Filters
Merk
Glitsa (8)Ruwa (1)
Inhoudsmaat
250 ml (3)750 ml (6)1 ltr (4)2.5 ltr (6)5 ltr (1)
Glansgraad
Mat (2)Eiglans (2)Zijdeglans (5)Hoogglans (3)
Oplosmiddel
Terpentine (1)Watergedragen (6)
Kleur
Kleurloos (8)Transparante kleur (1)Transparante kleuren (mengmachine) (1)White/grey/black/brown wash (1)
Soort kwast
Ontvetter (1)Polijstmiddel (1)Verf (1)Verfreiniger (1)Vloerreiniger (1)
Binnen-buiten
Binnen (8)Buiten (1)
Ondergrond
(oude) primer- of verflagen (1)Bestaande verflagen (6)Hout (9)Kunststof (1)Kurk (3)Steen (1)
Eigenschappen
Anti-slip (2)Biologisch afbreekbaar (2)Chemicalienbestendig (1)Elastisch (1)Geen grondverf nodig (6)Kras- en slijtvast (7)Voor intensieve belasting (1)Waterafstotend (1)Weerbestendig (1)
Droogtijd tot overschilderbaar
4 uur (6)24 uur (1)
Theoretisch verbruik per liter
10 mē (4)12 mē (1)14 mē (3)
Glitsa meubellak acrylGlitsa meubellak acrylGlitsa meubellak acryl
 • Optimaal stoot- en krasvast
 • Blank
 • Niet vergelend
vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa parketlak acrylGlitsa parketlak acrylGlitsa parketlak acryl
 • Kleurloos
 • Slijt- en krasvast
 • Niet vergelend
vanaf19,34
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa parketlak ptGlitsa parketlak ptGlitsa parketlak pt
 • Kleurloos
 • Slijt- en krasvast
 • Voor intensief belaste vloeren
vanaf21,14
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa ruwa jachtlakGlitsa ruwa jachtlakGlitsa ruwa jachtlakvanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa trappenlak acrylGlitsa trappenlak acrylGlitsa trappenlak acryl
 • Kleurloos
 • Slijtvast en krasvast
 • Voor hard en zacht hout
vanaf44,09
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa trappenlak antislip acrylGlitsa trappenlak antislip acrylGlitsa trappenlak antislip acryl
 • Kleurloos
 • Kras- en slijtvast
 • Voor hard en zacht hout
vanaf47,69
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa vloerlak acrylGlitsa vloerlak acrylGlitsa vloerlak acryl
 • Slijt- en krasvast
 • Voor zacht hout en kurk
 • Niet vergelend
vanaf27,83
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa vloerpolishGlitsa vloerpolishGlitsa vloerpolishvanaf15,63
bekijk productBekijk product ▸
Glitsa vloerreinigerGlitsa vloerreinigerGlitsa vloerreinigervanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸

Glitsa heeft een breed assortiment producten, speciaal voor het behandelen van hard- en zachthouten vloeren, kurk en houten meubelen binnenshuis. Alle Glitsa lakken zijn kras-, stoot- en slijtvast, niet vergelend, snel droog en overschilderbaar. Ook zijn met Glitsa behandelde oppervlakken minder vuil aanhechtend en makkelijk te reinigen met Glitsa Vloerpolish en Glitsa Vloerreiniger.

Glitsa Parketlak

Glitsa parketlak is een van de bekendste productlijnen van Glitsa. In de loop der jaren is de receptuur verbeterd en milieuvriendelijker geworden, zonder de optimale kras- en slijtvastheid te verliezen. De meest gebruikte Glitsa lak is de Glitsa Parketlak PT. Deze blanke lak is op diamant-technologie en daardoor enorm kras- en slijtvast. Met dit product kun je jarenlang genieten van je vloer of meubels. Als je het behandelde oppervlak 2 keer per jaar behandelt met Glitsa Vloerpolish, blijft het er zelfs uitzien als nieuw!

Glitsa Meubellak

Zoek je een lak die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van meubelen binnenshuis? Kies dan voor Glitsa Meubellak. Dankzij de toevoeging van polyurethaan is deze lak zeer kras- en slijtvast. Ook beschermt deze lak heel goed tegen vlekken. Je kunt deze lak gebruiken voor al je hard- en zachthouten meubelen zoals stoelen, kasten en zelfs op tafelbladen, aangezien deze lak heel goed bestand is tegen alcohol, koffie en huishoudreinigingsmiddelen. Je kunt het gebruiken op zowel onbehandelde meubelen als op meubelen die eerder gebeitst zijn.

Glitsa Trappenlak

Zoek je een lak die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van je houten binnentrap? Kies dan voor Glitsa Trappenlak. Dankzij de toevoeging van polyurethaan is deze lak zeer kras- en slijtvast, waardoor het geschikt is voor intensief gebruikte hard- en zachthouten trappen en trapleuningen. Het heeft een wat stroevere afwerking, waardoor je trap minder glad is. Omdat deze Glitsa lak sneldrogend is kun je de klus binnen korte tijd helemaal afmaken. Houd er wel rekening mee dat het 4 dagen duurt (bij 20°C) voordat de trap weer volledig belastbaar is. Na 16 uur kun je de trap echter alweer voorzichtig gebruiken. Wil je voor de zekerheid dat de trap nog stroever is? Gebruik dan Glitsa Trappenlak Anti-slip. Deze lak heeft dezelfde eigenschappen als Glitsa Trappenlak, alleen is er antislip granulaat toegevoegd. Dit biedt extra goede antislip bescherming.

Glitsa Vloerlak

Wil jij je zachthouten vloer of kurkvloer behandelen met een professioneel en hoogwaardig product? Kies dan voor Glitsa Vloerlak. Deze eiglanzende Glitsa lak is zeer kras,- slijt- en stootvast. Ook is deze lak elastisch waardoor barst vorming wordt voorkomen. Omdat deze lak sneldrogend is, kun je de vloer snel weer in gebruik nemen. Bij 20°C is de vloer na 12 uur beperkt belastbaar en na 4 dagen weer volledig belastbaar. Bijkomend voordeel is dat deze lak naast transparant in een heleboel transparante kleuren leverbaar is, zowel kant-en-klaar als op kleur gemengd in de originele mengmachine met de originele kleurpasta’s. Deze lak is verkrijgbaar in 0,75 liter, 1 liter en 2,5 liter, dus voor zowel kleine als grote oppervlakken kun je deze lak gebruiken.

Toon filters