menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma sigmapearl

Sigma Sigmapearl

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMAPEARL CLEAN MATTSigma sigmapearl clean mattSigma sigmapearl clean matt

Sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. Het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. Het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATTSigma sigmapearl plafond supermattSigma sigmapearl plafond supermatt

Sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-8 m² per liter.

vanaf87,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN SATINSigma sigmapearl clean satinSigma sigmapearl clean satin

Sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel/behang en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. De verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf51,23
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL SHIELD 2K SATINSigma sigmapearl shield 2k satinSigma sigmapearl shield 2k satin

Sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. Deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicaliënbestandheid. Het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. Het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het Sigma Wanddecoratie Systeem. Rendement: 6-7 m² per liter.

vanaf198,98
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmapearl:

Soms ben je op zoek naar een binnenmuurverf dat wel tegen een stootje kan. Vooral in huizen met kinderen of dieren kan het voorkomen dat een muur gereinigd moet worden. Denk maar aan vieze vingers, modder of een kind dat iets té creatief is geweest met krijtjes. Ook in keukens kunnen muren flink ondergekliederd worden. Sigma biedt met Sigmapearl een muurverfsysteem dat beter houdt wanneer het schoongemaakt wordt. Dankzij de Easy Clean Technologie wordt de verf niet kaal tijdens het reinigen en glanst deze niet op. Perfect voor intensief gebruikte ruimtes!

Dit goed te reinigen karakter maakt de muurverf uitstekend geschikt voor wanden in ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen, woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Sigmapearl muurverven hechten uitstekend op minerale ondergronden en op bestaande goed hechtende muurverflagen en structuurpleisters. Dankzij de hoogkwalitatieve samenstelling zijn muren met deze muurverf bestand tegen vuilabsorptie en kunnen zeer goed gereinigd worden met de meest voorkomende reinigingsmiddelen. Doekje erover en klaar!

Sigmapearl Producten:

Het Sigmapearl verfsysteem bestaat uit een matte en een zijdeglanzende muurverf, een plafondverf en een speciale reiniger. Voor zwaar belastbare ruimtes kun je zelfs kiezen voor een Sigmapearl epoxy coating. Met Sigmapearl producten kun je op je binnenmuren, als professioneel of particulier, een prachtig hoogkwalitatief eindresultaat behalen. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve samenstelling, maar ook door de lange open tijd. Dit maakt de muurverf zeer gemakkelijk in het aanbrengen en verwerken. Je hebt hierbij minimale kans op baanvorming en, mede door de goede dekkracht, kun je heel snel een mooi egaal resultaat behalen.

Ben je op zoek naar een zeer matte finish die ook mooi mat blijft na veelvuldig reinigen? Kies dan voor Sigmapearl Clean Matt. Deze verf voor binnenmuren is op basis van acrylaatdispersie en biedt een zeer professionele afwerking van je muren. Voor een zijdeglanzend resultaat kun je ook kiezen voor Sigmapearl Clean Satin. Deze eveneens robuuste, uitstekend reinigbare muurverf bevat, naast Easy Clean Technologie, ook nog Core-Shell Technologie. Hierdoor kan een nóg sterkere muurverf geboden worden. Naast een esthetische afwerking zijn de ondergronden ook dus voorzien van een uitstekende kras- en stootvastheid.

Wanneer je dezelfde kwaliteiten wilt toepassen op je plafond heeft Sigma hiervoor een plafondverf onder de naam Sigmapearl Plafond Supermatt. Deze plafondverf, op basis van kunstharsdispersie, is gemakkelijk te verwerken en heeft een zeer goede dekking. Dit maakt de verf ook uitermate geschikt voor de grotere schilderklussen. Daarnaast blijven plafonds langdurig wit door de Dust Proof Technologie en heb je minimaal effect van strijklicht.

Voor ruimtes die echt flink bestand moeten zijn tegen mechanische en chemische belasting is er de Sigmapearl Shield 2K Satin. Muren met deze epoxycoating hebben een uitstekende slijtvastheid en zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Bovendien zijn ondergronden wederom zeer makkelijk te reinigen. Dit is buitengewoon handig voor ruimtes zoals laboratoria en scholen.

Sigmapearl kan gemakkelijk met (professionele) reinigingsmiddelen schoongemaakt worden, maar je kunt hiervoor ook kiezen voor de speciale cleaner die Sigma heeft ontwikkeld voor het Sigmapearl verfsysteem. Sigmapearl Cleaner Spray is een reinigingsmiddel die eenvoudig de meest hardnekkige vlekken kan verwijderen. Wanneer je de cleaner 10 minuutjes op de vlek laat inwerken kun je deze gemakkelijk met een doekje zó van de muur halen. Ketchup, lippenstift, modder en vetvlekken maken voortaan geen schijn van kans meer op je prachtig geschilderde muren!

BESTEL Sigmapearl BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmapearl bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigmapearl is je binnenmuur verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat en is deze bovendien zeer gemakkelijk te reinigen.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens de rest van onze Sigma Muurverven.
SIGMAPEARL CLEAN MATTSigma sigmapearl clean mattSigma sigmapearl clean matt

Sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. Het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. Het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 8-10 m² per liter.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATTSigma sigmapearl plafond supermattSigma sigmapearl plafond supermatt

Sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-8 m² per liter.

vanaf87,05
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL CLEAN SATINSigma sigmapearl clean satinSigma sigmapearl clean satin

Sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel/behang en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. De verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. Verbruik: ca. 9-11 m² per liter.

vanaf51,23
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIGMAPEARL SHIELD 2K SATINSigma sigmapearl shield 2k satinSigma sigmapearl shield 2k satin

Sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. Deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicaliënbestandheid. Het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. Het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het Sigma Wanddecoratie Systeem. Rendement: 6-7 m² per liter.

vanaf198,98
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmapearl:

Soms ben je op zoek naar een binnenmuurverf dat wel tegen een stootje kan. Vooral in huizen met kinderen of dieren kan het voorkomen dat een muur gereinigd moet worden. Denk maar aan vieze vingers, modder of een kind dat iets té creatief is geweest met krijtjes. Ook in keukens kunnen muren flink ondergekliederd worden. Sigma biedt met Sigmapearl een muurverfsysteem dat beter houdt wanneer het schoongemaakt wordt. Dankzij de Easy Clean Technologie wordt de verf niet kaal tijdens het reinigen en glanst deze niet op. Perfect voor intensief gebruikte ruimtes!

Dit goed te reinigen karakter maakt de muurverf uitstekend geschikt voor wanden in ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen, woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. Sigmapearl muurverven hechten uitstekend op minerale ondergronden en op bestaande goed hechtende muurverflagen en structuurpleisters. Dankzij de hoogkwalitatieve samenstelling zijn muren met deze muurverf bestand tegen vuilabsorptie en kunnen zeer goed gereinigd worden met de meest voorkomende reinigingsmiddelen. Doekje erover en klaar!

Sigmapearl Producten:

Het Sigmapearl verfsysteem bestaat uit een matte en een zijdeglanzende muurverf, een plafondverf en een speciale reiniger. Voor zwaar belastbare ruimtes kun je zelfs kiezen voor een Sigmapearl epoxy coating. Met Sigmapearl producten kun je op je binnenmuren, als professioneel of particulier, een prachtig hoogkwalitatief eindresultaat behalen. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve samenstelling, maar ook door de lange open tijd. Dit maakt de muurverf zeer gemakkelijk in het aanbrengen en verwerken. Je hebt hierbij minimale kans op baanvorming en, mede door de goede dekkracht, kun je heel snel een mooi egaal resultaat behalen.

Ben je op zoek naar een zeer matte finish die ook mooi mat blijft na veelvuldig reinigen? Kies dan voor Sigmapearl Clean Matt. Deze verf voor binnenmuren is op basis van acrylaatdispersie en biedt een zeer professionele afwerking van je muren. Voor een zijdeglanzend resultaat kun je ook kiezen voor Sigmapearl Clean Satin. Deze eveneens robuuste, uitstekend reinigbare muurverf bevat, naast Easy Clean Technologie, ook nog Core-Shell Technologie. Hierdoor kan een nóg sterkere muurverf geboden worden. Naast een esthetische afwerking zijn de ondergronden ook dus voorzien van een uitstekende kras- en stootvastheid.

Wanneer je dezelfde kwaliteiten wilt toepassen op je plafond heeft Sigma hiervoor een plafondverf onder de naam Sigmapearl Plafond Supermatt. Deze plafondverf, op basis van kunstharsdispersie, is gemakkelijk te verwerken en heeft een zeer goede dekking. Dit maakt de verf ook uitermate geschikt voor de grotere schilderklussen. Daarnaast blijven plafonds langdurig wit door de Dust Proof Technologie en heb je minimaal effect van strijklicht.

Voor ruimtes die echt flink bestand moeten zijn tegen mechanische en chemische belasting is er de Sigmapearl Shield 2K Satin. Muren met deze epoxycoating hebben een uitstekende slijtvastheid en zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Bovendien zijn ondergronden wederom zeer makkelijk te reinigen. Dit is buitengewoon handig voor ruimtes zoals laboratoria en scholen.

Sigmapearl kan gemakkelijk met (professionele) reinigingsmiddelen schoongemaakt worden, maar je kunt hiervoor ook kiezen voor de speciale cleaner die Sigma heeft ontwikkeld voor het Sigmapearl verfsysteem. Sigmapearl Cleaner Spray is een reinigingsmiddel die eenvoudig de meest hardnekkige vlekken kan verwijderen. Wanneer je de cleaner 10 minuutjes op de vlek laat inwerken kun je deze gemakkelijk met een doekje zó van de muur halen. Ketchup, lippenstift, modder en vetvlekken maken voortaan geen schijn van kans meer op je prachtig geschilderde muren!

BESTEL Sigmapearl BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigmapearl bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigmapearl is je binnenmuur verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat en is deze bovendien zeer gemakkelijk te reinigen.
 • Sigma verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens de rest van onze Sigma Muurverven.
FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Rendement per liter (m2)