menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. De ijssel

De ijssel

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUMDe ijssel ontluchtingsrol aluminiumDe ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT MODELLAKDe ijssel double coat modellakDe ijssel double coat modellak

De Ijssel Double Coat Modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. Het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. Het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. Het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. Rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.

vanaf48,72
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIPPOEDER GROFDe ijssel antislippoeder grofDe ijssel antislippoeder grof

De IJssel double coat anti-slip grof kan direct worden toegevoegd aan Double Coat, Double Coat Dubbel UV of Double Coat Karaat wanneer een antislip profiel is gewenst. Het is kleurloos, heeft blijvende antislip eigenschappen en is niet scherp.

vanaf87,85
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP POEDERDe ijssel antislip poederDe ijssel antislip poeder

De IJssel double Coat Anti-slip poeder is een speciaal additief op basis van een polyethyleen granulaat, geschikt om toe te voegen aan Double Coat of Double Coat Dubbel UV. Het is geschikt voor oppervlakken waar een anti-slip profiel is gewenst, zoals dekken, gangboorden en vloeren in natte ruimtes.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT DUBBEL UVDe ijssel double coat dubbel uvDe ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. Het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. Theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m≤ per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KARAATDe ijssel double coat karaatDe ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. Het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. Het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. Verbruik: ca. 19,3 m≤ per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KWASTVERDUNNERDe ijssel double coat kwastverdunnerDe ijssel double coat kwastverdunner

De ijssel double coat kwastverdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast- of rolapplicaties van polyurethaan lakken en vernissen. Het kan worden toegevoegd aan o.a. double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat en tweecolux of ijmodur bm. Het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen en het verbetert de applicatie eigenschappen en het vloeigedrag van de lak of vernis.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KWASTVERDUNNER 60De ijssel double coat kwastverdunner 60De ijssel double coat kwastverdunner 60

De ijssel double coat kwastverdunner 60 is een langzame verdunner speciaal samengesteld voor polyurethaan lakken. Het kan worden toegevoegd aan o.a. double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Het is daarnaast geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen. Het heeft een trage verdamping, wat de applicatie eigenschappen verbetert en kwast- of roller aanzetten voorkomt tijdens applicatie bij hogere temperaturen.

vanaf108,62
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTERDe ijssel double coat ontvetterDe ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het double coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SCHUIMROLLER 11 CMDe ijssel double coat schuimroller 11 cmDe ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat of double coat cabin varnish.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SPUITVERDUNNERDe ijssel double coat spuitverdunnerDe ijssel double coat spuitverdunner

De ijssel double coat spuitverdunner is een speciale verdunner waarmee het double coat laksysteem verdund kan worden bij het aanbrengen met een verfspuit.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Spuitverdunner 60De ijssel double coat spuitverdunner 60De ijssel double coat spuitverdunner 60

De ijssel double coat spuitverdunner 60 is een speciale trage verdunner waarmee het double coat laksysteem verdund kan worden bij het aanbrengen met een verfspuit. Het voorkomt overspray bij het spuiten van grote oppervlakken.

vanaf81,24
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COATDe ijssel double coatDe ijssel double coat

De ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. De lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicaliŽn, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). Het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. Theoretisch verbruik: ca. 14,8 m≤ per liter. *Let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. Kwast- en rollerapplicatie kan leiden tot strepen en aanzetten.

vanaf30,44
bekijk productBekijk product ▸
ETHYLACETAATDe ijssel ethylacetaatDe ijssel ethylacetaat

De ijssel ethylacetaat is een speciale verdunner om de vloei-eigenschappen van de poltix spuitplamuur te verbeteren. Het is ook geschikt voor het reinigen en schoonmaken van kwasten, rollers of spuitapparatuur. Na het mengen van de 2-componenten poltix spuitplamuur kan er voor verwerking met de kwast of verfrol 0 tot 2% verdunner worden toegevoegd. Voor verspuiten kan 0 tot 5% verdunner toegevoegd worden.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
IJMODUR BMDe ijssel ijmodur bmDe ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m≤ per liter.

vanaf34,33
bekijk productBekijk product ▸
IJMOFIXDe ijssel ijmofixDe ijssel ijmofix

De IJssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX HB COATINGDe ijssel ijmopox hb coatingDe ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating is een high solid 2-componenten tussen- en eindlaag op basis van epoxy en een polyamide verharder voor algemene toepassingen op o.a. voldoende voorbehandeld staal, aluminium, hout en polyester. Het geeft bescherming tegen corrosie (staal) en osmose (polyester). Verbruik: ca. 4,7-14 m≤ per liter.

vanaf40,15
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VERDUNNERDe ijssel ijmopox verdunnerDe ijssel ijmopox verdunner

De ijssel ijmopox verdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast-, rol- en spuitapplicatie van epoxy primers en coatings. Het kan worden toegevoegd aan o.a. ijmopox zf primer, ijmopox hb coating en ijmopox fr coating. Het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VILTROLLER 11 CMDe ijssel ijmopox viltroller 11 cmDe ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
IJmopox ZF primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten epoxy primer. Het heeft een uitstekende hechting op staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is eenvoudig te verwerken en geschikt voor toepassing onder de waterlijn. Het is na 16 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 5,5-11 m≤ per liter.

vanaf31,82
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX ZF PRIMERDe ijssel ijmopox zf primerDe ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: ca. 5,5-11 m≤ per liter.

vanaf37,83
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAK POLYURETHAANDe ijssel jachtlak polyurethaanDe ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 15,3 m≤ per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel monostyreenDe ijssel monostyreen

De Ijssel monostyreen is een oplosmiddel voor Gelcoat producten.

vanaf15,23
bekijk productBekijk product ▸
PEROXAN BP-PASTA 50 PFDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pfDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf2,47
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX GLASMATDe ijssel poltix glasmatDe ijssel poltix glasmat

De Ijssel poltix glasmat voor poltix lamineerhars.

vanaf8,91
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX LAMINEERHARSDe ijssel poltix lamineerharsDe ijssel poltix lamineerhars

De IJssel poltix lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERDe ijssel verharderDe ijssel verharder

De ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX REPARATIESETDe ijssel poltix reparatiesetDe ijssel poltix reparatieset

De IJssel poltix reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SPUITPLAMUURDe ijssel poltix spuitplamuurDe ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf32,90
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SUPER PLAMUURDe ijssel poltix super plamuurDe ijssel poltix super plamuur

De IJssel poltix super plamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX VEZELPLAMUURDe ijssel poltix vezelplamuurDe ijssel poltix vezelplamuur

De ijssel poltix vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. Het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. Het is af te werken met poltix superplamuur of ijmofix.

vanaf17,58
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwast

De ijssel polyester kwast heeft een ongeverfde steel en is daardoor geschikt voor het werken met poltix, double coat en ijmopox producten.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel pu schuimDe ijssel pu schuim

De IJssel PU schuim is een 2-componenten polyurethaan schuim op basis van polyether polyolen en aromatische isocyanaten. Het is geschikt voor het vullen van luchtkasten, drijflichamen en surfplanken, modelbouw en decorbouw. Het heeft goede warmte- en geluidsisolatie, heeft een gesloten celstructuur en is eenvoudig te bewerken met zaag, vijl of schuurpapier. Rendement: 1 kg pu schuim (gemengd) voor 30 liter schuim.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
TWEECOLUXDe ijssel tweecoluxDe ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met double coat dubbel uv, jachtlak pu of zijdeglans vernis pu. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Het kan worden aangebracht met kwast/rol of spuit. Verbruik: ca. 6,4-12,9 m≤ per liter.

vanaf71,69
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variobond doseermixerDe ijssel variobond doseermixer

De ijssel variobond doseermixer is een zelfmengende kitmond voor de variobond thixotrope epoxy van De ijssel.

vanaf1,10
bekijk productBekijk product ▸
Variobond FlexDe ijssel variobond flexDe ijssel variobond flex

De ijssel variobond flex is een 2-componenten druipvrije epoxy hars. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen waar een blijvende flexibiliteit is gewenst, binnen en buiten. Het bevat geen oplosmiddelen, heeft een uitstekende hechting, is eenvoudig te verwerken en heeft een hoge watervastheid. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf85,46
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBONDDe ijssel variobondDe ijssel variobond

De ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine adduct alsverharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het heeft een grote kleefkracht, is vullend, zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, uitstekend bestand tegen water en zeer eenvoudig te mengen want de basis en verharder zijn pasteus. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen, geschikt voor woodcore epoxy bouw en geschikt als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf47,46
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND MAHONIEDe ijssel variobond mahonieDe ijssel variobond mahonie

De ijssel variobond mahonie is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf36,14
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND DOSEERPISTOOLDe ijssel variobond doseerpistoolDe ijssel variobond doseerpistool

De ijssel variopox doseerpistool is een stevig en kwalitatief hoogwaardig doseerpistool voor variobond en variopox finishing plamuur kokers.

vanaf39,87
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX DOSEERPOMPJES SETDe ijssel variopox doseerpompjes setDe ijssel variopox doseerpompjes set

De ijssel variopox doseerpompjes voor het eenvoudig doseren van de beide componenten van variopox universele hars.

vanaf27,17
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX FINISHING PLAMUURDe ijssel variopox finishing plamuurDe ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.

vanaf25,21
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox/variobond verharderDe ijssel variopox/variobond verharder

Diverse losse verharders voor de De ijssel variopox en variobond.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX GLASWEEFSELBANDDe ijssel variopox glasweefselbandDe ijssel variopox glasweefselband

De IJssel variopox glasweefsel is een weefsel, toe te passen bij het versterken van hoekverbindingen, uitgevoerd met of zonder variobond. Het is geschikt voor hout.

vanaf63,88
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARSDe ijssel variopox impregneerharsDe ijssel variopox impregneerhars

De IJssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. ijmopox HB coating of double coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX INJECTIEHARSDe ijssel variopox injectieharsDe ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met variopox impregneerhars, variopox universele hars, ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, double coat en variopox rolcoating. Verbruik: ca. 3,6-5,5 m≤ per liter.

vanaf11,63
bekijk productBekijk product ▸
Variopox KeperweefselDe ijssel variopox keperweefselDe ijssel variopox keperweefsel

De Ijssel variopox keperweefsel is een versterkingsmateriaal in de vorm van een diagonaal weefsel. Het is geschikt voor het versterken van laminaten van Variopox producten zoals Variopox Impregneerhars en Variopox Universele hars. Het is geschikt voor het versterken van houtverbindingen en het versterken van o.a. naden, in- en uitwendige hoeken en tafelbladen waardoor scheuren en beschadigingen worden voorkomen. Het is onzichtbaar wanneer het gebruikt wordt in combinatie met Variopox Impregneerhars of Variopox Universele hars.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX LG PLAMUURDe ijssel variopox lg plamuurDe ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf220,37
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX NYLONROLLERDe ijssel variopox nylonrollerDe ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX PLAMUURDe ijssel variopox plamuurDe ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf33,98
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX ROLCOATINGDe ijssel variopox rolcoatingDe ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating is een 2-componenten epoxy coating zonder oplosmiddelen. Het is toepasbaar als universele coating voor diverse toepassingen zoals vloeren, tanks en machineruimtes. Het heeft een uitstekende hechting, is goed verwerkbaar met rol of kwast, heeft een hoge watervastheid en een goede vloei. Verbruik: ca. 6,7-10 m≤ per liter.

vanaf41,37
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox sealerDe ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer is een 2-componenten epoxy grondlaag op basis van een oplosmiddel vrije epoxy hars met een polyamine adduct als verharder. Het is specifiek geschikt als grondlaag voor modellen en pluggen welke worden gebruikt voor de productie van polyester mallen. Het is geschikt als eerste laag in verfsystemen voor modellen en pluggen gemaakt uit bijvoorbeeld polyurethaan, epoxy of polyester freespastaís. Het heeft een lage viscositeit, vermindert de absorptie van sterk zuigende ondergronden, bevordert de hechting van volgende lagen epoxy of polyurethaan coatings en is bestand tegen diverse chemicaliŽn. Het is na 24 uur overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating of double coat. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 4-6 m≤ per kg.

vanaf45,02
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX SNEL PLAMUURDe ijssel variopox snel plamuurDe ijssel variopox snel plamuur

De IJssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per kg.

vanaf42,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX THIXDe ijssel variopox thixDe ijssel variopox thix

De IJssel variopox thix is een oplosmiddelvrije, transparante epoxyhars. Het is geschikt als universeel epoxysysteem voor het lijmen van diverse materialen. Verwerkingstijd: 20 minuten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf44,94
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX TOPCOAT XDDe ijssel variopox topcoat xdDe ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxy hars met een gemodificeerd polyamine adduct als verharder en uv stabilisatoren. Het is toe te passen als epoxy systeem voor het ingieten of lakken van houten ondergronden in dikkere lagen, bijvoorbeeld tafelbladen. Het heeft geringe vergeling onder invloed van uv belasting, is bestand tegen diverse (huishoud)chemicaliŽn, is goed bestand tegen waterimmersie en is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim. Het is na 24 uur overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Rendement: ca. 0,2Ė4,0 m≤ per kg.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARSDe ijssel variopox universele harsDe ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassaís met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.

vanaf86,75
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX WEEFSELBANDDe ijssel variopox weefselbandDe ijssel variopox weefselband

De Ijssel variopox weefselband is een versterkingsmateriaal in de vorm van een band. Het is geschikt voor het versterken van laminaten van variopox producten zoals variopox impregneerhars en universele hars, het versterken van houtverbindingen en het versterken van naden.

vanaf9,97
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS VERNIS PUDe ijssel zijdeglans vernis puDe ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 13 m≤ per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUMDe ijssel ontluchtingsrol aluminium

De ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT MODELLAKDe ijssel double coat modellak

De ijssel double coat modellak

De Ijssel Double Coat Modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. Het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. Het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. Het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. Rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.

vanaf48,72
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIPPOEDER GROFDe ijssel antislippoeder grof

De ijssel antislippoeder grof

De IJssel double coat anti-slip grof kan direct worden toegevoegd aan Double Coat, Double Coat Dubbel UV of Double Coat Karaat wanneer een antislip profiel is gewenst. Het is kleurloos, heeft blijvende antislip eigenschappen en is niet scherp.

vanaf87,85
bekijk productBekijk product ▸
ANTISLIP POEDERDe ijssel antislip poeder

De ijssel antislip poeder

De IJssel double Coat Anti-slip poeder is een speciaal additief op basis van een polyethyleen granulaat, geschikt om toe te voegen aan Double Coat of Double Coat Dubbel UV. Het is geschikt voor oppervlakken waar een anti-slip profiel is gewenst, zoals dekken, gangboorden en vloeren in natte ruimtes.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT DUBBEL UVDe ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. Het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. Theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m≤ per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KARAATDe ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. Het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. Het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. Verbruik: ca. 19,3 m≤ per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KWASTVERDUNNERDe ijssel double coat kwastverdunner

De ijssel double coat kwastverdunner

De ijssel double coat kwastverdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast- of rolapplicaties van polyurethaan lakken en vernissen. Het kan worden toegevoegd aan o.a. double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat en tweecolux of ijmodur bm. Het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen en het verbetert de applicatie eigenschappen en het vloeigedrag van de lak of vernis.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KWASTVERDUNNER 60De ijssel double coat kwastverdunner 60

De ijssel double coat kwastverdunner 60

De ijssel double coat kwastverdunner 60 is een langzame verdunner speciaal samengesteld voor polyurethaan lakken. Het kan worden toegevoegd aan o.a. double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Het is daarnaast geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen. Het heeft een trage verdamping, wat de applicatie eigenschappen verbetert en kwast- of roller aanzetten voorkomt tijdens applicatie bij hogere temperaturen.

vanaf108,62
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTERDe ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter

De ijssel double coat ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het double coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SCHUIMROLLER 11 CMDe ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat of double coat cabin varnish.

vanaf2,84
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT SPUITVERDUNNERDe ijssel double coat spuitverdunner

De ijssel double coat spuitverdunner

De ijssel double coat spuitverdunner is een speciale verdunner waarmee het double coat laksysteem verdund kan worden bij het aanbrengen met een verfspuit.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Spuitverdunner 60De ijssel double coat spuitverdunner 60

De ijssel double coat spuitverdunner 60

De ijssel double coat spuitverdunner 60 is een speciale trage verdunner waarmee het double coat laksysteem verdund kan worden bij het aanbrengen met een verfspuit. Het voorkomt overspray bij het spuiten van grote oppervlakken.

vanaf81,24
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COATDe ijssel double coat

De ijssel double coat

De ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. De lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicaliŽn, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). Het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. Theoretisch verbruik: ca. 14,8 m≤ per liter. *Let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. Kwast- en rollerapplicatie kan leiden tot strepen en aanzetten.

vanaf30,44
bekijk productBekijk product ▸
ETHYLACETAATDe ijssel ethylacetaat

De ijssel ethylacetaat

De ijssel ethylacetaat is een speciale verdunner om de vloei-eigenschappen van de poltix spuitplamuur te verbeteren. Het is ook geschikt voor het reinigen en schoonmaken van kwasten, rollers of spuitapparatuur. Na het mengen van de 2-componenten poltix spuitplamuur kan er voor verwerking met de kwast of verfrol 0 tot 2% verdunner worden toegevoegd. Voor verspuiten kan 0 tot 5% verdunner toegevoegd worden.

vanaf18,77
bekijk productBekijk product ▸
IJMODUR BMDe ijssel ijmodur bm

De ijssel ijmodur bm

De Ijssel IJmodur BM is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. Het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Jachtlak PU en Zijdeglans vernis PU. Het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. Het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. Rendement: 13,7 m≤ per liter.

vanaf34,33
bekijk productBekijk product ▸
IJMOFIXDe ijssel ijmofix

De ijssel ijmofix

De IJssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX HB COATINGDe ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating is een high solid 2-componenten tussen- en eindlaag op basis van epoxy en een polyamide verharder voor algemene toepassingen op o.a. voldoende voorbehandeld staal, aluminium, hout en polyester. Het geeft bescherming tegen corrosie (staal) en osmose (polyester). Verbruik: ca. 4,7-14 m≤ per liter.

vanaf40,15
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VERDUNNERDe ijssel ijmopox verdunner

De ijssel ijmopox verdunner

De ijssel ijmopox verdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast-, rol- en spuitapplicatie van epoxy primers en coatings. Het kan worden toegevoegd aan o.a. ijmopox zf primer, ijmopox hb coating en ijmopox fr coating. Het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen.

vanaf12,20
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX VILTROLLER 11 CMDe ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
IJmopox ZF primer spuitbusDe ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer spuitbus

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten epoxy primer. Het heeft een uitstekende hechting op staal, aluminium en diverse kunststoffen. Het is eenvoudig te verwerken en geschikt voor toepassing onder de waterlijn. Het is na 16 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 5,5-11 m≤ per liter.

vanaf31,82
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX ZF PRIMERDe ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer

De ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. Het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. Het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. Het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. Verbruik: ca. 5,5-11 m≤ per liter.

vanaf37,83
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAK POLYURETHAANDe ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 15,3 m≤ per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel monostyreen

De ijssel monostyreen

De Ijssel monostyreen is een oplosmiddel voor Gelcoat producten.

vanaf15,23
bekijk productBekijk product ▸
PEROXAN BP-PASTA 50 PFDe ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 pf

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf2,47
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX GLASMATDe ijssel poltix glasmat

De ijssel poltix glasmat

De Ijssel poltix glasmat voor poltix lamineerhars.

vanaf8,91
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX LAMINEERHARSDe ijssel poltix lamineerhars

De ijssel poltix lamineerhars

De IJssel poltix lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf25,99
bekijk productBekijk product ▸
VERHARDERDe ijssel verharder

De ijssel verharder

De ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX REPARATIESETDe ijssel poltix reparatieset

De ijssel poltix reparatieset

De IJssel poltix reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf19,22
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SPUITPLAMUURDe ijssel poltix spuitplamuur

De ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf32,90
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX SUPER PLAMUURDe ijssel poltix super plamuur

De ijssel poltix super plamuur

De IJssel poltix super plamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf14,92
bekijk productBekijk product ▸
POLTIX VEZELPLAMUURDe ijssel poltix vezelplamuur

De ijssel poltix vezelplamuur

De ijssel poltix vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. Het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. Het is af te werken met poltix superplamuur of ijmofix.

vanaf17,58
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwast

De ijssel double coat polyester kwast

De ijssel polyester kwast heeft een ongeverfde steel en is daardoor geschikt voor het werken met poltix, double coat en ijmopox producten.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel pu schuim

De ijssel pu schuim

De IJssel PU schuim is een 2-componenten polyurethaan schuim op basis van polyether polyolen en aromatische isocyanaten. Het is geschikt voor het vullen van luchtkasten, drijflichamen en surfplanken, modelbouw en decorbouw. Het heeft goede warmte- en geluidsisolatie, heeft een gesloten celstructuur en is eenvoudig te bewerken met zaag, vijl of schuurpapier. Rendement: 1 kg pu schuim (gemengd) voor 30 liter schuim.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
TWEECOLUXDe ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux

De ijssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. Het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. Het is overschilderbaar met double coat dubbel uv, jachtlak pu of zijdeglans vernis pu. Het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. Het kan worden aangebracht met kwast/rol of spuit. Verbruik: ca. 6,4-12,9 m≤ per liter.

vanaf71,69
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variobond doseermixer

De ijssel variobond doseermixer

De ijssel variobond doseermixer is een zelfmengende kitmond voor de variobond thixotrope epoxy van De ijssel.

vanaf1,10
bekijk productBekijk product ▸
Variobond FlexDe ijssel variobond flex

De ijssel variobond flex

De ijssel variobond flex is een 2-componenten druipvrije epoxy hars. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen waar een blijvende flexibiliteit is gewenst, binnen en buiten. Het bevat geen oplosmiddelen, heeft een uitstekende hechting, is eenvoudig te verwerken en heeft een hoge watervastheid. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf85,46
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBONDDe ijssel variobond

De ijssel variobond

De ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine adduct alsverharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het heeft een grote kleefkracht, is vullend, zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, uitstekend bestand tegen water en zeer eenvoudig te mengen want de basis en verharder zijn pasteus. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen, geschikt voor woodcore epoxy bouw en geschikt als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf47,46
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND MAHONIEDe ijssel variobond mahonie

De ijssel variobond mahonie

De ijssel variobond mahonie is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. Het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. Het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. Het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. Het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 1-3 m≤ per kg.

vanaf36,14
bekijk productBekijk product ▸
VARIOBOND DOSEERPISTOOLDe ijssel variobond doseerpistool

De ijssel variobond doseerpistool

De ijssel variopox doseerpistool is een stevig en kwalitatief hoogwaardig doseerpistool voor variobond en variopox finishing plamuur kokers.

vanaf39,87
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX DOSEERPOMPJES SETDe ijssel variopox doseerpompjes set

De ijssel variopox doseerpompjes set

De ijssel variopox doseerpompjes voor het eenvoudig doseren van de beide componenten van variopox universele hars.

vanaf27,17
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX FINISHING PLAMUURDe ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finishing plamuur

De ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.

vanaf25,21
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox/variobond verharder

De ijssel variopox/variobond verharder

Diverse losse verharders voor de De ijssel variopox en variobond.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX GLASWEEFSELBANDDe ijssel variopox glasweefselband

De ijssel variopox glasweefselband

De IJssel variopox glasweefsel is een weefsel, toe te passen bij het versterken van hoekverbindingen, uitgevoerd met of zonder variobond. Het is geschikt voor hout.

vanaf63,88
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX IMPREGNEERHARSDe ijssel variopox impregneerhars

De ijssel variopox impregneerhars

De IJssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. Het is overschilderbaar met o.a. ijmopox HB coating of double coat in kleur. Rendement: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX INJECTIEHARSDe ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars

De ijssel variopox injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. Het is overschilderbaar met variopox impregneerhars, variopox universele hars, ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, double coat en variopox rolcoating. Verbruik: ca. 3,6-5,5 m≤ per liter.

vanaf11,63
bekijk productBekijk product ▸
Variopox KeperweefselDe ijssel variopox keperweefsel

De ijssel variopox keperweefsel

De Ijssel variopox keperweefsel is een versterkingsmateriaal in de vorm van een diagonaal weefsel. Het is geschikt voor het versterken van laminaten van Variopox producten zoals Variopox Impregneerhars en Variopox Universele hars. Het is geschikt voor het versterken van houtverbindingen en het versterken van o.a. naden, in- en uitwendige hoeken en tafelbladen waardoor scheuren en beschadigingen worden voorkomen. Het is onzichtbaar wanneer het gebruikt wordt in combinatie met Variopox Impregneerhars of Variopox Universele hars.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX LG PLAMUURDe ijssel variopox lg plamuur

De ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf220,37
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX NYLONROLLERDe ijssel variopox nylonroller

De ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf4,24
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX PLAMUURDe ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur

De ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf33,98
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX ROLCOATINGDe ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating is een 2-componenten epoxy coating zonder oplosmiddelen. Het is toepasbaar als universele coating voor diverse toepassingen zoals vloeren, tanks en machineruimtes. Het heeft een uitstekende hechting, is goed verwerkbaar met rol of kwast, heeft een hoge watervastheid en een goede vloei. Verbruik: ca. 6,7-10 m≤ per liter.

vanaf41,37
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDe ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer

De ijssel variopox sealer is een 2-componenten epoxy grondlaag op basis van een oplosmiddel vrije epoxy hars met een polyamine adduct als verharder. Het is specifiek geschikt als grondlaag voor modellen en pluggen welke worden gebruikt voor de productie van polyester mallen. Het is geschikt als eerste laag in verfsystemen voor modellen en pluggen gemaakt uit bijvoorbeeld polyurethaan, epoxy of polyester freespastaís. Het heeft een lage viscositeit, vermindert de absorptie van sterk zuigende ondergronden, bevordert de hechting van volgende lagen epoxy of polyurethaan coatings en is bestand tegen diverse chemicaliŽn. Het is na 24 uur overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating of double coat. Rendement: afhankelijk van de toepassing ca. 4-6 m≤ per kg.

vanaf45,02
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX SNEL PLAMUURDe ijssel variopox snel plamuur

De ijssel variopox snel plamuur

De IJssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per kg.

vanaf42,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX THIXDe ijssel variopox thix

De ijssel variopox thix

De IJssel variopox thix is een oplosmiddelvrije, transparante epoxyhars. Het is geschikt als universeel epoxysysteem voor het lijmen van diverse materialen. Verwerkingstijd: 20 minuten. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf44,94
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX TOPCOAT XDDe ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxy hars met een gemodificeerd polyamine adduct als verharder en uv stabilisatoren. Het is toe te passen als epoxy systeem voor het ingieten of lakken van houten ondergronden in dikkere lagen, bijvoorbeeld tafelbladen. Het heeft geringe vergeling onder invloed van uv belasting, is bestand tegen diverse (huishoud)chemicaliŽn, is goed bestand tegen waterimmersie en is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim. Het is na 24 uur overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Rendement: ca. 0,2Ė4,0 m≤ per kg.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX UNIVERSELE HARSDe ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars

De ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. Het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. Het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassaís met verschillende viscositeiten. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en waterimmersie. Het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. Verbruik: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.

vanaf86,75
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX WEEFSELBANDDe ijssel variopox weefselband

De ijssel variopox weefselband

De Ijssel variopox weefselband is een versterkingsmateriaal in de vorm van een band. Het is geschikt voor het versterken van laminaten van variopox producten zoals variopox impregneerhars en universele hars, het versterken van houtverbindingen en het versterken van naden.

vanaf9,97
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS VERNIS PUDe ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 13 m≤ per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter