trustpilot 4.3 rating 956 reviews
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Jansen

Jansen

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd tot overschilderbaar
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYL LAKPLAMUURJansen acryl lakplamuurJansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL SNELPLAMUURJansen acryl snelplamuurJansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporin, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie), zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
ADDITIV AJansen additiv aJansen additiv a

Jansen additiv a is speciaal ontwikkeld voor het airless spuiten van de Jansen aqua metallschutz 3 in 1 uni (zonder ijzerglimmer). Het verhoogt de thixotropie, vermindert overspray en zorgt voor een hogere laagdikte per laag.

vanaf14,25
bekijk productBekijk product ▸
ADDITIV SRSJansen additiv srsJansen additiv srs

Jansen additiv srs is speciaal ontwikkeld voor het strijken, rollen en spuiten van de aqua metallschutz 3 in 1. Het verlaagt de viscositeit (dunner), verlengt de open tijd, zorgt voor een betere vloeiing en benvloedt niet de droge laagdikte. Verbruik: 2% toevoegen.

vanaf22,73
bekijk productBekijk product ▸
DEKO GOLDBRONZEJansen deko goldbronzeJansen deko goldbronze

Jansen aqua deko goldbronze is een zijdeglanzende, goed dekkende, goudbronzen, metaalachtige effectlak op basis van kunsthars voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof, bijvoorbeeld voor hobby/modelbouw, schilderlijsten, sierlijsten en dekplaten. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
DEKO SILBERBRONZEJansen deko silberbronzeJansen deko silberbronze

Jansen silberbronze is een zijdeglanzende, hittebestendige (400c) zilverbrons voor binnen en in ingebrande toestand ook buiten. Het is geschikt als inbrandlak voor o.a. ovens, verwarmingsinstallaties en buizen, uitlaten en motoronderdelen. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERJansen aqua isoleer- en hechtprimerJansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer met optimale isolatie- en hechteigenschappen voor binnen en buiten. Het isoleert doorslag door nicotine-, was-, teer-, rook-, roet-, vet- en gedroogde watervlekken. Ook doorbloedingen van naald-, blad- en tropisch hout worden met dit product gesoleerd. Het is ook geschikt voor non-ferrometalen, glas, oude verflagen op acrylaat- en alkydharsbasis, hard PVC en tegels en voor de grondlaag van sterk zuigende ondergronden zoals gips, piepschuim of oude dispersieverflagen. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf37,12
bekijk productBekijk product ▸
AQUA RADIATORENLAKJansen aqua radiatorenlakJansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. De lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. Tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. Het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en radiatoren. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf22,76
bekijk productBekijk product ▸
EDEL-ROESTJansen edel-roestJansen edel-roest

Jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creren van echte roest op oppervlakken. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. Bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. Gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (PH1) ca. 400 gram per m per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). Ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m per laag aanbrengen. Het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. Zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. Hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. Niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. Dit benvloedt de kracht van de aktivator. Verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m per kg. Fase 2 (aktivator): ca. 10 m per kg.

vanaf66,61
bekijk productBekijk product ▸
EVENT SPRAYJansen event sprayJansen event spray

Jansen eventspray is een matte markeringsspray voor tijdelijke markeringen, buiten en binnen. Het is handig voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, speeltuinen, beurzen en markering bij ongevallen. De markeringspray droogt snel, heeft een hoge dekking, is druppelvrij, hecht ook op natte oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd met water. De spray is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De markering blijft slechts een paar dagen tot weken zitten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verbruik: met een bus kan een lijn van ongeveer 10 cm breed en 60 meter lang worden gespoten.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
GLANZCOLORJansen glanzcolorJansen glanzcolor

Jansen Glanzcolor is een hoogglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
GOUDLAK GLANZENDJansen goudlak glanzendJansen goudlak glanzend

Jansen goudlak glanzend is een weersbestendige kunstharslak. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, weer een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150 graden celsius. Het kan ook worden toegepast op o.a. pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf14,37
bekijk productBekijk product ▸
GOUDLAKJansen goudlakJansen goudlak

Jansen goudlak is een weersbestendige, glanzende kunstharslak voor binnen en buiten. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150C. Na aanbrenging van een hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf15,13
bekijk productBekijk product ▸
KOPERLAKJansen koperlakJansen koperlak

Jansen koperlak is een weersbestendige, koperachtige, roestwerende, zijdeglanzende lak op basis van alkydkunststof voor toepassing op ijzer, dakgoten en gegrond zink binnen en buiten. Het is tevens uitstekend toe te passen in combinatie met Jansen smeedijzer matlak voor het verfraaien van smeedijzer. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURJansen lakplamuurJansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Het kan worden toegepast op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
METAAL KONSERVERINGSLAKJansen metaal konserveringslakJansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak is een blanke, glanzende bescherming voor o.a. aluminium, koper, messing, chroom, zilver en brons op basis van polyacrylaathars voor binnen en buiten. Deze lak is volledig kleurloos, heeft een goede hechting, vergeelt niet en is hittebestendig tot 80C. Het is niet geschikt voor oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen en niet geschikt voor kaal ijzer (het heeft geen roestwerende eigenschappen). Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf29,32
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKJansen radiatorlakJansen radiatorlak

Jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte alkydhars aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120c en hittebestendig tot ca. 180c. Verbruik: ca. 6 -8 m per liter.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
SEIDENCOLORJansen seidencolorJansen seidencolor

Jansen Seidencolor aflak is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 10 - 12 m per liter.

vanaf5,32
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZER MATLAKJansen smeedijzer matlakJansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzermatlak is een lichte, goedvloeiende polyurethaanlak. Het is geschikt voor het behandelen van ijzerdelen, zoals smeedijzer en sierwerk van trappen en balkons en geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen (zoals ralleystrepen) van autos. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf13,19
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURJansen snelplamuurJansen snelplamuur

Jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporin, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
STOPVERFJansen stopverfJansen stopverf

Jansen stopverf is voor het aanbrengen van een stopverfrand in enkelvoudige beglazing in hout, staal en beton, binnen en buiten. Het is een traditionele lijnolie stopverf en eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk strak te zetten. Het blijft soepel en barst niet. Het is na ca. 7 dagen overschilderbaar en bij binnenafwerking kan het onafgewerkt blijven.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
THERMOLAKJansen thermolakJansen thermolak

Jansen thermolak is een oplosmiddelhoudende, hittebestendige, roestwerende lak op basis van siliconenhars voor binnen en buiten. Deze lak is zeer geschikt voor het behandelen van ovens en verwarmingsinstallaties. Het is hittebestendig tot 400C. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUURJansen ultra-rs renovatieplamuurJansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 minuten is het schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. Na 2 uur is het schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
P.U. UNI-SIEGELJansen p.u. uni-siegelJansen p.u. uni-siegel

Jansen uni-siegel is een transparante, oplosmiddelhoudende, kras- en slijtvaste 1-componentlak op basis van polyurethaan-kunststof. Het is toepasbaar als parketlak, trappenlak of blanke vernis op deuren, kozijnen en meubels. De lak is goed weerbestendig en ook buiten toepasbaar, mits overdekt. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,73
bekijk productBekijk product ▸
UNI-SIEGEL SLJansen uni-siegel slJansen uni-siegel sl

Jansen uni-siegel sl is een pu oplosmiddelhoudende 1-component lak. Het is op basis van polyurethaan en is geschikt als parketlak, trappenlak of blanke vernis voor deuren, kozijnen en meubels. Het is geschikt voor houten ondergronden (hardhout en zachthout) en zeer slijtvast. Het is hoogvullend en zorgt voor een mooie bolle laag. Het is bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf107,51
bekijk productBekijk product ▸
2K POLYESTER PLAMUUR SAJansen 2k polyester plamuur saJansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autos, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
ZILVERLAKJansen zilverlakJansen zilverlak

Jansen zilverlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150C. Na een hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,37
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSTOF PRIMERJansen zinkstof primerJansen zinkstof primer

Jansen zinkstof-primer is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, metaalachtige, roestwerende primer op basis van epoxyharsesther voor binnen en buiten. Deze primer is sneldrogend en hittebestendig tot 400C. Het is geschikt voor het behandelen van alle blanke metalen-, ijzeren- en stalenconstructies zoals carrosserien en water- en vochtgevoelige constructies, zoals omheiningen, goten, afdakjes, scheepsopbouw en uitlaten-, klimaat-, ventilatie- en brandinstallaties. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL LAKPLAMUURJansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur

Jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL SNELPLAMUURJansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur

Jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporin, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie), zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
ADDITIV AJansen additiv a

Jansen additiv a

Jansen additiv a is speciaal ontwikkeld voor het airless spuiten van de Jansen aqua metallschutz 3 in 1 uni (zonder ijzerglimmer). Het verhoogt de thixotropie, vermindert overspray en zorgt voor een hogere laagdikte per laag.

vanaf14,25
bekijk productBekijk product ▸
ADDITIV SRSJansen additiv srs

Jansen additiv srs

Jansen additiv srs is speciaal ontwikkeld voor het strijken, rollen en spuiten van de aqua metallschutz 3 in 1. Het verlaagt de viscositeit (dunner), verlengt de open tijd, zorgt voor een betere vloeiing en benvloedt niet de droge laagdikte. Verbruik: 2% toevoegen.

vanaf22,73
bekijk productBekijk product ▸
DEKO GOLDBRONZEJansen deko goldbronze

Jansen deko goldbronze

Jansen aqua deko goldbronze is een zijdeglanzende, goed dekkende, goudbronzen, metaalachtige effectlak op basis van kunsthars voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op hout, metaal en kunststof, bijvoorbeeld voor hobby/modelbouw, schilderlijsten, sierlijsten en dekplaten. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
DEKO SILBERBRONZEJansen deko silberbronze

Jansen deko silberbronze

Jansen silberbronze is een zijdeglanzende, hittebestendige (400c) zilverbrons voor binnen en in ingebrande toestand ook buiten. Het is geschikt als inbrandlak voor o.a. ovens, verwarmingsinstallaties en buizen, uitlaten en motoronderdelen. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERJansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer

Jansen aqua isoleer- en hechtprimer is een watergedragen, sneldrogende primer met optimale isolatie- en hechteigenschappen voor binnen en buiten. Het isoleert doorslag door nicotine-, was-, teer-, rook-, roet-, vet- en gedroogde watervlekken. Ook doorbloedingen van naald-, blad- en tropisch hout worden met dit product gesoleerd. Het is ook geschikt voor non-ferrometalen, glas, oude verflagen op acrylaat- en alkydharsbasis, hard PVC en tegels en voor de grondlaag van sterk zuigende ondergronden zoals gips, piepschuim of oude dispersieverflagen. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf37,12
bekijk productBekijk product ▸
AQUA RADIATORENLAKJansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak

Jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. De lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. Tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. Het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en radiatoren. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf22,76
bekijk productBekijk product ▸
EDEL-ROESTJansen edel-roest

Jansen edel-roest

Jansen edel-roest is een speciaal, watergedragen 2-componentensysteem voor het creren van echte roest op oppervlakken. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden, binnen en buiten. Bij gebruik van 3 lagen grondmateriaal is het oppervlak tevens magnetisch. Gebruiksaanwijzing: 2 lagen basismateriaal (PH1) ca. 400 gram per m per laag aanbrengen (als magneetverf 3 lagen aanbrengen). Ca. 6 uur laten drogen. 1-2 lagen aktivator (2) van ca. 100 gram m per laag aanbrengen. Het te activeren oppervlak moet minimaal een half uur nat blijven. Zodra de aktivator droog is, is het roestproces ook gestopt. Hoe langer de inwerktijd hoe lichter de kleur van de roest. Niet direct uit de verpakking werken en niets in de originele verpakking terug doen. Dit benvloedt de kracht van de aktivator. Verbruik: fase 1 (grondmateriaal): ca. 2,5 m per kg. Fase 2 (aktivator): ca. 10 m per kg.

vanaf66,61
bekijk productBekijk product ▸
EVENT SPRAYJansen event spray

Jansen event spray

Jansen eventspray is een matte markeringsspray voor tijdelijke markeringen, buiten en binnen. Het is handig voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, speeltuinen, beurzen en markering bij ongevallen. De markeringspray droogt snel, heeft een hoge dekking, is druppelvrij, hecht ook op natte oppervlakken en kan gemakkelijk worden verwijderd met water. De spray is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De markering blijft slechts een paar dagen tot weken zitten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verbruik: met een bus kan een lijn van ongeveer 10 cm breed en 60 meter lang worden gespoten.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
GLANZCOLORJansen glanzcolor

Jansen glanzcolor

Jansen Glanzcolor is een hoogglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
GOUDLAK GLANZENDJansen goudlak glanzend

Jansen goudlak glanzend

Jansen goudlak glanzend is een weersbestendige kunstharslak. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, weer een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150 graden celsius. Het kan ook worden toegepast op o.a. pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf14,37
bekijk productBekijk product ▸
GOUDLAKJansen goudlak

Jansen goudlak

Jansen goudlak is een weersbestendige, glanzende kunstharslak voor binnen en buiten. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150C. Na aanbrenging van een hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf15,13
bekijk productBekijk product ▸
KOPERLAKJansen koperlak

Jansen koperlak

Jansen koperlak is een weersbestendige, koperachtige, roestwerende, zijdeglanzende lak op basis van alkydkunststof voor toepassing op ijzer, dakgoten en gegrond zink binnen en buiten. Het is tevens uitstekend toe te passen in combinatie met Jansen smeedijzer matlak voor het verfraaien van smeedijzer. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
LAKPLAMUURJansen lakplamuur

Jansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Het kan worden toegepast op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf8,90
bekijk productBekijk product ▸
METAAL KONSERVERINGSLAKJansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak

Jansen metaal konserveringslak is een blanke, glanzende bescherming voor o.a. aluminium, koper, messing, chroom, zilver en brons op basis van polyacrylaathars voor binnen en buiten. Deze lak is volledig kleurloos, heeft een goede hechting, vergeelt niet en is hittebestendig tot 80C. Het is niet geschikt voor oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen en niet geschikt voor kaal ijzer (het heeft geen roestwerende eigenschappen). Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf29,32
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORLAKJansen radiatorlak

Jansen radiatorlak

Jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte alkydhars aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. Het is vergelingbestendig tot ca. 120c en hittebestendig tot ca. 180c. Verbruik: ca. 6 -8 m per liter.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
SEIDENCOLORJansen seidencolor

Jansen seidencolor

Jansen Seidencolor aflak is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, weerbestendige, sneldrogende, goed dekkende lak die, na een grond- of hechtlaag, o.a. te gebruiken is op hout, ijzer en kunststof, zowel binnen als buiten. Verbruik: ca. 10 - 12 m per liter.

vanaf5,32
bekijk productBekijk product ▸
SMEEDIJZER MATLAKJansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzer matlak

Jansen smeedijzermatlak is een lichte, goedvloeiende polyurethaanlak. Het is geschikt voor het behandelen van ijzerdelen, zoals smeedijzer en sierwerk van trappen en balkons en geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld motorkappen (zoals ralleystrepen) van autos. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf13,19
bekijk productBekijk product ▸
SNELPLAMUURJansen snelplamuur

Jansen snelplamuur

Jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporin, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
STOPVERFJansen stopverf

Jansen stopverf

Jansen stopverf is voor het aanbrengen van een stopverfrand in enkelvoudige beglazing in hout, staal en beton, binnen en buiten. Het is een traditionele lijnolie stopverf en eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk strak te zetten. Het blijft soepel en barst niet. Het is na ca. 7 dagen overschilderbaar en bij binnenafwerking kan het onafgewerkt blijven.

vanaf13,98
bekijk productBekijk product ▸
THERMOLAKJansen thermolak

Jansen thermolak

Jansen thermolak is een oplosmiddelhoudende, hittebestendige, roestwerende lak op basis van siliconenhars voor binnen en buiten. Deze lak is zeer geschikt voor het behandelen van ovens en verwarmingsinstallaties. Het is hittebestendig tot 400C. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

vanaf32,72
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUURJansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 minuten is het schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. Na 2 uur is het schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf23,55
bekijk productBekijk product ▸
P.U. UNI-SIEGELJansen p.u. uni-siegel

Jansen p.u. uni-siegel

Jansen uni-siegel is een transparante, oplosmiddelhoudende, kras- en slijtvaste 1-componentlak op basis van polyurethaan-kunststof. Het is toepasbaar als parketlak, trappenlak of blanke vernis op deuren, kozijnen en meubels. De lak is goed weerbestendig en ook buiten toepasbaar, mits overdekt. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf19,73
bekijk productBekijk product ▸
UNI-SIEGEL SLJansen uni-siegel sl

Jansen uni-siegel sl

Jansen uni-siegel sl is een pu oplosmiddelhoudende 1-component lak. Het is op basis van polyurethaan en is geschikt als parketlak, trappenlak of blanke vernis voor deuren, kozijnen en meubels. Het is geschikt voor houten ondergronden (hardhout en zachthout) en zeer slijtvast. Het is hoogvullend en zorgt voor een mooie bolle laag. Het is bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. Theoretisch verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf107,51
bekijk productBekijk product ▸
2K POLYESTER PLAMUUR SAJansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autos, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
ZILVERLAKJansen zilverlak

Jansen zilverlak

Jansen zilverlak is een weersbestendige, zijdeglanzende kunstharslak voor binnen en buiten. Het geeft ijzer en staal, maar ook hout en spaanplaat, een mooi metallic uiterlijk. De lak is hittebestendig tot 150C. Na een hechtlaag is deze lak ook toepasbaar op bijvoorbeeld pijpen, verwarmingsradiatoren, hekken, deuren en autovelgen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf9,37
bekijk productBekijk product ▸
ZINKSTOF PRIMERJansen zinkstof primer

Jansen zinkstof primer

Jansen zinkstof-primer is een zijdeglanzende, oplosmiddelhoudende, metaalachtige, roestwerende primer op basis van epoxyharsesther voor binnen en buiten. Deze primer is sneldrogend en hittebestendig tot 400C. Het is geschikt voor het behandelen van alle blanke metalen-, ijzeren- en stalenconstructies zoals carrosserien en water- en vochtgevoelige constructies, zoals omheiningen, goten, afdakjes, scheepsopbouw en uitlaten-, klimaat-, ventilatie- en brandinstallaties. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
FILTER