spuitbus afhankelijk de laagdikte en ondergrond.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K PRIMER VOOR ZINKColormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink

Colormatic 1k primer voor zink zorgt voor een uitstekende hechting en corrosiebescherming, vooral op verzinkt staal. Het is sneldrogend.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURGIDSColormatic schuurgids

Colormatic schuurgids

Colormatic 1k schuurgids voor het vaststellen van oneffenheden na het plamuren. Toepassing: op droge plamuuroppervlakte dun opspuiten en daarna schuren. Het is schuurbaar na 5 minuten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K SPUITPLAMUURColormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K BLANKE LAKColormatic 2k blanke lak

Colormatic 2k blanke lak

Colormatic 2k blanke lak is een sneldrogende 2k blanke lak voor het behandelen van ondergronden van metaal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. Het heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine en weersinvloeden.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY PRIMER 2KColormatic epoxy primer 2k

Colormatic epoxy primer 2k

Colormatic 2K epoxy primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20 įC). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en is bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
2K EPOXY PRIMER FILLERColormatic 2k epoxy primer filler

Colormatic 2k epoxy primer filler

Colormatic 2k epoxy primer filler op basis van epoxyhars heeft een uitstekende hechting en is roestwerend. Het is geschikt voor aluminium, bladstaal, verzinkt bladstaal en grp. Het heeft een zeer goede vloeiing en is desgewenst ook nat-op-nat te gebruiken. Het is zowel nat als droog makkelijk te schuren en overspuitbaar met polyester putty, water- en solventgedragen primers en 1- en en 2-componenten topcoats. Potlife: 24 uur.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
Professional 2k glasvezel plamuurColormatic professional 2k glasvezel plamuur

Colormatic professional 2k glasvezel plamuur

Colormatic 2k glasvezel plamuur voor het overspuiten van grotere beschadigingen. Het hecht op metaal, hout, beton en kunststof. Het is gebruiksvriendelijk en geschikt voor het opvullen van gaten, roest, perforaties en imperfecties. De combinatie van polyesterharsen vergemakkelijkt het gebruik op alle onderlagen en oppervlakken die worden beÔnvloed door spanning en het is bestand tegen zwakke zuren, basen, drijfgassen, oplosmiddelen, water en strooizout.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED FILLERColormatic 2k high speed filler

Colormatic 2k high speed filler

Colormatic 2K high speed primer is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken zoals staal, verzinkt staal en aluminium. Het biedt uitstekende adhesie en corrosiebescherming en is zeer sneldrogend: 1 uur (20įC). Het is perfect voor het schuren, nat en droog, en het is ook bestand tegen oplosmiddelen.

vanaf24,62
bekijk productBekijk product ▸
2K HIGH SPEED PRIMER FILLERColormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k high speed primer filler

Colormatic 2k primer high speed filler is een sneldrogende universele 2k vulprimer voor het behandelen van staal, gegalvaniseerd staal en aluminium. Het is een geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met Colormatic professional water- en oplosmiddelgedragen laksystemen en 1k en 2k oplosmiddelgedragen aflaksystemen. Het heeft uitstekende hechting en corrosiewerende eigenschappen, is zeer goed schuurbaar, zowel nat als droog, is bestand tegen oplosmiddel en is isocyanaatvrij.

vanaf38,77
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUURColormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
2K SOFTPLAMUUR PROFColormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2k softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf32,63
bekijk productBekijk product ▸
2K UNIVERSEEL PLAMUURColormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur

Colormatic 2k universeel plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
2K VERSPUITBARE FILLERColormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2k verspuitbare filler voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met een spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
BIJSPUITVERDUNNINGColormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunning

Colormatic bijspuitverdunner is een speciaal voor het Colormatic laksysteem ontwikkelde kleurloze laag die gebruikt wordt bij het bijspuiten van 2-laags systemen en 2k deklagen met 2k blanke lak. Het is een "spot repair" product, bij uitstek omdat het de overgang naar de oude lak onzichtbaar wegwerkt. Toepassing: in meerdere dunne lagen in de rand van de "spot" spuiten. Na volledige droging kan het oppervlak gepolijst worden.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray

Colormatic bumperspray heeft een zeer hoge dekkracht en biedt uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is bovendien kras- en stootvast.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
BUMPERSPRAYColormatic bumperspray

Colormatic bumperspray

Colormatic bumperspray is een bumperlak met hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
CHASSIS KLEURColormatic chassis kleur

Colormatic chassis kleur

Colormatic IV is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. De lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht.

vanaf17,88
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERColormatic glasreiniger

Colormatic glasreiniger

Colormatic Glasreiniger is een gebruiksvriendelijk, reinigend en ontvettend schuim met hoog oplossend vermogen.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
GLASVEZEL PLAMUURColormatic glasvezel plamuur

Colormatic glasvezel plamuur

Colormatic glasvezel plamuur met zeer hoge vulkracht voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het heeft een hoge slagvastheid en uitstekende hechting en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf27,42
bekijk productBekijk product ▸
HG7 1K PRIMER FILLERColormatic hg7 1k primer filler

Colormatic hg7 1k primer filler

Colormatic hoogglans 1k primer filler is een sneldrogende primer met uitstekende hechting. Het is corrosiewerend voor alle metalen oppervlakken. Het kan worden gelast, is overspuitbaar en toepasbaar als zowel een primer als een vulstof.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAY HOOGGLANSColormatic lakspray hoogglans

Colormatic lakspray hoogglans

Colormatic hoogglans is een sneldrogende lak met duurzame kleur en glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. Het is bestand tegen chemicaliŽn, UV-bestendig en lichtecht. Het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
1K Inox SprayColormatic 1k inox spray

Colormatic 1k inox spray

Colormatic inox spray (lasspray) is sneldrogend en heeft een goede corrosiewerende werking. Het is geschikt om lasnaden te dichten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
KOPLAMP RENOVATIE SETColormatic koplamp renovatie set

Colormatic koplamp renovatie set

Colormatic koplamp renovatieset is een complete set voor de renovatie van kunststof diffusie schermen van polycarbonaat voor- en achterlichten. Het is makkelijk te gebruiken, vernieuwt de uv-bescherming van de koplamp en er is geen demontage van de koplamp nodig.

vanaf52,82
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF REINIGERColormatic kunststof reiniger

Colormatic kunststof reiniger

Colormatic kunststofreiniger is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kunststof.

vanaf10,91
bekijk productBekijk product ▸
LAKSPRAY MATColormatic lakspray mat

Colormatic lakspray mat

Colormatic mat is een sneldrogende lak met duurzame kleur voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. Het is bestand tegen chemicaliŽn, UV-bestendig en lichtecht. Het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTGIDSColormatic polijstgids

Colormatic polijstgids

Colormatic polijstgids.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
Anti Corrosie WaxcoatingColormatic anti corrosie waxcoating

Colormatic anti corrosie waxcoating

Colormatic professionele anti corrosiewax is een beschermingsmiddel op wasbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. Het heeft een goede corrosiewering en is bestand tegen weersinvloeden. Het moet worden verwerkt bij een temperatuur tussen 15-25 graden celcius.

vanaf11,46
bekijk productBekijk product ▸
ANTI STEENSLAG SPUITBUSColormatic anti steenslag spuitbus

Colormatic anti steenslag spuitbus

Colormatic professionele anti steenslag spray is een overspuitbaar beschermingsmiddel tegen steenslag. Het is overspuitbaar met alle laksystemen, heeft een goede corrosiewering en is bestand tegen weersinvloeden, geluiddempend en blijvend elastisch. Het kan tussen 15-25 graden celcius verwerkt worden.

vanaf14,83
bekijk productBekijk product ▸
BANDENZWARTColormatic bandenzwart

Colormatic bandenzwart

Colormatic professionele Bandenzwart beschermt tegen weersinvloeden en is siliconenvrij en pH-neutraal. Het kan ook gebruikt worden bij de montage van banden.

vanaf16,32
bekijk productBekijk product ▸
BITUMENColormatic bitumen

Colormatic bitumen

Colormatic professionele bitumen biedt langdurige bescherming tegen zuren, zout, hitte en vorst. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is langdurig zeer elastisch en geluiddempend. Het is niet overspuitbaar.

vanaf11,46
bekijk productBekijk product ▸
ElektrobeschermerColormatic elektrobeschermer

Colormatic elektrobeschermer

Colormatic professionele elektrobeschermer heeft een goede penetrerende werking, een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen.

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
Kit- en lijmverwijderaarColormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic kit- en lijmverwijderaar

Colormatic professionele kit- en lijmverwijderaar is een gebruiksvriendelijke spray om snel en gemakkelijk opgedroogde lijmresten en lasnaden te verwijderen, alsook uitgeharde afdichtingsmaterialen van auto- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Het zorgt voor een optimaal resultaat door de hoge viscositeit en de gelachtige structuur.

vanaf33,65
bekijk productBekijk product ▸
KOUDKRIMPOLIEColormatic koudkrimpolie

Colormatic koudkrimpolie

Colormatic professionele koudkrimpolie heeft een uitstekende smerende werking, is siliconenvrij en verlaagt de temperatuur kortstondig tot -30į C. Door de snelle temperatuurdaling krimpt het metaal, zodat de olie kan doordringen en de onderdelen loskomen.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
KRUIPOLIEColormatic kruipolie

Colormatic kruipolie

Colormatic professionele kruipolie is een effectief hulpmiddel bij het losmaken van vastgeroeste materialen. Het heeft een goede penetrerende werking, bevat grafiet en MoS2, is vocht verdringend, heeft een goede corrosiewering, is onder elke hoek te gebruiken en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
LAS SPRAYColormatic las spray

Colormatic las spray

Colormatic professionele lasspray is een spray ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters op de lasmond en de omgeving rond de laszone. Het is onbrandbaar, siliconenvrij, niet corrosief en licht basisch.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
LEKZOEKERColormatic lekzoeker

Colormatic lekzoeker

Colormatic professionele lekzoeker is te verwijderen met water, siliconenvrij, niet corrosief en licht schuimend waar het lek is. Het is milieuvriendelijk en licht basisch.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYColormatic lijmspray

Colormatic lijmspray

Colormatic professionele lijmspray is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is ook geschikt om grotere oppervlakken te verlijmen doordat het spuitpatroon ongeveer 10 cm breed is. Het is gebruiksvriendelijk en sneldrogend.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE SPUITPISTOOLColormatic anti corrosie spuitpistool

Colormatic anti corrosie spuitpistool

Colormatic professionele ml anti corrosie is geschikt voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen en heeft een goede penetrerende en corrosiewerende werking.

vanaf15,11
bekijk productBekijk product ▸
MULTI SPRAYColormatic multi spray

Colormatic multi spray

Colormatic professionele multispray laat een beschermende film achter na reiniging. Het heeft een uitstekende smerende werking, verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer en is siliconenvrij, vochtverdringend en corrosiewerend.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
PTFE DroogColormatic ptfe droog

Colormatic ptfe droog

Colormatic professionele ptfe droog is een droog oppervlakte smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en is geschikt voor het lossen van mallen waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAYColormatic ptfe spray

Colormatic ptfe spray

Colormatic professionele ptfe spray smeert zonder kleverige vet- of olierestanten achter te laten. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is geschikt voor onderdelen die onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is bestand tegen weersinvloeden en geschikt voor het lossen van mallen en het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen).

vanaf14,55
bekijk productBekijk product ▸
REMMENREINIGERColormatic remmenreiniger

Colormatic remmenreiniger

Colormatic professionele remmenreiniger laat geen residu achter, heeft een professioneel, krachtig en gericht spuitbeeld, is gevuld met CO2, is niet geleidend en is niet corrosief.

vanaf8,47
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGERColormatic rvs reiniger

Colormatic rvs reiniger

Colormatic professionele RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het heeft een goede corrosiewering en het herstelt en intensiveert de glans.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
SNIJ- EN BOOROLIEColormatic snij- en boorolie

Colormatic snij- en boorolie

Colormatic professionele snij- en boorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. Het beschermt en smeert het gereedschap, vermindert slijtage van het gereedschap en is siliconenvrij en niet corrosief.

vanaf18,14
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASISColormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiŽnt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf10,22
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVERWIJDERAARColormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverwijderaar

Colormatic siliconenverdwijderaar is geschikt voor het verwijderen van vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen. Het zorgt voor uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling. Het is snel, eenvoudig, universeel inzetbaar en tijdbesparend. Het is onontbeerlijk voor een professioneel lakresultaat en verwijdert o.a. vuil, vet, olie, siliconen, was, teer en kleefstoffen zeer grondig, waardoor een uitstekende hechting voor verdere lakbehandeling verkregen wordt. Het is snel, eenvoudig en universeel inzetbaar en dus tijdbesparend. Toepassing: De spuitbus kort schudden en een proefstukje spuiten met een spuitafstand van 20-25 cm. De te behandelen ondergrond gelijkmatig inspuiten en met schoon en droog tissuepapier schoonmaken. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
AUTOMAT SPRAYColormatic automat spray

Colormatic automat spray

Colormatic spray voor auto-matten is een gebruiksvriendelijke spray om slijtage van automatten te camoufleren. Het heeft een langdurige kleur, is blijvend elastisch, hecht uitstekend en is geschikt voor zowel stoffen als rubberen matten.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGERColormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger

Colormatic spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYColormatic structuurspray

Colormatic structuurspray

Colormatic structuurspray herstelt de structuur van beschadigde kunststoffen. Het is geschikt voor bijvoorbeeld bumpers, spiegels en deurkozijnen en ook geschikt voor autointerieur zoals dashboards, portierbekleding, de middenconsole en de bekleding van de kofferbak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
VELGENLAKColormatic velgenlak

Colormatic velgenlak

CMP velgenlak voor professioneel gebruik met een korte droogtijd. De professionele brede spuitstraal zorgt voor een goede vloeiing, het is bestand tegen o.a. strooizout en steenslag en het is slijtvast. Bij stalen velgen wordt geadviseerd deze voor te behandelen met CMP 1K primer filler en bij aluminium velgen met CMP 1K primer voor aluminium.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANSColormatic zijdeglans

Colormatic zijdeglans

CMP zijdeglans is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden, is UV-bestendig en lichtecht.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER