menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Den braven
 6. >
 7. Den braven acrylaatkit

Den-braven Acrylaatkit

Filter:
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYL WDen braven acryl wDen braven acryl w

Den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Verbruik: ca. 12,9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL ANTI CRACKDen braven acryl anti crackDen braven acryl anti crack

Den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. Door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. Na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL WET ON WETDen braven acryl wet on wetDen braven acryl wet on wet

Den Braven Zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. De kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting, PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden.

vanaf6,93
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLAATKIT EXTERIEUR+Den braven acrylaatkit exterieur+Den braven acrylaatkit exterieur+

Den Braven Zwaluw Acryl Exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. Na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. Doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
STUC-O-SEALDen braven stuc-o-sealDen braven stuc-o-seal

Den Braven Zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. Het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.

vanaf7,06
bekijk productBekijk product ▸

Den Braven Acrylaatkit, voor een strakke en overschilderbare voeg

Als je een overschilderbare kit zoekt, voor diverse toepassingen binnen- en buitenshuis, ben je bij Kleuro.nl aan het juiste adres om een passende kit van Den Braven te vinden. Via onze webshop vind je diverse soorten acrylaatkit, zoals weersbestendige-, scheurvrije- en brandwerende acrylaatkit, maar ook overschilderbare kitsoorten speciaal voor beglaziging en monumenten. Den Braven beschikt over een zeer breed aanbod acrylaatkit, waarbij alle kitten zich kenmerken door een zeer hoge kwaliteitsstandaard en groot gebruiksgemak.

Wat is Den Braven Acrylaatkit?

Acrylaatkit van Den Braven is een bijzonder duurzame en stevige kit voor toepassingen in en rondom het huis, waarbij overschilderbaarheid van belang is. Er zijn acrylaatkitten die prima in te zetten zijn voor de doorsnee klus, maar ook speciaal ontwikkelde kitten die extreem weersbestendig zijn of grote hitte kunnen weerstaan. Bekijk zelf wat wij in onze webshop in huis hebben en vind de Den Braven acrylaatkit die jij nodig hebt.

Eigenschappen van Den Braven Acrylaatkit

Acrylaatkit van Den Braven beschikt over een aantal unieke eigenschappen, waardoor jij kan profiteren van een aantal grote voordelen:

 • Acrylaatkit van Den Braven is na uitharden zeer stevig en gaat extra lang mee.
 • De acrylaatkitten van Den Braven zijn zeer duurzaam en zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.
 • Alle acrylaatkitten zijn uitstekend schuur- en overschilderbaar.
 • Een aantal acrylaatkitten bewegen mee in de voeg en voorkomen scheurvorming in de verf.
 • Alle kitproducten van Den Braven voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat deze probleemloos ingezet kunnen worden bij situaties waar aan professionele bouwnormen moet worden voldaan.

Wil jij jouw klus ook met Den Braven Acrylaatkit als een professionele schilder afwerken? Bestel deze dan bij Kleuro.nl.

Tips bij het gebruik van Den Braven Acrylaatkit

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Den Braven Acrylaatkit, hebben we een aantal tips voor je onder elkaar gezet:

 • Maak de koker klaar voor gebruik, door deze boven de schroefdraad af te snijden. Zo schroef je de meegeleverde tuit er eenvoudig op. Zorg ervoor dat de opening niet te klein is, zodat de kit makkelijk de tuit in kan stromen.
 • Gebruik een kwalitatief kitpistool, zoals een Den Braven Handpistool, voor een gemakkelijke verwerking.
 • Maak de ondergrond goed schoon en verwijder oude kit- en lijmresten, voor het aanbrengen van de nieuwe kit.
 • Plak de randen rondom voegen en scheuren goed af, zodat je geen kit krijgt waar je het niet wilt hebben.
 • Spray de kit na aanbrengen in met water en eventueel een beetje zeepsop. Den Braven heeft ook kant-en-klare Finisher Spray die hier zo voor kan inzetten. Na het sprayen strijk je de kit gemakkelijk en snel glad.
 • Je kunt de kit met je vingers glad strijken, maar een kitspateltje of afstrijkrubber werkt vaak erg gemakkelijk en snel.
 • Met Den Braven Cleaner of Den Braven Cleaning Wipes veeg je overtolllige kitresten snel weg, maar let op dat je dit wel doet voordat het is uitgehard.
 • Laat je de eerste keer dat je deze kit gebruikt goed adviseren of kijk een keer mee met een professionele vakman.

Bestel Den Braven bij kleuro.nl

Als je producten van Den Braven koopt in onze webshop, dan geniet je een aantal mooie voordelen:

 • Een bestelling die is geplaatst voor 23:59 uur, wordt de volgende dag al thuisbezorgd.
 • Bovendien bezorgen wij orders met een aankoopbedrag vanaf €20,- helemaal gratis.
 • De omgeving waarin je bestelt en betaalt is beveiligd, zodat jouw gegevens veilig zijn.
 • Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor advies en ondersteuning.
 • Je vindt eenvoudig het product dat je zoekt met behulp van het zoekfilter.
 • Handige productpagina’s met omschrijvingen en tips over onder andere Den Braven Acryl Anti-Crack, Den Braven Acryl W, Den Braven FP Acrylic Sealant, Den Braven Superior Outdoor 130 en Den Braven Spray.

Vind snel en eenvoudig het Den Braven product dat jij nodig hebt voor jouw klus.

Zoeken, vinden en bestellen bij Kleuro.nl is heel erg gemakkelijk. Via de zoekfunctie of een van onze overzichtspagina’s vind je snel wat je nodig hebt. Kom je er nou zelf niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon, whatsapp of handige LiveChat functie. Zo helpt een van onze experts je graag op weg. Als je spullen hebt besteld, zorgen wij ervoor dat het snel en zorgvuldig verpakt bij jou thuis aankomt. Veel succes met je klus!

ACRYL WDen braven acryl wDen braven acryl w

Den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. Het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. Verbruik: ca. 12,9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.

vanaf3,34
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL ANTI CRACKDen braven acryl anti crackDen braven acryl anti crack

Den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. Door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. Na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL WET ON WETDen braven acryl wet on wetDen braven acryl wet on wet

Den Braven Zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. De kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is niet geschikt voor continue waterbelasting, PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden.

vanaf6,93
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLAATKIT EXTERIEUR+Den braven acrylaatkit exterieur+Den braven acrylaatkit exterieur+

Den Braven Zwaluw Acryl Exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. Na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. Het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. Doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
STUC-O-SEALDen braven stuc-o-sealDen braven stuc-o-seal

Den Braven Zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. Het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.

vanaf7,06
bekijk productBekijk product ▸

Den Braven Acrylaatkit, voor een strakke en overschilderbare voeg

Als je een overschilderbare kit zoekt, voor diverse toepassingen binnen- en buitenshuis, ben je bij Kleuro.nl aan het juiste adres om een passende kit van Den Braven te vinden. Via onze webshop vind je diverse soorten acrylaatkit, zoals weersbestendige-, scheurvrije- en brandwerende acrylaatkit, maar ook overschilderbare kitsoorten speciaal voor beglaziging en monumenten. Den Braven beschikt over een zeer breed aanbod acrylaatkit, waarbij alle kitten zich kenmerken door een zeer hoge kwaliteitsstandaard en groot gebruiksgemak.

Wat is Den Braven Acrylaatkit?

Acrylaatkit van Den Braven is een bijzonder duurzame en stevige kit voor toepassingen in en rondom het huis, waarbij overschilderbaarheid van belang is. Er zijn acrylaatkitten die prima in te zetten zijn voor de doorsnee klus, maar ook speciaal ontwikkelde kitten die extreem weersbestendig zijn of grote hitte kunnen weerstaan. Bekijk zelf wat wij in onze webshop in huis hebben en vind de Den Braven acrylaatkit die jij nodig hebt.

Eigenschappen van Den Braven Acrylaatkit

Acrylaatkit van Den Braven beschikt over een aantal unieke eigenschappen, waardoor jij kan profiteren van een aantal grote voordelen:

 • Acrylaatkit van Den Braven is na uitharden zeer stevig en gaat extra lang mee.
 • De acrylaatkitten van Den Braven zijn zeer duurzaam en zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.
 • Alle acrylaatkitten zijn uitstekend schuur- en overschilderbaar.
 • Een aantal acrylaatkitten bewegen mee in de voeg en voorkomen scheurvorming in de verf.
 • Alle kitproducten van Den Braven voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat deze probleemloos ingezet kunnen worden bij situaties waar aan professionele bouwnormen moet worden voldaan.

Wil jij jouw klus ook met Den Braven Acrylaatkit als een professionele schilder afwerken? Bestel deze dan bij Kleuro.nl.

Tips bij het gebruik van Den Braven Acrylaatkit

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Den Braven Acrylaatkit, hebben we een aantal tips voor je onder elkaar gezet:

 • Maak de koker klaar voor gebruik, door deze boven de schroefdraad af te snijden. Zo schroef je de meegeleverde tuit er eenvoudig op. Zorg ervoor dat de opening niet te klein is, zodat de kit makkelijk de tuit in kan stromen.
 • Gebruik een kwalitatief kitpistool, zoals een Den Braven Handpistool, voor een gemakkelijke verwerking.
 • Maak de ondergrond goed schoon en verwijder oude kit- en lijmresten, voor het aanbrengen van de nieuwe kit.
 • Plak de randen rondom voegen en scheuren goed af, zodat je geen kit krijgt waar je het niet wilt hebben.
 • Spray de kit na aanbrengen in met water en eventueel een beetje zeepsop. Den Braven heeft ook kant-en-klare Finisher Spray die hier zo voor kan inzetten. Na het sprayen strijk je de kit gemakkelijk en snel glad.
 • Je kunt de kit met je vingers glad strijken, maar een kitspateltje of afstrijkrubber werkt vaak erg gemakkelijk en snel.
 • Met Den Braven Cleaner of Den Braven Cleaning Wipes veeg je overtolllige kitresten snel weg, maar let op dat je dit wel doet voordat het is uitgehard.
 • Laat je de eerste keer dat je deze kit gebruikt goed adviseren of kijk een keer mee met een professionele vakman.

Bestel Den Braven bij kleuro.nl

Als je producten van Den Braven koopt in onze webshop, dan geniet je een aantal mooie voordelen:

 • Een bestelling die is geplaatst voor 23:59 uur, wordt de volgende dag al thuisbezorgd.
 • Bovendien bezorgen wij orders met een aankoopbedrag vanaf €20,- helemaal gratis.
 • De omgeving waarin je bestelt en betaalt is beveiligd, zodat jouw gegevens veilig zijn.
 • Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor advies en ondersteuning.
 • Je vindt eenvoudig het product dat je zoekt met behulp van het zoekfilter.
 • Handige productpagina’s met omschrijvingen en tips over onder andere Den Braven Acryl Anti-Crack, Den Braven Acryl W, Den Braven FP Acrylic Sealant, Den Braven Superior Outdoor 130 en Den Braven Spray.

Vind snel en eenvoudig het Den Braven product dat jij nodig hebt voor jouw klus.

Zoeken, vinden en bestellen bij Kleuro.nl is heel erg gemakkelijk. Via de zoekfunctie of een van onze overzichtspagina’s vind je snel wat je nodig hebt. Kom je er nou zelf niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon, whatsapp of handige LiveChat functie. Zo helpt een van onze experts je graag op weg. Als je spullen hebt besteld, zorgen wij ervoor dat het snel en zorgvuldig verpakt bij jou thuis aankomt. Veel succes met je klus!

FILTER
FILTER
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd