menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Merken
  4. >
  5. Progold

Progold

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.4 ratingTrustScore 4.4 | 919 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDELProgold universeel reparatiemiddelProgold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in één keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
2K HOUTREPARATIEProgold 2k houtreparatieProgold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar en schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 á 2 uur.

vanaf48,24
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIE DOSEERPISTOOLProgold houtreparatie doseerpistoolProgold houtreparatie doseerpistool

Progold 2k houtreparatie doseerpistool is een handig doseerpistool voor het eenvoudig verwerken van Progold 2k houtreparatie.

vanaf136,13
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTERProgold blokwitterProgold blokwitter

Progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. Het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf3,13
bekijk productBekijk product ▸
Platte kwast red 7150 ExclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusive

Progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
Penseel Lyonse Gebogen Classic Flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold 7330 gebogen lyon penseel classic flex is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
Texkwast Classic 7960Progold texkwast classic 7960Progold texkwast classic 7960

Progold 7960 texkwast classic is een handgemaakte professionele ronde kwast met blank gelakte steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
ACRYFILL WProgold acryfill wProgold acryfill w

Progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. Maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL EXTERIORProgold acryl exteriorProgold acryl exterior

Progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL NON-CRACKProgold acryl non-crackProgold acryl non-crack

Progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.

vanaf6,28
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLAATKITProgold acrylaatkitProgold acrylaatkit

Progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. Het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.

vanaf3,64
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDEL SNELProgold afbijtmiddel snelProgold afbijtmiddel snel

Progold afbijt snel is geschikt voor het verwijderen van verflagen op basis van alkydhars, watergedragen bindmiddelen, epoxy, polyurethaan en graffiti. Het heeft een zeer snelle werking, tast de ondergrond vrijwel nooit aan, bevat geen methyleenchloride en is buiten toepasbaar.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie op RolProgold afdekfolie op rolProgold afdekfolie op rol

Progold afdekfolie is een transparantie hdpe folie.

vanaf21,88
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie Dun 7 MU 4 x 5 meterProgold afdekfolie dun 7 mu 4 x 5 meterProgold afdekfolie dun 7 mu 4 x 5 meter

Progold afdekfolie dun 7 micron 4 x 5 m is voor de bescherming van onder andere meubilair en keukens. Het is geschikt voor hergebruik.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 mProgold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 mProgold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. Het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.

vanaf40,34
bekijk productBekijk product ▸
Afdekzeil Dik 40 MU 4 x 5 meterProgold afdekzeil dik 40 mu 4 x 5 meterProgold afdekzeil dik 40 mu 4 x 5 meter

Progold afdekzeil dik 40 micron 4 x 5 m voor de bescherming van o.a. meubilair en vloeren.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKAPPARAAT SCHRAAGMODELProgold afplakapparaat schraagmodelProgold afplakapparaat schraagmodel

Progold afplakapparaat schraagmodel is een professioneel afplakapparaat. Hiermee kan het Progold maskeerpapier met elke willekeurige Progold maskingtape worden aangebracht. Het is geschikt voor het maskeerpapier van 300 meter in de lengte 21, 28 en 37 cm.

vanaf408,44
bekijk productBekijk product ▸
AFSTEEKMESProgold afsteekmesProgold afsteekmes

Progold afsteekmes is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
AFSTRIJKRUBBER SETProgold afstrijkrubber setProgold afstrijkrubber set

Progold afstrijkrubber set is een handige set van 3 afstrijkrubbers voor het eenvoudig en gelijkmatig dichtzetten van kitvoegen.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJProgold algvrijProgold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiënt product voor het verwijderen én voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiënt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmels en het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf54,59
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGERProgold allesreinigerProgold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJES 100 STUKSProgold allesreiniger doekjes 100 stuksProgold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf28,89
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAYProgold allesreiniger sprayProgold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf13,10
bekijk productBekijk product ▸
VERLENGSTEEL ALUMINIUMProgold verlengsteel aluminiumProgold verlengsteel aluminium

Progold aluminium verlengsteel met een traploos instelbare aluminium steel. Het past perfect op de ProGold beugels.

vanaf19,09
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBORSTELProgold behangborstelProgold behangborstel

Progold behangborstel voorzien van een ongelakte steel of grip en diverse haarsoorten. De getoonde afbeelding is de behangborstel fiber wit.

vanaf11,01
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSCHAAR PROFESSIONEELProgold behangschaar professioneelProgold behangschaar professioneel

Progold behangschaar professioneel van rvs in maat 26 cm.

vanaf61,34
bekijk productBekijk product ▸
BEUGELProgold beugelProgold beugel

Progold beugel met ergonomische kunststof handgreep in een verchroomd stalen uitvoering.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
Blokwitter 7910Progold blokwitter 7910Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter ovaal 7910 is een handgemaakte professionele rechthoekige kwast met houten kap en steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is eschikt voor muurverven alsmede dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERProgold cleanerProgold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf26,45
bekijk productBekijk product ▸
COMBIBLOCKProgold combiblockProgold combiblock

Progold combiblock is een schuurblok van hard foam met een speciaal ontworpen blokvorm dat voor een beter resultaat zorgt op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het blok zorgt ervoor dat het schuren van onder andere glaslatten, hoeken en groeven eenvoudiger wordt. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf11,95
bekijk productBekijk product ▸
Deksel voor ProGold Verfemmer PlusProgold deksel voor progold verfemmer plusProgold deksel voor progold verfemmer plus

Progold deksel voor verfemmer plus.

vanaf1,68
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPEProgold duct tapeProgold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. Het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUURMES DUITSProgold plamuurmes duitsProgold plamuurmes duits

Progold duits plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.

vanaf3,88
bekijk productBekijk product ▸
DUOFLEXProgold duoflexProgold duoflex

Progold duoflex/vlakspatel met houten handvat voor het gladstrijken van geplamuurde ondergronden.

vanaf26,05
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUURMES ENGELSProgold plamuurmes engelsProgold plamuurmes engels

Progold engels plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.

vanaf29,36
bekijk productBekijk product ▸
2K EPOXY DOSEERPISTOOLProgold 2k epoxy doseerpistoolProgold 2k epoxy doseerpistool

Progold epoxypasta doseerpistool is een handig doseerpistool voor een eenvoudige verwerking van Progold epoxy pasta en quickrepair.

vanaf79,10
bekijk productBekijk product ▸
Epoxypasta 2 in 1 QDProgold epoxypasta 2 in 1 qdProgold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf54,20
bekijk productBekijk product ▸
ETP AFDEKVLIES 25 M2Progold etp afdekvlies 25 m2Progold etp afdekvlies 25 m2

Progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.

vanaf74,24
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Excellent AcrylicProgold verfrol excellent acrylicProgold verfrol excellent acrylic

Progold excellent acryllic rol is gemaakt van een mix van polyester en microfiber vacht. Het heeft een poolhoogte van 5 mm en is uitermate geschikt voor watergedragen verfsystemen. Het brengt de juiste laagdikte aan voor een betere vloei en dekking en zorgt voor een superstrak eindresultaat.

vanaf2,40
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERProgold finisherProgold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
FIXProgold fixProgold fix

Progold fix is een 2-componenten impregneermiddel op basis van epoxy welke wordt gebruikt in combinatie met Progold repair 16 en Progold repair 4. Het is eenvoudig aan te maken in een Progold mengbeker. Het impregneermiddel kan aangebracht worden met een kwast. Let op, de kwast is maar één keer te gebruiken, kies daarom voor een wegwerpkwast. De gemiddelde verwerkingstijd bij 20°C is ca. 20 minuten. De inwerktijd is 30 minuten, daarna dient de reparatie binnen 3 uur uitgevoerd te worden.

vanaf53,29
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEALProgold fixosealProgold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
GAASBAND 48 MMProgold gaasband 48 mmProgold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Penseel Exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

PROGOLD GEBogen LYONse PENSeel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Gebogen Lyonspenseel Exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

PROGOLD GEBogen LYONse PENSEEL 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. Het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
VERLENGSTEEL GLASVEZELProgold verlengsteel glasvezelProgold verlengsteel glasvezel

Progold glasvezel verlengsteel

vanaf27,57
bekijk productBekijk product ▸
GLASVLIESProgold glasvliesProgold glasvlies

Progold glasvlies is erg handig voor het tegengaan van scheurvorming bij houtreparaties aan onderdorpels.

vanaf12,62
bekijk productBekijk product ▸
Glasvlies GepigmenteerdProgold glasvlies gepigmenteerdProgold glasvlies gepigmenteerd

Progold glasvlies pg420 project gepigmenteerd is hoogwaardig, decoratief glasvlies, geschikt voor het afwerken van wanden en uitstekend overschilderbaar met diverse muurverven. Het is zeer duurzaam, haarscheuroverbruggend en onkreukbaar. Het bevat geen VOS stoffen en is naadloos te verwerken en zeer moeilijk brandbaar.

vanaf165,69
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSELLIJM 2000Progold glasweefsellijm 2000Progold glasweefsellijm 2000

Progold glasweefsellijm 2000 is een transparant opdrogende glasweefsellijm, speciaal geschikt voor het lijmen van het Progold glasweefselsysteem. Het heeft een enorme lijmkracht en is gemakkelijk verwerkbaar, vochtregulerend en onverzeepbaar.

vanaf33,02
bekijk productBekijk product ▸
Glasweefsel 251 Fantasy 1 x 25 mProgold glasweefsel 251 fantasy 1 x 25 mProgold glasweefsel 251 fantasy 1 x 25 m

Progold glasweefsel PG251 is een hoogwaardig, decoratief glasweefsel waarop diverse afwerkingen aangebracht kunnen worden. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Het is geschikt op vlakke en gladde ondergronden.

vanaf298,56
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL VOORGELIJMDProgold glasweefsel voorgelijmdProgold glasweefsel voorgelijmd

Progold glasweefsel gepigmenteerd heeft aan de achterzijde een lijmlaag die geactiveerd wordt door water waardoor dit product geschikt is voor gebruik met de waterbak.

vanaf136,68
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSELSTRIJKERProgold glasweefselstrijkerProgold glasweefselstrijker

Progold glasweefselstrijker voor het aanbrengen en aandrukken van glasweefsel op de wand.

vanaf8,93
bekijk productBekijk product ▸
HANDPAD STANDAARDProgold handpad standaardProgold handpad standaard

Progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. Door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.

vanaf18,70
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGERProgold handreinigerProgold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
Handschoen Bunting Light Poly/PUProgold handschoen bunting light poly/puProgold handschoen bunting light poly/pu

Progold handschoen bunting light poly/pu zijn werkhandschoenen voor meermalig gebruik, geschikt voor alle schilderwerkzaamheden.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
WERKHANDSCHOENENProgold werkhandschoenenProgold werkhandschoenen

Progold werkhandschoenen voor meermalig gebruik en geschikt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.

vanaf2,44
bekijk productBekijk product ▸
HANDSCHOEN NITRIL DISPOSABLEProgold handschoen nitril disposableProgold handschoen nitril disposable

Progold handschoenen nitril disposable zijn oplosmiddelbestendig en zeer sterk. Ze zijn daardoor geschikt zowel tijdens de voorbewerking als bij het spuiten. De handschoenen hebben een goede grip, zijn flexibel, poedervrij en bevatten geen siliconen.

vanaf35,06
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGERProgold stofblik en handvegerProgold stofblik en handveger

Progold handveger.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty CleanerProgold heavy duty cleanerProgold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
HOEKSNIJDER VOOR GLASWEEFSELProgold hoeksnijder voor glasweefselProgold hoeksnijder voor glasweefsel

Progold hoeksnijder is een ideaal hulpmiddel van metaal bij het snijden van glasweefsel op rechte uitwendige hoeken.

vanaf19,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAK COMBI MProgold verfbak combi mProgold verfbak combi m

Progold verfemmer combi m is een unieke verfbak waardoor verf, kwast en verfroller in één hand gehouden kunnen worden.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFEMMER PLUSProgold inlay voor verfemmer plusProgold inlay voor verfemmer plus

Progold inzetbak plus voor verfemmer plus. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFBAK 5 STUKSProgold inlay voor verfbak 5 stuksProgold inlay voor verfbak 5 stuks

Progold inzetbak verfbak maat 15 x 30 cm (klein) of 24 x 31 cm (groot).

vanaf3,48
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR PROGOLD VERFBAK PLUS 5 STUKSProgold inlay voor progold verfbak plus 5 stuksProgold inlay voor progold verfbak plus 5 stuks

Progold inzetbak verfbak plus 17 x 34 cm (klein) en 29 x 39 cm (groot).

vanaf5,38
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFEMMERProgold inlay voor verfemmerProgold inlay voor verfemmer

Progold inzetbak voor verfemmer. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf9,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERSPRAYProgold isoleersprayProgold isoleerspray

PROGOLD ISOLEERSPRAY is een sneldrogende, isolerende verf voor binnen op basis van acrylaathars in een aerosol. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die plaatselijk vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken. De spray is toepasbaar op o.a. betonnen wanden en plafonds, pleisterwerk en gipskartonplaat en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf18,60
bekijk productBekijk product ▸
ISOLERENDE OPBERGBOXProgold isolerende opbergboxProgold isolerende opbergbox

Progold isolerende opbergbox is handig om producten in op te bergen. Het houdt producten, zoals verf, kitten, tape en schuurpapier, op de juiste tempratuur. Afmetingen: 32 x 60x 39 cm (hxbxd)

vanaf59,73
bekijk productBekijk product ▸
KITPISTOOLProgold kitpistoolProgold kitpistool

Progold kitpistool is een professioneel manueel skeletframe kitpistool met draaibare kokerhouder voor kokers van 310 ml. De drijfstang is uitgerust met een ophanghaak en de draaibare kokerhouder maakt het kitten in hoeken eenvoudiger. Het is uitgevoerd met een anti-drup systeem, dat naar wens in- of uitgeschakeld kan worden.

vanaf46,85
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKProgold kleefdoekProgold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,70
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7770 exclusiveProgold ovale kwast 7770 exclusive

Progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. De zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf13,03
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Ovaal Exclusive Red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170 is een handgemaakte professionele ovale kwast met blank gelakte steel. De korte vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en een meer gesloten vezelstructuur voor een betere verwerking en het aanbrengen van de juiste laagdikte. Het is geschikt voor oplosmiddelhoudende grond- en aflakken.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
Patentpuntkwast Kunststof Steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

PROGOLD KWAST PatentPUNT 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt Voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PATENTProgold kwast patentProgold kwast patent

Progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT KUNSTSTOF STEELProgold kwast plat kunststof steelProgold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,58
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATProgold kwast platProgold kwast plat

Progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVEProgold kwast plat 7750 exclusiveProgold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en haren vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf6,96
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST 6350Progold radiatorkwast 6350Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENCLIPProgold kwastenclipProgold kwastenclip

Progold kwastenclips zijn handige clips die ieder plaats bieden aan twee kwasten. De clips passen perfect op het ProGold Inzetvaatje.

vanaf8,22
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 MProgold afdekvlies gecoat 50 x 1 mProgold afdekvlies gecoat 50 x 1 m

Progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.

vanaf35,33
bekijk productBekijk product ▸
Lichtgewicht afdekvliesProgold lichtgewicht afdekvliesProgold lichtgewicht afdekvlies

Progold lichtgewicht afdekvlies gecoat 1 x 40 m is non-woven lichtgewicht premium afdekvlies.

vanaf68,24
bekijk productBekijk product ▸
MASKEERPAPIERProgold maskeerpapierProgold maskeerpapier

Progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. Het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het Progold afplakapparaat. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE MET MASKEERPAPIERProgold masking tape met maskeerpapierProgold masking tape met maskeerpapier

Progold masking tape + masker papier is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. Het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.

vanaf3,77
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGEProgold masking tape beigeProgold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf2,06
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIGProgold schilderstape uv-bestendigProgold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE EXTRA STERKProgold masking tape extra sterkProgold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk is een topkwaliteit vezelversterkte tape, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor stuc- en pleisterwerk en voor het aanbrengen van 2 verflagen. Bij verwijdering scheurt de tape minder snel in, ook bij hogere verflaagdiktes, en het is zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is daarnaast uv- en vochtbestendig, de inzetduur is meerdere maanden en het is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEELProgold masking tape geelProgold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEEL MET FOLIEProgold masking tape geel met folieProgold masking tape geel met folie

Progold masking tape geel + folie is een licht statische PE-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. De inzetduur is meerdere maanden.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJESProgold masking tape hoekjesProgold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE MET FOLIEProgold masking tape met folieProgold masking tape met folie

Progold masking tape met folie is een lichte statische PE-folie voorzien van masking tape. De folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARSProgold masking tape paarsProgold masking tape paars

Progold masking tape paars is een top kwaliteit tape geschikt voor binnen. Het is geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en verven. Het heeft een minimale kleefkracht, laat geen lijmresten achter en is voor het maken van strakke lijnen. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKERProgold mengbekerProgold mengbeker

Progold mengbeker voor het correct afmeten en homogeen mengen van 2-componenten vloeistoffen.

vanaf1,17
bekijk productBekijk product ▸
MENGPLATEAUProgold mengplateauProgold mengplateau

Progold mengplateau is het ideale mengbord om 2 componenten homogeen met elkaar te mixen. Het is van plastic en makkelijk reinigbaar.

vanaf33,06
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT MICROFIBREProgold verfrol vacht microfibreProgold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
Non-Woven Poetsdoek Wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en snelheid. Ze zijn van 100% hoogwaardige cellulose, zeer zacht en pluisarm.

vanaf55,75
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL NYLONProgold verfrol nylonProgold verfrol nylon

Progold nylon rol is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door de fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGGENProgold oorpluggenProgold oorpluggen

Progold oorpluggen zijn pu foam wegwerpoordoppen. Ze bieden bescherming tegen langdurig hard geluid en zijn SNR 36 dB.

vanaf2,13
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7070 exclusiveProgold ovale kwast 7070 exclusive

Progold Ovale Kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
PALETSPATELProgold paletspatelProgold paletspatel

Progold paletspatel is een speciaal ontwikkelde spatel voor het modelleren van houtreparatiesystemen.

vanaf21,98
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Patentpunt Classic Flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold patentpunt kwast classic flex is een handgemaakte professionele ronde patentpuntkwast met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en een open vezelstructuur voor meer flexibiliteit en een hogere verfopname. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520Progold patentpuntkwast classic 7520Progold patentpuntkwast classic 7520

PROGOLD patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVEProgold patenpuntkwast 7700 exclusiveProgold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE REDProgold patentpuntkwast 7100 exclusive redProgold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVEProgold patentpuntkwast 7000 exclusiveProgold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. De kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDERProgold pe diepvuller set incl. verharderProgold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf23,16
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL 6020Progold lyonse penseel 6020Progold lyonse penseel 6020

Progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL RECHT 6010Progold lyonse penseel recht 6010Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. Het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PERLONProgold verfrol perlonProgold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf1,55
bekijk productBekijk product ▸
Platte Kwast 7050 ExclusiveProgold platte kwast 7050 exclusiveProgold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN BONT 5 KGProgold poetsdoeken bont 5 kgProgold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont hebben een goed absorberend vermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor industriële poets- en schoonmaakwerkzaamheden waarbij een zachte doek gewenst is.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN WIT 5 KGProgold poetsdoeken wit 5 kgProgold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor alle werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
VERFKRABBERProgold verfkrabberProgold verfkrabber

Progold verfkrabber is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.

vanaf6,45
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PROFLORProgold verfrol proflorProgold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf14,49
bekijk productBekijk product ▸
Protectiefolie Transparant 500 mm x 100 mProgold protectiefolie transparant 500 mm x 100 mProgold protectiefolie transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende PE-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.

vanaf66,02
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110Progold kwast punt red exclusive 7110Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. Het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. Het is een perfecte aanvulling op de ProGold Red (7100).

vanaf10,32
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVEProgold puntkwast 7710 exclusiveProgold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.

vanaf10,45
bekijk productBekijk product ▸
PLAKSPAAN PVCProgold plakspaan pvcProgold plakspaan pvc

Progold plakspaan pvc heeft een roestvrijstalen blad en een houten handvat. Het is een gereedschap voor het structureren van sierpleisters.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPEProgold pvc tapeProgold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf27,50
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken.

vanaf14,44
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 16Progold repair 16Progold repair 16

Progold repair 16 is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix en is uitstekend modelleerbaar. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 10°C en 30°C en heeft een lange verwerkingstijd. Het is overschilderbaar en schuurbaar na 16 uur (bij 20°C).

vanaf59,52
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 4Progold repair 4Progold repair 4

Progold repair 4 kit is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix, is uitstekend modelleerbaar en heeft een snelle uitharding. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C en overschilderbaar en schuurbaar na 4 uur (bij 20°C).

vanaf67,20
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR FINISHProgold repair finishProgold repair finish

Progold repair finish is een elastische, oplosmiddelvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxy voor het repareren en plamuren van kleine gebreken in hout zowel binnen als buiten. Het is krimpvrij, zeer gemakkelijk verwerkbaar, snel uithardend en goed schuurbaar. Het is toepasbaar bij oneffenheden tussen de 0 en 10 mm en verwerkbaar bij temperaturen tussen 2Ž en 30Ž. Het is overschilderbaar met watergedragen en oplosmiddelhoudende verven en door de hoge elasticiteit is het ook te gebruiken in openstaande verbindingen.

vanaf42,28
bekijk productBekijk product ▸
AFBREEKMES RESERVE BREED 10 STUKSProgold afbreekmes reserve breed 10 stuksProgold afbreekmes reserve breed 10 stuks

Progold reserve afbreekmes metaal is een reservemes voor het Progold afbreekmes metalen inlage en Progold breed aluminium huis. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf1,90
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERProgold glasreinigerProgold glasreiniger

Progold glasreiniger voor het reinigen van ramen of het verwijderen van kit, stopverf of verfresten.

vanaf7,63
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKAPPARAAT 240 MMProgold afplakapparaat 240 mmProgold afplakapparaat 240 mm

Progold afplakapparaat is geschikt om maskeer papier af te plakken met een willekeurig gekozen masking tape. Het afplakapparaat is standaard uitgerust met een 24 cm snijmes. Er is tevens een reservemes voor folie los te bestellen.

vanaf37,17
bekijk productBekijk product ▸
Plakrubber 255x95 mmProgold plakrubber 255x95 mmProgold plakrubber 255x95 mm

Progold rubber plakspaan voor het verdelen van 2-componenten vloerverven.

vanaf88,57
bekijk productBekijk product ▸
PLAKSPAAN RVSProgold plakspaan rvsProgold plakspaan rvs

Progold plakspaan rvs is een professionele plakspaan met een roestvrijstale blad en een houten handgreep. Het is geschikt voor het aanbrengen van pleistermaterialen.

vanaf17,25
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYProgold spacksprayProgold spackspray

Progold sb spackspray is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHAPENVACHTProgold verfrol schapenvachtProgold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf32,89
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSHULPProgold schildershulpProgold schildershulp

Progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. Het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. Het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM SUPERFIJNProgold verfrol schuim superfijnProgold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf1,63
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller Schuim SuperfinishProgold verfroller schuim superfinishProgold verfroller schuim superfinish

Progold schuim rol superfinish is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen aan te brengen en te verdelen op gladde ondergronden.

vanaf2,53
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtjeProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
Schuurrol Exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95mm x 25m is een handzame rol schuurpapier die op iedere gewenste lengte af te snijden is. Het is geschikt voor het schuren van verf, hout en metaal.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
Schuurschijf Exclusive 125 mm Multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 125 mm multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 125 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 125 mm is voorzien van een aluminium oxide bluefired korrel. Het is voorzien van een handig klittenbandsysteem waardoor het snel en makkelijk te verwisselen is. Het is een stevige papierkwaliteit waardoor het minder snel stuk gaat en langer meegaat. Ook loopt door de nieuwe formule het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf35,42
bekijk productBekijk product ▸
Schuurschijf Exclusive 150 mm Multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 150 mm multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 150 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 150 mm is voorzien van een aluminium oxide bluefired korrel. Het is voorzien van een handig klittenbandsysteem waardoor het snel en makkelijk te verwisselen is. Het is een stevige papierkwaliteit waardoor het minder snel stuk gaat en langer meegaat. Ook loopt door de nieuwe formule het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf41,33
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS 3 STUKSProgold schuurspons 3 stuksProgold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons is comfortabel in gebruik en geschikt voor diverse ondergronden. Het is geschikt voor nat schuren, geeft een glad eindresultaat en is universeel toepasbaar. Door de open structuur zal de schuurspons niet vol lopen. Een verpakking bevat 3 stuks.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
EXCLUSIVE STROOK DELTA 100 X 147 MM 50 STUKSProgold exclusive strook delta 100 x 147 mm 50 stuksProgold exclusive strook delta 100 x 147 mm 50 stuks

Progold schuurstrook delta exclusive voor het machinaal schuren. Het is breed en universeel toepasbaar, heeft een aluminiumoxide bluefired korrel en heeft een flexibele, progressieve bond (gebroken in de fabriek). Het papier heeft een hoge treksterkte, zodat bij hogere belasting minder vervorming optreedt en het eindresultaat strakker en egaler wordt. De papierkwaliteit is zeer stevig, waardoor het minder snel stukgaat en langer meegaat, en door de nieuwe formule zinkstearaat loopt het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf34,51
bekijk productBekijk product ▸
EXCLUSIVE STROOK 81 X 133 MM 50 STUKSProgold exclusive strook 81 x 133 mm 50 stuksProgold exclusive strook 81 x 133 mm 50 stuks

Progold schuurstrook exclusive voor het machinaal schuren. Het is breed en universeel toepasbaar, heeft een aluminiumoxide bluefired korrel en heeft een flexibele, progressieve bond (gebroken in de fabriek). Het papier heeft een hoge treksterkte, zodat bij hogere belasting minder vervorming optreedt en het eindresultaat strakker en egaler wordt. De papierkwaliteit is zeer stevig, waardoor het minder snel stukgaat en langer meegaat, en door de nieuwe formule zinkstearaat loopt het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf32,97
bekijk productBekijk product ▸
Schuurvel Exclusive 230 x 280 mm 10 stuksProgold schuurvel exclusive 230 x 280 mm 10 stuksProgold schuurvel exclusive 230 x 280 mm 10 stuks

Progold schuurvel exclusive 230 x 280 mm voor het handmatig schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. Het is voorzien van een aluminium oxide korrel. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
HANDSCHUURPAPIERProgold handschuurpapierProgold handschuurpapier

Progold schuurvel is voorzien van een aluminium oxide korrel voor een duurzame werking. Het wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURVLIES 20 STUKSProgold schuurvlies 20 stuksProgold schuurvlies 20 stuks

Progold schuurvlies ten behoeve van de steelslijper.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENKITProgold siliconenkitProgold siliconenkit

Progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. De minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
BEUGEL SOFTGRIPProgold beugel softgripProgold beugel softgrip

Progold softgrip beugel met ergonomische softgrip handgreep voor een verhoogd werkcomfort.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPAD 115 x 140 20 STUKSProgold softpad 115 x 140 20 stuksProgold softpad 115 x 140 20 stuks

progold softpad 115X140MM is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. Het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. Door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf30,80
bekijk productBekijk product ▸
SPACKMESProgold spackmesProgold spackmes

Progold spackmes is een gereedschap met houten handvat voor het glad strijken van gepleisterde ondergronden.

vanaf21,61
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHERProgold spray finisherProgold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYFLES LEEGProgold sprayfles leegProgold sprayfles leeg

ProGold Sprayfles compleet is een lege sprayfles met een inhoud van 1 liter voor het verdund verwerken van de ProGold Finisher en de ProGold Allesreiniger.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERBAKProgold steigerbakProgold steigerbak

Progold Steigerbak is een handige bak voor verfblikken en gereedschap die eenvoudig te hangen is op een steiger, ladder of hoogwerker. Het slim gevormde hengsel kan naar achteren gedraaid worden voor stabilisatie tegen schuine vlakken zoals bij een ladder.

vanaf31,37
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAALProgold stofblik metaalProgold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJEProgold stoffer biggetjeProgold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf11,54
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAANProgold stoffer halve maanProgold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf13,24
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer VladderProgold schilderstoffer vladderProgold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
Stofmasker Ventiel FFP2Progold stofmasker ventiel ffp2Progold stofmasker ventiel ffp2

Progold stofmasker ventiel ffp2 biedt bescherming tegen gevaarlijke deeltjes zoals fijnstof.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
BEZEMS EN ZAALVEGERSProgold bezems en zaalvegersProgold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers. De getoonde afbeelding is Progold zaalveger cocos 40 cm.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL STRUCTUURProgold verfrol structuurProgold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
STUCLOPERProgold stucloperProgold stucloper

Progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige PE-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.

vanaf40,40
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlProgold tafel t.b.v. waterbak voor glasweefselProgold tafel t.b.v. waterbak voor glasweefsel

Progold tafel t.b.v. waterbak glasweefsel is de bijbehorende tafel voor de Progold waterbak. De Progold waterbak voor glasweefsel dient hier apart van besteld te worden.

vanaf136,19
bekijk productBekijk product ▸
TAPE DUBBELZIJDIGProgold tape dubbelzijdigProgold tape dubbelzijdig

Progold tape dubbelzijdig is een dubbelzijdig klevende tape uit soepel pvc-folie, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creëren van scherpe verflijnen op onder andere wanden, ramen en deuren. Het heeft een kleefvrije zone voor het eenvoudig verwijderen van het scheidingspapier en ter voorkoming van contact tussen de kwast of verfroller ende kleeflaag. De uitgekiende kleefkracht maakt herpositioneren van folie mogelijk en het is zeer geschikt bij spuitapplicatie, het laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 3 weken.

vanaf9,68
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL TEX MUURVERFROLLERProgold verfrol tex muurverfrollerProgold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,48
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KITProgold topseal u kitProgold topseal u kit

Progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen, binnen en buiten.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL ULTRA FINISHProgold verfrol ultra finishProgold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf2,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGELProgold verfrol vacht compleet met beugelProgold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRILProgold veiligheidsbrilProgold veiligheidsbril

Progold veiligheidsbril is een polycarbonaat overzetbril met blanke lens. Het biedt bescherming tegen hogesnelheidsdeeltjes en heeft een lage energie impact.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELOURSProgold verfrol veloursProgold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf2,58
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELVETProgold verfrol velvetProgold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAKProgold verfbakProgold verfbak

Progold verfbak van kunststof.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAK PLUSProgold verfbak plusProgold verfbak plus

Progold verfbak plus is een verfbak met een geïntegreerd verfrooster.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMERProgold verfemmerProgold verfemmer

Progold verfemmer is van kunststof en uitgerust met schenktuit.

vanaf4,57
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMER COMBI XLProgold verfemmer combi xlProgold verfemmer combi xl

ProGold verfemmer Combi XL is een echte toegevoegde waarde. De nieuwe verfemmer combineert tal van handige functies. Het is voorzien van een Geïntegreerd rolvak, een afzonderlijke ruimte voor het plaatsen van de verfrol, verfborstel en kitpistool etc. en een verfcompartiment dat met 8 liter verf gevuld kan worden.

vanaf15,45
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMER PLUSProgold verfemmer plusProgold verfemmer plus

Progold verfemmer plus is een verfemmer met een geïntegreerd verfrooster.

vanaf5,32
bekijk productBekijk product ▸
VERFROOSTERProgold verfroosterProgold verfrooster

Progold verfrooster gemaakt van kunststof.

vanaf1,18
bekijk productBekijk product ▸
Verlengsteel Metaal Telescopisch 2x1 mProgold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 mProgold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m

Progold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m is een traploos instelbare metalen steel die perfect past op de ProGold beugels.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
VERZETBLIKProgold verzetblikProgold verzetblik

Progold verzetblik is een conisch metalen verzetblik voor het verwerken van verf. Het kan eventueel in combinatie met de ProGold inzetvaatjes worden gebruikt en is geschikt voor het werken met een rooster en roller.

vanaf1,39
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VESTANProgold verfrol vestanProgold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VILTProgold verfrol viltProgold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
VLIES DELTA 110 X 147 6 STUKSProgold vlies delta 110 x 147 6 stuksProgold vlies delta 110 x 147 6 stuks

Progold vlies delta 100X147 mm is een schuurvlies met een flexibele binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p360. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het machinaal matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf19,54
bekijk productBekijk product ▸
VLIES PADS 152 X 229 20 STUKSProgold vlies pads 152 x 229 20 stuksProgold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152x229 mm is schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Een verpakking bevat 20 stuks.

vanaf42,61
bekijk productBekijk product ▸
OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANGProgold overschilderbaar vliesbehangProgold overschilderbaar vliesbehang

Progold vliesbehang overschilderbaar is geschikt voor het afwerken van wanden in woningen en openbare gebouwen. Het vliesbehang overbrugt kleine naden en scheuren en is naadloos aan te brengen.

vanaf79,89
bekijk productBekijk product ▸
VLOERSCHRAPERProgold vloerschraperProgold vloerschraper

Progold vloerschraper voor het verwijderen van lijm- en verfresten van vloeren. Het heeft een ergonomisch handvat en is te verkrijgen in de maat 30 cm.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf11,52
bekijk productBekijk product ▸
WATERBAK TBV VOORGELIJMD GLASWEEFSELProgold waterbak tbv voorgelijmd glasweefselProgold waterbak tbv voorgelijmd glasweefsel

Progold waterbak t.b.v. voorgelijmd glasweefsel is een waterbak, te bestellen in combinatie met bijbehorende tafel. Het is geschikt voor de meest ideale verwerking van Progold voorgelijmd glasweefsel. Het is de ideale combinatie voor het op maat snijden en activeren van de lijm op glasweefsel en is alleen geschikt voor voorgelijmd glasweefsel. Afmetingen waterbak: breedte 115 cm, diepte 35 cm, hoogte 15 cm. Let op, de waterbak dient in combinatie met de bijbehorende tafel besteld te worden.

vanaf1.149,86
bekijk productBekijk product ▸
WINDOWSEALProgold windowsealProgold windowseal

Progold window seal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit op basis van ms polymeer. Het een goede vervanger voor stopverf in houten en stalen kaders. Het heeft een zeer goede hechting op de meeste ondergronden, is blijvend flexibel en krimpvrij, heeft een zeer snelle verrubbering en is geschikt voor binnen en buiten. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 5°C en 30°C en overschilderbaar met oplosmiddelhoudende en watergedragen verven na voldoende huidvorming.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie Zelfklevend 70 cm x 60 mProgold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 mProgold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. Deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.

vanaf85,54
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDELProgold universeel reparatiemiddel

Progold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf38,01
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in één keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
2K HOUTREPARATIEProgold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar en schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 á 2 uur.

vanaf48,24
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIE DOSEERPISTOOLProgold houtreparatie doseerpistool

Progold houtreparatie doseerpistool

Progold 2k houtreparatie doseerpistool is een handig doseerpistool voor het eenvoudig verwerken van Progold 2k houtreparatie.

vanaf136,13
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTERProgold blokwitter

Progold blokwitter

Progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. Het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf3,13
bekijk productBekijk product ▸
Platte kwast red 7150 ExclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusive

Progold platte kwast red 7150 exclusive

Progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
Penseel Lyonse Gebogen Classic Flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold 7330 gebogen lyon penseel classic flex is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
Texkwast Classic 7960Progold texkwast classic 7960

Progold texkwast classic 7960

Progold 7960 texkwast classic is een handgemaakte professionele ronde kwast met blank gelakte steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
ACRYFILL WProgold acryfill w

Progold acryfill w

Progold acryfill w is een hoogwaardig overschilderbaar afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie voor binnen toepassing. Maximale duurzaam toelaatbare vervorming: ca. 15%.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL EXTERIORProgold acryl exterior

Progold acryl exterior

Progold acryl exterior is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor buiten en binnen die bij buitentoepassing, na het aanbrengen, direct regenbestendig is. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
ACRYL NON-CRACKProgold acryl non-crack

Progold acryl non-crack

Progold acryl non-crack is een hoogwaardige, plasto-elastische 1-component voegkit voor binnen die beter overschilderbaar is met hooggevulde dispersieverven dan een standaard acrylaatkit. Het is overschilderbaar na volledige droging (de droging is gemiddeld 2 mm per 24 uur) en de minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte is 25 mm.

vanaf6,28
bekijk productBekijk product ▸
ACRYLAATKITProgold acrylaatkit

Progold acrylaatkit

Progold acrylaatkit is een plasto-elastische kit op basis van acrylaatdispersie voor binnentoepassing. Het is te gebruiken voor afdichtingen die niet constant in aanraking komen met water en het is overschilderbaar.

vanaf3,64
bekijk productBekijk product ▸
AFBIJTMIDDEL SNELProgold afbijtmiddel snel

Progold afbijtmiddel snel

Progold afbijt snel is geschikt voor het verwijderen van verflagen op basis van alkydhars, watergedragen bindmiddelen, epoxy, polyurethaan en graffiti. Het heeft een zeer snelle werking, tast de ondergrond vrijwel nooit aan, bevat geen methyleenchloride en is buiten toepasbaar.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie op RolProgold afdekfolie op rol

Progold afdekfolie op rol

Progold afdekfolie is een transparantie hdpe folie.

vanaf21,88
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie Dun 7 MU 4 x 5 meterProgold afdekfolie dun 7 mu 4 x 5 meter

Progold afdekfolie dun 7 mu 4 x 5 meter

Progold afdekfolie dun 7 micron 4 x 5 m is voor de bescherming van onder andere meubilair en keukens. Het is geschikt voor hergebruik.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 mProgold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend 50 cm x 25 m

Progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. Het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.

vanaf40,34
bekijk productBekijk product ▸
Afdekzeil Dik 40 MU 4 x 5 meterProgold afdekzeil dik 40 mu 4 x 5 meter

Progold afdekzeil dik 40 mu 4 x 5 meter

Progold afdekzeil dik 40 micron 4 x 5 m voor de bescherming van o.a. meubilair en vloeren.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKAPPARAAT SCHRAAGMODELProgold afplakapparaat schraagmodel

Progold afplakapparaat schraagmodel

Progold afplakapparaat schraagmodel is een professioneel afplakapparaat. Hiermee kan het Progold maskeerpapier met elke willekeurige Progold maskingtape worden aangebracht. Het is geschikt voor het maskeerpapier van 300 meter in de lengte 21, 28 en 37 cm.

vanaf408,44
bekijk productBekijk product ▸
AFSTEEKMESProgold afsteekmes

Progold afsteekmes

Progold afsteekmes is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.

vanaf7,74
bekijk productBekijk product ▸
AFSTRIJKRUBBER SETProgold afstrijkrubber set

Progold afstrijkrubber set

Progold afstrijkrubber set is een handige set van 3 afstrijkrubbers voor het eenvoudig en gelijkmatig dichtzetten van kitvoegen.

vanaf24,05
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJProgold algvrij

Progold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiënt product voor het verwijderen én voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiënt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmels en het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf54,59
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGERProgold allesreiniger

Progold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf11,45
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJES 100 STUKSProgold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf28,89
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAYProgold allesreiniger spray

Progold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf13,10
bekijk productBekijk product ▸
VERLENGSTEEL ALUMINIUMProgold verlengsteel aluminium

Progold verlengsteel aluminium

Progold aluminium verlengsteel met een traploos instelbare aluminium steel. Het past perfect op de ProGold beugels.

vanaf19,09
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGBORSTELProgold behangborstel

Progold behangborstel

Progold behangborstel voorzien van een ongelakte steel of grip en diverse haarsoorten. De getoonde afbeelding is de behangborstel fiber wit.

vanaf11,01
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGSCHAAR PROFESSIONEELProgold behangschaar professioneel

Progold behangschaar professioneel

Progold behangschaar professioneel van rvs in maat 26 cm.

vanaf61,34
bekijk productBekijk product ▸
BEUGELProgold beugel

Progold beugel

Progold beugel met ergonomische kunststof handgreep in een verchroomd stalen uitvoering.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
Blokwitter 7910Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter ovaal 7910 is een handgemaakte professionele rechthoekige kwast met houten kap en steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is eschikt voor muurverven alsmede dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERProgold cleaner

Progold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf26,45
bekijk productBekijk product ▸
COMBIBLOCKProgold combiblock

Progold combiblock

Progold combiblock is een schuurblok van hard foam met een speciaal ontworpen blokvorm dat voor een beter resultaat zorgt op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het blok zorgt ervoor dat het schuren van onder andere glaslatten, hoeken en groeven eenvoudiger wordt. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf11,95
bekijk productBekijk product ▸
Deksel voor ProGold Verfemmer PlusProgold deksel voor progold verfemmer plus

Progold deksel voor progold verfemmer plus

Progold deksel voor verfemmer plus.

vanaf1,68
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Velvet 5 cm 2 stuksProgold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,73
bekijk productBekijk product ▸
DUCT TAPEProgold duct tape

Progold duct tape

Progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. De tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. Het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUURMES DUITSProgold plamuurmes duits

Progold plamuurmes duits

Progold duits plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.

vanaf3,88
bekijk productBekijk product ▸
DUOFLEXProgold duoflex

Progold duoflex

Progold duoflex/vlakspatel met houten handvat voor het gladstrijken van geplamuurde ondergronden.

vanaf26,05
bekijk productBekijk product ▸
PLAMUURMES ENGELSProgold plamuurmes engels

Progold plamuurmes engels

Progold engels plamuurmes is een gereedschap voor het uitvullen van oneffenheden in hout en muur.

vanaf29,36
bekijk productBekijk product ▸
2K EPOXY DOSEERPISTOOLProgold 2k epoxy doseerpistool

Progold 2k epoxy doseerpistool

Progold epoxypasta doseerpistool is een handig doseerpistool voor een eenvoudige verwerking van Progold epoxy pasta en quickrepair.

vanaf79,10
bekijk productBekijk product ▸
Epoxypasta 2 in 1 QDProgold epoxypasta 2 in 1 qd

Progold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf54,20
bekijk productBekijk product ▸
ETP AFDEKVLIES 25 M2Progold etp afdekvlies 25 m2

Progold etp afdekvlies 25 m2

Progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.

vanaf74,24
bekijk productBekijk product ▸
Verfrol Excellent AcrylicProgold verfrol excellent acrylic

Progold verfrol excellent acrylic

Progold excellent acryllic rol is gemaakt van een mix van polyester en microfiber vacht. Het heeft een poolhoogte van 5 mm en is uitermate geschikt voor watergedragen verfsystemen. Het brengt de juiste laagdikte aan voor een betere vloei en dekking en zorgt voor een superstrak eindresultaat.

vanaf2,40
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERProgold finisher

Progold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf27,77
bekijk productBekijk product ▸
FIXProgold fix

Progold fix

Progold fix is een 2-componenten impregneermiddel op basis van epoxy welke wordt gebruikt in combinatie met Progold repair 16 en Progold repair 4. Het is eenvoudig aan te maken in een Progold mengbeker. Het impregneermiddel kan aangebracht worden met een kwast. Let op, de kwast is maar één keer te gebruiken, kies daarom voor een wegwerpkwast. De gemiddelde verwerkingstijd bij 20°C is ca. 20 minuten. De inwerktijd is 30 minuten, daarna dient de reparatie binnen 3 uur uitgevoerd te worden.

vanaf53,29
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEALProgold fixoseal

Progold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf10,78
bekijk productBekijk product ▸
GAASBAND 48 MMProgold gaasband 48 mm

Progold gaasband 48 mm

Progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Penseel Exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

PROGOLD GEBogen LYONse PENSeel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Gebogen Lyonspenseel Exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

PROGOLD GEBogen LYONse PENSEEL 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. Het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
VERLENGSTEEL GLASVEZELProgold verlengsteel glasvezel

Progold verlengsteel glasvezel

Progold glasvezel verlengsteel

vanaf27,57
bekijk productBekijk product ▸
GLASVLIESProgold glasvlies

Progold glasvlies

Progold glasvlies is erg handig voor het tegengaan van scheurvorming bij houtreparaties aan onderdorpels.

vanaf12,62
bekijk productBekijk product ▸
Glasvlies GepigmenteerdProgold glasvlies gepigmenteerd

Progold glasvlies gepigmenteerd

Progold glasvlies pg420 project gepigmenteerd is hoogwaardig, decoratief glasvlies, geschikt voor het afwerken van wanden en uitstekend overschilderbaar met diverse muurverven. Het is zeer duurzaam, haarscheuroverbruggend en onkreukbaar. Het bevat geen VOS stoffen en is naadloos te verwerken en zeer moeilijk brandbaar.

vanaf165,69
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSELLIJM 2000Progold glasweefsellijm 2000

Progold glasweefsellijm 2000

Progold glasweefsellijm 2000 is een transparant opdrogende glasweefsellijm, speciaal geschikt voor het lijmen van het Progold glasweefselsysteem. Het heeft een enorme lijmkracht en is gemakkelijk verwerkbaar, vochtregulerend en onverzeepbaar.

vanaf33,02
bekijk productBekijk product ▸
Glasweefsel 251 Fantasy 1 x 25 mProgold glasweefsel 251 fantasy 1 x 25 m

Progold glasweefsel 251 fantasy 1 x 25 m

Progold glasweefsel PG251 is een hoogwaardig, decoratief glasweefsel waarop diverse afwerkingen aangebracht kunnen worden. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Het is geschikt op vlakke en gladde ondergronden.

vanaf298,56
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSEL VOORGELIJMDProgold glasweefsel voorgelijmd

Progold glasweefsel voorgelijmd

Progold glasweefsel gepigmenteerd heeft aan de achterzijde een lijmlaag die geactiveerd wordt door water waardoor dit product geschikt is voor gebruik met de waterbak.

vanaf136,68
bekijk productBekijk product ▸
GLASWEEFSELSTRIJKERProgold glasweefselstrijker

Progold glasweefselstrijker

Progold glasweefselstrijker voor het aanbrengen en aandrukken van glasweefsel op de wand.

vanaf8,93
bekijk productBekijk product ▸
HANDPAD STANDAARDProgold handpad standaard

Progold handpad standaard

Progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. Door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.

vanaf18,70
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGERProgold handreiniger

Progold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
Handschoen Bunting Light Poly/PUProgold handschoen bunting light poly/pu

Progold handschoen bunting light poly/pu

Progold handschoen bunting light poly/pu zijn werkhandschoenen voor meermalig gebruik, geschikt voor alle schilderwerkzaamheden.

vanaf2,22
bekijk productBekijk product ▸
WERKHANDSCHOENENProgold werkhandschoenen

Progold werkhandschoenen

Progold werkhandschoenen voor meermalig gebruik en geschikt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.

vanaf2,44
bekijk productBekijk product ▸
HANDSCHOEN NITRIL DISPOSABLEProgold handschoen nitril disposable

Progold handschoen nitril disposable

Progold handschoenen nitril disposable zijn oplosmiddelbestendig en zeer sterk. Ze zijn daardoor geschikt zowel tijdens de voorbewerking als bij het spuiten. De handschoenen hebben een goede grip, zijn flexibel, poedervrij en bevatten geen siliconen.

vanaf35,06
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGERProgold stofblik en handveger

Progold stofblik en handveger

Progold handveger.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty CleanerProgold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
HOEKSNIJDER VOOR GLASWEEFSELProgold hoeksnijder voor glasweefsel

Progold hoeksnijder voor glasweefsel

Progold hoeksnijder is een ideaal hulpmiddel van metaal bij het snijden van glasweefsel op rechte uitwendige hoeken.

vanaf19,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAK COMBI MProgold verfbak combi m

Progold verfbak combi m

Progold verfemmer combi m is een unieke verfbak waardoor verf, kwast en verfroller in één hand gehouden kunnen worden.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFEMMER PLUSProgold inlay voor verfemmer plus

Progold inlay voor verfemmer plus

Progold inzetbak plus voor verfemmer plus. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf12,50
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFBAK 5 STUKSProgold inlay voor verfbak 5 stuks

Progold inlay voor verfbak 5 stuks

Progold inzetbak verfbak maat 15 x 30 cm (klein) of 24 x 31 cm (groot).

vanaf3,48
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR PROGOLD VERFBAK PLUS 5 STUKSProgold inlay voor progold verfbak plus 5 stuks

Progold inlay voor progold verfbak plus 5 stuks

Progold inzetbak verfbak plus 17 x 34 cm (klein) en 29 x 39 cm (groot).

vanaf5,38
bekijk productBekijk product ▸
INLAY VOOR VERFEMMERProgold inlay voor verfemmer

Progold inlay voor verfemmer

Progold inzetbak voor verfemmer. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf9,21
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERSPRAYProgold isoleerspray

Progold isoleerspray

PROGOLD ISOLEERSPRAY is een sneldrogende, isolerende verf voor binnen op basis van acrylaathars in een aerosol. Het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die plaatselijk vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken. De spray is toepasbaar op o.a. betonnen wanden en plafonds, pleisterwerk en gipskartonplaat en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf18,60
bekijk productBekijk product ▸
ISOLERENDE OPBERGBOXProgold isolerende opbergbox

Progold isolerende opbergbox

Progold isolerende opbergbox is handig om producten in op te bergen. Het houdt producten, zoals verf, kitten, tape en schuurpapier, op de juiste tempratuur. Afmetingen: 32 x 60x 39 cm (hxbxd)

vanaf59,73
bekijk productBekijk product ▸
KITPISTOOLProgold kitpistool

Progold kitpistool

Progold kitpistool is een professioneel manueel skeletframe kitpistool met draaibare kokerhouder voor kokers van 310 ml. De drijfstang is uitgerust met een ophanghaak en de draaibare kokerhouder maakt het kitten in hoeken eenvoudiger. Het is uitgevoerd met een anti-drup systeem, dat naar wens in- of uitgeschakeld kan worden.

vanaf46,85
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKProgold kleefdoek

Progold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,70
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7770 exclusive

Progold ovale kwast 7770 exclusive

Progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. De zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf13,03
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Ovaal Exclusive Red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170 is een handgemaakte professionele ovale kwast met blank gelakte steel. De korte vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en een meer gesloten vezelstructuur voor een betere verwerking en het aanbrengen van de juiste laagdikte. Het is geschikt voor oplosmiddelhoudende grond- en aflakken.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
Patentpuntkwast Kunststof Steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

PROGOLD KWAST PatentPUNT 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt Voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PATENTProgold kwast patent

Progold kwast patent

Progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT KUNSTSTOF STEELProgold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,58
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATProgold kwast plat

Progold kwast plat

Progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVEProgold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en haren vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf6,96
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST 6350Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENCLIPProgold kwastenclip

Progold kwastenclip

Progold kwastenclips zijn handige clips die ieder plaats bieden aan twee kwasten. De clips passen perfect op het ProGold Inzetvaatje.

vanaf8,22
bekijk productBekijk product ▸
AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 MProgold afdekvlies gecoat 50 x 1 m

Progold afdekvlies gecoat 50 x 1 m

Progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.

vanaf35,33
bekijk productBekijk product ▸
Lichtgewicht afdekvliesProgold lichtgewicht afdekvlies

Progold lichtgewicht afdekvlies

Progold lichtgewicht afdekvlies gecoat 1 x 40 m is non-woven lichtgewicht premium afdekvlies.

vanaf68,24
bekijk productBekijk product ▸
MASKEERPAPIERProgold maskeerpapier

Progold maskeerpapier

Progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. Het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het Progold afplakapparaat. Het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.

vanaf4,43
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE MET MASKEERPAPIERProgold masking tape met maskeerpapier

Progold masking tape met maskeerpapier

Progold masking tape + masker papier is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. Het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.

vanaf3,77
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE BEIGEProgold masking tape beige

Progold masking tape beige

Progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. Het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. Rollengte: 50 meter.

vanaf2,06
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIGProgold schilderstape uv-bestendig

Progold schilderstape uv-bestendig

Progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. Het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is UV-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE EXTRA STERKProgold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk

Progold masking tape extra sterk is een topkwaliteit vezelversterkte tape, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor stuc- en pleisterwerk en voor het aanbrengen van 2 verflagen. Bij verwijdering scheurt de tape minder snel in, ook bij hogere verflaagdiktes, en het is zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. Het is daarnaast uv- en vochtbestendig, de inzetduur is meerdere maanden en het is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden.

vanaf8,84
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEELProgold masking tape geel

Progold masking tape geel

Progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. De tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. Lengte rol: 50 meter.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE GEEL MET FOLIEProgold masking tape geel met folie

Progold masking tape geel met folie

Progold masking tape geel + folie is een licht statische PE-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. De inzetduur is meerdere maanden.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE HOEKJESProgold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes

Progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. De tape heeft een zeer hoge UV-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.

vanaf14,30
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE MET FOLIEProgold masking tape met folie

Progold masking tape met folie

Progold masking tape met folie is een lichte statische PE-folie voorzien van masking tape. De folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
MASKING TAPE PAARSProgold masking tape paars

Progold masking tape paars

Progold masking tape paars is een top kwaliteit tape geschikt voor binnen. Het is geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en verven. Het heeft een minimale kleefkracht, laat geen lijmresten achter en is voor het maken van strakke lijnen. De inzetduur is tot 8 weken.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
MENGBEKERProgold mengbeker

Progold mengbeker

Progold mengbeker voor het correct afmeten en homogeen mengen van 2-componenten vloeistoffen.

vanaf1,17
bekijk productBekijk product ▸
MENGPLATEAUProgold mengplateau

Progold mengplateau

Progold mengplateau is het ideale mengbord om 2 componenten homogeen met elkaar te mixen. Het is van plastic en makkelijk reinigbaar.

vanaf33,06
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT MICROFIBREProgold verfrol vacht microfibre

Progold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
Non-Woven Poetsdoek Wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en snelheid. Ze zijn van 100% hoogwaardige cellulose, zeer zacht en pluisarm.

vanaf55,75
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL NYLONProgold verfrol nylon

Progold verfrol nylon

Progold nylon rol is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door de fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,34
bekijk productBekijk product ▸
OORPLUGGENProgold oorpluggen

Progold oorpluggen

Progold oorpluggen zijn pu foam wegwerpoordoppen. Ze bieden bescherming tegen langdurig hard geluid en zijn SNR 36 dB.

vanaf2,13
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7070 exclusive

Progold ovale kwast 7070 exclusive

Progold Ovale Kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
PALETSPATELProgold paletspatel

Progold paletspatel

Progold paletspatel is een speciaal ontwikkelde spatel voor het modelleren van houtreparatiesystemen.

vanaf21,98
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Patentpunt Classic Flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold patentpunt kwast classic flex is een handgemaakte professionele ronde patentpuntkwast met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en een open vezelstructuur voor meer flexibiliteit en een hogere verfopname. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520Progold patentpuntkwast classic 7520

Progold patentpuntkwast classic 7520

PROGOLD patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVEProgold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE REDProgold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVEProgold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. De kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDERProgold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller set incl. verharder

Progold pe diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf23,16
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL 6020Progold lyonse penseel 6020

Progold lyonse penseel 6020

Progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL RECHT 6010Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. Het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PERLONProgold verfrol perlon

Progold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf1,55
bekijk productBekijk product ▸
Platte Kwast 7050 ExclusiveProgold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN BONT 5 KGProgold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont hebben een goed absorberend vermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor industriële poets- en schoonmaakwerkzaamheden waarbij een zachte doek gewenst is.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN WIT 5 KGProgold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor alle werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
VERFKRABBERProgold verfkrabber

Progold verfkrabber

Progold verfkrabber is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.

vanaf6,45
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL PROFLORProgold verfrol proflor

Progold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf14,49
bekijk productBekijk product ▸
Protectiefolie Transparant 500 mm x 100 mProgold protectiefolie transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant 500 mm x 100 m

Progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende PE-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.

vanaf66,02
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. Het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. Het is een perfecte aanvulling op de ProGold Red (7100).

vanaf10,32
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVEProgold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.

vanaf10,45
bekijk productBekijk product ▸
PLAKSPAAN PVCProgold plakspaan pvc

Progold plakspaan pvc

Progold plakspaan pvc heeft een roestvrijstalen blad en een houten handvat. Het is een gereedschap voor het structureren van sierpleisters.

vanaf20,93
bekijk productBekijk product ▸
PVC TAPEProgold pvc tape

Progold pvc tape

Progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. Het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf27,50
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken.

vanaf14,44
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 16Progold repair 16

Progold repair 16

Progold repair 16 is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix en is uitstekend modelleerbaar. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 10°C en 30°C en heeft een lange verwerkingstijd. Het is overschilderbaar en schuurbaar na 16 uur (bij 20°C).

vanaf59,52
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 4Progold repair 4

Progold repair 4

Progold repair 4 kit is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix, is uitstekend modelleerbaar en heeft een snelle uitharding. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C en overschilderbaar en schuurbaar na 4 uur (bij 20°C).

vanaf67,20
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR FINISHProgold repair finish

Progold repair finish

Progold repair finish is een elastische, oplosmiddelvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxy voor het repareren en plamuren van kleine gebreken in hout zowel binnen als buiten. Het is krimpvrij, zeer gemakkelijk verwerkbaar, snel uithardend en goed schuurbaar. Het is toepasbaar bij oneffenheden tussen de 0 en 10 mm en verwerkbaar bij temperaturen tussen 2Ž en 30Ž. Het is overschilderbaar met watergedragen en oplosmiddelhoudende verven en door de hoge elasticiteit is het ook te gebruiken in openstaande verbindingen.

vanaf42,28
bekijk productBekijk product ▸
AFBREEKMES RESERVE BREED 10 STUKSProgold afbreekmes reserve breed 10 stuks

Progold afbreekmes reserve breed 10 stuks

Progold reserve afbreekmes metaal is een reservemes voor het Progold afbreekmes metalen inlage en Progold breed aluminium huis. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf1,90
bekijk productBekijk product ▸
GLASREINIGERProgold glasreiniger

Progold glasreiniger

Progold glasreiniger voor het reinigen van ramen of het verwijderen van kit, stopverf of verfresten.

vanaf7,63
bekijk productBekijk product ▸
AFPLAKAPPARAAT 240 MMProgold afplakapparaat 240 mm

Progold afplakapparaat 240 mm

Progold afplakapparaat is geschikt om maskeer papier af te plakken met een willekeurig gekozen masking tape. Het afplakapparaat is standaard uitgerust met een 24 cm snijmes. Er is tevens een reservemes voor folie los te bestellen.

vanaf37,17
bekijk productBekijk product ▸
Plakrubber 255x95 mmProgold plakrubber 255x95 mm

Progold plakrubber 255x95 mm

Progold rubber plakspaan voor het verdelen van 2-componenten vloerverven.

vanaf88,57
bekijk productBekijk product ▸
PLAKSPAAN RVSProgold plakspaan rvs

Progold plakspaan rvs

Progold plakspaan rvs is een professionele plakspaan met een roestvrijstale blad en een houten handgreep. Het is geschikt voor het aanbrengen van pleistermaterialen.

vanaf17,25
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYProgold spackspray

Progold spackspray

Progold sb spackspray is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf36,77
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHAPENVACHTProgold verfrol schapenvacht

Progold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf32,89
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSHULPProgold schildershulp

Progold schildershulp

Progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. Het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. Het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.

vanaf9,12
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL SCHUIM SUPERFIJNProgold verfrol schuim superfijn

Progold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf1,63
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller Schuim SuperfinishProgold verfroller schuim superfinish

Progold verfroller schuim superfinish

Progold schuim rol superfinish is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen aan te brengen en te verdelen op gladde ondergronden.

vanaf2,53
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
Schuurrol Exclusive 95 mm x 25 mProgold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95 mm x 25 m

Progold schuurrol exclusive 95mm x 25m is een handzame rol schuurpapier die op iedere gewenste lengte af te snijden is. Het is geschikt voor het schuren van verf, hout en metaal.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
Schuurschijf Exclusive 125 mm Multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 125 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 125 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 125 mm is voorzien van een aluminium oxide bluefired korrel. Het is voorzien van een handig klittenbandsysteem waardoor het snel en makkelijk te verwisselen is. Het is een stevige papierkwaliteit waardoor het minder snel stuk gaat en langer meegaat. Ook loopt door de nieuwe formule het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf35,42
bekijk productBekijk product ▸
Schuurschijf Exclusive 150 mm Multihole 50 stuksProgold schuurschijf exclusive 150 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 150 mm multihole 50 stuks

Progold schuurschijf exclusive 150 mm is voorzien van een aluminium oxide bluefired korrel. Het is voorzien van een handig klittenbandsysteem waardoor het snel en makkelijk te verwisselen is. Het is een stevige papierkwaliteit waardoor het minder snel stuk gaat en langer meegaat. Ook loopt door de nieuwe formule het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf41,33
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS 3 STUKSProgold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons is comfortabel in gebruik en geschikt voor diverse ondergronden. Het is geschikt voor nat schuren, geeft een glad eindresultaat en is universeel toepasbaar. Door de open structuur zal de schuurspons niet vol lopen. Een verpakking bevat 3 stuks.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
EXCLUSIVE STROOK DELTA 100 X 147 MM 50 STUKSProgold exclusive strook delta 100 x 147 mm 50 stuks

Progold exclusive strook delta 100 x 147 mm 50 stuks

Progold schuurstrook delta exclusive voor het machinaal schuren. Het is breed en universeel toepasbaar, heeft een aluminiumoxide bluefired korrel en heeft een flexibele, progressieve bond (gebroken in de fabriek). Het papier heeft een hoge treksterkte, zodat bij hogere belasting minder vervorming optreedt en het eindresultaat strakker en egaler wordt. De papierkwaliteit is zeer stevig, waardoor het minder snel stukgaat en langer meegaat, en door de nieuwe formule zinkstearaat loopt het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf34,51
bekijk productBekijk product ▸
EXCLUSIVE STROOK 81 X 133 MM 50 STUKSProgold exclusive strook 81 x 133 mm 50 stuks

Progold exclusive strook 81 x 133 mm 50 stuks

Progold schuurstrook exclusive voor het machinaal schuren. Het is breed en universeel toepasbaar, heeft een aluminiumoxide bluefired korrel en heeft een flexibele, progressieve bond (gebroken in de fabriek). Het papier heeft een hoge treksterkte, zodat bij hogere belasting minder vervorming optreedt en het eindresultaat strakker en egaler wordt. De papierkwaliteit is zeer stevig, waardoor het minder snel stukgaat en langer meegaat, en door de nieuwe formule zinkstearaat loopt het schuurpapier minder snel vol. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf32,97
bekijk productBekijk product ▸
Schuurvel Exclusive 230 x 280 mm 10 stuksProgold schuurvel exclusive 230 x 280 mm 10 stuks

Progold schuurvel exclusive 230 x 280 mm 10 stuks

Progold schuurvel exclusive 230 x 280 mm voor het handmatig schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. Het is voorzien van een aluminium oxide korrel. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf12,69
bekijk productBekijk product ▸
HANDSCHUURPAPIERProgold handschuurpapier

Progold handschuurpapier

Progold schuurvel is voorzien van een aluminium oxide korrel voor een duurzame werking. Het wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.

vanaf8,77
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURVLIES 20 STUKSProgold schuurvlies 20 stuks

Progold schuurvlies 20 stuks

Progold schuurvlies ten behoeve van de steelslijper.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
SILICONENKITProgold siliconenkit

Progold siliconenkit

Progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. De minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
BEUGEL SOFTGRIPProgold beugel softgrip

Progold beugel softgrip

Progold softgrip beugel met ergonomische softgrip handgreep voor een verhoogd werkcomfort.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPAD 115 x 140 20 STUKSProgold softpad 115 x 140 20 stuks

Progold softpad 115 x 140 20 stuks

progold softpad 115X140MM is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. Het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. Door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf30,80
bekijk productBekijk product ▸
SPACKMESProgold spackmes

Progold spackmes

Progold spackmes is een gereedschap met houten handvat voor het glad strijken van gepleisterde ondergronden.

vanaf21,61
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHERProgold spray finisher

Progold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYFLES LEEGProgold sprayfles leeg

Progold sprayfles leeg

ProGold Sprayfles compleet is een lege sprayfles met een inhoud van 1 liter voor het verdund verwerken van de ProGold Finisher en de ProGold Allesreiniger.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERBAKProgold steigerbak

Progold steigerbak

Progold Steigerbak is een handige bak voor verfblikken en gereedschap die eenvoudig te hangen is op een steiger, ladder of hoogwerker. Het slim gevormde hengsel kan naar achteren gedraaid worden voor stabilisatie tegen schuine vlakken zoals bij een ladder.

vanaf31,37
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAALProgold stofblik metaal

Progold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf8,32
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJEProgold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf11,54
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAANProgold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf13,24
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer VladderProgold schilderstoffer vladder

Progold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
Stofmasker Ventiel FFP2Progold stofmasker ventiel ffp2

Progold stofmasker ventiel ffp2

Progold stofmasker ventiel ffp2 biedt bescherming tegen gevaarlijke deeltjes zoals fijnstof.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
BEZEMS EN ZAALVEGERSProgold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers. De getoonde afbeelding is Progold zaalveger cocos 40 cm.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL STRUCTUURProgold verfrol structuur

Progold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
STUCLOPERProgold stucloper

Progold stucloper

Progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige PE-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.

vanaf40,40
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlProgold tafel t.b.v. waterbak voor glasweefsel

Progold tafel t.b.v. waterbak voor glasweefsel

Progold tafel t.b.v. waterbak glasweefsel is de bijbehorende tafel voor de Progold waterbak. De Progold waterbak voor glasweefsel dient hier apart van besteld te worden.

vanaf136,19
bekijk productBekijk product ▸
TAPE DUBBELZIJDIGProgold tape dubbelzijdig

Progold tape dubbelzijdig

Progold tape dubbelzijdig is een dubbelzijdig klevende tape uit soepel pvc-folie, geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creëren van scherpe verflijnen op onder andere wanden, ramen en deuren. Het heeft een kleefvrije zone voor het eenvoudig verwijderen van het scheidingspapier en ter voorkoming van contact tussen de kwast of verfroller ende kleeflaag. De uitgekiende kleefkracht maakt herpositioneren van folie mogelijk en het is zeer geschikt bij spuitapplicatie, het laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 3 weken.

vanaf9,68
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL TEX MUURVERFROLLERProgold verfrol tex muurverfroller

Progold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf2,48
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KITProgold topseal u kit

Progold topseal u kit

Progold topseal u is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen, binnen en buiten.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL ULTRA FINISHProgold verfrol ultra finish

Progold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf2,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGELProgold verfrol vacht compleet met beugel

Progold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRILProgold veiligheidsbril

Progold veiligheidsbril

Progold veiligheidsbril is een polycarbonaat overzetbril met blanke lens. Het biedt bescherming tegen hogesnelheidsdeeltjes en heeft een lage energie impact.

vanaf3,41
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELOURSProgold verfrol velours

Progold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf2,58
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VELVETProgold verfrol velvet

Progold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAKProgold verfbak

Progold verfbak

Progold verfbak van kunststof.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
VERFBAK PLUSProgold verfbak plus

Progold verfbak plus

Progold verfbak plus is een verfbak met een geïntegreerd verfrooster.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMERProgold verfemmer

Progold verfemmer

Progold verfemmer is van kunststof en uitgerust met schenktuit.

vanaf4,57
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMER COMBI XLProgold verfemmer combi xl

Progold verfemmer combi xl

ProGold verfemmer Combi XL is een echte toegevoegde waarde. De nieuwe verfemmer combineert tal van handige functies. Het is voorzien van een Geïntegreerd rolvak, een afzonderlijke ruimte voor het plaatsen van de verfrol, verfborstel en kitpistool etc. en een verfcompartiment dat met 8 liter verf gevuld kan worden.

vanaf15,45
bekijk productBekijk product ▸
VERFEMMER PLUSProgold verfemmer plus

Progold verfemmer plus

Progold verfemmer plus is een verfemmer met een geïntegreerd verfrooster.

vanaf5,32
bekijk productBekijk product ▸
VERFROOSTERProgold verfrooster

Progold verfrooster

Progold verfrooster gemaakt van kunststof.

vanaf1,18
bekijk productBekijk product ▸
Verlengsteel Metaal Telescopisch 2x1 mProgold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m

Progold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m

Progold verlengsteel metaal telescopisch 2x1 m is een traploos instelbare metalen steel die perfect past op de ProGold beugels.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
VERZETBLIKProgold verzetblik

Progold verzetblik

Progold verzetblik is een conisch metalen verzetblik voor het verwerken van verf. Het kan eventueel in combinatie met de ProGold inzetvaatjes worden gebruikt en is geschikt voor het werken met een rooster en roller.

vanaf1,39
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VESTANProgold verfrol vestan

Progold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL VILTProgold verfrol vilt

Progold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf2,51
bekijk productBekijk product ▸
VLIES DELTA 110 X 147 6 STUKSProgold vlies delta 110 x 147 6 stuks

Progold vlies delta 110 x 147 6 stuks

Progold vlies delta 100X147 mm is een schuurvlies met een flexibele binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p360. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het machinaal matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf19,54
bekijk productBekijk product ▸
VLIES PADS 152 X 229 20 STUKSProgold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152x229 mm is schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Een verpakking bevat 20 stuks.

vanaf42,61
bekijk productBekijk product ▸
OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANGProgold overschilderbaar vliesbehang

Progold overschilderbaar vliesbehang

Progold vliesbehang overschilderbaar is geschikt voor het afwerken van wanden in woningen en openbare gebouwen. Het vliesbehang overbrugt kleine naden en scheuren en is naadloos aan te brengen.

vanaf79,89
bekijk productBekijk product ▸
VLOERSCHRAPERProgold vloerschraper

Progold vloerschraper

Progold vloerschraper voor het verwijderen van lijm- en verfresten van vloeren. Het heeft een ergonomisch handvat en is te verkrijgen in de maat 30 cm.

vanaf15,74
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf11,52
bekijk productBekijk product ▸
WATERBAK TBV VOORGELIJMD GLASWEEFSELProgold waterbak tbv voorgelijmd glasweefsel

Progold waterbak tbv voorgelijmd glasweefsel

Progold waterbak t.b.v. voorgelijmd glasweefsel is een waterbak, te bestellen in combinatie met bijbehorende tafel. Het is geschikt voor de meest ideale verwerking van Progold voorgelijmd glasweefsel. Het is de ideale combinatie voor het op maat snijden en activeren van de lijm op glasweefsel en is alleen geschikt voor voorgelijmd glasweefsel. Afmetingen waterbak: breedte 115 cm, diepte 35 cm, hoogte 15 cm. Let op, de waterbak dient in combinatie met de bijbehorende tafel besteld te worden.

vanaf1.149,86
bekijk productBekijk product ▸
WINDOWSEALProgold windowseal

Progold windowseal

Progold window seal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit op basis van ms polymeer. Het een goede vervanger voor stopverf in houten en stalen kaders. Het heeft een zeer goede hechting op de meeste ondergronden, is blijvend flexibel en krimpvrij, heeft een zeer snelle verrubbering en is geschikt voor binnen en buiten. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 5°C en 30°C en overschilderbaar met oplosmiddelhoudende en watergedragen verven na voldoende huidvorming.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
Afdekfolie Zelfklevend 70 cm x 60 mProgold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold afdekfolie zelfklevend 70 cm x 60 m

Progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. Deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.

vanaf85,54
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER