trustpilot 4.3 rating 956 reviews
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Ncoat

Ncoat

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 956 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
2-K ANTI-GRAFFITINcoat 2-k anti-graffitiNcoat 2-k anti-graffiti

Ncoat anti-graffiti 2-k is een 2-componenten, transparante, permanente, anti-graffiti nano coating voor geveldelen en geschilderde buitenmuren. Het is ook toepasbaar op niet-zuigende ondergronden zoals met muurverf behandelde ondergronden. Het is hoog chemisch en mechanisch belastbaar, uv-bestendig en zorgt voor een 'easy to clean' oppervlak.

vanaf282,67
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI W1Ncoat anti graffiti w1Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti-graffiti w1 is een watergedragen semipermanente 1k anti-graffiti impregnering voor zuigende minerale ondergronden. Het is geschikt voor toepassing op betonconstructies, tunnels, viaducten, geluidswanden, mineraal pleisterwerk, buitengevels, baksteen, zandsteen, betonsteen, gasbeton en natuursteen. Het is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met Ncoat graffiti remover. Het is hydro- en oleofoob en waterdampdoorlatend, het vermindert het indringen van schadelijke stoffen en is weersbestendig en bestand tegen zuren, alkaliën (max. ph 12) en oplosmiddelen. Het is niet filmvormend en zo goed als onzichtbaar. Het verstevigt poreuze en zanderige ondergronden en biedt bescherming tegen vorstschade. Verbruik: ca. 10 mē per kg per laag.

vanaf62,22
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN CARENcoat clean careNcoat clean care

Ncoat clean care is een op nanotechnologie samengesteld `3-in-1` product (reiniger, politoer en beschermlaag) voor het behandelen en onderhouden van gesloten ondergronden zoals harde kunststoffen, Trespa, HPL beplating en oude coatinglagen. Het reinigt en haalt de originele kleur van de ondergrond terug en verzegelt het oppervlak met een Easy-to-Clean beschermlaag. Na droging kan de behandelde ondergrond eenvoudig met water worden gereinigd.

vanaf46,49
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERNcoat graffiti removerNcoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover is een op watergebaseerde gel die door de chemische nanotechnologie diep en snel in de graffiti dringt. Het combineert het verwijderen van vervuiling en graffiti van het oppervlak. Daarnaast weekt het de vervuiling/graffiti uit de ondergrond los.

vanaf44,23
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLNcoat isopropanolNcoat isopropanol

Ncoat isopropanol is een krachtige en vluchtig verdampende ontvetter en reiniger. Het is geschikt als voorbehandeling voor applicatie van Ncoat metal s2-l of Ncoat 2k anti graffiti. Het is kant-en-klaar, heeft een ontsmettende werking (geschikt voor toepassing in een haccp omgeving) en door het snelle verdampen en de additie van water aan propeen zal eventueel restvocht op de ondergrond mee verdampen.

vanaf33,52
bekijk productBekijk product ▸
MELAMINE SPONSNcoat melamine sponsNcoat melamine spons

Ncoat melamine spons is geschikt als applicatiegereedschap voor het aanbrengen van de producten Ncoat metal S 2-k en Ncoat 2k anti graffiti, bij toepassing op gladde en egale ondergronden waarbij de fijne structuur het toelaat om een geringe laagdikte van 5-10 micrometer te bereiken. Met deze spons kunnen met alleen wat water diverse soorten vlekken en strepen van allerlei vloeren zoals laminaat, steen, pvc, marmoleum en hout worden verwijderd. Ook is het ideaal om zeep en kalkresten te verwijderen.

vanaf2,94
bekijk productBekijk product ▸
METAL S 2-KNcoat metal s 2-kNcoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k is een duurzame, glanzende, kleurloze 2-componenten beschermingslak. Het is geschikt voor gladde, niet-zuigende ondergronden zoals poedercoating, 2-componenten coatings, rvs, koper, messing, (geanodiseerd) aluminium, marmer en graniet. Het verduurzaamt het materiaal, zorgt voor een easy to clean oppervlak, beschermt en is kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig. Het haalt verweerde kleuren op en beschikt over uv-blokkers. Verbruik: ca. 50-100 mē per kg.

vanaf266,89
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER CNcoat reiniger cNcoat reiniger c

Ncoat reiniger c is een neutrale, speciale reiniger voor metalen, kunststoffen en geschilderde ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat metal s2-k, Ncoat 2k anti-graffiti of andere Ncoat nano producten.

vanaf38,17
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER MNcoat reiniger mNcoat reiniger m

Ncoat reiniger m is een nanotechnologie en een speciale nano reiniger voor steenachtige ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat stone a, Ncoat stone concentraat en Ncoat stone prof. Het is ook geschikt voor gesloten ondergronden bij zware hardnekkige vervuiling die erg vast zit. Verbruik: ca. 10 mē per liter concentraat.

vanaf61,01
bekijk productBekijk product ▸
STONE ANcoat stone aNcoat stone a

Ncoat stone a is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, kleurloze, waterdichte, onzichtbare, hydrofobering voor minerale ondergronden. Het is gebaseerd op nanotechnologie en is UV-bestendig, zeer slijtvast en chemisch resistent. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf49,44
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAATNcoat stone concentraatNcoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat is een sterk geconcentreerd hydrofoberingsmiddel. Het is speciaal voor zuigende minerale ondergronden. Het is hydrofobisch (pareleffect), uv-bestendig, waterdampdoorlatend en door tno(op gezondheid) getest. Het is geschikt voor toepassing op kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf123,90
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAAT HONcoat stone concentraat hoNcoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho is een nanocoating met een sterk geconcentreerd hydrofoberings- en oleofoberingsmiddel voor (verticale) zuigende minerale ondergronden. Het is UV bestendig, zeer geconcentreerd, heeft 50% actieve werking op beton en steen, is waterdampdoorlatend en is TNO getest. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf716,39
bekijk productBekijk product ▸
UV BESCHERMINGSLAKNcoat uv beschermingslakNcoat uv beschermingslak

Ncoat UV beschermingslak is een watergedragen, transparant-witte, PU gemodificeerde beschermingslak met een matte uitstraling. Deze beschermingslak is verrijkt met een speciale combinatie van UV-filters voor de bescherming van hout in binnensituaties. Het staat voor tien jaar bescherming tegen vergelen en nadonkeren van hout, zelfs bij grenenhout is verkleuring nauwelijks zichtbaar. Het is geschikt voor o.a. onbehandelde schrootjesplafonds, houten wanden, binnenzijde van prefab houtbouw, houten kozijnen, ramen en deuren, panelen en lambriseringen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf103,39
bekijk productBekijk product ▸
VOORVERGRIJZERNcoat voorvergrijzerNcoat voorvergrijzer

Ncoat voorvergrijzer is een watergedragen, dampopen houtveredeling met voorvergrijzingseffect, voorzien van mica pigment. Het zal het hout voorvergrijzen waarna het behandelde hout door toepassing van speciale UV-filters een egaal natuurlijk vergrijzingsbeeld zal gaan verkrijgen totdat het natuurlijke vergrijzingsproces het coatingsysteem zal overnemen. Er is slechts 1 laag nodig, het is vochtregulerend, waterafstotend en weersbestendig en is semi-filmvormend. Het is duimvast na 4 uur en stapelbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf79,89
bekijk productBekijk product ▸
WOOD COLORNcoat wood colorNcoat wood color

Ncoat wood color is een watergedragen, vochtregulerende, kleur intensiverende houtveredeling met UV blokker. Het is waterafstotend, verdiept de kleuren, zorgt voor een egalere vergrijzing en is weerbestendig. Het is niet geschikt voor horizontale ondergronden. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf40,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD PROTECTNcoat wood protectNcoat wood protect

Ncoat wood protect is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, transparante impregnerende coating op basis van nanotechnologie. Het is hydrofoob en oleofoob (pareleffect) en geeft een extra bescherming tegen houtrot. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf51,58
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIRNcoat wood repairNcoat wood repair

Ncoat wood repair is een biologisch afbreekbaar, ontwerings- en ontgrijzingsmiddel voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. Het is ook een zeer effectieve dieptereiniger gebaseerd op nanotechnologie. Het verwijdert alle verontreinigingen en herstelt kleur en structuur van het hout. Het vernieuwt het hout zonder schuren en zonder toevoeging van oxaalzuur.

vanaf30,87
bekijk productBekijk product ▸
2-K ANTI-GRAFFITINcoat 2-k anti-graffiti

Ncoat 2-k anti-graffiti

Ncoat anti-graffiti 2-k is een 2-componenten, transparante, permanente, anti-graffiti nano coating voor geveldelen en geschilderde buitenmuren. Het is ook toepasbaar op niet-zuigende ondergronden zoals met muurverf behandelde ondergronden. Het is hoog chemisch en mechanisch belastbaar, uv-bestendig en zorgt voor een 'easy to clean' oppervlak.

vanaf282,67
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI W1Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti-graffiti w1 is een watergedragen semipermanente 1k anti-graffiti impregnering voor zuigende minerale ondergronden. Het is geschikt voor toepassing op betonconstructies, tunnels, viaducten, geluidswanden, mineraal pleisterwerk, buitengevels, baksteen, zandsteen, betonsteen, gasbeton en natuursteen. Het is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met Ncoat graffiti remover. Het is hydro- en oleofoob en waterdampdoorlatend, het vermindert het indringen van schadelijke stoffen en is weersbestendig en bestand tegen zuren, alkaliën (max. ph 12) en oplosmiddelen. Het is niet filmvormend en zo goed als onzichtbaar. Het verstevigt poreuze en zanderige ondergronden en biedt bescherming tegen vorstschade. Verbruik: ca. 10 mē per kg per laag.

vanaf62,22
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN CARENcoat clean care

Ncoat clean care

Ncoat clean care is een op nanotechnologie samengesteld `3-in-1` product (reiniger, politoer en beschermlaag) voor het behandelen en onderhouden van gesloten ondergronden zoals harde kunststoffen, Trespa, HPL beplating en oude coatinglagen. Het reinigt en haalt de originele kleur van de ondergrond terug en verzegelt het oppervlak met een Easy-to-Clean beschermlaag. Na droging kan de behandelde ondergrond eenvoudig met water worden gereinigd.

vanaf46,49
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERNcoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover is een op watergebaseerde gel die door de chemische nanotechnologie diep en snel in de graffiti dringt. Het combineert het verwijderen van vervuiling en graffiti van het oppervlak. Daarnaast weekt het de vervuiling/graffiti uit de ondergrond los.

vanaf44,23
bekijk productBekijk product ▸
ISOPROPANOLNcoat isopropanol

Ncoat isopropanol

Ncoat isopropanol is een krachtige en vluchtig verdampende ontvetter en reiniger. Het is geschikt als voorbehandeling voor applicatie van Ncoat metal s2-l of Ncoat 2k anti graffiti. Het is kant-en-klaar, heeft een ontsmettende werking (geschikt voor toepassing in een haccp omgeving) en door het snelle verdampen en de additie van water aan propeen zal eventueel restvocht op de ondergrond mee verdampen.

vanaf33,52
bekijk productBekijk product ▸
MELAMINE SPONSNcoat melamine spons

Ncoat melamine spons

Ncoat melamine spons is geschikt als applicatiegereedschap voor het aanbrengen van de producten Ncoat metal S 2-k en Ncoat 2k anti graffiti, bij toepassing op gladde en egale ondergronden waarbij de fijne structuur het toelaat om een geringe laagdikte van 5-10 micrometer te bereiken. Met deze spons kunnen met alleen wat water diverse soorten vlekken en strepen van allerlei vloeren zoals laminaat, steen, pvc, marmoleum en hout worden verwijderd. Ook is het ideaal om zeep en kalkresten te verwijderen.

vanaf2,94
bekijk productBekijk product ▸
METAL S 2-KNcoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k

Ncoat metal s 2-k is een duurzame, glanzende, kleurloze 2-componenten beschermingslak. Het is geschikt voor gladde, niet-zuigende ondergronden zoals poedercoating, 2-componenten coatings, rvs, koper, messing, (geanodiseerd) aluminium, marmer en graniet. Het verduurzaamt het materiaal, zorgt voor een easy to clean oppervlak, beschermt en is kras- en slijtvast, roestwerend en weerbestendig. Het haalt verweerde kleuren op en beschikt over uv-blokkers. Verbruik: ca. 50-100 mē per kg.

vanaf266,89
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER CNcoat reiniger c

Ncoat reiniger c

Ncoat reiniger c is een neutrale, speciale reiniger voor metalen, kunststoffen en geschilderde ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat metal s2-k, Ncoat 2k anti-graffiti of andere Ncoat nano producten.

vanaf38,17
bekijk productBekijk product ▸
REINIGER MNcoat reiniger m

Ncoat reiniger m

Ncoat reiniger m is een nanotechnologie en een speciale nano reiniger voor steenachtige ondergronden, als voorbereiding voor behandeling met Ncoat stone a, Ncoat stone concentraat en Ncoat stone prof. Het is ook geschikt voor gesloten ondergronden bij zware hardnekkige vervuiling die erg vast zit. Verbruik: ca. 10 mē per liter concentraat.

vanaf61,01
bekijk productBekijk product ▸
STONE ANcoat stone a

Ncoat stone a

Ncoat stone a is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, kleurloze, waterdichte, onzichtbare, hydrofobering voor minerale ondergronden. Het is gebaseerd op nanotechnologie en is UV-bestendig, zeer slijtvast en chemisch resistent. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf49,44
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAATNcoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat is een sterk geconcentreerd hydrofoberingsmiddel. Het is speciaal voor zuigende minerale ondergronden. Het is hydrofobisch (pareleffect), uv-bestendig, waterdampdoorlatend en door tno(op gezondheid) getest. Het is geschikt voor toepassing op kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf123,90
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAAT HONcoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho is een nanocoating met een sterk geconcentreerd hydrofoberings- en oleofoberingsmiddel voor (verticale) zuigende minerale ondergronden. Het is UV bestendig, zeer geconcentreerd, heeft 50% actieve werking op beton en steen, is waterdampdoorlatend en is TNO getest. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf716,39
bekijk productBekijk product ▸
UV BESCHERMINGSLAKNcoat uv beschermingslak

Ncoat uv beschermingslak

Ncoat UV beschermingslak is een watergedragen, transparant-witte, PU gemodificeerde beschermingslak met een matte uitstraling. Deze beschermingslak is verrijkt met een speciale combinatie van UV-filters voor de bescherming van hout in binnensituaties. Het staat voor tien jaar bescherming tegen vergelen en nadonkeren van hout, zelfs bij grenenhout is verkleuring nauwelijks zichtbaar. Het is geschikt voor o.a. onbehandelde schrootjesplafonds, houten wanden, binnenzijde van prefab houtbouw, houten kozijnen, ramen en deuren, panelen en lambriseringen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf103,39
bekijk productBekijk product ▸
VOORVERGRIJZERNcoat voorvergrijzer

Ncoat voorvergrijzer

Ncoat voorvergrijzer is een watergedragen, dampopen houtveredeling met voorvergrijzingseffect, voorzien van mica pigment. Het zal het hout voorvergrijzen waarna het behandelde hout door toepassing van speciale UV-filters een egaal natuurlijk vergrijzingsbeeld zal gaan verkrijgen totdat het natuurlijke vergrijzingsproces het coatingsysteem zal overnemen. Er is slechts 1 laag nodig, het is vochtregulerend, waterafstotend en weersbestendig en is semi-filmvormend. Het is duimvast na 4 uur en stapelbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf79,89
bekijk productBekijk product ▸
WOOD COLORNcoat wood color

Ncoat wood color

Ncoat wood color is een watergedragen, vochtregulerende, kleur intensiverende houtveredeling met UV blokker. Het is waterafstotend, verdiept de kleuren, zorgt voor een egalere vergrijzing en is weerbestendig. Het is niet geschikt voor horizontale ondergronden. Verbruik: ca. 5 mē per liter.

vanaf40,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD PROTECTNcoat wood protect

Ncoat wood protect

Ncoat wood protect is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, transparante impregnerende coating op basis van nanotechnologie. Het is hydrofoob en oleofoob (pareleffect) en geeft een extra bescherming tegen houtrot. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf51,58
bekijk productBekijk product ▸
WOOD REPAIRNcoat wood repair

Ncoat wood repair

Ncoat wood repair is een biologisch afbreekbaar, ontwerings- en ontgrijzingsmiddel voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. Het is ook een zeer effectieve dieptereiniger gebaseerd op nanotechnologie. Het verwijdert alle verontreinigingen en herstelt kleur en structuur van het hout. Het vernieuwt het hout zonder schuren en zonder toevoeging van oxaalzuur.

vanaf30,87
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER