1. Home
 2. Merken
 3. Bison
 4. Bison acrylaatkit

Bison Acrylaatkit

Filters
Inhoudsmaat
150 ml (1)310 ml (3)
Kleur
Bruin (ready mixed) (1)Grijs (ready mixed) (1)Kleurloos (1)Wit (ready mixed) (3)Zwart (ready mixed) (1)
Dekkend-transparant
Dekkend (3)Transparant (1)
Binnen-buiten
Binnen (3)Buiten (3)
Ondergrond
Beton (3)Hout (3)Steen (3)
Eigenschappen
Elastisch (3)Overschilderbaar (3)Sneldrogend (1)Weerbestendig (1)
Soort verpakking
Koker (3)Tube (1)
Droogtijd tot overschilderbaar
30 minuten (1)2 uur (2)
Maximale verwerkingstijd
5 minuten (2)15 minuten (1)
Bison acrylaatkitBison acrylaatkitBison acrylaatkitvanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
Bison acrylaatkit 30 minutenBison acrylaatkit 30 minutenBison acrylaatkit 30 minutenvanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
Bison acrylaatkit regenvastBison acrylaatkit regenvastBison acrylaatkit regenvastvanaf6,35
bekijk productBekijk product ▸
Bison acrylaatkit structuurBison acrylaatkit structuurBison acrylaatkit structuurvanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
Bison super acrylaat schilderskit anti-crackBison super acrylaat schilderskit anti-crackBison super acrylaat schilderskit anti-crackvanaf8,00
bekijk productBekijk product ▸

Bison acrylaatkit: veelzijdige afdichtkit

Ben je op zoek naar veelzijdige afdichtkit voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren? Maak het jezelf gemakkelijk met acrylaatkit van het Nederlandse merk Bison. De kit voor binnen en buiten bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn dé verfwebshop van Nederland en richten ons voornamelijk op de particuliere doe-het-zelf klusser. Het is onze drijfveer om jou te ondersteunen met de juiste producten en adviezen. Elke aankoop die je bij ons doet levert je een aantal aantrekkelijke voordelen op. Daarom heeft het altijd meerwaarde om je bestelling te doen via onze overzichtelijke site. Het maakt elke klus in of rondom huis een stuk aangenamer!

De kracht van Bison acrylaatkit

Bison acrylaatkit is een krachtige kit voor binnen en buiten. Het is geproduceerd door Bison, een Nederlands bedrijf dat al tientallen jaren actief is op de nationale en internationale markt. Bij Bison draait alles om kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Alle lijm of kit die je koopt is van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast zet het bedrijf vol in op het ontwikkelen van nieuwe producten en houdt daarbij maximaal rekening met mens en milieu. De bronnen van de aarde zijn voor Bison uiterst waardevol en die beschermen ze graag, juist ook voor de toekomstige generaties. Acrylaatkit van Bison is dan ook een verantwoorde aankoop waar je veel plezier uit haalt.

Waarom Bison acrylaatkit?

Acrylaatkit van Bison gebruik je dus voor allerlei toepassingen. Zo zet je het in bij het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. Het is vochtbestendig, maar gebruik het niet in een te vochtige ruimte zoals de badkamer. Je gebruikt het juist wel voor het kitten van deur- en raamkozijnen, wanden, vensterbanken, metselwerk en nog veel meer. De kit is transparant, droogt binnen een half uur en is ook nog eens overschilderbaar. Bovendien is het product UV- en weerbestendig en dit is vooral een uitkomst als je de kit buiten gebruikt. Twijfel je over de aankoop van de kit? Win advies in bij een van onze medewerkers.

Advies van een deskundig team professionals

Bij Kleuro.nl werkt een team van professionals samen om jou te helpen in je zoektocht naar de juiste doe-het-zelf producten vóór je start met een verf- of lakklus. Acrylaatkit is zo'n product en uiteraard is het je wens om het juiste exemplaar te bestellen. Je hoeft je daarover geen zorgen te maken, want Kleuro.nl-medewerkers staan altijd voor je klaar met een deskundig advies. Voor elke klus in of rondom huis hebben wij een passend product in het assortiment. Bovendien leggen we je graag uit hoe je het een en ander toepast en wat hiervoor nodig is. Laat ons je daarom bijstaan voor het gewenste eindresultaat.

Tips bij het aanbrengen van Bison acrylaatkit

Acrylaatkit van Bison aanbrengen is een zorgvuldig en nauwkeurig klusje. Wil je gegarandeerd resultaat? Met onze tips helpen we je op weg:

 1. Zorg altijd voor een vet- en stofvrije ondergrond. Probeer oude kit zoveel mogelijk te verwijderen. Dit kan met een scherp mesje, mits de oude kit in het verleden goed is aangebracht.
 2. Breng de kit in een vloeiende beweging aan op de ondergrond en knijp niet te hard in de hendel.
 3. Gebruik hierbij een vochtige spatel zodat kit geen kans krijgt om aan de spatel vast te plakken. Ook een kitpistool is handig om in huis te hebben. Al deze producten bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl.
 4. Sluit de kit na gebruik goed af en houd altijd rekening met de houdbaarheidsdatum van de acrylaatkit.
 5. Schilder de kit pas over als het echt droog is en lees daarom de gebruiksaanwijzing op het product of de verpakking.

Hierom bestel je Bison Acrylaatkit bij Kleuro.nl

Zodra je een aankoop doet op onze site maak je kennis met onze voordelen. Wat wij jou bieden?

 • Gemakkelijk online winkelen, bestellen en betalen. Uiteraard doe je dat in een veilige online omgeving. Gebruik hierbij onze slimme zoekfilter.
 • Je order razendsnel ontvangen: bestel vóór 23:59 uur en je aankoop wordt morgen thuisbezorgd. Elke bestelling die je vóór 11:59 uur doet, wordt vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Bij Kleuro.nl brengen we vanaf € 50,- geen verzendkosten in rekening.
 • Wij garanderen je een team van professionals bij wie je al je vragen kwijt kan over Bison kit.

Er is dus altijd een goede reden om bij ons je aankoop te doen. Bestel daarom online acrylaatkit van Bison bij Kleuro.nl.

Ontvang aanbiedingen in je mailbox

Naast alle voordelen die we je bieden, is het ook mogelijk om direct aanbiedingen te ontvangen per e-mail. Hiervoor schrijf je je op de site in voor onze nieuwsbrief. Periodiek ontvang je dan een digitale nieuwsbrief in je mailbox waardoor je op de hoogte blijft van producten en aanbiedingen die voor jou interessant zijn. Daarnaast vind je ons ook op social media platformen, waaronder Facebook en LinkedIn. Volg ons daarom online en mis niets van wat Kleuro.nl je te bieden heeft.

Toon filters