menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Prochemko

Prochemko

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALGENDODER CONCENTRAATProchemko algendoder concentraatProchemko algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf20,42
bekijk productBekijk product ▸
ALUREXProchemko alurexProchemko alurex

Prochemko alurex is een aluminiumreiniger op basis van diverse organische en anorganische zuren alsmede oppervlakte-actieve stoffen. Het is geschikt voor het verwijderen van corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling van geschilderd en geanodiseerd aluminium en roestvaststaal. Het Bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, etst niet op glas en rubber en is goed met water afspoelbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf218,78
bekijk productBekijk product ▸
ALUREX SPECIAALProchemko alurex speciaalProchemko alurex speciaal

Prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. Het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. Het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. Theotetisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.

vanaf30,02
bekijk productBekijk product ▸
B-WAXProchemko b-waxProchemko b-wax

Chemtec b-wax is een biologisch afbreekbare semipermanente anti graffiticoating op wasbasis, te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen. Het heeft na uitharding de eigenschap zeer resistent te zijn tegen vele soorten inkt en verf en de graffiti kan zeer eenvoudig d.m.v. heet water worden verwijderd. Na de verwijdering van de graffiti moeten de gereinigde plekken opnieuw van b-wax worden voorzien, zodat het behandelde oppervlak na de uithardingsperiode weer opnieuw tegen een eventuele volgende graffiti-aanval afdoende is beschermd. Het is geschikt voor toepassing op natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton, acrylaat en marmer. Het is waterdampdoorlatend en na de uitharding nagenoeg visueel niet waarneembaar. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen, niet ontvlambaar en UV-bestendig. Let op, het dient altijd onverdund en in twee lagen te worden aangebracht. Bij rollerapplicatie kan het beste een viltroller worden gebruikt. Theoretisch verbruik: ca. 3Ė5 m≤ per liter.

vanaf178,92
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERProchemko behangbikkerProchemko behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter onverdund product.

vanaf10,38
bekijk productBekijk product ▸
BIOVERSOLProchemko bioversolProchemko bioversol

Prochemko bioversol is een 100% ecologische verfreiniger/allesreiniger. Het is zeer geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk.

vanaf15,65
bekijk productBekijk product ▸
CALCIUM GUARDProchemko calcium guardProchemko calcium guard

Prochemko calcium guard is een admixture speciaal ontwikkeld ter voorkoming cq. sterke vermindering van vrije kalkuitbloeiing, witte uitslag op metselwerk, uit minerale metsel- en voegmortels tijdens het hydratatie- en uithardingsproces. Het is alkalibestendig, makkelijk verwerkbaar, heeft een positieve uitwerking op het uithardingsproces in droge/warme perioden, is hydrofoob en spanningsarm. Het is geschikt als toevoeging (2%) aan droog mengsel cement/zand.

vanaf266,37
bekijk productBekijk product ▸
COATEX IR MAT BLANKProchemko coatex ir mat blankProchemko coatex ir mat blank

Prochemko coatex ir is een 1-component, vochthardende, oplosmiddelvrije topcoating op basis van polyurethaan. Het is vrijwel reukloos, niet-vergelend en niet verkrijtend en heeft een zeer goede oplosmiddelbestandheid en goede hechting op stuclagen, beton, metselwerk en diverse acrylaat-dispersieverven, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor zeer poreuze en/of sterk gestructureerde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf216,39
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CC PRIMERProchemko curaton cc primerProchemko curaton cc primer

Prochemko curaton cc primer is een transparant fixeermiddel op basis van een polyacrylaatdispersie. Het is geschikt voor verweerde ondergronden zoals asbest. Het heeft minimale milieubelasting en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf226,08
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CCProchemko curaton ccProchemko curaton cc

Prochemko curaton cc is een transparante, waterwerende primer op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Het is speciaal geschikt voor het beschermen tegen chemische aantasting, zoals bijvoorbeeld zure regen. Het is ook geschikt als zelfopofferende anti-graffiticoating en is bestand tegen UV-licht, bladert niet af en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is geschikt voor diverse minerale ondergronden zoals beton, natuursteen, blauwe hardsteen en kalkzandsteen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 15 m≤ per kg.

vanaf586,54
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax rProchemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Prochemko graffiti remover 2Prochemko graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 3Prochemko grafitex 3Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf363,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 4Prochemko grafitex 4Prochemko grafitex 4

Prochemko Grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar voor niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. Het is tevens geschikt als versterker van andere Grafitex soorten. Het droogt snel en is wateroplosbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf315,05
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXProchemko kalk-cement-exProchemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf10,51
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INNEVELPOMPProchemko kunststof innevelpompProchemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp is een handige 8 liter kunststof innevelpomp van uitstekende kwaliteit voor de verwerking van vloeistoffen. Het is ook geschikt voor oplosmiddelen.

vanaf90,69
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX BL 314 ONDERHOUDS- EN BESCHERMINGSMIDDELProchemko kuraltex bl 314 onderhouds- en beschermingsmiddelProchemko kuraltex bl 314 onderhouds- en beschermingsmiddel

Prochemko kuraltex bl 314 is een sterk geconcentreerd onderhouds- en beschermingsmiddel op basis van acrylaat-copolymeren en polyetheen additieven, geschikt als bescherming met beperkte levensduur van geanodiseerd aluminium, gecoate metalen oppervlakken en kunststoffen. Theoretisch rendement: ca. 26 m≤ per liter.

vanaf503,01
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX LP 312Prochemko kuraltex lp 312Prochemko kuraltex lp 312

Prochemko kuraltex lp 312 is een reinigings- en onderhoudsmiddel. Het is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van gecoate oppervlakken en diverse kunststoffen. Theoretisch rendement: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf95,51
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX NL 320 REINIGERProchemko kuraltex nl 320 reinigerProchemko kuraltex nl 320 reiniger

Prochemko kuraltex nl 320 is een geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium, alvorens deze bijvoorbeeld af te werken met kuraltex lp 312 of kuraltex bl 314. Het is biologisch afbreekbaar en zeer geschikt voor de verwijdering van atmosferische vervuilingen en periodieke bewassing van watervaste oppervlakken. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf208,00
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX PRIMERProchemko kuraltex primerProchemko kuraltex primer

Prochemko Kuraltex Primer is een dik vloeibare, wateremulgeerbare primer op basis van een mengsel van acrylaat- en polyurethaandispersie met impregnerende en vullende eigenschappen. Het is geschikt als onzichtbare primer op verkrijtte coatinglagen. Na droging is het niet meer oplosbaar in water. Het sluit poriŽn af, voorkomt wegzakken en verbetert de hechting van Kuraltex BL 314 in/aan de ondergrond. Ook voorkomt het migratie van weekmakers en filmvormende hulpstoffen en is het bestand tegen UV-licht. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf350,44
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX VB 311Prochemko kuraltex vb 311Prochemko kuraltex vb 311

Prochemko Kuraltex VB 311 is een geconcentreerde alkalische reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het product is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en voorbehandeling van gecoate oppervlakken en kunststoffen alvorens deze af te werken met bijvoorbeeld Kuraltex LP312, Kuraltex BL314 of NanoSign Coatingsystemen.

vanaf232,83
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX BIOProchemko murodex bioProchemko murodex bio

Prochemko murodex bio is een watergedragen gevelreiniger, op basis van speciale enzymen en bacterie culturen, met een hoog vuil oplossend vermogen. Het is speciaal geschikt voor het zuur- en base-vrij reinigen van minerale bouwmaterialen zoals metselsteen, beton, natuursteen, gewassen grindplaten en cementgebonden stuclagen. Het is zeer geschikt voor de reiniging van minerale stuclagen in gevelisolatiesystemen. Het is milieu- en gebruikersvriendelijk en economisch in gebruik. Het is tevens werkzaam bij lagere temperaturen, bevat geen sterke zuren of alkaliŽn en is veilig voor schilderwerk, kunststoffen en glas.

vanaf123,61
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX HCProchemko murodex hcProchemko murodex hc

prochemko murodex hc is een alkalisch reinigingsmiddel op basis van Natriumhypochloriet met een sterke reinigende werking. Het is geschikt voor het reinigen van alle natuur- en kunststenen, pleisterwerk en (muur)verflagen van bijvoorbeeld keuken-, kelder- en buitenmuren. Theoretisch rendement: ca. 50-300 gram per m≤.

vanaf185,79
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMEProchemko polijstcremeProchemko polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf70,30
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBProchemko prevosil gbProchemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,1Ė0,3 kg per m≤.

vanaf91,10
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMProchemko prevosil speciaal reukarmProchemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m≤.

vanaf29,62
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBProchemko prevosil speciaal wbProchemko prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m≤ per liter.

vanaf98,12
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBProchemko rapp wbProchemko rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter.

vanaf24,18
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENProchemko removex greenProchemko removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf306,67
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREX SCProchemko rigorex scProchemko rigorex sc

Prochemko rigorex SC is een krachtig gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, gebruiksklaar, werkt snel en zuinig, ruikt fris en is gemakkelijk in gebruik en dringt diep door in vuil- en vetlagen. Het is geschikt voor reiniging en ontvetting van verflagen als voorbehandeling van nieuw schilderwerk. Het is ook geschikt voor de verwijdering van stopverfresten op glas en dergelijke. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
RODEXProchemko rodexProchemko rodex

Prochemko rodex is een zeer krachtig werkende, sterk geconcentreerde, alkalische, industriŽle systeem- en onderhoudsreiniger met een sterk ontvettende werking. Het is geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, smeerputten, werkplaatsen, wanden, tanks, lopende banden, vaten, pijpleidingen, pompen, persen, rollen, heaters, armaturen, luchtfilters, motoren en sluizen. Het is tevens als hulpmiddel bij graffitiverwijdering. Door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is veilig in gebruik en niet schadelijk voor de meeste verfsoorten. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf224,66
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGER FRDProchemko rvs reiniger frdProchemko rvs reiniger frd

Prochemko rvs reiniger frd is een reiniger op basis van een anorganisch zuur. Het is geschikt voor het reinigen van roestvaststaal, chroom, koper, nikkel en aluminium. Het verwijdert sterk gecorrodeerde en geoxideerde lagen, anodische lagen en resten van polijstmiddel. Het is ook geschikt voor het beitsen van laszones en vlakken.

vanaf220,41
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSProchemko scrub & clean 80 stuksProchemko scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
SPOELGLANSProchemko spoelglansProchemko spoelglans

Prochemko spoelglans is een sterk geconcentreerd glansmiddel op basis van non-ionogene oppervlakte-actieve stoffen en een speciaal afpareladditief. Dit betekent dat het een streeploos, afparelend resultaat geeft. Het is economisch in gebruik en in de meeste gevallen is het nazemen van glas niet noodzakelijk. Het is geschikt als tijdelijk glansmiddel van gecoate oppervlakken en kunststof ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 300Ė500 m≤ per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.

vanaf315,27
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSProchemko sticker ex spuitbusProchemko sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf35,05
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 1 HYDRO- EN OLEOFOOBMIDDELRust-oleum sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddelRust-oleum sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Prochemko sto-nex 1 is een hydro- en oleofoobmiddel op basis van gefluoriseerde polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt gebruikt voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep in het te behandelen oppervlak, is sterk vet- en olieafstotend door extreem oleofoobeigenschappen, beÔnvloedt eventuele antislip eigenschappen niet en is nagenoeg onzichtbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf39,83
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 4Rust-oleum sto-nex 4Rust-oleum sto-nex 4

Prochemko sto-nex 4 is een hydrofobeermiddel op basis van siloxanen, polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt toegepast voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep door in het te behandelde oppervlak, is sterk vuilwerend, antislipeigenschappen worden niet beÔnvloed en het heeft een sterk wettingeffect. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf37,31
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPROSOLVEProchemko super reprosolveProchemko super reprosolve

Prochemko super reprosolve is een sterke en veilige geconcentreerde universele reiniger op basis van een combinatie van sterke reinigingsdetergenten met hardheids- en zoutenstabillisatoren, toepasbaar in hard of zacht water. Het is geschikt voor het verwijderen van vuil, olie, vet en was en is niet etsend, bijtend, brandbaar of corrosief en laat geen nare geur of film na. Het is geschikt als universele reiniger voor industrieel gebruik in o.a. industrie, horeca sauna's en zwembaden. Het is toepasbaar op o.a. vloeren, muren, machines, werkbanken, motoren en transportmaterialen. Verdunning: max. 1:60 met water. Theoretisch rendement: ca. 10-100 m≤ per liter (sterk afhankelijk van de vervuilingsgraad).

vanaf129,59
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERProchemko topperProchemko topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 4Ė15 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf19,33
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESProchemko universol doekjes 100 stukjesProchemko universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLProchemko universolProchemko universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYProchemko universol eco pompsprayProchemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, RVS oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen niet nodig.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYProchemko universol pompsprayProchemko universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
UNI-WASH H.D.Prochemko uni-wash h.d.Prochemko uni-wash h.d.

Chemtec Uni-wash HD is een sterk geconcentreerd vloeibaar product op basis van aniogene en niet-iogene oppervlakte-actieve stoffen. Het is toepasbaar in hard water, te verwerken met industriŽle apparatuur en geeft geen kalkaanslag. Het is geschikt voor het verwijderen van straatvuil, atmosferische aanslag van voertuigen en het reinigen van vuile en/of vette vloeren. Door toevoeging van hardheidsstabilisatoren kan het product in water met zeer hoge hardheid gebruikt worden in hogedrukapparatuur en andere reinigingsmachines zonder gevaar van kalkafzetting in de sproeikoppen of doseerinstallaties. Het is ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken, vloeren van diverse structuur en de meeste metalen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė100 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de verdunningsgraad, de ondergrond en de mate van vervuiling.

vanaf192,21
bekijk productBekijk product ▸
VANEXProchemko vanexProchemko vanex

Prochemko vanex is een allround sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is geschikt voor het reinigen van o.a. plastisolbeplating, vrachtwagens, autobussen, tanks, bestelwagens, bulktransportwagens, wegenbouwmachines alsmede de reiniging van kassen in de tuinbouw.

vanaf58,20
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEANProchemko vetcleanProchemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf46,61
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMProchemko vetclean foamProchemko vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGProchemko zylox anti graffiti coatingProchemko zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen uv-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2Ė0,3 liter per m≤.

vanaf270,23
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAATProchemko algendoder concentraat

Prochemko algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf20,42
bekijk productBekijk product ▸
ALUREXProchemko alurex

Prochemko alurex

Prochemko alurex is een aluminiumreiniger op basis van diverse organische en anorganische zuren alsmede oppervlakte-actieve stoffen. Het is geschikt voor het verwijderen van corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling van geschilderd en geanodiseerd aluminium en roestvaststaal. Het Bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, etst niet op glas en rubber en is goed met water afspoelbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf218,78
bekijk productBekijk product ▸
ALUREX SPECIAALProchemko alurex speciaal

Prochemko alurex speciaal

Prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. Het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriŽle vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. Het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. Theotetisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.

vanaf30,02
bekijk productBekijk product ▸
B-WAXProchemko b-wax

Prochemko b-wax

Chemtec b-wax is een biologisch afbreekbare semipermanente anti graffiticoating op wasbasis, te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen. Het heeft na uitharding de eigenschap zeer resistent te zijn tegen vele soorten inkt en verf en de graffiti kan zeer eenvoudig d.m.v. heet water worden verwijderd. Na de verwijdering van de graffiti moeten de gereinigde plekken opnieuw van b-wax worden voorzien, zodat het behandelde oppervlak na de uithardingsperiode weer opnieuw tegen een eventuele volgende graffiti-aanval afdoende is beschermd. Het is geschikt voor toepassing op natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton, acrylaat en marmer. Het is waterdampdoorlatend en na de uitharding nagenoeg visueel niet waarneembaar. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen, niet ontvlambaar en UV-bestendig. Let op, het dient altijd onverdund en in twee lagen te worden aangebracht. Bij rollerapplicatie kan het beste een viltroller worden gebruikt. Theoretisch verbruik: ca. 3Ė5 m≤ per liter.

vanaf178,92
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBIKKERProchemko behangbikker

Prochemko behangbikker

Prochemko behangbikker is een vloeibaar hulpmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen voor het eenvoudig verwijderen van behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een korte inwerktijd, is lijm oplossend en zeer geconcentreerd. Het is geschikt voor het verwijderen van alle papierbehang op alle ondergronden. Vinyl behang openkrassen of vinylplaat strippen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter onverdund product.

vanaf10,38
bekijk productBekijk product ▸
BIOVERSOLProchemko bioversol

Prochemko bioversol

Prochemko bioversol is een 100% ecologische verfreiniger/allesreiniger. Het is zeer geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk.

vanaf15,65
bekijk productBekijk product ▸
CALCIUM GUARDProchemko calcium guard

Prochemko calcium guard

Prochemko calcium guard is een admixture speciaal ontwikkeld ter voorkoming cq. sterke vermindering van vrije kalkuitbloeiing, witte uitslag op metselwerk, uit minerale metsel- en voegmortels tijdens het hydratatie- en uithardingsproces. Het is alkalibestendig, makkelijk verwerkbaar, heeft een positieve uitwerking op het uithardingsproces in droge/warme perioden, is hydrofoob en spanningsarm. Het is geschikt als toevoeging (2%) aan droog mengsel cement/zand.

vanaf266,37
bekijk productBekijk product ▸
COATEX IR MAT BLANKProchemko coatex ir mat blank

Prochemko coatex ir mat blank

Prochemko coatex ir is een 1-component, vochthardende, oplosmiddelvrije topcoating op basis van polyurethaan. Het is vrijwel reukloos, niet-vergelend en niet verkrijtend en heeft een zeer goede oplosmiddelbestandheid en goede hechting op stuclagen, beton, metselwerk en diverse acrylaat-dispersieverven, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor zeer poreuze en/of sterk gestructureerde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf216,39
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CC PRIMERProchemko curaton cc primer

Prochemko curaton cc primer

Prochemko curaton cc primer is een transparant fixeermiddel op basis van een polyacrylaatdispersie. Het is geschikt voor verweerde ondergronden zoals asbest. Het heeft minimale milieubelasting en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per kg.

vanaf226,08
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CCProchemko curaton cc

Prochemko curaton cc

Prochemko curaton cc is een transparante, waterwerende primer op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Het is speciaal geschikt voor het beschermen tegen chemische aantasting, zoals bijvoorbeeld zure regen. Het is ook geschikt als zelfopofferende anti-graffiticoating en is bestand tegen UV-licht, bladert niet af en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is geschikt voor diverse minerale ondergronden zoals beton, natuursteen, blauwe hardsteen en kalkzandsteen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 15 m≤ per kg.

vanaf586,54
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax r

Prochemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 18Ė25 m≤ per liter.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Prochemko graffiti remover 2

Prochemko graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 3Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf363,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 4Prochemko grafitex 4

Prochemko grafitex 4

Prochemko Grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar voor niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. Het is tevens geschikt als versterker van andere Grafitex soorten. Het droogt snel en is wateroplosbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf315,05
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXProchemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf10,51
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INNEVELPOMPProchemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp

Prochemko kunststof innevelpomp is een handige 8 liter kunststof innevelpomp van uitstekende kwaliteit voor de verwerking van vloeistoffen. Het is ook geschikt voor oplosmiddelen.

vanaf90,69
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX BL 314 ONDERHOUDS- EN BESCHERMINGSMIDDELProchemko kuraltex bl 314 onderhouds- en beschermingsmiddel

Prochemko kuraltex bl 314 onderhouds- en beschermingsmiddel

Prochemko kuraltex bl 314 is een sterk geconcentreerd onderhouds- en beschermingsmiddel op basis van acrylaat-copolymeren en polyetheen additieven, geschikt als bescherming met beperkte levensduur van geanodiseerd aluminium, gecoate metalen oppervlakken en kunststoffen. Theoretisch rendement: ca. 26 m≤ per liter.

vanaf503,01
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX LP 312Prochemko kuraltex lp 312

Prochemko kuraltex lp 312

Prochemko kuraltex lp 312 is een reinigings- en onderhoudsmiddel. Het is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van gecoate oppervlakken en diverse kunststoffen. Theoretisch rendement: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf95,51
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX NL 320 REINIGERProchemko kuraltex nl 320 reiniger

Prochemko kuraltex nl 320 reiniger

Prochemko kuraltex nl 320 is een geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium, alvorens deze bijvoorbeeld af te werken met kuraltex lp 312 of kuraltex bl 314. Het is biologisch afbreekbaar en zeer geschikt voor de verwijdering van atmosferische vervuilingen en periodieke bewassing van watervaste oppervlakken. Theoretisch rendement: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf208,00
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX PRIMERProchemko kuraltex primer

Prochemko kuraltex primer

Prochemko Kuraltex Primer is een dik vloeibare, wateremulgeerbare primer op basis van een mengsel van acrylaat- en polyurethaandispersie met impregnerende en vullende eigenschappen. Het is geschikt als onzichtbare primer op verkrijtte coatinglagen. Na droging is het niet meer oplosbaar in water. Het sluit poriŽn af, voorkomt wegzakken en verbetert de hechting van Kuraltex BL 314 in/aan de ondergrond. Ook voorkomt het migratie van weekmakers en filmvormende hulpstoffen en is het bestand tegen UV-licht. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf350,44
bekijk productBekijk product ▸
KURALTEX VB 311Prochemko kuraltex vb 311

Prochemko kuraltex vb 311

Prochemko Kuraltex VB 311 is een geconcentreerde alkalische reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het product is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en voorbehandeling van gecoate oppervlakken en kunststoffen alvorens deze af te werken met bijvoorbeeld Kuraltex LP312, Kuraltex BL314 of NanoSign Coatingsystemen.

vanaf232,83
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX BIOProchemko murodex bio

Prochemko murodex bio

Prochemko murodex bio is een watergedragen gevelreiniger, op basis van speciale enzymen en bacterie culturen, met een hoog vuil oplossend vermogen. Het is speciaal geschikt voor het zuur- en base-vrij reinigen van minerale bouwmaterialen zoals metselsteen, beton, natuursteen, gewassen grindplaten en cementgebonden stuclagen. Het is zeer geschikt voor de reiniging van minerale stuclagen in gevelisolatiesystemen. Het is milieu- en gebruikersvriendelijk en economisch in gebruik. Het is tevens werkzaam bij lagere temperaturen, bevat geen sterke zuren of alkaliŽn en is veilig voor schilderwerk, kunststoffen en glas.

vanaf123,61
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX HCProchemko murodex hc

Prochemko murodex hc

prochemko murodex hc is een alkalisch reinigingsmiddel op basis van Natriumhypochloriet met een sterke reinigende werking. Het is geschikt voor het reinigen van alle natuur- en kunststenen, pleisterwerk en (muur)verflagen van bijvoorbeeld keuken-, kelder- en buitenmuren. Theoretisch rendement: ca. 50-300 gram per m≤.

vanaf185,79
bekijk productBekijk product ▸
POLIJSTCREMEProchemko polijstcreme

Prochemko polijstcreme

Prochemko polijstcrŤme is een mengsel van silicium en tensioactieve stoffen. Het is geschikt voor het reinigen en/of polijsten van geŽtst glas. Het is gemakkelijk te verwerken, geeft geen milieubelasting en is veilig in gebruik. Gebruiksaanwijzing: polijstcrŤme aanbrengen middels doek, spons of witte pad. Inwrijven en zacht poetsen tot vervuiling is verdwenen. Daarna afspoelen met water en droog wrijven met doek of zacht papier.

vanaf70,30
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBProchemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,1Ė0,3 kg per m≤.

vanaf91,10
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMProchemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m≤.

vanaf29,62
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBProchemko prevosil speciaal wb

Prochemko prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m≤ per liter.

vanaf98,12
bekijk productBekijk product ▸
RAPP WBProchemko rapp wb

Prochemko rapp wb

Prochemko r.a.p.p. wb is een verfafbijt op basis van benzylalcohol en mierenzuur. Het is zeer intensief, snel werkend en methyleenchloridevrij. Het is ideaal voor vrijwel alle verfsoorten, bitumen, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken en graffiti. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Let op, bij kunststof en polyester ondergronden altijd een proefvlak zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter.

vanaf24,18
bekijk productBekijk product ▸
REMOVEX GREENProchemko removex green

Prochemko removex green

Prochemko Removex Green is een zeer intensieve en snel werkende afbijt- en graffitiverwijderaar in gel/pastavorm en is vrij van methyleencloride. Het verwijdert graffiti, verf- en vernislagen, epoxy, polyurethaan verven, lijmresten, polymeerdispersies en beton- en chloorrubberverven. Het is toepasbaar op vele ondergronden, maar er wordt aangeraden om vooraf te testen of ondergronden zoals kunststof niet worden aangetast. Theoretisch verbruik: ca. 1-3 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond.

vanaf306,67
bekijk productBekijk product ▸
RIGOREX SCProchemko rigorex sc

Prochemko rigorex sc

Prochemko rigorex SC is een krachtig gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is biologisch afbreekbaar, gebruiksklaar, werkt snel en zuinig, ruikt fris en is gemakkelijk in gebruik en dringt diep door in vuil- en vetlagen. Het is geschikt voor reiniging en ontvetting van verflagen als voorbehandeling van nieuw schilderwerk. Het is ook geschikt voor de verwijdering van stopverfresten op glas en dergelijke. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf7,83
bekijk productBekijk product ▸
RODEXProchemko rodex

Prochemko rodex

Prochemko rodex is een zeer krachtig werkende, sterk geconcentreerde, alkalische, industriŽle systeem- en onderhoudsreiniger met een sterk ontvettende werking. Het is geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, smeerputten, werkplaatsen, wanden, tanks, lopende banden, vaten, pijpleidingen, pompen, persen, rollen, heaters, armaturen, luchtfilters, motoren en sluizen. Het is tevens als hulpmiddel bij graffitiverwijdering. Door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is veilig in gebruik en niet schadelijk voor de meeste verfsoorten. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf224,66
bekijk productBekijk product ▸
RVS REINIGER FRDProchemko rvs reiniger frd

Prochemko rvs reiniger frd

Prochemko rvs reiniger frd is een reiniger op basis van een anorganisch zuur. Het is geschikt voor het reinigen van roestvaststaal, chroom, koper, nikkel en aluminium. Het verwijdert sterk gecorrodeerde en geoxideerde lagen, anodische lagen en resten van polijstmiddel. Het is ook geschikt voor het beitsen van laszones en vlakken.

vanaf220,41
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSProchemko scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
SPOELGLANSProchemko spoelglans

Prochemko spoelglans

Prochemko spoelglans is een sterk geconcentreerd glansmiddel op basis van non-ionogene oppervlakte-actieve stoffen en een speciaal afpareladditief. Dit betekent dat het een streeploos, afparelend resultaat geeft. Het is economisch in gebruik en in de meeste gevallen is het nazemen van glas niet noodzakelijk. Het is geschikt als tijdelijk glansmiddel van gecoate oppervlakken en kunststof ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 300Ė500 m≤ per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.

vanaf315,27
bekijk productBekijk product ▸
STICKER EX SPUITBUSProchemko sticker ex spuitbus

Prochemko sticker ex spuitbus

Prochemko Sticker-Ex verwijdert o.a. stickerrestanten, rubberstrepen en lijm, plakband, teerspatten, siliconenrestanten, niet uitgeharde pur, smeervlekken, olie, hakstrepen en bandensporen van vrijwel alle ondergronden.

vanaf35,05
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 1 HYDRO- EN OLEOFOOBMIDDELRust-oleum sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Rust-oleum sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Prochemko sto-nex 1 is een hydro- en oleofoobmiddel op basis van gefluoriseerde polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt gebruikt voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep in het te behandelen oppervlak, is sterk vet- en olieafstotend door extreem oleofoobeigenschappen, beÔnvloedt eventuele antislip eigenschappen niet en is nagenoeg onzichtbaar. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf39,83
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 4Rust-oleum sto-nex 4

Rust-oleum sto-nex 4

Prochemko sto-nex 4 is een hydrofobeermiddel op basis van siloxanen, polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt toegepast voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep door in het te behandelde oppervlak, is sterk vuilwerend, antislipeigenschappen worden niet beÔnvloed en het heeft een sterk wettingeffect. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė20 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf37,31
bekijk productBekijk product ▸
SUPER REPROSOLVEProchemko super reprosolve

Prochemko super reprosolve

Prochemko super reprosolve is een sterke en veilige geconcentreerde universele reiniger op basis van een combinatie van sterke reinigingsdetergenten met hardheids- en zoutenstabillisatoren, toepasbaar in hard of zacht water. Het is geschikt voor het verwijderen van vuil, olie, vet en was en is niet etsend, bijtend, brandbaar of corrosief en laat geen nare geur of film na. Het is geschikt als universele reiniger voor industrieel gebruik in o.a. industrie, horeca sauna's en zwembaden. Het is toepasbaar op o.a. vloeren, muren, machines, werkbanken, motoren en transportmaterialen. Verdunning: max. 1:60 met water. Theoretisch rendement: ca. 10-100 m≤ per liter (sterk afhankelijk van de vervuilingsgraad).

vanaf129,59
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERProchemko topper

Prochemko topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 4Ė15 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf19,33
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESProchemko universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf28,36
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOLProchemko universol

Prochemko universol

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL ECO POMPSPRAYProchemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco pompspray

Prochemko universol eco is een 100% ecologische reiniger en ontvetter voor o.a. schilderwerk, RVS oppervlakken, sterk vervuilde vloeren en industriŽle keukens. Het lost vet en vuil effectief op en nawassen niet nodig.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYProchemko universol pompspray

Prochemko universol pompspray

Prochemko universol is dť vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
UNI-WASH H.D.Prochemko uni-wash h.d.

Prochemko uni-wash h.d.

Chemtec Uni-wash HD is een sterk geconcentreerd vloeibaar product op basis van aniogene en niet-iogene oppervlakte-actieve stoffen. Het is toepasbaar in hard water, te verwerken met industriŽle apparatuur en geeft geen kalkaanslag. Het is geschikt voor het verwijderen van straatvuil, atmosferische aanslag van voertuigen en het reinigen van vuile en/of vette vloeren. Door toevoeging van hardheidsstabilisatoren kan het product in water met zeer hoge hardheid gebruikt worden in hogedrukapparatuur en andere reinigingsmachines zonder gevaar van kalkafzetting in de sproeikoppen of doseerinstallaties. Het is ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken, vloeren van diverse structuur en de meeste metalen. Theoretisch verbruik: ca. 10Ė100 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de verdunningsgraad, de ondergrond en de mate van vervuiling.

vanaf192,21
bekijk productBekijk product ▸
VANEXProchemko vanex

Prochemko vanex

Prochemko vanex is een allround sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het is geschikt voor het reinigen van o.a. plastisolbeplating, vrachtwagens, autobussen, tanks, bestelwagens, bulktransportwagens, wegenbouwmachines alsmede de reiniging van kassen in de tuinbouw.

vanaf58,20
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEANProchemko vetclean

Prochemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden oliŽn en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m≤ per liter.

vanaf46,61
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMProchemko vetclean foam

Prochemko vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 3Ė9 m≤ per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGProchemko zylox anti graffiti coating

Prochemko zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen uv-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2Ė0,3 liter per m≤.

vanaf270,23
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER