menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Dr schutz

Dr schutz

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Soort product
> Ondergrond
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 895 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BASISREINIGER RDr schutz basisreiniger rDr schutz basisreiniger r

Dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. Het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. Het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. Ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. Verbruik: ca. 15 m≤ per 750 ml.

vanaf12,89
bekijk productBekijk product ▸
ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr. Schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. Het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. Het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. Er moet altijd nabehandeld worden met water.

vanaf12,60
bekijk productBekijk product ▸
H2OILDr schutz h2oilDr schutz h2oil

Meister Dr. Schutz H2Oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. Het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. Het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m≤ per liter.

vanaf25,11
bekijk productBekijk product ▸
HOUTZEEPDr schutz houtzeepDr schutz houtzeep

Dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.

vanaf12,55
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pkDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf19,01
bekijk productBekijk product ▸
OIL 1FSDr schutz oil 1fsDr schutz oil 1fs

Dr. schutz impregneerolie 1fs is een puur natuurlijke impregnering voor hout en kurkvloeren in residentiŽle en commerciŽle ruimtes.

vanaf48,11
bekijk productBekijk product ▸
INTENSIEFREINIGERDr schutz intensiefreinigerDr schutz intensiefreiniger

Dr. schutz intensiefreiniger is een speciaal schoonmaakmiddel voor alle Meister fineer-, parket- en kurkvloeren en gelakte Meister pdl-laminaatvloeren. Het is geschikt voor de grondige reiniging tussendoor.

vanaf16,79
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT REINIGERDr schutz laminaat reinigerDr schutz laminaat reiniger

Dr. Schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. Het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
Parket & Kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoud

Dr. Schutz Parket & Kurk onderhoud is speciaal voor de regelmatige reiniging van alle waterafstotend gelakte parket- en kurkvloeren. Het heeft voortreffelijke vet- en vuiloplossende eigenschappen. Verbruik: ca. 750 m≤ per 750 ml en ca. 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf11,75
bekijk productBekijk product ▸
PARKET EN KURKDr schutz parket en kurkDr schutz parket en kurk

Dr. Schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. Het werkt intensief vuiloplossend.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM OLIEDr schutz premium olieDr schutz premium olie

Dr. schutz premium onderhoudsolie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. Het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.

vanaf58,59
bekijk productBekijk product ▸
PU Protector anticolorDr schutz pu protector anticolorDr schutz pu protector anticolor

Dr. schutz pu protector anti color is een 2-componenten pu coating met hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliŽn voor elastische vloerbedekkingen en giet-coat vloeren voor op de werkvloer. Het is alleen geschikt voor de professionele verwerker.

vanaf226,75
bekijk productBekijk product ▸
PU REINIGERDr schutz pu reinigerDr schutz pu reiniger

Dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van Dr. schutz zijn behandeld. Dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. Verbruik: ca. 100 m≤ per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m≤ met 0,1 liter (periodieke reiniging).

vanaf10,89
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDr schutz vloerreiniger r 1000Dr schutz vloerreiniger r 1000

Dr. Schutz R1000 reinigt en onderhoudt in ťťn keer. Het vormt een zi≠j≠de≠matte wateroplosbare onderhoudsfilm, werkt antislip, maakt de vloer ook antistatisch en is te gebruiken als spray voor het opblokken van behandelde vloeren. Het is ook in een schrobzuigmachine te gebruiken. Verbruik ca. 750 m≤ per 750 ml en 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
ScratchfixDr schutz scratchfixDr schutz scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden. Het is geschikt voor PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. De glansgraad is afgestemd op een mat oppervlak. Dit is later altijd licht op te wrijven (polijsten) naar een gewenste hogere glansgraad. De set bevat een Scratchfix PU Repair pen, een Scratchfix PU Repair Spray, een schuurdoek, een katoenen doek, een plastic wig en een handleiding.

vanaf73,98
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMAXDr schutz spraymaxDr schutz spraymax

Dr. Schutz Spraymax is speciaal voor de eerste onderhoudsbeurt en voor het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd. Verbruik: ca. 600 m≤ per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT GIETVLOERENDr schutz starterskit gietvloerenDr schutz starterskit gietvloeren

Dr. schutz starterskit voor gietvloeren bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 x), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml van kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn en 1 x softdoekje.

vanaf68,85
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT PVC VLOERENDr schutz starterskit pvc vloerenDr schutz starterskit pvc vloeren

Dr. schutz starterskit voor pvc vloeren is een ideale startset voor de pvc vloer, maar ook voor het verwijderen van vlekken op andere materialen. De set bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 keer), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml voor kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn, 1 x melamine sponsje, 1 x vlekkenwijzer en 1 x promotiekit voor niet krassende doppen scratchnomore.

vanaf70,96
bekijk productBekijk product ▸
SUPERMATDr schutz supermatDr schutz supermat

Dr. Schutz Supermat is een polyurethaan houdende polymeerdispersie voor de initiŽle bescherming van elastische vloerbedekkingen in projecten. Door de speciale polymeercombinatie is het ook zeer goed geschikt voor een snelle opfrissing van PU-veredelde vloeren. Het is optimaal voor de verzorging en onderhoudsreiniging van elastische vloerbedekkingen, heeft een zeer matte uitstraling en is antislip. Verbruik: ca. 30 m≤ per 750 ml en 200 m≤ per 5 ltr.

vanaf13,37
bekijk productBekijk product ▸
VLEK EN WEGDr schutz vlek en wegDr schutz vlek en weg

Dr. Schutz Vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. Het werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van o.a. koffie, rode wijn en thee. Let op, behandel het altijd na met water.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VLOERGLANSDr schutz vloerglansDr schutz vloerglans

Dr. schutz vloerglans is een onderhoudsmiddel voor elastische vloerbedekkingen voor thuis en op de werkvloer. Verdunning: 50 ml vloerglans op 10 liter water.

vanaf13,36
bekijk productBekijk product ▸
BASISREINIGER RDr schutz basisreiniger r

Dr schutz basisreiniger r

Dr. schutz basisreiniger r is een zeer grondige reiniger met sterk oplossend vermogen voor harde vloeren. Het verwijdert o.a. bouwvuil, resten van waslagen, onderhoudsmiddelen en zelfglans van allerlei soorten harde vloeren zoals pvc, vinyl, linoleum, kunststofvloeren, natuur- en kunststeenvloeren. Het is speciaal geschikt voor linoleum en rubber vloeren en kan ook ingezet worden om de paraffinelagen van nieuw gelegde rubbervloeren te verwijderen. Ook een veel voorkomende vettige (glanzende) waas met daarin vlekken, vegen en voetstappen op keramische tegels kan met het grootste gemak met behulp van deze krachtige reiniger worden verwijderd. Verbruik: ca. 15 m≤ per 750 ml.

vanaf12,89
bekijk productBekijk product ▸
ELATEX (VLEKVERWIJDERAAR)Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr schutz elatex (vlekverwijderaar)

Dr. Schutz elatex (vlekverwijderaar) is geschikt voor de verwijdering van kleurstoffen. Het is ook geschikt voor het verwijderen van ballpoint of inkt. Het is geschikt voor toepassing op tapijt en textiele vloeren, stof en textiel, elastische vloeren, sportvloeren, af-fabriek verzegelde parket- en kurkvloeren, laminaat vloeren en waterbestendige oppervlakken. Er moet altijd nabehandeld worden met water.

vanaf12,60
bekijk productBekijk product ▸
H2OILDr schutz h2oil

Dr schutz h2oil

Meister Dr. Schutz H2Oil is een op water gebaseerde onderhoudsolie op natuurlijke basis. Het is geschikt voor het opfrissen van parket, houten vloeren en kurkvloeren met natuurgeolied oppervlak. Het heeft een eenvoudige verwerking zonder een polijstmachine te hoeven gebruiken, want het kan heel eenvoudig met een dweil worden aangebracht. verbruik ca. 40-50 m≤ per liter.

vanaf25,11
bekijk productBekijk product ▸
HOUTZEEPDr schutz houtzeep

Dr schutz houtzeep

Dr. schutz houtzeep is geschikt voor longlife-parket en lindura houten vloeren met uv-geolied of natuurgeolied oppervlak.

vanaf12,55
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKDr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Dr schutz 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf19,01
bekijk productBekijk product ▸
OIL 1FSDr schutz oil 1fs

Dr schutz oil 1fs

Dr. schutz impregneerolie 1fs is een puur natuurlijke impregnering voor hout en kurkvloeren in residentiŽle en commerciŽle ruimtes.

vanaf48,11
bekijk productBekijk product ▸
INTENSIEFREINIGERDr schutz intensiefreiniger

Dr schutz intensiefreiniger

Dr. schutz intensiefreiniger is een speciaal schoonmaakmiddel voor alle Meister fineer-, parket- en kurkvloeren en gelakte Meister pdl-laminaatvloeren. Het is geschikt voor de grondige reiniging tussendoor.

vanaf16,79
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT REINIGERDr schutz laminaat reiniger

Dr schutz laminaat reiniger

Dr. Schutz laminaatvloeren reiniger is een huidvriendelijke, neutrale reiniger voor de start- en onderhoudsreiniging van alle laminaatvloeren. Het verwijdert vuil, vet en loopsporen, vormt geen filmlaag en is afgestemd op alle click-laminaat.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
Parket & Kurk onderhoudDr schutz parket & kurk onderhoud

Dr schutz parket & kurk onderhoud

Dr. Schutz Parket & Kurk onderhoud is speciaal voor de regelmatige reiniging van alle waterafstotend gelakte parket- en kurkvloeren. Het heeft voortreffelijke vet- en vuiloplossende eigenschappen. Verbruik: ca. 750 m≤ per 750 ml en ca. 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf11,75
bekijk productBekijk product ▸
PARKET EN KURKDr schutz parket en kurk

Dr schutz parket en kurk

Dr. Schutz parket en kurk is een onderhoudsmiddel voor het regelmatig reinigen van alle watervaste gelakte parket- en kurkvloeren. Het werkt intensief vuiloplossend.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM OLIEDr schutz premium olie

Dr schutz premium olie

Dr. schutz premium onderhoudsolie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke olie en was voor geoliede en gewaxte parket- en kurkvloeren. Het is niet te gebruiken op uv-geoliede vloeren of als eerste behandeling nadat de vloer kaal geschuurd is.

vanaf58,59
bekijk productBekijk product ▸
PU Protector anticolorDr schutz pu protector anticolor

Dr schutz pu protector anticolor

Dr. schutz pu protector anti color is een 2-componenten pu coating met hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliŽn voor elastische vloerbedekkingen en giet-coat vloeren voor op de werkvloer. Het is alleen geschikt voor de professionele verwerker.

vanaf226,75
bekijk productBekijk product ▸
PU REINIGERDr schutz pu reiniger

Dr schutz pu reiniger

Dr. schutz pu reiniger is een ideale onderhoudsreiniger voor alle vanuit de fabriek veredelde pu vloeren of van harde, elastische vloeren welke met een pu-coating van Dr. schutz zijn behandeld. Dit product heeft een unieke ontvettende werking en een zeer hoog vuilbindend karakter. Verbruik: ca. 100 m≤ per 2-3 liter (verwijdering bouwvuil) of 100 m≤ met 0,1 liter (periodieke reiniging).

vanaf10,89
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlDr schutz vloerreiniger r 1000

Dr schutz vloerreiniger r 1000

Dr. Schutz R1000 reinigt en onderhoudt in ťťn keer. Het vormt een zi≠j≠de≠matte wateroplosbare onderhoudsfilm, werkt antislip, maakt de vloer ook antistatisch en is te gebruiken als spray voor het opblokken van behandelde vloeren. Het is ook in een schrobzuigmachine te gebruiken. Verbruik ca. 750 m≤ per 750 ml en 5000 m≤ per 5 ltr.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
ScratchfixDr schutz scratchfix

Dr schutz scratchfix

Dr. Schutz Scratchfix is een reparatiekit waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen verwijderd kunnen worden. Het is geschikt voor PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren. De glansgraad is afgestemd op een mat oppervlak. Dit is later altijd licht op te wrijven (polijsten) naar een gewenste hogere glansgraad. De set bevat een Scratchfix PU Repair pen, een Scratchfix PU Repair Spray, een schuurdoek, een katoenen doek, een plastic wig en een handleiding.

vanaf73,98
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYMAXDr schutz spraymax

Dr schutz spraymax

Dr. Schutz Spraymax is speciaal voor de eerste onderhoudsbeurt en voor het opfrissen van alle waterafstotend gelakte parketvloeren. De vloer krijgt hierdoor een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd. Verbruik: ca. 600 m≤ per liter.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT GIETVLOERENDr schutz starterskit gietvloeren

Dr schutz starterskit gietvloeren

Dr. schutz starterskit voor gietvloeren bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 x), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml van kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn en 1 x softdoekje.

vanaf68,85
bekijk productBekijk product ▸
STARTERSKIT PVC VLOERENDr schutz starterskit pvc vloeren

Dr schutz starterskit pvc vloeren

Dr. schutz starterskit voor pvc vloeren is een ideale startset voor de pvc vloer, maar ook voor het verwijderen van vlekken op andere materialen. De set bestaat uit 1 x pu reiniger 750 ml (voldoende voor 750 m≤ reinigen, dus voor ca. 21 keer), 1 x basisreiniger r 750 ml (voldoende voor 2 tot 3 x basis reiniging), 1 x elatex reiniger 200 ml voor kleurende stoffen zoals ballpoint, toner en permanent marker, 1 x vlekkenspray r reiniger 200 ml voor niet water oplosbare vlekken zoals teer en nagellak, 1 x vlek en weg reiniger 100 ml voor algemene vlekken + koffie en wijn, 1 x melamine sponsje, 1 x vlekkenwijzer en 1 x promotiekit voor niet krassende doppen scratchnomore.

vanaf70,96
bekijk productBekijk product ▸
SUPERMATDr schutz supermat

Dr schutz supermat

Dr. Schutz Supermat is een polyurethaan houdende polymeerdispersie voor de initiŽle bescherming van elastische vloerbedekkingen in projecten. Door de speciale polymeercombinatie is het ook zeer goed geschikt voor een snelle opfrissing van PU-veredelde vloeren. Het is optimaal voor de verzorging en onderhoudsreiniging van elastische vloerbedekkingen, heeft een zeer matte uitstraling en is antislip. Verbruik: ca. 30 m≤ per 750 ml en 200 m≤ per 5 ltr.

vanaf13,37
bekijk productBekijk product ▸
VLEK EN WEGDr schutz vlek en weg

Dr schutz vlek en weg

Dr. Schutz Vlek en weg verwijdert wateroplosbare en water onoplosbare vlekken uit synthetisch tapijt en meubelstoffering. Het werkt door middel van zuurstof en is ook goed voor vlekken van o.a. koffie, rode wijn en thee. Let op, behandel het altijd na met water.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VLOERGLANSDr schutz vloerglans

Dr schutz vloerglans

Dr. schutz vloerglans is een onderhoudsmiddel voor elastische vloerbedekkingen voor thuis en op de werkvloer. Verdunning: 50 ml vloerglans op 10 liter water.

vanaf13,36
bekijk productBekijk product ▸
FILTER