Filters
Inhoudsmaat
1 ltr (2)2.5 ltr (1)5 ltr (2)10 ltr (2)
Glansgraad
Mat (1)Zijdeglans (1)
Kleur
Alle kleuren (mengmachine) (2)Lichte kleuren (mengmachine) (2)Wit (standaard) (2)
Binnen-buiten
Binnen (2)Buiten (1)
Ondergrond
Behang (2)Gips en board (2)Steen en metselwerk (2)
Eigenschappen
Minder milieubelastend (2)Vochtregulerend (2)Voor plafonds (2)
Theoretisch verbruik per liter
8 m² (1)9 m² (1)
Sigma sigmatex superlatex mattSigma sigmatex superlatex mattSigma sigmatex superlatex matt
 • Zeer hoogwaardig
 • Universeel toepasbaar
 • Oplosmiddelvrij
vanaf20,95
bekijk productBekijk product ▸
Sigma sigmatex superlatex satinSigma sigmatex superlatex satinSigma sigmatex superlatex satin
 • Universeel inzetbaar
 • Ook voor plafonds
 • Goed reinigbaar
vanaf26,50
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigmatex:

Sigma Sigmatex Superlatex is, zoals de naam al zegt, echt een superproduct. Deze hoogwaardige, watergedragen muur- en plafondverf op basis van kunstharsdispersie is universeel toepasbaar. Het is uitstekend toe te passen op binnenmuren, maar kan eventueel ook gebruikt worden op beschut buitenwerk. Zoals je van Sigma kunt verwachten, zijn alle muurverven zeer gemakkelijk te verwerken en kun je uitgaan van een professioneel eindresultaat. Sigmatex Superlatex is te verkrijgen in een matte, halfglanzende of zijdeglanzende finish. Wanneer deze verf op je muur of plafond zit kun je, dankzij de schobvastheid klasse 1, deze ondergrond na dertig dagen uitstekend reinigen. Bij reiniging is de superlatex licht bestand tegen opglanzen. Bovendien heb je door de lange open tijd minimale kans op baanvorming, met een prachtig streeploos resultaat als gevolg. Sigmatex hecht uitstekend op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk en op bestaande goed hechtende (muur)verflagen en structuurpleisters. Op beton heeft deze superlatex echter geen carbonatieremmende werking. Het hecht desalniettemin wel uitstekend op glasweefsel en glasvlies. Bovendien is Sigmatex Superlatex oplosmiddel- en emissievrij. Mede door deze eigenschappen is de binnen- en buitenmuurverf voorzien van het DUBOkeurmerk. Dit geeft aan dat het om een milieuvriendelijker product gaat. Sigma Sigmatex Superlatex is te mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Daarbij gebruiken wij bij Kleuro altijd uitsluitend originele kleurpasta’s van Sigma. Met de hoogkwalitatieve eigenschappen en het prachtige kleurresultaat in de gewenste glansgraad kun je jarenlang genieten van een duurzaam en mooi resultaat.

Sigmatex Producten:

Bestel Sigma Sigmatex Superlatex in Matt, Semi-Gloss of Satin en ervaar de hoogwaardige kwaliteit. De verwerking is dermate gemakkelijk dat het eventueel zélfs verspuitbaar toegepast kan worden. Daarnaast is Sigmatex waterdampdoorlatend en hoef je bij, bijvoorbeeld Sigmatex Superlatex Matt, geen zorgen te maken over vergeling van lichte kleuren. Zo blijft zelfs op locaties met weinig licht de prachtige kleur uitstekend behouden. De muurverven hebben een lange open tijd en is na 3 uur droog. Na 4 uur kun je, indien nodig, een volgende verflaag aanbrengen. Vaak zijn 2 lagen van deze Superlatex al voldoende om een volledig dekkend resultaat te behalen. Voor een optimale hechting kun je binnenmuren eventueel voorbehandelen met Sigma Wallprim. Om de dekking te optimaliseren is deze muurverfprimer verkrijgbaar in een witte of lichte kleur. Voor buitenmuren kun je zuigende of licht poederende ondergronden eventueel eerst fixeren met Sigmafix Universal. Na toepassing van Sigma Sigmatex Superlatex op je binnenmuur of buitengevel ben je voorzien van een professioneel eindresultaat.

BESTEL Sigmatex BIJ KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma Sigmatex Superlatex bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma Sigmatex Superlatex is je binnenmuur of beschutte buitengevel verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigmatex is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sigma Sigmatex Superlatex is verkrijgbaar in het mat, halfglanzend of zijdeglanzend. In combinatie met de grote kleurcollectie kan een prachtig eindresultaat worden gerealiseerd.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk ook eens ons volledige overzicht Sigma Muurverf.
Toon filters