1. Home
  2. Merken
  3. Quick step

Quick step

Filters
Quick-step classic laminaatQuick-step classic laminaatQuick-step classic laminaatvanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸

Quick-step: kwaliteitsvolle vloeren

Of je nu een luxe PVC-vloer, authentiek parket of een praktisch laminaat zoekt; Quick-Step heeft het juiste product. En ongetwijfeld ook nog in jouw gewenste kleur en stijl! Daarnaast is iedere Quick-Step vloer erg eenvoudig te plaatsen en blijft deze dankzij de superieure kwaliteit jarenlang mooi.

Quick-Step laminaat is er in talloze soorten en maten. Met Quick-Step laminaat kun je unieke ruimtes creŽren, volledig afgestemd op jouw stijl. Met tientallen jaren ervaring garandeert Quick-Step superieure kwaliteit met realistische designs, uitstekende bescherming en, ook niet onbelangrijk, zeer eenvoudige plaatsing.

Wil je een natuurlijke, karakteristieke uitstraling en een warme, zachte vloer? Dan is Quick-Step PVC een ideale keuze. Quick-Step PVC is er in diverse designs en geschikt voor verschillende behoeftes en omstandigheden. Alle PVC vloeren hebben een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er jarenlang mooi uit blijft zien. Daarnaast zorgen de akoestische prestaties ervoor dat er geen ongewenste geluiden van bijvoorbeeld schoenen, huisdieren of stoelpoten zijn!

Niets kan de natuurlijke charme van echt hout evenaren. Quick-step parket geeft een warme, authentieke uitstraling aan jouw interieur. Dankzij de diverse designs past Quick-step parket binnen elke stijl en dankzij de hoogwaardige kwaliteit heb je er levenslang plezier van! En door het Uniclic Multifit-systeem is de vloer ook nog eens heel eenvoudig te leggen!

Toon filters