menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALPHA AQUA SISikkens alpha aqua siSikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10C en 25C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m per liter.

vanaf171,87
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGAvis anti graffiti wax coatingAvis anti graffiti wax coating

Avis Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. Avis Anti Graffiti Wax Coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Een met Avis Anti Graffiti Wax Coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt Avis Anti Graffiti Wax Coating 2 tot 4 jaar. Na uitharding is de Avis Anti Graffiti Wax Coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: Ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf141,53
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX REMOVERAvis anti graffiti wax removerAvis anti graffiti wax remover

Avis anti graffiti wax coating remover is een transparante, zogenaamd semi-permanente anti-graffiti coating gebaseerd op natuurlijke wassen (het komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen). Het is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf en het is zeer goed toepasbaar op diverse ondergronden.

vanaf34,28
bekijk productBekijk product ▸
AQUA GEVELIMPREGNEERAvis aqua gevelimpregneerAvis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf60,26
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERAvis gevelimpregneerAvis gevelimpregneer

Avis Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf68,66
bekijk productBekijk product ▸
STONE ANcoat stone aNcoat stone a

Ncoat stone a is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, kleurloze, waterdichte, onzichtbare, hydrofobering voor minerale ondergronden. Het is gebaseerd op nanotechnologie en is UV-bestendig, zeer slijtvast en chemisch resistent. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf46,16
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERNcoat graffiti removerNcoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover is een op watergebaseerde gel die door de chemische nanotechnologie diep en snel in de graffiti dringt. Het combineert het verwijderen van vervuiling en graffiti van het oppervlak. Daarnaast weekt het de vervuiling/graffiti uit de ondergrond los.

vanaf41,30
bekijk productBekijk product ▸
2-K Anti-GraffitiNcoat 2-k anti-graffitiNcoat 2-k anti-graffiti

Ncoat anti-graffiti 2-k is een 2-componenten, transparante, permanente, anti-graffiti nano coating voor geveldelen en geschilderde buitenmuren. Het is ook toepasbaar op niet-zuigende ondergronden zoals met muurverf behandelde ondergronden. Het is hoog chemisch en mechanisch belastbaar, UV-bestendig en zorgt voor een 'easy to clean' oppervlak.

vanaf263,93
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAAT HONcoat stone concentraat hoNcoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho is een nanocoating met een sterk geconcentreerd hydrofoberings- en oleofoberingsmiddel voor (verticale) zuigende minerale ondergronden. Het is UV bestendig, zeer geconcentreerd, heeft 50% actieve werking op beton en steen, is waterdampdoorlatend en is TNO getest. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf702,33
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI W1Ncoat anti graffiti w1Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti-graffiti w1 is een watergedragen semipermanente 1k anti-graffiti impregnering voor zuigende minerale ondergronden. Het is geschikt voor toepassing op betonconstructies, tunnels, viaducten, geluidswanden, mineraal pleisterwerk, buitengevels, baksteen, zandsteen, betonsteen, gasbeton en natuursteen. Het is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met Ncoat graffiti remover. Het is hydro- en oleofoob en waterdampdoorlatend, het vermindert het indringen van schadelijke stoffen en is weersbestendig en bestand tegen zuren, alkalin (max. ph 12) en oplosmiddelen. Het is niet filmvormend en zo goed als onzichtbaar. Het verstevigt poreuze en zanderige ondergronden en biedt bescherming tegen vorstschade. Verbruik: ca. 10 m per kg per laag.

vanaf61,00
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAATNcoat stone concentraatNcoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat is een sterk geconcentreerd hydrofoberingsmiddel. Het is voor zuigende minerale ondergronden op basis van nanotechnologie. Het is hydrofobisch (pareleffect), UV bestendig, waterdampdoorlatend en door TNO (op gezondheid) getest. Het is geschikt voor toepassing op kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf121,47
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano stayclean+protect solid surfaces uhtOrange nano stayclean+protect solid surfaces uht

Orange nano guardon stayclean+protect solid surfaces uht is een transparante, kleurloze en zeer dichte permanente coating die niet absorberende oppervlakken zeer lang effectief beschermt tegen externe invloeden. Het vormt een zeer dunne (ca. 0,52 m), harde glasachtige siox laag en is bestand tegen zeer hoge temperaturen (tot 1500 C), chemicalin, krassen, oxidatie en corrosie. Het product verlaagt de oppervlakte energie en leidt tot een enigszins hydrofoob oppervlak. Door de verminderde aanhechting van vuil wordt het gecoate oppervlak eenvoudiger te reinigen. Het is eenvoudig aan te brengen en maakt het oppervlak uiterst krasbestendig en slijtvaster. Het kan op relatief lage temperaturen worden uitgehard (vanaf kamertemperatuur). Anorganische polysilazanen binden zich over het algemeen covalent aan het onderliggend oppervlak waardoor een uitstekende hechting ontstaat.Het vormt een beschermlaag met hoge dichtheid die de vorming van chemische afzettingen voorkomt. Het heeft een hoge uv-bestendigheid en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het heeft een hoge chemische bestendigheid (reageert niet of nauwelijks met chemicalin) en leidt tot sterke vermindering van de gasdoorlaatbaarheid van het oppervlak.

vanaf581,81
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGProchemko zylox anti graffiti coatingProchemko zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,20,3 liter per m.

vanaf428,88
bekijk productBekijk product ▸
B-WAXProchemko b-waxProchemko b-wax

Chemtec b-wax is een biologisch afbreekbare semipermanente anti graffiticoating op wasbasis, te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen. Het heeft na uitharding de eigenschap zeer resistent te zijn tegen vele soorten inkt en verf en de graffiti kan zeer eenvoudig d.m.v. heet water worden verwijderd. Na de verwijdering van de graffiti moeten de gereinigde plekken opnieuw van b-wax worden voorzien, zodat het behandelde oppervlak na de uithardingsperiode weer opnieuw tegen een eventuele volgende graffiti-aanval afdoende is beschermd. Het is geschikt voor toepassing op natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton, acrylaat en marmer. Het is waterdampdoorlatend en na de uitharding nagenoeg visueel niet waarneembaar. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen, niet ontvlambaar en UV-bestendig. Let op, het dient altijd onverdund en in twee lagen te worden aangebracht. Bij rollerapplicatie kan het beste een viltroller worden gebruikt. Theoretisch verbruik: ca. 35 m per liter.

vanaf178,92
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CCProchemko curaton ccProchemko curaton cc

Prochemko curaton cc is een transparante, waterwerende primer op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Het is speciaal geschikt voor het beschermen tegen chemische aantasting, zoals bijvoorbeeld zure regen. Het is ook geschikt als zelfopofferende anti-graffiticoating en is bestand tegen UV-licht, bladert niet af en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is geschikt voor diverse minerale ondergronden zoals beton, natuursteen, blauwe hardsteen en kalkzandsteen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 15 m per kg.

vanaf586,54
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax rProchemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 1825 m per liter.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBProchemko prevosil gbProchemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,10,3 kg per m.

vanaf91,10
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMProchemko prevosil speciaal reukarmProchemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m.

vanaf29,62
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 1 HYDRO- EN OLEOFOOBMIDDELProchemko sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddelProchemko sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Prochemko sto-nex 1 is een hydro- en oleofoobmiddel op basis van gefluoriseerde polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt gebruikt voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep in het te behandelen oppervlak, is sterk vet- en olieafstotend door extreem oleofoobeigenschappen, benvloedt eventuele antislip eigenschappen niet en is nagenoeg onzichtbaar. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf425,14
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBProchemko prevosil speciaal wbProchemko prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m per liter.

vanaf98,12
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 4Prochemko sto-nex 4Prochemko sto-nex 4

Prochemko sto-nex 4 is een hydrofobeermiddel op basis van siloxanen, polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt toegepast voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep door in het te behandelde oppervlak, is sterk vuilwerend, antislipeigenschappen worden niet benvloed en het heeft een sterk wettingeffect. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf396,40
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN HYDROPHOB WRelius silcosan hydrophob wRelius silcosan hydrophob w

Relius Silcosan Hydrophob W is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m per liter.

vanaf126,62
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN PRIMERRelius silcosan primerRelius silcosan primer

Relius Silcosan Primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.

vanaf152,40
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT WB HYDROFOBEERMIDDEL OP WATERBASISRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasisRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend en isolerend. Daarnaast voorkomt het groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf51,52
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASISRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasisRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf57,23
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGRolith anti graffiti wax coatingRolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf135,75
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD CLEANERRust-oleum graffitishield cleanerRust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShield hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf22,16
bekijk productBekijk product ▸
GraffitiShield PolycoatRust-oleum graffitishield polycoatRust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf197,58
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL ASRust-oleum prevosil asRust-oleum prevosil as

Chemtec prevosil as is een gebruiksklare steenversteviger plus hydrofobeermiddel op basis van siloxanen/polymeren/acrylaten. Het is geschikt voor baksteen (metselwerk), kalkzandsteen, natuursteen en minerale mortelen.

vanaf454,93
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL PLRust-oleum prevosil speciaal plRust-oleum prevosil speciaal pl

Chemtec prevosil speciaal PL is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 liter per m.

vanaf175,88
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL RERust-oleum prevosil speciaal reRust-oleum prevosil speciaal re

Chemtec prevosil speciaal RE is een kleurloos hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal ontwikkeld om poreuze bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Het heeft een groot penetratievermogen en is zeer duurzaam. Het voorkomt c.q. vermindert zoutuitbloeiingen, vorstschade, kalkuitwassingen, schimmels, mos- en alg aangroei en erosie. Het is waterdampdoorlaatbaar en geschikt voor o.a. baksteen (metselwerk), kalkzandsteen, natuursteen en minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 liter per m.

vanaf247,47
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD HYDRORust-oleum graffitishield hydroRust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf616,92
bekijk productBekijk product ▸
WIKULAC FH20Sudwest wikulac fh20Sudwest wikulac fh20

Sdwest Wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicalin. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf63,04
bekijk productBekijk product ▸
ANTI REGENDOORSLAGTenco anti regendoorslagTenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
GLOBATEC HYDROFUGETrimetal globatec hydrofugeTrimetal globatec hydrofuge

Trimetal globatec hydrofuge is een hydrofobeermiddel voor buitenmuren op basis van silanen. Het heeft een hydrofoob karakter, is onzichtbaar (geen filmvorming), verandert het aspect van de materialen niet, vermindert mos- en algaangroei, vermindert vuilaanhechting en materialen behouden hun thermische isolatievermogen. Het is geschikt voor minerale ondergronden zoals gevels van baksteen, kalzandsteen, gasbeton, pleister- en metselwerk en natuursteen. Rendement: 0,5-6 m per liter (sterk afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond).

vanaf108,88
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA AQUA SISikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10C en 25C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m per liter.

vanaf171,87
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGAvis anti graffiti wax coating

Avis anti graffiti wax coating

Avis Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. Avis Anti Graffiti Wax Coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Een met Avis Anti Graffiti Wax Coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt Avis Anti Graffiti Wax Coating 2 tot 4 jaar. Na uitharding is de Avis Anti Graffiti Wax Coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: Ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf141,53
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX REMOVERAvis anti graffiti wax remover

Avis anti graffiti wax remover

Avis anti graffiti wax coating remover is een transparante, zogenaamd semi-permanente anti-graffiti coating gebaseerd op natuurlijke wassen (het komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen). Het is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf en het is zeer goed toepasbaar op diverse ondergronden.

vanaf34,28
bekijk productBekijk product ▸
AQUA GEVELIMPREGNEERAvis aqua gevelimpregneer

Avis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf60,26
bekijk productBekijk product ▸
GEVELIMPREGNEERAvis gevelimpregneer

Avis gevelimpregneer

Avis Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf68,66
bekijk productBekijk product ▸
STONE ANcoat stone a

Ncoat stone a

Ncoat stone a is een watergedragen, waterdampdoorlaatbare, kleurloze, waterdichte, onzichtbare, hydrofobering voor minerale ondergronden. Het is gebaseerd op nanotechnologie en is UV-bestendig, zeer slijtvast en chemisch resistent. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf46,16
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERNcoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover

Ncoat graffiti remover is een op watergebaseerde gel die door de chemische nanotechnologie diep en snel in de graffiti dringt. Het combineert het verwijderen van vervuiling en graffiti van het oppervlak. Daarnaast weekt het de vervuiling/graffiti uit de ondergrond los.

vanaf41,30
bekijk productBekijk product ▸
2-K Anti-GraffitiNcoat 2-k anti-graffiti

Ncoat 2-k anti-graffiti

Ncoat anti-graffiti 2-k is een 2-componenten, transparante, permanente, anti-graffiti nano coating voor geveldelen en geschilderde buitenmuren. Het is ook toepasbaar op niet-zuigende ondergronden zoals met muurverf behandelde ondergronden. Het is hoog chemisch en mechanisch belastbaar, UV-bestendig en zorgt voor een 'easy to clean' oppervlak.

vanaf263,93
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAAT HONcoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho

Ncoat stone concentraat ho is een nanocoating met een sterk geconcentreerd hydrofoberings- en oleofoberingsmiddel voor (verticale) zuigende minerale ondergronden. Het is UV bestendig, zeer geconcentreerd, heeft 50% actieve werking op beton en steen, is waterdampdoorlatend en is TNO getest. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf702,33
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI W1Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti graffiti w1

Ncoat anti-graffiti w1 is een watergedragen semipermanente 1k anti-graffiti impregnering voor zuigende minerale ondergronden. Het is geschikt voor toepassing op betonconstructies, tunnels, viaducten, geluidswanden, mineraal pleisterwerk, buitengevels, baksteen, zandsteen, betonsteen, gasbeton en natuursteen. Het is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met Ncoat graffiti remover. Het is hydro- en oleofoob en waterdampdoorlatend, het vermindert het indringen van schadelijke stoffen en is weersbestendig en bestand tegen zuren, alkalin (max. ph 12) en oplosmiddelen. Het is niet filmvormend en zo goed als onzichtbaar. Het verstevigt poreuze en zanderige ondergronden en biedt bescherming tegen vorstschade. Verbruik: ca. 10 m per kg per laag.

vanaf61,00
bekijk productBekijk product ▸
STONE CONCENTRAATNcoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat

Ncoat stone concentraat is een sterk geconcentreerd hydrofoberingsmiddel. Het is voor zuigende minerale ondergronden op basis van nanotechnologie. Het is hydrofobisch (pareleffect), UV bestendig, waterdampdoorlatend en door TNO (op gezondheid) getest. Het is geschikt voor toepassing op kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf121,47
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano stayclean+protect solid surfaces uht

Orange nano stayclean+protect solid surfaces uht

Orange nano guardon stayclean+protect solid surfaces uht is een transparante, kleurloze en zeer dichte permanente coating die niet absorberende oppervlakken zeer lang effectief beschermt tegen externe invloeden. Het vormt een zeer dunne (ca. 0,52 m), harde glasachtige siox laag en is bestand tegen zeer hoge temperaturen (tot 1500 C), chemicalin, krassen, oxidatie en corrosie. Het product verlaagt de oppervlakte energie en leidt tot een enigszins hydrofoob oppervlak. Door de verminderde aanhechting van vuil wordt het gecoate oppervlak eenvoudiger te reinigen. Het is eenvoudig aan te brengen en maakt het oppervlak uiterst krasbestendig en slijtvaster. Het kan op relatief lage temperaturen worden uitgehard (vanaf kamertemperatuur). Anorganische polysilazanen binden zich over het algemeen covalent aan het onderliggend oppervlak waardoor een uitstekende hechting ontstaat.Het vormt een beschermlaag met hoge dichtheid die de vorming van chemische afzettingen voorkomt. Het heeft een hoge uv-bestendigheid en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het heeft een hoge chemische bestendigheid (reageert niet of nauwelijks met chemicalin) en leidt tot sterke vermindering van de gasdoorlaatbaarheid van het oppervlak.

vanaf581,81
bekijk productBekijk product ▸
ZYLOX ANTI GRAFFITI COATINGProchemko zylox anti graffiti coating

Prochemko zylox anti graffiti coating

Chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,20,3 liter per m.

vanaf428,88
bekijk productBekijk product ▸
B-WAXProchemko b-wax

Prochemko b-wax

Chemtec b-wax is een biologisch afbreekbare semipermanente anti graffiticoating op wasbasis, te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen. Het heeft na uitharding de eigenschap zeer resistent te zijn tegen vele soorten inkt en verf en de graffiti kan zeer eenvoudig d.m.v. heet water worden verwijderd. Na de verwijdering van de graffiti moeten de gereinigde plekken opnieuw van b-wax worden voorzien, zodat het behandelde oppervlak na de uithardingsperiode weer opnieuw tegen een eventuele volgende graffiti-aanval afdoende is beschermd. Het is geschikt voor toepassing op natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton, acrylaat en marmer. Het is waterdampdoorlatend en na de uitharding nagenoeg visueel niet waarneembaar. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen, niet ontvlambaar en UV-bestendig. Let op, het dient altijd onverdund en in twee lagen te worden aangebracht. Bij rollerapplicatie kan het beste een viltroller worden gebruikt. Theoretisch verbruik: ca. 35 m per liter.

vanaf178,92
bekijk productBekijk product ▸
CURATON CCProchemko curaton cc

Prochemko curaton cc

Prochemko curaton cc is een transparante, waterwerende primer op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Het is speciaal geschikt voor het beschermen tegen chemische aantasting, zoals bijvoorbeeld zure regen. Het is ook geschikt als zelfopofferende anti-graffiticoating en is bestand tegen UV-licht, bladert niet af en is toepasbaar op vochtige ondergronden. Het is geschikt voor diverse minerale ondergronden zoals beton, natuursteen, blauwe hardsteen en kalkzandsteen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Theoretisch rendement: ca. 15 m per kg.

vanaf586,54
bekijk productBekijk product ▸
EASY WAX RProchemko easy wax r

Prochemko easy wax r

Chemtec easy-wax R is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. Het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. Het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. Het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. Theoretisch verbruik: ca. 1825 m per liter.

vanaf27,41
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL GBProchemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb

Prochemko prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. Het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. Het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. Het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. Verbruik: ca. 0,10,3 kg per m.

vanaf91,10
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL REUKARMProchemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm

Prochemko prevosil speciaal reukarm is een hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal voor het impregneren en beschermen tegen vochtinslag van poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 per m.

vanaf29,62
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 1 HYDRO- EN OLEOFOOBMIDDELProchemko sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Prochemko sto-nex 1 hydro- en oleofoobmiddel

Prochemko sto-nex 1 is een hydro- en oleofoobmiddel op basis van gefluoriseerde polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt gebruikt voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep in het te behandelen oppervlak, is sterk vet- en olieafstotend door extreem oleofoobeigenschappen, benvloedt eventuele antislip eigenschappen niet en is nagenoeg onzichtbaar. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf425,14
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL WBProchemko prevosil speciaal wb

Prochemko prevosil speciaal wb

Chemtec prevosil speciaal WB is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 m per liter.

vanaf98,12
bekijk productBekijk product ▸
STO-NEX 4Prochemko sto-nex 4

Prochemko sto-nex 4

Prochemko sto-nex 4 is een hydrofobeermiddel op basis van siloxanen, polymeren en acrylaten, speciaal ontwikkeld voor poreus natuursteen. Het wordt toegepast voor de bescherming van natuursteen, zoals zandsteen, terrazzo, kalksteen, arduin en graniet. Het dringt diep door in het te behandelde oppervlak, is sterk vuilwerend, antislipeigenschappen worden niet benvloed en het heeft een sterk wettingeffect. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

vanaf396,40
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN HYDROPHOB WRelius silcosan hydrophob w

Relius silcosan hydrophob w

Relius Silcosan Hydrophob W is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m per liter.

vanaf126,62
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN PRIMERRelius silcosan primer

Relius silcosan primer

Relius Silcosan Primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.

vanaf152,40
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT WB HYDROFOBEERMIDDEL OP WATERBASISRolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb hydrofobeermiddel op waterbasis

Rolith regendicht wb is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend en isolerend. Daarnaast voorkomt het groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de uv-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf51,52
bekijk productBekijk product ▸
REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASISRolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf57,23
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATINGRolith anti graffiti wax coating

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf135,75
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD CLEANERRust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShield hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf22,16
bekijk productBekijk product ▸
GraffitiShield PolycoatRust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf197,58
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL ASRust-oleum prevosil as

Rust-oleum prevosil as

Chemtec prevosil as is een gebruiksklare steenversteviger plus hydrofobeermiddel op basis van siloxanen/polymeren/acrylaten. Het is geschikt voor baksteen (metselwerk), kalkzandsteen, natuursteen en minerale mortelen.

vanaf454,93
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL PLRust-oleum prevosil speciaal pl

Rust-oleum prevosil speciaal pl

Chemtec prevosil speciaal PL is een milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor het impregneren van minerale ondergronden. Omdat het middel watergedragen is en geen solventen bevat, is het uitermate veilig om mee te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is geschikt voor alle poreuze minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 liter per m.

vanaf175,88
bekijk productBekijk product ▸
PREVOSIL SPECIAAL RERust-oleum prevosil speciaal re

Rust-oleum prevosil speciaal re

Chemtec prevosil speciaal RE is een kleurloos hydrofobeermiddel op basis van een oligomeer siloxaan opgelost in een reukarme aliphatische koolwaterstof. Het is speciaal ontwikkeld om poreuze bouwstoffen te beschermen tegen vochtdoorslag. Het heeft een groot penetratievermogen en is zeer duurzaam. Het voorkomt c.q. vermindert zoutuitbloeiingen, vorstschade, kalkuitwassingen, schimmels, mos- en alg aangroei en erosie. Het is waterdampdoorlaatbaar en geschikt voor o.a. baksteen (metselwerk), kalkzandsteen, natuursteen en minerale ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 0,5-1,5 liter per m.

vanaf247,47
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD HYDRORust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf616,92
bekijk productBekijk product ▸
WIKULAC FH20Sudwest wikulac fh20

Sudwest wikulac fh20

Sdwest Wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicalin. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf63,04
bekijk productBekijk product ▸
ANTI REGENDOORSLAGTenco anti regendoorslag

Tenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
GLOBATEC HYDROFUGETrimetal globatec hydrofuge

Trimetal globatec hydrofuge

Trimetal globatec hydrofuge is een hydrofobeermiddel voor buitenmuren op basis van silanen. Het heeft een hydrofoob karakter, is onzichtbaar (geen filmvorming), verandert het aspect van de materialen niet, vermindert mos- en algaangroei, vermindert vuilaanhechting en materialen behouden hun thermische isolatievermogen. Het is geschikt voor minerale ondergronden zoals gevels van baksteen, kalzandsteen, gasbeton, pleister- en metselwerk en natuursteen. Rendement: 0,5-6 m per liter (sterk afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond).

vanaf108,88
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Ondergrond
> Eigenschappen