menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol lbh

Wijzonol LBH

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAKWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslakWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 m per liter.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
SILICON ALKYD SYSTEEMVERFWijzonol silicon alkyd systeemverfWijzonol silicon alkyd systeemverf

Wijzonol silicon alkyd systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is toepasbaar in combinatie met o.a. lbh grondlak hv of lbh 4so grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 14,7 m per liter.

vanaf23,86
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAKWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslakWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,37
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV HOOGGLANSWijzonol transparant uv hoogglansWijzonol transparant uv hoogglans

Wijzonol transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV ZIJDEGLANSWijzonol transparant uv zijdeglansWijzonol transparant uv zijdeglans

Wijzonol transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAKWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslakWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,96
bekijk productBekijk product ▸
LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hvWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlakWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol LBH, duurzaam verfsysteem voor schilderen en verven

Mooi en verzorgd schilderwerk, wie wil het niet? Je wilt geen omkijken hebben naar schilderwerk en daarom ga je op zoek naar een passend product voor je verf- of lakklus. Kwaliteitsverf koop je gemakkelijk online bij Kleuro.nl, de goedkoopste online verfwebshop in Nederland. Wijzonol is een verfmerk dat je tegenkomt in onze webshop. LBH-verf is een product van Wijzonol en verzekert jou van een topeindresultaat. Zodra je de LBH-verf bestelt bij Kleuro.nl verzeker jij jezelf van een aantal interessante voordelen. Hoe zit dat, wat is Wijzonol voor verfmerk en wat zijn de eigenschappen van LBH?

Wijzonol: Nederlands verfmerk voor innovatie en kwaliteit

Wijzonol is al meer dan een eeuw actief en brengt structureel nieuwe producten op de markt. Bovendien worden bestaande producten verbeterd. Dit past volledig bij het innovatieve karakter van Wijzonol. Welk product je van dit merk ook koopt, kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd. Productie gebeurt altijd op duurzame wijze en zowel verf als lak is eenvoudig aan te brengen op een bepaalde ondergrond. LBH is eveneens een duurzaam verfsysteem en komt bij diverse klusprojecten goed van pas. Vanzelfsprekend bestel je dit product gemakkelijk online bij Kleuro.nl.

Wijzonol LBH: welke eigenschappen heeft het?

Wijzonol LBH is verkrijgbaar in zowel verf als lak en verzekert je van een prachtig eindresultaat. Grondlak, hoogglans, zijdeglans, voorstrijk, grondverf of coating, LBH is er in allerlei soorten. Lak en verf hebben een mooie uitstraling en zijn zowel kras- als stootvast. Wil je verf of lak die minimaal zes jaar lang niet verkleurd of vergeeld en ook niet gaat bladderen of scheuren? Dan is LBH verf en lak van Wijzonol een uitstekende keuze voor je verf- of lakklus. Het dekt perfect en heeft een goede hechting. Heb je support nodig bij de keuze voor het juiste product? Neem gerust contact op met het team van Kleuro.nl en win informatie in bij een van onze specialisten.

Hoe gebruik je LBH van Wijzonol?

LBH van Wijzonol is een product dat je vooral buiten gebruikt. Het kenmerkt zich door een lange buitenduurzaamheid. Maar hoe pas je het toe?

 • Gebruik afdekzeil om morsen tegen te gaan en afplaktape voor strak schilderwerk.
 • Breng de verf en lak aan met de juiste verfbenodigdheden. Bij Kleuro.nl geniet je van een veelzijdig aanbod kwasten en rollers.
 • Zorg altijd voor een schone en droge ondergrond voordat je de verf of lak aanbrengt.
 • Controleer of je ondergrond voldoende is om zo op te lakken. Is dit niet het geval, breng dan een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Breng pas een tweede laag aan als de eerste laag goed droog is. De overschilderbaarheid van verf of lak verschilt per product. Lees daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

Bestel Wijzonol LBH bij Kleuro.nl

LBH verf van Wijzonol bestel je in onze veelzijdige verfwebshop. Welke voordelen bieden we jou?

 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering: elke aankoop die je vr 23:59 uur doet, wordt morgen bij je afgeleverd.
 • We verzenden je bestelling gratis vanaf 20,-.
 • We zetten maximaal in op een veilige omgeving voor zowel bestellen als betalen.
 • Kleuro.nl vergemakkelijkt je zoektocht dankzij de slimme zoekfunctie.
 • We helpen je altijd bij vragen welk product je nodig hebt voor jouw klus.
 • Wil je ook binnen schilderen? Kies dan voor Wijzonol Aqua.

Kleuro.nl: voor al je verf- en klusprojecten

Kleuro.nl is er niet alleen n voor je verf- en klusprojecten, maar heeft ook in de toekomst de juiste producten voor jou in het assortiment. Uiteraard wil je niets missen van onze scherpe aanbiedingen of interessante acties. Daarom doe je er goed aan je aan te sluiten bij ons sociale netwerk op zowel Facebook als LinkedIn. Ontvang je ook graag updates in je mailbox? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang vanaf heden nieuws en acties per e-mail.

LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAKWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslakWijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 m per liter.

vanaf33,14
bekijk productBekijk product ▸
SILICON ALKYD SYSTEEMVERFWijzonol silicon alkyd systeemverfWijzonol silicon alkyd systeemverf

Wijzonol silicon alkyd systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is toepasbaar in combinatie met o.a. lbh grondlak hv of lbh 4so grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 14,7 m per liter.

vanaf23,86
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAKWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslakWijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,37
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV HOOGGLANSWijzonol transparant uv hoogglansWijzonol transparant uv hoogglans

Wijzonol transparant uv hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT UV ZIJDEGLANSWijzonol transparant uv zijdeglansWijzonol transparant uv zijdeglans

Wijzonol transparant uv zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 m per liter.

vanaf41,92
bekijk productBekijk product ▸
LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAKWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslakWijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,96
bekijk productBekijk product ▸
LBH GRONDLAK HVWijzonol lbh grondlak hvWijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol lbh grondlak hv is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf25,79
bekijk productBekijk product ▸
LBH SDT ULTRA GRONDLAKWijzonol lbh sdt ultra grondlakWijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na n laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 m per liter.

vanaf48,30
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol LBH, duurzaam verfsysteem voor schilderen en verven

Mooi en verzorgd schilderwerk, wie wil het niet? Je wilt geen omkijken hebben naar schilderwerk en daarom ga je op zoek naar een passend product voor je verf- of lakklus. Kwaliteitsverf koop je gemakkelijk online bij Kleuro.nl, de goedkoopste online verfwebshop in Nederland. Wijzonol is een verfmerk dat je tegenkomt in onze webshop. LBH-verf is een product van Wijzonol en verzekert jou van een topeindresultaat. Zodra je de LBH-verf bestelt bij Kleuro.nl verzeker jij jezelf van een aantal interessante voordelen. Hoe zit dat, wat is Wijzonol voor verfmerk en wat zijn de eigenschappen van LBH?

Wijzonol: Nederlands verfmerk voor innovatie en kwaliteit

Wijzonol is al meer dan een eeuw actief en brengt structureel nieuwe producten op de markt. Bovendien worden bestaande producten verbeterd. Dit past volledig bij het innovatieve karakter van Wijzonol. Welk product je van dit merk ook koopt, kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd. Productie gebeurt altijd op duurzame wijze en zowel verf als lak is eenvoudig aan te brengen op een bepaalde ondergrond. LBH is eveneens een duurzaam verfsysteem en komt bij diverse klusprojecten goed van pas. Vanzelfsprekend bestel je dit product gemakkelijk online bij Kleuro.nl.

Wijzonol LBH: welke eigenschappen heeft het?

Wijzonol LBH is verkrijgbaar in zowel verf als lak en verzekert je van een prachtig eindresultaat. Grondlak, hoogglans, zijdeglans, voorstrijk, grondverf of coating, LBH is er in allerlei soorten. Lak en verf hebben een mooie uitstraling en zijn zowel kras- als stootvast. Wil je verf of lak die minimaal zes jaar lang niet verkleurd of vergeeld en ook niet gaat bladderen of scheuren? Dan is LBH verf en lak van Wijzonol een uitstekende keuze voor je verf- of lakklus. Het dekt perfect en heeft een goede hechting. Heb je support nodig bij de keuze voor het juiste product? Neem gerust contact op met het team van Kleuro.nl en win informatie in bij een van onze specialisten.

Hoe gebruik je LBH van Wijzonol?

LBH van Wijzonol is een product dat je vooral buiten gebruikt. Het kenmerkt zich door een lange buitenduurzaamheid. Maar hoe pas je het toe?

 • Gebruik afdekzeil om morsen tegen te gaan en afplaktape voor strak schilderwerk.
 • Breng de verf en lak aan met de juiste verfbenodigdheden. Bij Kleuro.nl geniet je van een veelzijdig aanbod kwasten en rollers.
 • Zorg altijd voor een schone en droge ondergrond voordat je de verf of lak aanbrengt.
 • Controleer of je ondergrond voldoende is om zo op te lakken. Is dit niet het geval, breng dan een laag Wijzonol Grondverf aan.
 • Breng pas een tweede laag aan als de eerste laag goed droog is. De overschilderbaarheid van verf of lak verschilt per product. Lees daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

Bestel Wijzonol LBH bij Kleuro.nl

LBH verf van Wijzonol bestel je in onze veelzijdige verfwebshop. Welke voordelen bieden we jou?

 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering: elke aankoop die je vr 23:59 uur doet, wordt morgen bij je afgeleverd.
 • We verzenden je bestelling gratis vanaf 20,-.
 • We zetten maximaal in op een veilige omgeving voor zowel bestellen als betalen.
 • Kleuro.nl vergemakkelijkt je zoektocht dankzij de slimme zoekfunctie.
 • We helpen je altijd bij vragen welk product je nodig hebt voor jouw klus.
 • Wil je ook binnen schilderen? Kies dan voor Wijzonol Aqua.

Kleuro.nl: voor al je verf- en klusprojecten

Kleuro.nl is er niet alleen n voor je verf- en klusprojecten, maar heeft ook in de toekomst de juiste producten voor jou in het assortiment. Uiteraard wil je niets missen van onze scherpe aanbiedingen of interessante acties. Daarom doe je er goed aan je aan te sluiten bij ons sociale netwerk op zowel Facebook als LinkedIn. Ontvang je ook graag updates in je mailbox? Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang vanaf heden nieuws en acties per e-mail.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)