menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Griffon

Griffon

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
AFDICHTBANDGriffon afdichtbandGriffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto“s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINCSPRAYGriffon alu-zincsprayGriffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-SPAT SPRAYGriffon anti-spat sprayGriffon anti-spat spray

Griffon anti-spat lasspray is een siliconenvrije lasspatbeschermingsspray op oliebasis. Het is geschikt voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij mig-, mag- en co2 lassen.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
CONTACTSPRAY CS90Griffon contactspray cs90Griffon contactspray cs90

Griffon Contactspray CS90 is een reiniging- en onderhoudsspray voor elektrische contacten zoals potmeters, schuif- en sleepcontacten en regelaars. Het is tevens preventief te gebruiken. Het heeft een vuil- en oxideoplossend vermogen, verbetert geleiding, voorkomt spanningsverlies, is vochtverdrijvend, niet corrosief en tast metaal en synthetische materialen niet aan. Het is in alle standen te gebruiken.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEERGriffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeerGriffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf14,39
bekijk productBekijk product ▸
ELECTRO DRAADSOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERNGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE REPAIRGriffon emaille repairGriffon emaille repair

Griffon Emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliėn en bruikbaar met water tot 80ŗC.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
GALVATEC ZINCSPRAYGriffon galvatec zincsprayGriffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
HEAT SHIELDGriffon heat shieldGriffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf18,80
bekijk productBekijk product ▸
HENNEPGriffon hennepGriffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAGriffon hydraGriffon hydra

Griffon hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250°C) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
IMAL KRUIPOLIEGriffon imal kruipolieGriffon imal kruipolie

Griffon IMAL kruipolie is een hoogwaardige kruipolie op basis van grafiet. Het is geschikt voor het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten, moeren, flenzen, scharnieren en sloten. Het is toepasbaar op alle metalen en werkt tevens preventief wanneer het gebruikt wordt tijdens de montage.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
KITPISTOOL PROFESSIONEELGriffon kitpistool professioneelGriffon kitpistool professioneel

Griffon kitpistool professioneel is geschikt voor het verwerken van alle soorten lijmen en kitten in koker zoals siliconenkitten, ms-polymers, montagekitten, pu-konstruktielijmen en acrylaatkitten. Het heeft een direct-stop functie, een robuuste metalen behuizing, een ladderhaak en een non-drip systeem. Het is geschikt voor kitkokers van 280 tot 310 ml.

vanaf21,32
bekijk productBekijk product ▸
KOLMAT FIBRE SEALGriffon kolmat fibre sealGriffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal is een geļmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
FITTERSKITGriffon fitterskitGriffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
LUBRIT-ALL MULTISPRAYGriffon lubrit-all multisprayGriffon lubrit-all multispray

Griffon Lubrit-All multispray is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor het smeren, beschermen, reinigen en losmaken in 1001 toepassingen in o.a. huis, werkplaats, garage, tuin, caravan, auto en boot. Geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld schuifdeuren en -ramen, scharnieren, grendels, sloten en rollagers. Tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook geschikt voor het verwijderen van vuil en vet van autovelgen, (fiets)kettingen, tandwielen, lagers en het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten en moeren.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAYGriffon ptfe sprayGriffon ptfe spray

Griffon ptfe spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van ptfe. Het is geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
PTFE-TAPE WATERLEIDINGGriffon ptfe-tape waterleidingGriffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
PTFE TAPE GASLEIDINGGriffon ptfe tape gasleidingGriffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
PRIMORGriffon primorGriffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
PRINT SOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERN 0,7 MMGriffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mmGriffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print draadsoldeer tin-koper 99-1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWAGriffon s-39 koper soldeerpasta kiwaGriffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
S-39 UNIVERSALGriffon s-39 universalGriffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
GASLEKZOEKERGriffon gaslekzoekerGriffon gaslekzoeker

Griffon Sherlock Gaslekzoeker is geschikt voor het opsporen van lekken in o.a. gas- en persluchtleidingen, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten inclusief zuurstof en freon.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN SPRAY HR260Griffon siliconen spray hr260Griffon siliconen spray hr260

Griffon Silicone spray is een universeel transparant glij-, smeer- en antihechtmiddel op basis van zuivere siliconenolie. Het is geschikt voor schone en lichte smering van o.a. schuifdeuren, -ramen, -laden en -puien, sloten, bedradingen, kabels, scharnieren, grendels, ritssluitingen, (gordijn)rails, rollagers, wieltjes en stelpoten. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Het voorkomt vuil- en vetaanslag op biobakken, afzuigkappen, ventilatoren, ovens, magnetrons, bumpers en grillen, maakt gereinigd textiel en leder waterafstotend, voorkomt vastvriezen van (deur)rubbers en houdt kettingen en tandwielen schoon.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVETGriffon siliconenvetGriffon siliconenvet

Griffon Siliconenvet is een universeel smeervet op basis van 100% siliconen. Geschikt voor het smeren van o.a. water- en gaskranen (kranenvet), scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. Tevens geschikt voor onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook voorkomt het vastvriezen van (deur)rubbers.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SLOTSPRAYGriffon slotsprayGriffon slotspray

Griffon Slot spray is een smeer- en onderhoudsmiddel voor (cylinder)sloten bij o.a. (garage)deuren, auto’s, hangsloten, hekken en poorten. Het is tevens geschikt voor het direct ontdooien en voorkomen van vastvriezen van sloten.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSETGriffon soldeersetGriffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf17,09
bekijk productBekijk product ▸
UNIPLUG-HLCGriffon uniplug-hlcGriffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc chemisch anker is een snel uithardende verankeringslijm op basis van styreenvrij vinylester. Het is geschikt voor de bevestiging van betonwapening, ankerstangen, draadstangen en speciale bevestigingssystemen op volle bouwmaterialen zoals beton, natuursteen, massieve steen, massief metselwerk en hout. Met injectieplug is het ook geschikt voor holle bouwmaterialen. Het is ideaal voor het installeren van toiletten, wastafels, radiatoren, trappen, balustrades en balken en het is tevens toepasbaar voor de bevestiging van deur- en raamkozijnen, leuningen, balustrades en andere bouwconstructies. Het heeft een zeer hoge belastingcapaciteit en het Europees eta-keurmerk en ce-markering. Daarnaast is het krimpvrij en zakt het niet uit, ook niet boven het hoofd. Het kan met een standaard kitpistool worden aangebracht, is ongevoelig voor vocht en is corrosie-, tril- en chemicaliėnbestendig. Het kan binnen en buiten gebruikt worden, zelfs in vochtige en met water gevulde boorgaten. Het is temperatuurbestendig van -40°C tot +80°C.

vanaf21,14
bekijk productBekijk product ▸
DRAADSOLDEER TIN/KOPER 97/3 HARSKERNGriffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskernGriffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf41,39
bekijk productBekijk product ▸
soldeer tin/koper 97/3 massiefGriffon soldeer tin/koper 97/3 massiefGriffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf47,69
bekijk productBekijk product ▸
VASELINEGriffon vaselineGriffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VASELINE SPRAYGriffon vaseline sprayGriffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
WHITE GREASEGriffon white greaseGriffon white grease

Griffon white grease is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van ptfe. Het is geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen. Het is mechanisch zeer stabiel bij grote druk en hoge bedrijfstemperaturen.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
AFDICHTBANDGriffon afdichtband

Griffon afdichtband

Griffon afdichtband is ideaal voor het water- en weerbestendig afdichten van naden en scheuren in dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichte, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. Het is kan ook worden toegepast tegen lekkages bij auto“s en caravans en het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic.

vanaf20,69
bekijk productBekijk product ▸
ALU-ZINCSPRAYGriffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray

Griffon alu-zincspray is een sneldrogende zinkcoating met aluminiumkleur. Het is geschikt als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal en verspuitbaar met verf en met cellulose- en acryllakken.

vanaf13,49
bekijk productBekijk product ▸
ANTI-SPAT SPRAYGriffon anti-spat spray

Griffon anti-spat spray

Griffon anti-spat lasspray is een siliconenvrije lasspatbeschermingsspray op oliebasis. Het is geschikt voor het voorkomen van aanhechten van lasspatten op pistoolonderdelen, klemmen, steunen, branders, mondstukken en materialen bij mig-, mag- en co2 lassen.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
CONTACTSPRAY CS90Griffon contactspray cs90

Griffon contactspray cs90

Griffon Contactspray CS90 is een reiniging- en onderhoudsspray voor elektrische contacten zoals potmeters, schuif- en sleepcontacten en regelaars. Het is tevens preventief te gebruiken. Het heeft een vuil- en oxideoplossend vermogen, verbetert geleiding, voorkomt spanningsverlies, is vochtverdrijvend, niet corrosief en tast metaal en synthetische materialen niet aan. Het is in alle standen te gebruiken.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
LOODVRIJ MASSIEF TIN/ZILVER DRAADSOLDEERGriffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon loodvrij massief tin/zilver draadsoldeer

Griffon Drinkwaterleidingsoldeer Resist-2 is een massief, loodvrij tin/zilver-draadsoldeer met een diameter van 2 mm. Het wordt gebruikt voor het zachtsolderen van koperen drinkwater-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen.

vanaf14,39
bekijk productBekijk product ▸
ELECTRO DRAADSOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERNGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE REPAIRGriffon emaille repair

Griffon emaille repair

Griffon Emaille repair is geschikt voor het retoucheren en herstellen van emaille en lakbeschadigingen bij onder meer baden, douchebakken, douchewanden, wastafels, koelkasten, wasmachines, wasdrogers, centriuges, kooktoestellen en keramische voorwerpen. Het is bestand tegen chemicaliėn en bruikbaar met water tot 80ŗC.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
GALVATEC ZINCSPRAYGriffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray

Griffon galvatec zincspray is een sneldrogende zinkcoating. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor het beschermen (koud verzinken) van metalen tegen roest en corrosie zoals carrosserieėn, lasnaden, hekwerken, gootbeugels en trappen. Het is ook geschikt voor het herstellen van beschadigingen van reeds verzinkt metaal.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
HEAT SHIELDGriffon heat shield

Griffon heat shield

Griffon heat Shield is een flexibel hitteschild. Het is eenvoudig in elke gewenste vorm te modelleren en geschikt voor het beschermen van o.a. muren, tegels, behang, verf en pleisterwerk tijdens het solderen.

vanaf18,80
bekijk productBekijk product ▸
HENNEPGriffon hennep

Griffon hennep

Griffon Hennep dispenser is een vlasvezel voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen bij o.a. (drink)water-, CV- en gasinstallaties en persluchtsystemen. Het is te gebruiken in combinatie met Kolmat (Alu) of Silpat.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAGriffon hydra

Griffon hydra

Griffon hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250°C) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
IMAL KRUIPOLIEGriffon imal kruipolie

Griffon imal kruipolie

Griffon IMAL kruipolie is een hoogwaardige kruipolie op basis van grafiet. Het is geschikt voor het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten, moeren, flenzen, scharnieren en sloten. Het is toepasbaar op alle metalen en werkt tevens preventief wanneer het gebruikt wordt tijdens de montage.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
KITPISTOOL PROFESSIONEELGriffon kitpistool professioneel

Griffon kitpistool professioneel

Griffon kitpistool professioneel is geschikt voor het verwerken van alle soorten lijmen en kitten in koker zoals siliconenkitten, ms-polymers, montagekitten, pu-konstruktielijmen en acrylaatkitten. Het heeft een direct-stop functie, een robuuste metalen behuizing, een ladderhaak en een non-drip systeem. Het is geschikt voor kitkokers van 280 tot 310 ml.

vanaf21,32
bekijk productBekijk product ▸
KOLMAT FIBRE SEALGriffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal

Griffon kolmat fibre seal is een geļmpregneerde, vezelversterkte afdichtingsband. Het is geschikt voor het afdichten van conische en cilindrische metalen en kunststof schroefdraadverbindingen voor o.a. (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen. Het is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, chroom, zink, PVC, CPVC en ABS. Gas: tot 5 bar druk bij -20°C tot +70°C. Water (stoom): tot 16 bar druk bij +95 °C, tot 7 bar druk bij +130°C.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
FITTERSKITGriffon fitterskit

Griffon fitterskit

Griffon fitterskit is een uithardende, gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraadverbindingen. Het is toepasbaar voor o.a. gas-, warmwater-, koudwater- en persluchtsystemen en te gebruiken in combinatie met hennep (voor aardgas, propaangas en butaangas is het te gebruiken zonder hennep). De maximum druk bij gebruik zonder hennep is 02 bar. Het gebruik van fitterskit is verboden voor zuurstof.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
LUBRIT-ALL MULTISPRAYGriffon lubrit-all multispray

Griffon lubrit-all multispray

Griffon Lubrit-All multispray is een multifunctioneel onderhoudsmiddel voor het smeren, beschermen, reinigen en losmaken in 1001 toepassingen in o.a. huis, werkplaats, garage, tuin, caravan, auto en boot. Geschikt voor het smeren van bijvoorbeeld schuifdeuren en -ramen, scharnieren, grendels, sloten en rollagers. Tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook geschikt voor het verwijderen van vuil en vet van autovelgen, (fiets)kettingen, tandwielen, lagers en het losmaken van verroeste en geoxideerde (bevestigings)materialen zoals bouten en moeren.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAYGriffon ptfe spray

Griffon ptfe spray

Griffon ptfe spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van ptfe. Het is geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
PTFE-TAPE WATERLEIDINGGriffon ptfe-tape waterleiding

Griffon ptfe-tape waterleiding

Griffon P.T.F.E. tape is perfect voor het afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen bij o.a. (drink)water- en CV-installaties.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
PTFE TAPE GASLEIDINGGriffon ptfe tape gasleiding

Griffon ptfe tape gasleiding

Griffon P.T.F.E. tape is ideaal voor het water- en gasdicht afdichten van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen tot 50 mm. De maximale bedrijfsdruk is 02 bar bij een omgevingstemperatuur van -20°C tot +135°C. Het voldoet aan Gastec QA KL 0.2. Het is toepasbaar bij aansluitingen van gastoestellen en -instalaties (aardgas/butaan/propaan) en geschikt voor het waterdicht afsluiten van schroefdraadverbindingen zoals aansluiting van wasmachine- bad- douche- en buitenkranen, CV-installaties en (UV) filters en pompsystemen in vijverinstallaties. De tape is chemisch bestendig, schimmelbestendig, UV-bestendig, heeft een laag wrijvingscoefficient, is waterafstotend, kleefvrij en niet giftig.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
PRIMORGriffon primor

Griffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
PRINT SOLDEER TIN/KOPER 99/1 HARSKERN 0,7 MMGriffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print soldeer tin/koper 99/1 harskern 0,7 mm

Griffon print draadsoldeer tin-koper 99-1 harskern voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals printplaatjes. Het kan niet gebruikt worden in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
S-39 KOPER SOLDEERPASTA KIWAGriffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon s-39 koper soldeerpasta kiwa

Griffon S/39 Koper is een zuurvrije, rode zachtsoldeerpasta met KIWA-keur. Het is geschikt voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV-, en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
S-39 UNIVERSALGriffon s-39 universal

Griffon s-39 universal

Griffon S-39 Universal is een universele, zuurvrije soldeervloeistof voor het zachtsolderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassingsgebieden. Het is te gebruiken in combinatie met alle soorten massief tinsoldeer.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
GASLEKZOEKERGriffon gaslekzoeker

Griffon gaslekzoeker

Griffon Sherlock Gaslekzoeker is geschikt voor het opsporen van lekken in o.a. gas- en persluchtleidingen, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten inclusief zuurstof en freon.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
SILICONEN SPRAY HR260Griffon siliconen spray hr260

Griffon siliconen spray hr260

Griffon Silicone spray is een universeel transparant glij-, smeer- en antihechtmiddel op basis van zuivere siliconenolie. Het is geschikt voor schone en lichte smering van o.a. schuifdeuren, -ramen, -laden en -puien, sloten, bedradingen, kabels, scharnieren, grendels, ritssluitingen, (gordijn)rails, rollagers, wieltjes en stelpoten. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Het voorkomt vuil- en vetaanslag op biobakken, afzuigkappen, ventilatoren, ovens, magnetrons, bumpers en grillen, maakt gereinigd textiel en leder waterafstotend, voorkomt vastvriezen van (deur)rubbers en houdt kettingen en tandwielen schoon.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENVETGriffon siliconenvet

Griffon siliconenvet

Griffon Siliconenvet is een universeel smeervet op basis van 100% siliconen. Geschikt voor het smeren van o.a. water- en gaskranen (kranenvet), scharnieren, (schuif)deuren, ramen, laden, rails en rollagers. Tevens geschikt voor onderhoud van (motor)fietsen, scooters, machines, (tuin)gereedschap en sportmaterialen. Ook voorkomt het vastvriezen van (deur)rubbers.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SLOTSPRAYGriffon slotspray

Griffon slotspray

Griffon Slot spray is een smeer- en onderhoudsmiddel voor (cylinder)sloten bij o.a. (garage)deuren, auto’s, hangsloten, hekken en poorten. Het is tevens geschikt voor het direct ontdooien en voorkomen van vastvriezen van sloten.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
SOLDEERSETGriffon soldeerset

Griffon soldeerset

Griffon Soldeerset is een complete soldeerset bestaande uit S-39 Koper KIWA pasta, drinkwaterleidingsoldeer, schuurvezel en een soldeerkwastje. Het is geschikt voor het solderen van koperen (drink)waterleidingen en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen met diameters t/m 22 mm. Voor drinkwaterleidingen is het gebruik van een KIWA-gekeurd vloeimiddel in combinatie met een loodvrij soldeer verplicht. Niet geschikt of toegestaan voor aluminium RVS zink koude- en warmtetechniek elektro- en elektronicatoepassingen.

vanaf17,09
bekijk productBekijk product ▸
UNIPLUG-HLCGriffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc

Griffon uniplug-hlc chemisch anker is een snel uithardende verankeringslijm op basis van styreenvrij vinylester. Het is geschikt voor de bevestiging van betonwapening, ankerstangen, draadstangen en speciale bevestigingssystemen op volle bouwmaterialen zoals beton, natuursteen, massieve steen, massief metselwerk en hout. Met injectieplug is het ook geschikt voor holle bouwmaterialen. Het is ideaal voor het installeren van toiletten, wastafels, radiatoren, trappen, balustrades en balken en het is tevens toepasbaar voor de bevestiging van deur- en raamkozijnen, leuningen, balustrades en andere bouwconstructies. Het heeft een zeer hoge belastingcapaciteit en het Europees eta-keurmerk en ce-markering. Daarnaast is het krimpvrij en zakt het niet uit, ook niet boven het hoofd. Het kan met een standaard kitpistool worden aangebracht, is ongevoelig voor vocht en is corrosie-, tril- en chemicaliėnbestendig. Het kan binnen en buiten gebruikt worden, zelfs in vochtige en met water gevulde boorgaten. Het is temperatuurbestendig van -40°C tot +80°C.

vanaf21,14
bekijk productBekijk product ▸
DRAADSOLDEER TIN/KOPER 97/3 HARSKERNGriffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon draadsoldeer tin/koper 97/3 harskern

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf41,39
bekijk productBekijk product ▸
soldeer tin/koper 97/3 massiefGriffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon soldeer tin/koper 97/3 massief

Griffon universeel soldeer tin/koper 97/3 massief voor het zachtsolderen van koperen (drink)water-, CV- en gasleidingen in combinatie met koperen of messing fittingen. Het is te gebruiken in combinatie met Griffon S-65 Koper.

vanaf8,99
bekijk productBekijk product ▸
electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskernGriffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon electro draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Griffon universeel Soldeer Tin-Koper 99/1 Massief voor het zachtsolderen van elektronica-toepassingen zoals de reparatie van witgoed, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Het is niet te gebruiken in combinatie met een vloeimiddel.

vanaf47,69
bekijk productBekijk product ▸
VASELINEGriffon vaseline

Griffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VASELINE SPRAYGriffon vaseline spray

Griffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf6,56
bekijk productBekijk product ▸
WHITE GREASEGriffon white grease

Griffon white grease

Griffon white grease is een hoogwaardig zuurvrij smeervet op basis van ptfe. Het is geschikt voor het smeren en beschermen van o.a. alle typen glij-, kogel- en rollagers, assen, kettingen, tandwielen, scharnieren en andere draaiende delen. Het is mechanisch zeer stabiel bij grote druk en hoge bedrijfstemperaturen.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER