menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Originalfix

Originalfix

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 939 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALLFIX ACTIVATOROriginalfix allfix activatorOriginalfix allfix activator

Originalfix allfix activator is speciaal voor poreuze ondergronden en zorgt voor een versnelling van de allfix secondelijm. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel verlijmen of herstellen van kunststof, metaal, rubber of andere materialen. Het helpt bij het uitharden van allfix secondelijm bij het opvullen van krassen of gaten bij bijvoorbeeld bumpers, zijspiegels of andere kunststofonderdelen en als basis bij poreuze ondergronden.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX KLEINE MIXERTIPS 10 STUKSOriginalfix allfix kleine mixertips 10 stuksOriginalfix allfix kleine mixertips 10 stuks

Originalfix allfix kleine mixertips zijn kleine mengtuitjes voor een goede mengverhouding. Ze zijn te gebruiken bij allfix-2k transparante snellijm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX VULMIDDELOriginalfix allfix vulmiddelOriginalfix allfix vulmiddel

Originalfix allfix transparant vulmiddel voor het vullen gaatjes in pvc. De vuller wordt gemengd met allfix secondelijm en gaatjes in pvc zoals een dashboard worden dan eenvoudig gevuld. Het is druk- en schuifvast, hitte- en chemicaliënbestendig en hechtvast door de geïntegreerde grondverf.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX 2K SNELLIJMOriginalfix allfix 2k snellijmOriginalfix allfix 2k snellijm

Originalfix allfix transparante snellijm is een 2-componenten transparante cyanoacrylaatlijm die ideaal is voor verschillende reparaties en vele toepassingen. Het is voor snelle en professionele reparaties en er is geen speciaal pistool nodig. De lijm is extreem schokbestendig en heeft een grote vulcapaciteit. Verpakking bevat 10 gram lijm, pompje en twee mixertips.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX+ SECONDELIJM PENOriginalfix allfix+ secondelijm penOriginalfix allfix+ secondelijm pen

Originalfix allfix+ transparante secondelijm is een secondelijm op basis van cyanoacrylaat die uitstekend geschikt is om nagenoeg alle harde en zachte kunststoffen snel met elkaar te verlijmen. Het product is perfect geschikt voor oppervlakken zoals sponsrubber, hout, mdf, karton, leer, bekleding, kunststoffen en poreuze oppervlakken. Het is verpakt in een handige penvormige verpakking waardoor eenvoudig lijm gedoseerd kan worden en heel precies op het gewenste oppervlak aangebracht kan worden. Het heeft een snelle uithardingstijd en een hoge sterktewaarde.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
CERTALUBE MONTAGEVETOriginalfix certalube montagevetOriginalfix certalube montagevet

Originalfix certalube hittebestendige bescherm- en montagepasta is voor de bescherming van allerlei onderdelen en bevat fijne metaaldeeltjes waardoor minder wrijving en slijtage voorkomt. Het helpt tegen roest, corrosie, oxidatie, slijtage en invreten. Het versoepelt de montage, maar ook demontage. Het is temperatuurbestendig van –180̊C tot +1200̊C, niet giftig en 100% nikkelvrij. Het bevat geen zware metalen en is vrij van zinkoxide en daardoor minder milieubelastend.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
CERTALUBE MULTISPRAY & KRUIPOLIEOriginalfix certalube multispray & kruipolieOriginalfix certalube multispray & kruipolie

Originalfix certalube multispray is een kruipolie, antiroest en multispray die vuil, vet en roest oplost. Het heeft uitstekende smerende eigenschappen, is lang actief, voorkomt corrosie en verdrijft vocht. Het maakt vastgeroeste onderdelen snel los en bevat geen grafiet of teflon.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
CONFIXPRO CONSTRUCTIEKLEEFSTOFOriginalfix confixpro constructiekleefstofOriginalfix confixpro constructiekleefstof

Originalfix confixpro+ 1k polyurethaan kleefstof is een licht bruisende pu krachtlijm. Het is een oplosmiddelvrije polyurethaan lijm met een pasteuze (thixotrope) structuur. Hierdoor loopt de lijm niet uit de lijmnaden, waardoor hij toepasbaar is voor verticale verwerking en boven het hoofd is toe te passen. Het hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, waterbestendige verbinding. Het is geschikt als bruislijm voor (kopse) houten constructies en voor het verlijmen van metaal, hout, steen, beton, kunststoffen, isolatiemateriaal zoals pu schuim, ps schuim, steenwol en glaswol en sandwich constructies. Het is te gebruiken op vochtige ondergronden (niet nat), geluidsdempend en trillingsvrij. Het is weer- en temperatuurbestendig volgens keurwaarmerk d4 kwaliteit. Voor een goede hechting is luchtvochtigheid noodzakelijk.

vanaf13,66
bekijk productBekijk product ▸
Glas-MetaallijmOriginalfix glas-metaallijmOriginalfix glas-metaallijm

Originalfix glas-metaallijm wordt geleverd met 2 gaasjes. Het is inzetbaar voor het verlijmen van achteruitkijkspiegels met een metalen voet op de vooruit van de auto. Het is tevens toe te passen om glas en kristal onderling te bevestigen, maar ook toe te passen op metaal. Het is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het is snelwerkend, uv-uithardend en -bestendig, onzichtbaar, glashelder, vochtbestendig (vaatwasmachinebestendig) en speciaal voor snelle/professionele reparaties. De droogtijd is 36 minuten en het is volledig uitgehard na 24 uur.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFOAMOriginalfix glassfoamOriginalfix glassfoam

Originalfix glassfoam is een universele, doeltreffende schuimspray reiniger voor ontvetten en reinigen. Het verwijdert o.a. vuil, vet, condens strepen, dode insecten en nicotine. Het is tevens goed toe te passen voor het reinigen van gereedschappen. Het is toepasbaar op o.a. glas, verf, kunststof, vinyl, porselein, roestvrij staal, sanitair, tegels, spiegels en matten. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken, en het reinigt snel, veilig en grondig. Het geeft geen regenboogschijn of strepen na, bevat geen schuurmiddelen en heeft een aangename geur.

vanaf9,82
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR ALUMINIUMOriginalfix kneedbaar aluminiumOriginalfix kneedbaar aluminium

Originalfix lepstick kneedbaar aluminium voor zeer snelle reparaties op aluminium, kunststof, steen en hout. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR METAALOriginalfix kneedbaar metaalOriginalfix kneedbaar metaal

Originalfix lepstick kneedbaar metaal voor snelle reparaties van metalen, kunststoffen en steen. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYOriginalfix lijmsprayOriginalfix lijmspray

Originalfix lijmspray heeft een uitstekende hechting op papier, karton, spaanplaat, kurk, leder, textiel, harde en zachte isolatieschuimen, rubbers en vele synthetische materialen. De lijmspray is op basis van sbr-rubber met wereldwijd toegestane hcf-k vrij ozonveilig drijfgas. Het heeft een hoge aanvangshechting en is geschikt voor kleine verlijmingen in o.a. autobekledingen, modelbouw en decoratie. Het verspuiten kan met verschillende typen spuitmonden.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX 2K PATROON ADAPTEROriginalfix novamix 2k patroon adapterOriginalfix novamix 2k patroon adapter

Originalfix novamix 2k 50 ml patroon adapter is een handige adapter om 50 ml patronen te kunnen gebruiken in een standaard open kitpistool. Er is hierdoor geen speciaal/extra 50 ml pistool meer nodig.

vanaf8,41
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX 2K PU SNELLIJMOriginalfix novamix 2k pu snellijmOriginalfix novamix 2k pu snellijm

Originalfix novamix 2k pu super snellijm is al uitgehard in 60 seconden. Het is een professionele lijm met een zeer groot vullend en dichtend vermogen. Er kan zowel horizontaal als verticaal eenvoudig mee gelijmd en afgedicht worden. Door de precieze dosering wordt niet meer verbruikt dan nodig is waardoor er geen overbodig verbruik is. Het hardt van binnen naar buiten uit en is verpakt in een zelfmengend patroon. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot +140°C en de open tijd in mixertip is 60 seconden. Het is belastbaar na 5 minuten en uitgehard na 1 uur. Het is in handige verpakking te gebruiken zonder extra pistool.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX+ Snellijm 2-componenten Zwart 180 secondenOriginalfix novamix+ snellijm 2-componenten zwart 180 secondenOriginalfix novamix+ snellijm 2-componenten zwart 180 seconden

Originalfix novamix+ 2k pu super snellijm zwart is een 2-componenten polyurethaan kleefstof voor structurele en cosmetische reparatie van kunststof onderdelen. Het zeer groot vullend en dichtend vermogen maakt het mogelijk om ontbrekende kunststofdelen aan te vullen, op te vullen of te reproduceren. Nabewerken zoals slijpen, boren en draad tappen is korte tijd na uitharding mogelijk. Na 60 minuten is het overschilderbaar. Het wordt verpakt in een zelfmengend patroon en de dosering kan gedaan worden door middel van het novamix handpistool (artikel 710003) en de novamix mixertips (710002). Hierdoor is altijd sprake van de juiste mengverhouding. Het heeft een hoge temperatuursbestendigheid van -40ºC tot +140ºC.

vanaf21,12
bekijk productBekijk product ▸
losse tuitjes voor kit patronen 20 stuksOriginalfix losse tuitjes voor kit patronen 20 stuksOriginalfix losse tuitjes voor kit patronen 20 stuks

Originalfix omzettuitje voor kitpatronen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf17,67
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX LIJMPISTOOLOriginalfix novamix lijmpistoolOriginalfix novamix lijmpistool

Originalfix professioneel kitpistool voor 290-310 ml patronen.

vanaf35,25
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIX PRO HIGH TECH MS POLYMEEROriginalfix sealfix pro high tech ms polymeerOriginalfix sealfix pro high tech ms polymeer

Originalfix sealfix pro high tech ms polymeer patroon is een hoogwaardige ijzersterke 1-component kit met een zeer hoge aanvangshechting op basis van ms-polymeer. In de regel is hierdoor het ondersteunen van de lijmverbinding niet meer nodig. Het product is reukloos, neutraal en siliconen- en isocyanaatvrij. Het heeft een zeer goede uv-bestendigheid en verouderingsbestendigheid en heeft een goede hechting op diverse ondergronden zonder gebruik van een primer. Het is permanent elastisch bij temperaturen tussen -40°C en +120°C. Het is overschilderbaar na huidvorming (nat op nat); dit heeft geen significante invloed op de doorhardingssnelheid.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
OLYMEERKIT SEALFIXPROOriginalfix olymeerkit sealfixproOriginalfix olymeerkit sealfixpro

Originalfix sealfixpro 1k ms polymeer heeft een zeer goede hechting en is zelfs te gebruiken op vochtige ondergronden. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten en siliconen en is speciaal voor het universeel afdichten, lijmen en monteren van praktisch alle bouwmaterialen en bouwelementen op praktisch alle ondergronden. Het is een universele voegkit voor aansluitingen tussen vele bouwelementen in vloer-, dak-, wand-, muur- en gevelconstructies. Het is daarnaast geschikt voor de verlijming en montage van vele bouwmaterialen, als afdichting van aansluitvoegen in sanitaire- en natte cellen en zeer goed toepasbaar als spiegellijm en decoratiepanelen.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIXPROOriginalfix sealfixproOriginalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro strijkkit is een plastisch elastische naadafdichting voor het langdurig afdichten van randen, naden, kieren en overlappingen.

vanaf26,78
bekijk productBekijk product ▸
STRIJKKIT KWASTOriginalfix strijkkit kwastOriginalfix strijkkit kwast

Originalfix sealfixpro strijkkit kwast voor een fabrieksoriginele afwerking van de aangebrachte strijkkit op o.a. overlappende naden, schokbrekerhuizen, bodemplaten en schutborden. Deze strijkkwast is voorzien van speciale nylon haren en een houten handvat voor de verwerking van carrosserie afdichtingskitten. De kwast heeft een extra sterke houten steel, is brandstof-, olie- en waterbestendig en is ideaal voor het aanbrengen van strijkkitten. Het (witte) nylon haar is 30 mm lang en dus iets langer dan standaard waardoor moeilijk toegankelijke plekken gemakkelijker te bereiken zijn. De kwast is van professionele en duurzame kwaliteit.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
Silmate SiliconenpakkingOriginalfix silmate siliconenpakkingOriginalfix silmate siliconenpakking

Originalfix silmate siliconenpakking is te gebruiken als pakkingalternatief voor kurk, rubber, kunststof en papier. Het is hoog temperatuurbestendig: van -60°C tot + 280°C en heeft een zeer grote elasticiteit en chemische bestendigheid. Het is niet geschikt voor toepassing bij voortdurend contact met brandstof.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEOriginalfix spack reparatieOriginalfix spack reparatie

Originalfix spackspray is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds. Het heeft een uitstekend standvermogen, heeft een snelle droging en een mooie spackstructuur en er kunnen diverse structuren mee gemaakt worden.

vanaf16,81
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX TANDARTS PISTOOLOriginalfix novamix tandarts pistoolOriginalfix novamix tandarts pistool

Originalfix tandarts pistool voor 50 ml patronen is geschikt voor de 50 ml patronen van Originalfix novamix.

vanaf79,20
bekijk productBekijk product ▸
Krimpkous met lijmOriginalfix krimpkous met lijmOriginalfix krimpkous met lijm

Originalfix universele krimpkous is een dubbelwandige universele krimpkous met lijm, met een vochtwerende bescherming. Het wordt geleverd op lengtes van 1,22 meter waar zelf de juiste lengte bepaald kan worden.

vanaf7,08
bekijk productBekijk product ▸
Mixertips novamix 10 stuksOriginalfix mixertips novamix 10 stuksOriginalfix mixertips novamix 10 stuks

Originalfix universele mixertips met draaidop. Ze zijn geschikt voor 25 ml en 50 ml patronen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
Soldeerverbinders duoflux 50 stuksOriginalfix soldeerverbinders duoflux 50 stuksOriginalfix soldeerverbinders duoflux 50 stuks

Originalfix universele waterdichte soldeerverbinders biedt vier bewerkingen in één handeling: verbinden, solderen, isoleren en afdichten. Het heeft een dubbele soldeer en een waterdichte afsluiting door lijm. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,90
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX ACTIVATOROriginalfix allfix activator

Originalfix allfix activator

Originalfix allfix activator is speciaal voor poreuze ondergronden en zorgt voor een versnelling van de allfix secondelijm. Het is speciaal ontwikkeld voor het snel verlijmen of herstellen van kunststof, metaal, rubber of andere materialen. Het helpt bij het uitharden van allfix secondelijm bij het opvullen van krassen of gaten bij bijvoorbeeld bumpers, zijspiegels of andere kunststofonderdelen en als basis bij poreuze ondergronden.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX KLEINE MIXERTIPS 10 STUKSOriginalfix allfix kleine mixertips 10 stuks

Originalfix allfix kleine mixertips 10 stuks

Originalfix allfix kleine mixertips zijn kleine mengtuitjes voor een goede mengverhouding. Ze zijn te gebruiken bij allfix-2k transparante snellijm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX VULMIDDELOriginalfix allfix vulmiddel

Originalfix allfix vulmiddel

Originalfix allfix transparant vulmiddel voor het vullen gaatjes in pvc. De vuller wordt gemengd met allfix secondelijm en gaatjes in pvc zoals een dashboard worden dan eenvoudig gevuld. Het is druk- en schuifvast, hitte- en chemicaliënbestendig en hechtvast door de geïntegreerde grondverf.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX 2K SNELLIJMOriginalfix allfix 2k snellijm

Originalfix allfix 2k snellijm

Originalfix allfix transparante snellijm is een 2-componenten transparante cyanoacrylaatlijm die ideaal is voor verschillende reparaties en vele toepassingen. Het is voor snelle en professionele reparaties en er is geen speciaal pistool nodig. De lijm is extreem schokbestendig en heeft een grote vulcapaciteit. Verpakking bevat 10 gram lijm, pompje en twee mixertips.

vanaf27,98
bekijk productBekijk product ▸
ALLFIX+ SECONDELIJM PENOriginalfix allfix+ secondelijm pen

Originalfix allfix+ secondelijm pen

Originalfix allfix+ transparante secondelijm is een secondelijm op basis van cyanoacrylaat die uitstekend geschikt is om nagenoeg alle harde en zachte kunststoffen snel met elkaar te verlijmen. Het product is perfect geschikt voor oppervlakken zoals sponsrubber, hout, mdf, karton, leer, bekleding, kunststoffen en poreuze oppervlakken. Het is verpakt in een handige penvormige verpakking waardoor eenvoudig lijm gedoseerd kan worden en heel precies op het gewenste oppervlak aangebracht kan worden. Het heeft een snelle uithardingstijd en een hoge sterktewaarde.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
CERTALUBE MONTAGEVETOriginalfix certalube montagevet

Originalfix certalube montagevet

Originalfix certalube hittebestendige bescherm- en montagepasta is voor de bescherming van allerlei onderdelen en bevat fijne metaaldeeltjes waardoor minder wrijving en slijtage voorkomt. Het helpt tegen roest, corrosie, oxidatie, slijtage en invreten. Het versoepelt de montage, maar ook demontage. Het is temperatuurbestendig van –180̊C tot +1200̊C, niet giftig en 100% nikkelvrij. Het bevat geen zware metalen en is vrij van zinkoxide en daardoor minder milieubelastend.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
CERTALUBE MULTISPRAY & KRUIPOLIEOriginalfix certalube multispray & kruipolie

Originalfix certalube multispray & kruipolie

Originalfix certalube multispray is een kruipolie, antiroest en multispray die vuil, vet en roest oplost. Het heeft uitstekende smerende eigenschappen, is lang actief, voorkomt corrosie en verdrijft vocht. Het maakt vastgeroeste onderdelen snel los en bevat geen grafiet of teflon.

vanaf12,65
bekijk productBekijk product ▸
CONFIXPRO CONSTRUCTIEKLEEFSTOFOriginalfix confixpro constructiekleefstof

Originalfix confixpro constructiekleefstof

Originalfix confixpro+ 1k polyurethaan kleefstof is een licht bruisende pu krachtlijm. Het is een oplosmiddelvrije polyurethaan lijm met een pasteuze (thixotrope) structuur. Hierdoor loopt de lijm niet uit de lijmnaden, waardoor hij toepasbaar is voor verticale verwerking en boven het hoofd is toe te passen. Het hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, waterbestendige verbinding. Het is geschikt als bruislijm voor (kopse) houten constructies en voor het verlijmen van metaal, hout, steen, beton, kunststoffen, isolatiemateriaal zoals pu schuim, ps schuim, steenwol en glaswol en sandwich constructies. Het is te gebruiken op vochtige ondergronden (niet nat), geluidsdempend en trillingsvrij. Het is weer- en temperatuurbestendig volgens keurwaarmerk d4 kwaliteit. Voor een goede hechting is luchtvochtigheid noodzakelijk.

vanaf13,66
bekijk productBekijk product ▸
Glas-MetaallijmOriginalfix glas-metaallijm

Originalfix glas-metaallijm

Originalfix glas-metaallijm wordt geleverd met 2 gaasjes. Het is inzetbaar voor het verlijmen van achteruitkijkspiegels met een metalen voet op de vooruit van de auto. Het is tevens toe te passen om glas en kristal onderling te bevestigen, maar ook toe te passen op metaal. Het is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het is snelwerkend, uv-uithardend en -bestendig, onzichtbaar, glashelder, vochtbestendig (vaatwasmachinebestendig) en speciaal voor snelle/professionele reparaties. De droogtijd is 36 minuten en het is volledig uitgehard na 24 uur.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
GLASSFOAMOriginalfix glassfoam

Originalfix glassfoam

Originalfix glassfoam is een universele, doeltreffende schuimspray reiniger voor ontvetten en reinigen. Het verwijdert o.a. vuil, vet, condens strepen, dode insecten en nicotine. Het is tevens goed toe te passen voor het reinigen van gereedschappen. Het is toepasbaar op o.a. glas, verf, kunststof, vinyl, porselein, roestvrij staal, sanitair, tegels, spiegels en matten. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken, en het reinigt snel, veilig en grondig. Het geeft geen regenboogschijn of strepen na, bevat geen schuurmiddelen en heeft een aangename geur.

vanaf9,82
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR ALUMINIUMOriginalfix kneedbaar aluminium

Originalfix kneedbaar aluminium

Originalfix lepstick kneedbaar aluminium voor zeer snelle reparaties op aluminium, kunststof, steen en hout. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
KNEEDBAAR METAALOriginalfix kneedbaar metaal

Originalfix kneedbaar metaal

Originalfix lepstick kneedbaar metaal voor snelle reparaties van metalen, kunststoffen en steen. Het kan ook op vochtige ondergronden en onder water worden gebruikt. Het wordt hard als staal in 20 minuten, kan worden geschuurd, getapt en gefreesd en is overschilderbaar. Het is temperatuurbestendig tot 180°C en kortstondig tot 300°C. Verwerkingstijd: ongeveer 2 minuten. Druktijd ca. 3-4 minuten. Het is na 24 uur volledig uitgehard.

vanaf19,71
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYOriginalfix lijmspray

Originalfix lijmspray

Originalfix lijmspray heeft een uitstekende hechting op papier, karton, spaanplaat, kurk, leder, textiel, harde en zachte isolatieschuimen, rubbers en vele synthetische materialen. De lijmspray is op basis van sbr-rubber met wereldwijd toegestane hcf-k vrij ozonveilig drijfgas. Het heeft een hoge aanvangshechting en is geschikt voor kleine verlijmingen in o.a. autobekledingen, modelbouw en decoratie. Het verspuiten kan met verschillende typen spuitmonden.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX 2K PATROON ADAPTEROriginalfix novamix 2k patroon adapter

Originalfix novamix 2k patroon adapter

Originalfix novamix 2k 50 ml patroon adapter is een handige adapter om 50 ml patronen te kunnen gebruiken in een standaard open kitpistool. Er is hierdoor geen speciaal/extra 50 ml pistool meer nodig.

vanaf8,41
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX 2K PU SNELLIJMOriginalfix novamix 2k pu snellijm

Originalfix novamix 2k pu snellijm

Originalfix novamix 2k pu super snellijm is al uitgehard in 60 seconden. Het is een professionele lijm met een zeer groot vullend en dichtend vermogen. Er kan zowel horizontaal als verticaal eenvoudig mee gelijmd en afgedicht worden. Door de precieze dosering wordt niet meer verbruikt dan nodig is waardoor er geen overbodig verbruik is. Het hardt van binnen naar buiten uit en is verpakt in een zelfmengend patroon. Het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot +140°C en de open tijd in mixertip is 60 seconden. Het is belastbaar na 5 minuten en uitgehard na 1 uur. Het is in handige verpakking te gebruiken zonder extra pistool.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX+ Snellijm 2-componenten Zwart 180 secondenOriginalfix novamix+ snellijm 2-componenten zwart 180 seconden

Originalfix novamix+ snellijm 2-componenten zwart 180 seconden

Originalfix novamix+ 2k pu super snellijm zwart is een 2-componenten polyurethaan kleefstof voor structurele en cosmetische reparatie van kunststof onderdelen. Het zeer groot vullend en dichtend vermogen maakt het mogelijk om ontbrekende kunststofdelen aan te vullen, op te vullen of te reproduceren. Nabewerken zoals slijpen, boren en draad tappen is korte tijd na uitharding mogelijk. Na 60 minuten is het overschilderbaar. Het wordt verpakt in een zelfmengend patroon en de dosering kan gedaan worden door middel van het novamix handpistool (artikel 710003) en de novamix mixertips (710002). Hierdoor is altijd sprake van de juiste mengverhouding. Het heeft een hoge temperatuursbestendigheid van -40ºC tot +140ºC.

vanaf21,12
bekijk productBekijk product ▸
losse tuitjes voor kit patronen 20 stuksOriginalfix losse tuitjes voor kit patronen 20 stuks

Originalfix losse tuitjes voor kit patronen 20 stuks

Originalfix omzettuitje voor kitpatronen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf17,67
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX LIJMPISTOOLOriginalfix novamix lijmpistool

Originalfix novamix lijmpistool

Originalfix professioneel kitpistool voor 290-310 ml patronen.

vanaf35,25
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIX PRO HIGH TECH MS POLYMEEROriginalfix sealfix pro high tech ms polymeer

Originalfix sealfix pro high tech ms polymeer

Originalfix sealfix pro high tech ms polymeer patroon is een hoogwaardige ijzersterke 1-component kit met een zeer hoge aanvangshechting op basis van ms-polymeer. In de regel is hierdoor het ondersteunen van de lijmverbinding niet meer nodig. Het product is reukloos, neutraal en siliconen- en isocyanaatvrij. Het heeft een zeer goede uv-bestendigheid en verouderingsbestendigheid en heeft een goede hechting op diverse ondergronden zonder gebruik van een primer. Het is permanent elastisch bij temperaturen tussen -40°C en +120°C. Het is overschilderbaar na huidvorming (nat op nat); dit heeft geen significante invloed op de doorhardingssnelheid.

vanaf14,06
bekijk productBekijk product ▸
OLYMEERKIT SEALFIXPROOriginalfix olymeerkit sealfixpro

Originalfix olymeerkit sealfixpro

Originalfix sealfixpro 1k ms polymeer heeft een zeer goede hechting en is zelfs te gebruiken op vochtige ondergronden. Het is vrij van oplosmiddelen, isocyanaten en siliconen en is speciaal voor het universeel afdichten, lijmen en monteren van praktisch alle bouwmaterialen en bouwelementen op praktisch alle ondergronden. Het is een universele voegkit voor aansluitingen tussen vele bouwelementen in vloer-, dak-, wand-, muur- en gevelconstructies. Het is daarnaast geschikt voor de verlijming en montage van vele bouwmaterialen, als afdichting van aansluitvoegen in sanitaire- en natte cellen en zeer goed toepasbaar als spiegellijm en decoratiepanelen.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
SEALFIXPROOriginalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro

Originalfix sealfixpro strijkkit is een plastisch elastische naadafdichting voor het langdurig afdichten van randen, naden, kieren en overlappingen.

vanaf26,78
bekijk productBekijk product ▸
STRIJKKIT KWASTOriginalfix strijkkit kwast

Originalfix strijkkit kwast

Originalfix sealfixpro strijkkit kwast voor een fabrieksoriginele afwerking van de aangebrachte strijkkit op o.a. overlappende naden, schokbrekerhuizen, bodemplaten en schutborden. Deze strijkkwast is voorzien van speciale nylon haren en een houten handvat voor de verwerking van carrosserie afdichtingskitten. De kwast heeft een extra sterke houten steel, is brandstof-, olie- en waterbestendig en is ideaal voor het aanbrengen van strijkkitten. Het (witte) nylon haar is 30 mm lang en dus iets langer dan standaard waardoor moeilijk toegankelijke plekken gemakkelijker te bereiken zijn. De kwast is van professionele en duurzame kwaliteit.

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
Silmate SiliconenpakkingOriginalfix silmate siliconenpakking

Originalfix silmate siliconenpakking

Originalfix silmate siliconenpakking is te gebruiken als pakkingalternatief voor kurk, rubber, kunststof en papier. Het is hoog temperatuurbestendig: van -60°C tot + 280°C en heeft een zeer grote elasticiteit en chemische bestendigheid. Het is niet geschikt voor toepassing bij voortdurend contact met brandstof.

vanaf18,30
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEOriginalfix spack reparatie

Originalfix spack reparatie

Originalfix spackspray is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds. Het heeft een uitstekend standvermogen, heeft een snelle droging en een mooie spackstructuur en er kunnen diverse structuren mee gemaakt worden.

vanaf16,81
bekijk productBekijk product ▸
NOVAMIX TANDARTS PISTOOLOriginalfix novamix tandarts pistool

Originalfix novamix tandarts pistool

Originalfix tandarts pistool voor 50 ml patronen is geschikt voor de 50 ml patronen van Originalfix novamix.

vanaf79,20
bekijk productBekijk product ▸
Krimpkous met lijmOriginalfix krimpkous met lijm

Originalfix krimpkous met lijm

Originalfix universele krimpkous is een dubbelwandige universele krimpkous met lijm, met een vochtwerende bescherming. Het wordt geleverd op lengtes van 1,22 meter waar zelf de juiste lengte bepaald kan worden.

vanaf7,08
bekijk productBekijk product ▸
Mixertips novamix 10 stuksOriginalfix mixertips novamix 10 stuks

Originalfix mixertips novamix 10 stuks

Originalfix universele mixertips met draaidop. Ze zijn geschikt voor 25 ml en 50 ml patronen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
Soldeerverbinders duoflux 50 stuksOriginalfix soldeerverbinders duoflux 50 stuks

Originalfix soldeerverbinders duoflux 50 stuks

Originalfix universele waterdichte soldeerverbinders biedt vier bewerkingen in één handeling: verbinden, solderen, isoleren en afdichten. Het heeft een dubbele soldeer en een waterdichte afsluiting door lijm. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,90
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER