Bison, dé basis voor elke klus

Elke klus klaar je met Bison. Dit merk is dé basis voor elke klus. Het heeft allerlei producten voor de doe-het-zelver. Wil je lijmen of kitten op vochtige of juist droge ondergronden? De productgroepen van Bison komen bij elke klus goed van pas. Bij Kleuro.nl ben je aan het juiste adres in je zoektocht naar kit of lijm. Met een breed assortiment Bison producten slaag je altijd in onze webshop. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en doe je aankoop gemakkelijk online. Bestellen bij Kleuro.nl levert je altijd voordelen op en daarom loont het om in onze webshop je order te plaatsen.

Wie is Bison?

Bison is een merk van Nederlandse bodem en bestaat al ruim 80 jaar. Schoenmaker Cornelis van der Reepe ontwikkelde in 1938 een voorloper van de wereldberoemde Bison-kit. Sinds dat moment heeft niets het succes van Bison nog in de weg gestaan. Houtlijm, secondelijm of montagekit, Bison heeft het allemaal. Zowel jong als oud kunnen uitstekend uit de voeten met de lijm en kit van Bison. Dit merk zorgt bij elke klus voor het gewenste eindresultaat. Ontdek daarom ons uitgebreide assortiment Bison-producten en bestel gemakkelijk online via de site.

Bison kit en Bison lijm

Bison is dé basis voor elke klus. Monteren, waterdicht maken of repareren, je doet het met Bison kit of Bison lijm die je koopt bij Kleuro.nl. Voor elke klus is er een passend product verkrijgbaar in onze webshop. Heb je lijm- of kitadvies nodig bij je aankoop? Lees de productinformatie bij zowel kit als lijm of laat je adviseren door een van onze specialisten. We helpen jou als klusser graag op weg. Dit geeft jou de garantie op het gewenste resultaat zónder eventuele extra kosten.

Hoe gebruik je Bison kit?

Er zijn diverse soorten kit met elk hun specifieke toepassingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld hardende kit, een kitsoort die je vooral tegenkomt bij het kitten van kleine ramen of het vullen van houten balken. Bison acrylaatkit is ideaal voor het dichten van naden tussen houten delen. Elastische kit of siliconenkit kom je vooral tegen in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer. Bison montagekit gebruik je op ondergronden zoals hout, steen, beton, metaal en diverse soorten kunststoffen.

Ontdek het gemak van Bison lijm

Bison houtlijm is een vochtbestendige witte houtlijm die je gebruikt voor diverse toepassingen. Het droogt transparant op en is gemakkelijk overschilderbaar. De lijm is sterker dan hout en gebruik je vooral binnenshuis. Wil je een bepaald oppervlak lijmen met houtlijm van Bison? Zorg dan voor een schone, droge en stofvrije ondergrond. Hierdoor verzeker jij jezelf van een optimaal resultaat. Voor elke houtsoort heeft Kleuro.nl de juiste houtlijm van Bison in het assortiment. Win geheel vrijblijvend informatie in bij een van onze medewerkers.

Tips bij het gebruik van kit of lijm

Ga je met kit of lijm aan de slag van het merk Bison? Met onze tips klaar je elke klus en wordt kitten of lijmen een leuke doe-het-zelf activiteit:

 • Bij kitten of lijmen is het belangrijk om eerst oude kit of lijm te verwijderen.
 • Zorg zoveel mogelijk voor een droge, stofvrije en schone ondergrond voor een optimaal resultaat.
 • Tape randen zoveel mogelijk af en probeer de kit of lijm eerst op een stukje karton.
 • Overtollige kit of lijm verwijder je zo snel mogelijk. Hoe je dit doet, is afhankelijk van welke soort kit of lijm je gebruikt en de bewerkte ondergrond.
 • Draag bij het klussen oude kleding, want sommige kit en lijm krijg je lastig uit je kleren.

Is kitten of lijmen met de producten van Bison niet iets wat je zelf graag oppakt? Schakel dan een professional in uit je omgeving.

Hierom plaats je een bestelling bij Kleuro.nl

Koop je kit of lijm van Bison in onze webshop? Dan profiteer je direct van een aantal leuke voordelen:

 • Elke bestelling die je vóór 23:59 uur doet, ontvang je morgen in huis.
 • Vanaf een aankoopbedrag van € 50,- wordt een order gratis bij je thuisbezorgd.
 • Bestellen en betalen doe je altijd in een beveiligde online omgeving.
 • Met de handige zoekfilter op de site vind je altijd waar je naar op zoek bent.
 • De klantenservice staat te allen tijde paraat voor ondersteuning of advies op maat.
 • Handige overzichtspagina’s met Bison Acrylaatkit , Bison Siliconenkit en Bison Montagekit .

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem een kijkje en laat je inspireren door ons veelzijdige Bison-aanbod.

Koop bij Kleuro.nl je Bison producten

Het bestellen van Bison producten bij Kleuro.nl werkt dus gemakkelijk. Je klikt aan wat je nodig hebt en plaatst vervolgens een order in onze webshop. Bij Kleuro.nl zien we er vervolgens op toe dat je aankoop zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. We staan je graag bij met advies of geven informatie die nodig is om je klus te klaren. Klussen met Kleuro.nl werkt altijd fijn en snel. Wil je niets missen van onze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten.