menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Lobadur

Lobadur

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
2K ULTRASPORTLobadur 2k ultrasportLobadur 2k ultrasport

Loba ultra sport is een 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, speciaal voor bijzonder hogebelasting. Deze lak heeft een extreem hoge bestendigheid tegen gebruiks- en voetsporen en is dus ideaal voor sport- en multifunctionele zalen. Het is daarnaast elastisch en heeft een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is geschikt voor parket, houten vloeren, linoleum- en pvc-vloeren. Het voldoet aan de eisen van de Duitse en Europese sportvloerennorm en aan de antislipwaarde volgens din 18032 en en 14904 voor sportvloeren. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf272,37
bekijk productBekijk product ▸
2K FACTORYSTYLE EXTRA MATLobadur 2k factorystyle extra matLobadur 2k factorystyle extra mat

Lobadur 2k factorystyle extra mat is een 2k polyurethaancoating op waterbasis voor cement houdende egalisatiemassaís voor sterke belasting. Het is bijzonder emissiearm met Emicode EC1 plus, zorgt voor een gelijkmatig mat oppervlak en heeft een breed toepassingsgebied, ook in openbare ruimten dankzij de slipvastheid R9. Het is geschikt voor de coating van de cementhoudende egalisatiemassaís Wakol Z610 (stofarm), Wakol Z615 (stofarm) en Wakol Z625. Het is geschikt voor intensief woongebruik en commercieel gebruik. Verbruik: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf302,46
bekijk productBekijk product ▸
2K InvisibleProtect ATLobadur 2k invisibleprotect atLobadur 2k invisibleprotect at

Lobadur 2k invisible protect AT combineert de kracht plus het onderhoudsgemak van een watergedragen lak met de uitstraling van een olievloer. In slechts twee lagen is de vloer extreem goed beschermd tegen krassen, chemicaliŽn en slijtage. Er is zelfs geen primer meer nodig. Daarnaast blijft de charme en de robuuste uitstraling van onbehandeld hout behouden door het unieke ultramatte effect dat de lak geeft. Na gebruik ontstaan er geen strepen of glansplekken op de vloer. De vloer is vervolgens makkelijk te reinigen en het is geschikt voor vloeren die zeer zwaar belast worden. Daarnaast is het antislip volgens BGR 181 en behaalt DIN 51130 waarde R9. GISCODE W2/DD+. Verbruik: 8-10 m≤ per kg.

vanaf68,39
bekijk productBekijk product ▸
2K SUPRALobadur 2k supraLobadur 2k supra

Lobadur 2k supra A.T. is een keramisch versterkte 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, speciaal voor een bijzonder hoge belasting. De extreem hoge krasbestendigheid en slijtvastheid biedt de houten vloer een langdurige bescherming. Daarnaast is de vloer al na een uithardtijd van 24 uur vol belastbaar. De lak is elastisch en heeft een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is geschikt voor houten vloeren alsmede kurk-, linoleum- en PVC-vloerbedekkingen. Het voldoet aan de antislipwaarde volgens DIN 18032 voor sportvloeren. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per kg.

vanaf393,03
bekijk productBekijk product ▸
2K Ultra ElasticLobadur 2k ultra elasticLobadur 2k ultra elastic

Lobadur 2k ultraelastic is een extra matte 2-componenten watergebaseerde polyurethaanlak voor elastische vloerbedekkingen zoals pvc, linoleum en design vloerbedekking. Het is speciaal voor bijzonder hoge belasting, sluit met zijn hoog-slijtvaste beschermlaag open voegen en maakt reiniging gemakkelijk en efficiŽnt. Daarnaast heeft het een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand en een aanzetloze verwerking. Het is eveneens geschikt voor niet-gevulkaniseerd rubbergranulaat (epdm). Verbruik: ca. 12-16 m≤ per kilo.

vanaf322,60
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K INTENSIVE AT GRONDLAKLobadur hs 2k intensive at grondlakLobadur hs 2k intensive at grondlak

Lobadur hs 2k intensive at is een high solid grondlak op oliebasis voor parket. Door een duidelijke kleurverdieping van het hout wordt de kleurverdieping van een geoliede vloer bereikt. Het is eenvoudig te verwerken en functioneert in combinatie met alle Loba ws lakken in alle glansgraden. Daarnaast ontstaat dankzij dit product geen opruwing van het hout en heeft het geen kantverlijmende werking. Het is kobalt- en butanonoximevrij. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 25-50 m≤ per kg.

vanaf150,76
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K INTENSIVECOLOR ATLobadur hs 2k intensivecolor atLobadur hs 2k intensivecolor at

Lobadur hs 2k intensivecolor is een high solid grondlak op oliebasis voor parket. Door een duidelijke kleurverdieping van het hout wordt de kleurverdieping van een geoliede vloer bereikt. Het is eenvoudig en zeker te verwerken en functioneert in combinatie met alle Lobadur ws lakken in alle glansgraden. Het is kobalt- en butanonoximevrij, combineert geoliede optiek met de voordelen van lakken, heeft een veilige en eenvoudige verwerking, ruwt het hout niet op en heeft geen kantenverlijmende werking. Het is geschikt voor vrijwel alle Europese en exotische houtsoorten. Het is overschilderbaar na tenminste 12 uur. Verbruik: ca. 20-40 m≤ per kg.

vanaf163,88
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKER VOOR LOBADUR 2K-LAKKENLobadur mengbeker voor lobadur 2k-lakkenLobadur mengbeker voor lobadur 2k-lakken

Lobadur mengbeker 2-componenten pu-lak is een maatbeker voor het mengen van Lobadur 2k-lakken (a- en b-component).

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
SprayMobLobadur spraymobLobadur spraymob

Lobadur spraymob is speciaal ontwikkeld om makkelijk de vloer te reinigen. Het is in het bijzonder geschikt voor parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Een set bestaat uit stok, vacht en refill (250 ml) en de vacht en refill zijn ook los te bestellen. Het heeft een geÔntegreerd sproeisysteem voor eenvoudige en snelle reiniging en eenvoudig te monteren wasbare mop.

vanaf10,52
bekijk productBekijk product ▸
WhitenerLobadur whitenerLobadur whitener

Lobadur whitener is een additief dat kan worden toegevoegd aan alle Lobaur-lakken voor het witter maken van houten vloeren en parket. Het is geschikt voor alle lichte houtsoorten en lichtgekleurde houtoppervlakken en het wordt bij voorkeur aanbevolen voor een matte afwerking. En is eenvoudig en veilig toe te passen en er is een breed scala aan bleekeffecten mogelijk. Verbruik: Maximaal een verpakking van 80 ml aan 5 liter/kg lak toevoegen.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
WS 2K DUO PARKETLAKLobadur ws 2k duo parketlakLobadur ws 2k duo parketlak

Lobadur ws 2k duo is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste belasting. Het is een polyurethaan parketlak gebaseerd op waterbasis. Het is geschikt voor feestzalen, kantoren en woningen. De lak is elastisch en beschikt over een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is universeel inzetbaar op diverse ondergronden zoals houten vloeren, kurk, linoleum en pvc-vloerbedekkingen. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf53,95
bekijk productBekijk product ▸
WS 2K Fusion lakLobadur ws 2k fusion lakLobadur ws 2k fusion lak

Lobadur ws 2k fusion is een 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, geschikt voor parket, houten- en kurkvloeren. Het is bestand tegen chemicaliŽn. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf213,26
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFILLPRO VOEGENKITLobadur ws easyfillpro voegenkitLobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro is een watergebaseerde voegenkit. Het is geschikt voor het afdichten van voegen en kleine beschadigingen op verlijmde parket en houten vloeren. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFINISHLobadur ws easyfinishLobadur ws easyfinish

Lobadur ws easyfinish is een 1k parketlak op waterbasis. Deze lak is met betrekking tot zijn bestendigheid vergelijkbaar met 2k producten. Het is elastisch en beschikt over een goede slijtweerstand. Het is universeel op diverse ondergronden inzetbaar. Verbruik: 8-10 m≤ per liter.

vanaf33,89
bekijk productBekijk product ▸
WS EasyprimeLobadur ws easyprimeLobadur ws easyprime

Lobadur WS easyprime is een grondlak op waterbasis voor parket. Het is zowel rol- als spatelbaar en universeel inzetbaar voor alle Europese en tropische houtsoorten alsmede voor sporthallen en multifunctionele ruimtes. Ook bij kritische houtsoorten geeft deze grondlak een maximale zekerheid door een aanzetvrije verwerking. Het zorgt voor een optimale hechting tussen hout en lak en heeft een extreem snelle droogtijd van ca. 60 minuten. Verbruik: met roller ca. 8-12 m≤ per liter en met spatel ca. 25 m≤ per liter.

vanaf28,61
bekijk productBekijk product ▸
WS OptiPrimeLobadur ws optiprimeLobadur ws optiprime

Lobadur WS optiprime is een watergebaseerde rol- en spatelgrondlak voor parket. Het heeft een veilige en eenvoudige verwerking, optimaliseert de hechting tussen hout en lak en reduceert de kantenverlijming. Het is geschikt voor alle lichte Europese houtsoorten, zoals esdoorn, berken, essen en sparren. Droogtijd: op zijn vroegst overlakbaar na ca. 60 minuten bij het spatelen na 30 minuten, echter binnen 24 uur. Verbruik: 8-12 m≤ per liter bij rollen en 25 m≤ per liter bij spatelen per laag.

vanaf109,13
bekijk productBekijk product ▸
WS Sealer FR speciaallakLobadur ws sealer fr speciaallakLobadur ws sealer fr speciaallak

Lobadur ws sealer fr is een speciale lak voor het verbeteren van de brandvertraging. Hiermee wordt rookontwikkeling bij houten vloeren met ongeveer 90% verminderd. Door vlamvertragende eigenschappen wordt de uitbreiding van de vuurhaard met meer dan 50% verminderd. Het is geschikt voor alle houtsoorten met een dichtheid van meer dan (of gelijk aan) 0,47 gram per kubieke centimeter (°√ 0,47g/cm©Ý) (bijvoorbeeld beuken, eiken, merbau en wenge). Het is overschilderbaar na 12 en binnen 24 uur. Verbruik: ca. 8-12 m©ų per liter.

vanaf356,13
bekijk productBekijk product ▸
WS VIVALobadur ws vivaLobadur ws viva

Lobadur ws viva is een 1k parketlak op waterbasis voor normaal tot intensief gebruik. Het is uitstekend geschikt voor renovatie, heeft een uitstekende chemicaliŽnbestendigheid en hoge slijtvastheid, is zeer goed bestand tegen streepsporen, is zeer resistent tegen weekmakers van parketlijmen, heeft een eenvoudige en veilige verwerking en vormt geen afzettingen, heeft een volledige ďconnected systemsĒ-vrijgave en een lage voc-waarde, giscode w2+. Het is daarnaast emissiearm, emidcode ec1. Het is geschikt voor parket en houten vloeren, voor normaal tot intensief woongebruik en licht commercieel gebruik. Het is uitstekend geschikt voor de renovatie op grond van een hoge weerstand tegen weekmakers van parketlijmen. Verbruik: 8-10 m≤ per kg.

vanaf120,33
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K IMPACTOILLobadur hs 2k impactoilLobadur hs 2k impactoil

Lobasol hs 2k impactoil is een ijzersterke 2-componenten olie die de vloer een slijtvaste toplaag geeft. Door de 2-componenten technologie is de vloer extreem goed bestand tegen vuil. Het is dus ideaal voor druk belopen ruimtes. Het geeft een matte en natuurlijke uitstraling, heeft een uitstekende waterbestendigheid en is dus ook geschikt voor parket in vochtige ruimten zoals badkamer of wellnessruimte. De kleuren zijn onderling mengbaar en de vloer kan al na 24 uur in gebruik worden genomen. Verbruik: ca. 40 m≤ per liter.

vanaf84,68
bekijk productBekijk product ▸
HS AKZENT 100 OILLobadur hs akzent 100 oilLobadur hs akzent 100 oil

Lobasol hs akzent 100 oil is een milieuvriendelijke impregneerolie van hoge kwaliteit die in ťťn laag aangebracht moet worden. Door de impregnerende werking wordt het hout optimaal beschermd. De vloer wordt maximaal verzadigd waardoor indringing van vloeistoffen, stof en vuil tot een minimum worden beperkt. Het geeft een prachtige, matte en natuurlijke uitstraling. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter.

vanaf57,09
bekijk productBekijk product ▸
HS AKZENT 100 WAXLobadur hs akzent 100 waxLobadur hs akzent 100 wax

Lobasol hs akzent 100 wax is een high solid olie/was op plantaardige basis voor houten vloeren, die het natuurlijke karakter van het hout benadrukt. Het verhoogt de waterbestendigheid van het oppervlak. Het is geschikt voor de eindbehandeling van houten vloeren die met hs akzent 100 oil geÔmpregneerd zijn. Het kan op vrijwel alle Europese en exotische houtsoorten gebruikt worden. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf62,35
bekijk productBekijk product ▸
PRETONELobadur pretoneLobadur pretone

Lobasol pretone is een watergebaseerde pigmentbeits voor parket en houten vloeren. Door de intensivering van de houtstructuur en houtvezels worden levendige kleureffecten bereikt. Het reduceert olie specifiek vergelen, heeft een veilige en eenvoudige verwerking en is oplosmiddelvrij en geurneutraal. Het is geschikt voor toepassing op ruw, zorgvuldig geschuurd hout. In combinatie met Lobasol HS 2k impactoil color of Lobadur HS 2k intensive color A.T. kan een groot aantal kleureffecten worden gerealiseerd. Droogtijd: overnacht. De olie moet binnen 24 uur aangebracht worden. Verbruik: 8-10 m≤ per liter.

vanaf52,25
bekijk productBekijk product ▸
PIGMENTLobadur pigmentLobadur pigment

Mixol is kleurpigment om te mixen in de voegenkit Lobadur easyfillpro.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
2K ULTRASPORTLobadur 2k ultrasport

Lobadur 2k ultrasport

Loba ultra sport is een 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, speciaal voor bijzonder hogebelasting. Deze lak heeft een extreem hoge bestendigheid tegen gebruiks- en voetsporen en is dus ideaal voor sport- en multifunctionele zalen. Het is daarnaast elastisch en heeft een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is geschikt voor parket, houten vloeren, linoleum- en pvc-vloeren. Het voldoet aan de eisen van de Duitse en Europese sportvloerennorm en aan de antislipwaarde volgens din 18032 en en 14904 voor sportvloeren. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf272,37
bekijk productBekijk product ▸
2K FACTORYSTYLE EXTRA MATLobadur 2k factorystyle extra mat

Lobadur 2k factorystyle extra mat

Lobadur 2k factorystyle extra mat is een 2k polyurethaancoating op waterbasis voor cement houdende egalisatiemassaís voor sterke belasting. Het is bijzonder emissiearm met Emicode EC1 plus, zorgt voor een gelijkmatig mat oppervlak en heeft een breed toepassingsgebied, ook in openbare ruimten dankzij de slipvastheid R9. Het is geschikt voor de coating van de cementhoudende egalisatiemassaís Wakol Z610 (stofarm), Wakol Z615 (stofarm) en Wakol Z625. Het is geschikt voor intensief woongebruik en commercieel gebruik. Verbruik: ca. 12 m≤ per liter.

vanaf302,46
bekijk productBekijk product ▸
2K InvisibleProtect ATLobadur 2k invisibleprotect at

Lobadur 2k invisibleprotect at

Lobadur 2k invisible protect AT combineert de kracht plus het onderhoudsgemak van een watergedragen lak met de uitstraling van een olievloer. In slechts twee lagen is de vloer extreem goed beschermd tegen krassen, chemicaliŽn en slijtage. Er is zelfs geen primer meer nodig. Daarnaast blijft de charme en de robuuste uitstraling van onbehandeld hout behouden door het unieke ultramatte effect dat de lak geeft. Na gebruik ontstaan er geen strepen of glansplekken op de vloer. De vloer is vervolgens makkelijk te reinigen en het is geschikt voor vloeren die zeer zwaar belast worden. Daarnaast is het antislip volgens BGR 181 en behaalt DIN 51130 waarde R9. GISCODE W2/DD+. Verbruik: 8-10 m≤ per kg.

vanaf68,39
bekijk productBekijk product ▸
2K SUPRALobadur 2k supra

Lobadur 2k supra

Lobadur 2k supra A.T. is een keramisch versterkte 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, speciaal voor een bijzonder hoge belasting. De extreem hoge krasbestendigheid en slijtvastheid biedt de houten vloer een langdurige bescherming. Daarnaast is de vloer al na een uithardtijd van 24 uur vol belastbaar. De lak is elastisch en heeft een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is geschikt voor houten vloeren alsmede kurk-, linoleum- en PVC-vloerbedekkingen. Het voldoet aan de antislipwaarde volgens DIN 18032 voor sportvloeren. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per kg.

vanaf393,03
bekijk productBekijk product ▸
2K Ultra ElasticLobadur 2k ultra elastic

Lobadur 2k ultra elastic

Lobadur 2k ultraelastic is een extra matte 2-componenten watergebaseerde polyurethaanlak voor elastische vloerbedekkingen zoals pvc, linoleum en design vloerbedekking. Het is speciaal voor bijzonder hoge belasting, sluit met zijn hoog-slijtvaste beschermlaag open voegen en maakt reiniging gemakkelijk en efficiŽnt. Daarnaast heeft het een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand en een aanzetloze verwerking. Het is eveneens geschikt voor niet-gevulkaniseerd rubbergranulaat (epdm). Verbruik: ca. 12-16 m≤ per kilo.

vanaf322,60
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K INTENSIVE AT GRONDLAKLobadur hs 2k intensive at grondlak

Lobadur hs 2k intensive at grondlak

Lobadur hs 2k intensive at is een high solid grondlak op oliebasis voor parket. Door een duidelijke kleurverdieping van het hout wordt de kleurverdieping van een geoliede vloer bereikt. Het is eenvoudig te verwerken en functioneert in combinatie met alle Loba ws lakken in alle glansgraden. Daarnaast ontstaat dankzij dit product geen opruwing van het hout en heeft het geen kantverlijmende werking. Het is kobalt- en butanonoximevrij. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 25-50 m≤ per kg.

vanaf150,76
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K INTENSIVECOLOR ATLobadur hs 2k intensivecolor at

Lobadur hs 2k intensivecolor at

Lobadur hs 2k intensivecolor is een high solid grondlak op oliebasis voor parket. Door een duidelijke kleurverdieping van het hout wordt de kleurverdieping van een geoliede vloer bereikt. Het is eenvoudig en zeker te verwerken en functioneert in combinatie met alle Lobadur ws lakken in alle glansgraden. Het is kobalt- en butanonoximevrij, combineert geoliede optiek met de voordelen van lakken, heeft een veilige en eenvoudige verwerking, ruwt het hout niet op en heeft geen kantenverlijmende werking. Het is geschikt voor vrijwel alle Europese en exotische houtsoorten. Het is overschilderbaar na tenminste 12 uur. Verbruik: ca. 20-40 m≤ per kg.

vanaf163,88
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKER VOOR LOBADUR 2K-LAKKENLobadur mengbeker voor lobadur 2k-lakken

Lobadur mengbeker voor lobadur 2k-lakken

Lobadur mengbeker 2-componenten pu-lak is een maatbeker voor het mengen van Lobadur 2k-lakken (a- en b-component).

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
SprayMobLobadur spraymob

Lobadur spraymob

Lobadur spraymob is speciaal ontwikkeld om makkelijk de vloer te reinigen. Het is in het bijzonder geschikt voor parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Een set bestaat uit stok, vacht en refill (250 ml) en de vacht en refill zijn ook los te bestellen. Het heeft een geÔntegreerd sproeisysteem voor eenvoudige en snelle reiniging en eenvoudig te monteren wasbare mop.

vanaf10,52
bekijk productBekijk product ▸
WhitenerLobadur whitener

Lobadur whitener

Lobadur whitener is een additief dat kan worden toegevoegd aan alle Lobaur-lakken voor het witter maken van houten vloeren en parket. Het is geschikt voor alle lichte houtsoorten en lichtgekleurde houtoppervlakken en het wordt bij voorkeur aanbevolen voor een matte afwerking. En is eenvoudig en veilig toe te passen en er is een breed scala aan bleekeffecten mogelijk. Verbruik: Maximaal een verpakking van 80 ml aan 5 liter/kg lak toevoegen.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
WS 2K DUO PARKETLAKLobadur ws 2k duo parketlak

Lobadur ws 2k duo parketlak

Lobadur ws 2k duo is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste belasting. Het is een polyurethaan parketlak gebaseerd op waterbasis. Het is geschikt voor feestzalen, kantoren en woningen. De lak is elastisch en beschikt over een uitstekende chemicaliŽn- en slijtweerstand. Het is universeel inzetbaar op diverse ondergronden zoals houten vloeren, kurk, linoleum en pvc-vloerbedekkingen. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf53,95
bekijk productBekijk product ▸
WS 2K Fusion lakLobadur ws 2k fusion lak

Lobadur ws 2k fusion lak

Lobadur ws 2k fusion is een 2k polyurethaan parketlak op waterbasis, geschikt voor parket, houten- en kurkvloeren. Het is bestand tegen chemicaliŽn. Verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.

vanaf213,26
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFILLPRO VOEGENKITLobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro voegenkit

Lobadur ws easyfillpro is een watergebaseerde voegenkit. Het is geschikt voor het afdichten van voegen en kleine beschadigingen op verlijmde parket en houten vloeren. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf30,82
bekijk productBekijk product ▸
WS EASYFINISHLobadur ws easyfinish

Lobadur ws easyfinish

Lobadur ws easyfinish is een 1k parketlak op waterbasis. Deze lak is met betrekking tot zijn bestendigheid vergelijkbaar met 2k producten. Het is elastisch en beschikt over een goede slijtweerstand. Het is universeel op diverse ondergronden inzetbaar. Verbruik: 8-10 m≤ per liter.

vanaf33,89
bekijk productBekijk product ▸
WS EasyprimeLobadur ws easyprime

Lobadur ws easyprime

Lobadur WS easyprime is een grondlak op waterbasis voor parket. Het is zowel rol- als spatelbaar en universeel inzetbaar voor alle Europese en tropische houtsoorten alsmede voor sporthallen en multifunctionele ruimtes. Ook bij kritische houtsoorten geeft deze grondlak een maximale zekerheid door een aanzetvrije verwerking. Het zorgt voor een optimale hechting tussen hout en lak en heeft een extreem snelle droogtijd van ca. 60 minuten. Verbruik: met roller ca. 8-12 m≤ per liter en met spatel ca. 25 m≤ per liter.

vanaf28,61
bekijk productBekijk product ▸
WS OptiPrimeLobadur ws optiprime

Lobadur ws optiprime

Lobadur WS optiprime is een watergebaseerde rol- en spatelgrondlak voor parket. Het heeft een veilige en eenvoudige verwerking, optimaliseert de hechting tussen hout en lak en reduceert de kantenverlijming. Het is geschikt voor alle lichte Europese houtsoorten, zoals esdoorn, berken, essen en sparren. Droogtijd: op zijn vroegst overlakbaar na ca. 60 minuten bij het spatelen na 30 minuten, echter binnen 24 uur. Verbruik: 8-12 m≤ per liter bij rollen en 25 m≤ per liter bij spatelen per laag.

vanaf109,13
bekijk productBekijk product ▸
WS Sealer FR speciaallakLobadur ws sealer fr speciaallak

Lobadur ws sealer fr speciaallak

Lobadur ws sealer fr is een speciale lak voor het verbeteren van de brandvertraging. Hiermee wordt rookontwikkeling bij houten vloeren met ongeveer 90% verminderd. Door vlamvertragende eigenschappen wordt de uitbreiding van de vuurhaard met meer dan 50% verminderd. Het is geschikt voor alle houtsoorten met een dichtheid van meer dan (of gelijk aan) 0,47 gram per kubieke centimeter (°√ 0,47g/cm©Ý) (bijvoorbeeld beuken, eiken, merbau en wenge). Het is overschilderbaar na 12 en binnen 24 uur. Verbruik: ca. 8-12 m©ų per liter.

vanaf356,13
bekijk productBekijk product ▸
WS VIVALobadur ws viva

Lobadur ws viva

Lobadur ws viva is een 1k parketlak op waterbasis voor normaal tot intensief gebruik. Het is uitstekend geschikt voor renovatie, heeft een uitstekende chemicaliŽnbestendigheid en hoge slijtvastheid, is zeer goed bestand tegen streepsporen, is zeer resistent tegen weekmakers van parketlijmen, heeft een eenvoudige en veilige verwerking en vormt geen afzettingen, heeft een volledige ďconnected systemsĒ-vrijgave en een lage voc-waarde, giscode w2+. Het is daarnaast emissiearm, emidcode ec1. Het is geschikt voor parket en houten vloeren, voor normaal tot intensief woongebruik en licht commercieel gebruik. Het is uitstekend geschikt voor de renovatie op grond van een hoge weerstand tegen weekmakers van parketlijmen. Verbruik: 8-10 m≤ per kg.

vanaf120,33
bekijk productBekijk product ▸
HS 2K IMPACTOILLobadur hs 2k impactoil

Lobadur hs 2k impactoil

Lobasol hs 2k impactoil is een ijzersterke 2-componenten olie die de vloer een slijtvaste toplaag geeft. Door de 2-componenten technologie is de vloer extreem goed bestand tegen vuil. Het is dus ideaal voor druk belopen ruimtes. Het geeft een matte en natuurlijke uitstraling, heeft een uitstekende waterbestendigheid en is dus ook geschikt voor parket in vochtige ruimten zoals badkamer of wellnessruimte. De kleuren zijn onderling mengbaar en de vloer kan al na 24 uur in gebruik worden genomen. Verbruik: ca. 40 m≤ per liter.

vanaf84,68
bekijk productBekijk product ▸
HS AKZENT 100 OILLobadur hs akzent 100 oil

Lobadur hs akzent 100 oil

Lobasol hs akzent 100 oil is een milieuvriendelijke impregneerolie van hoge kwaliteit die in ťťn laag aangebracht moet worden. Door de impregnerende werking wordt het hout optimaal beschermd. De vloer wordt maximaal verzadigd waardoor indringing van vloeistoffen, stof en vuil tot een minimum worden beperkt. Het geeft een prachtige, matte en natuurlijke uitstraling. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter.

vanaf57,09
bekijk productBekijk product ▸
HS AKZENT 100 WAXLobadur hs akzent 100 wax

Lobadur hs akzent 100 wax

Lobasol hs akzent 100 wax is een high solid olie/was op plantaardige basis voor houten vloeren, die het natuurlijke karakter van het hout benadrukt. Het verhoogt de waterbestendigheid van het oppervlak. Het is geschikt voor de eindbehandeling van houten vloeren die met hs akzent 100 oil geÔmpregneerd zijn. Het kan op vrijwel alle Europese en exotische houtsoorten gebruikt worden. Verbruik: ca. 50-100 m≤ per liter.

vanaf62,35
bekijk productBekijk product ▸
PRETONELobadur pretone

Lobadur pretone

Lobasol pretone is een watergebaseerde pigmentbeits voor parket en houten vloeren. Door de intensivering van de houtstructuur en houtvezels worden levendige kleureffecten bereikt. Het reduceert olie specifiek vergelen, heeft een veilige en eenvoudige verwerking en is oplosmiddelvrij en geurneutraal. Het is geschikt voor toepassing op ruw, zorgvuldig geschuurd hout. In combinatie met Lobasol HS 2k impactoil color of Lobadur HS 2k intensive color A.T. kan een groot aantal kleureffecten worden gerealiseerd. Droogtijd: overnacht. De olie moet binnen 24 uur aangebracht worden. Verbruik: 8-10 m≤ per liter.

vanaf52,25
bekijk productBekijk product ▸
PIGMENTLobadur pigment

Lobadur pigment

Mixol is kleurpigment om te mixen in de voegenkit Lobadur easyfillpro.

vanaf25,83
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER