menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Bison
 6. >
 7. Bison behangplaksel

Bison Behangplaksel

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
BEHANGPLAKSEL VOOR EXTRA ZWAAR EN SPECIAAL BEHANGBison behangplaksel voor extra zwaar en speciaal behangBison behangplaksel voor extra zwaar en speciaal behang

Bison behangplaksel extra zwaar en speciaal behang is op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. Het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten zwaar, extra zwaar en speciaal behang, zoals rauhfaser, (zwaar) duplex, vlakvinyl, structuurvinyl, acryl, afstripbaar, afwasbaar, juteweefsel, opgeschuimd, relief en textiel behang.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGPLAKSEL VOOR NORMAAL EN ZWAAR BEHANGBison behangplaksel voor normaal en zwaar behangBison behangplaksel voor normaal en zwaar behang

Bison behangplaksel voor normaal en zwaar behang is op basis van carboxy methyl cellulose. Het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten licht, normaal en zwaar behang, zoals papier, simplex, duplex en acryl behang.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGPLAKSEL VOOR VLIESBEHANGBison behangplaksel voor vliesbehangBison behangplaksel voor vliesbehang

Bison behangplaksel vliesbehang is behangplaksel op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. Het is geschikt voor het aanbrengen van vliesbehang op alle soorten vlakke ondergrond en het is direct op de muur aan te brengen.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM GLASWEEFSELBison wand en klaar behanglijm glasweefselBison wand en klaar behanglijm glasweefsel

Bison wand en klaar behanglijm glasweefsel is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van glasweefsel- en glasvliesbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is direct op de muur aan te brengen. Indien volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht, is het behang later eenvoudig te verwijderen. Verbruik: ca. 5 m per kilo.

vanaf20,60
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VINYL/PAPIERBison wand en klaar behanglijm vinyl/papierBison wand en klaar behanglijm vinyl/papier

Bison wand en klaar behanglijm vinyl-papier is geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van vinylbehang met een papieren- of textielrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is tevens geschikt voor zware wandbekleding en speciale behangsoorten zoals schuimvinyl en fotobehang. Verbruik: ca. 6 m per kg.

vanaf13,94
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VLIESBEHANGBison wand en klaar behanglijm vliesbehangBison wand en klaar behanglijm vliesbehang

Bison wand en klaar behanglijm vliesbehang is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is direct op de muur aan te brengen. Verbruik: ca. 6 m per kilo.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGERBison wand en klaar afweek en reinigerBison wand en klaar afweek en reiniger

Bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in n voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. Het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.

vanaf11,06
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGSETBison wand en klaar behangsetBison wand en klaar behangset

Bison wand&klaar behangset is een universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. De set bestaat uit een lijmrooster (kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller, geschikt voor ieder formaat Wand&Klaar behanglijm emmer), een behanglijmroller (universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur te gebruiken of op papieren behang. Geeft geen pluizen en spettert niet) en behangspatel (flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Dit voorkomt luchtbellen achter het behang en beschadigt het behang niet), afbreekmes (met 2 reserve messen om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten) en instructiehulp Behangen van A tot Z (handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om stap voor stap te helpen bij de behangklus).

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR REPARATIELIJMBison wand en klaar reparatielijmBison wand en klaar reparatielijm

Bison wand en klaar behangreparatielijm is een kant en klare, extra sterke behangreparatielijm voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. Het is toepasbaar op alle behangsoorten. Het is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang, zoals openstaande naden en losse hoekjes en eenvoudig en schoon in gebruik door de unieke draai en doseerdop met 2 doseerstanden, voor punt- en vlakverlijmingen. Het is tevens geschikt voor het aanbrengen van decoratieve behangranden.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR VLEKKENSPRAYBison wand en klaar vlekkensprayBison wand en klaar vlekkenspray

Bison wand&klaar vlekkenspray is een kant-en-klare, witte vlekkenspray voor het eenvoudig bedekken van permanente en terugkerende vlekken op de ondergrond zodat deze later niet door het behang schijnen. Het is geschikt voor o.a roet-, roest-, nicotine-, potlood-, balpen- en vochtvlekken en het is superdekkend en sneldrogend.

vanaf9,26
bekijk productBekijk product ▸

Bison behangplaksel voor ieder behang in je interieur

Wil jij je interieur een opfrisbeurt geven of heb je recent een nieuwe woning gekocht? Hoe leuk is het om bepaalde muren of ruimtes in huis te voorzien van exclusief behang? Dit breng je aan met behulp van speciale lijm. Behangplaksel van Bison is een behanglijm die je helpt bij het behangen in huis. Je koopt het eenvoudig online bij Kleuro.nl, d verf, lak- en behangspecialist van de Benelux. Met een veelzijdig assortiment aan doe-het-zelf producten bieden we jou optimale ondersteuning bij verven, lakken en behangen. Een aankoop die je doet in onze webshop levert je altijd voordelen op. Laat je daarom inspireren door ons gevarieerde aanbod lijmproducten en profiteer direct van een aantal interessante voordelen.

Maak je wanden klaar met Bison

Met Bison behangplaksel is er voor normaal en zwaar behang. Er is zelfs behangplak voor bijvoorbeeld vliesbehang. De lijm is gemaakt op basis van carboxy methyl cellulose en is een supersterke lijm. Binnen 15 minuten is de lijm klaar voor gebruik. De lijm is geschikt voor alle soorten behang, zowel licht als zwaar. Naast gewone behangplak heeft Bison ook lijm voor het aanbrengen van vliesbehang. Met behulp van onze zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk in de aanschaf van het juiste product. Zo nodig kan je altijd advies inwinnen bij de mensen van onze klantenservice. We zijn er tenslotte om je te helpen!

Waarom Bison behangplaksel?

Het is altijd interessant om behangplaksel van Bison in huis te halen bij een verhuizing of vernieuwing van je interieur. Het behangplaksel klontert en vlekt niet en is bovendien gemakkelijk te corrigeren. Je strijkt het eenvoudig uit en het komt ook van pas bij zwaar speciaal- en vliesbehang. Het behangplaksel is zelfs door een leek aan te brengen. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en doe je aankoop op onze site. Wij zijn er van overtuigd dat dit plaksel bijdraagt aan een verrassend mooi resultaat bij je thuis. Kies het product dat past bij het soort behang dat je hebt aangeschaft en geniet binnen een kort tijdsbestek van een vernieuwd interieur.

Ontvang advies op maat van een professional

Behangen is een vrij intensieve klus. Misschien heb je nog nooit behang aangebracht op muren en vind je het lastig om dit slim aan te pakken. Je maak het jezelf gemakkelijk door te behangen met Kleuro.nl. Wij hebben een team van professionals die je graag helpen en ondersteunen bij je klus. Onze medewerkers weten veel van verf en lak, maar praten je ook graag bij over slim behangen. Met onze praktische tips en prettige support wordt behangen een leuke bezigheid en ben je ongetwijfeld verbaasd over de resultaten die je boekt.

Tips bij het aanbrengen van Bison behangplaksel

Behangplak aanbrengen is niet moeilijk, maar je moet wel weten hoe je het aanpakt. Met onze tips gaat dit je ongetwijfeld lukken!

 • Behangplaksel gebruik je niet bij een temperatuur onder de 10 graden Celsius of bij een luchtvochtigheid groter dan 70 procent.
 • Zorg altijd voor droge, gladde, schone, stof- en vetvrije muren.
 • Breng eerst voorstrijk aan op sterk zuigende ondergronden.
 • Vermeng het behangplaksel met water, roer het goed door en laat het 15 minuten staan.
 • Smeer de behangbanen in met een vachtroller, kwast of borstel, plak ze tegen de muur en strijk ze glad.
 • Het plaksel dat je niet meer nodig hebt, blijft nog enkele dagen goed. Bewaar het afgesloten op een droge, koele en vorstvrije plaats.

Bestel behangplaksel van Bison bij Kleuro.nl

De muren van je interieur behangen doe je met Bison behangplak. Waarom je dit product online koopt in onze webshop? We lichten onze voordelen graag toe.

 • Je plaatst je order in een veilige online omgeving.
 • Vanaf 50,- wordt een bestelling gratis verzonden.
 • Elke bestelling die je vr 23:59 uur doet, wordt morgen al bij je thuisbezorgd. Een order die je vr 11:59 uur plaatst, wordt zelfs vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Met onze handige zoekfunctie is het vrijwel onmogelijk een foutieve aankoop te doen op onze site.
 • Er is altijd een medewerker beschikbaar waar jij je vragen aan kan stellen.

Maak het jezelf gemakkelijk en behang met de kwalitatieve lijm van Bison die je bestelt in onze webshop.

Mis niets van Kleuro.nl

Ben je een fervent doe-het-zelf klusser en wil je ook in de toekomst profiteren van onze producten en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang de leukste acties direct in je mailbox. Kleuro.nl is ook te vinden op Facebook en LinkedIn. We vinden het altijd leuk om met je in contact te komen en stellen de interactie met onze klanten op prijs. Het gaat erom dat jij tevreden bent en daar dragen we graag ons steentje aan bij.

BEHANGPLAKSEL VOOR EXTRA ZWAAR EN SPECIAAL BEHANGBison behangplaksel voor extra zwaar en speciaal behangBison behangplaksel voor extra zwaar en speciaal behang

Bison behangplaksel extra zwaar en speciaal behang is op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. Het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten zwaar, extra zwaar en speciaal behang, zoals rauhfaser, (zwaar) duplex, vlakvinyl, structuurvinyl, acryl, afstripbaar, afwasbaar, juteweefsel, opgeschuimd, relief en textiel behang.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGPLAKSEL VOOR NORMAAL EN ZWAAR BEHANGBison behangplaksel voor normaal en zwaar behangBison behangplaksel voor normaal en zwaar behang

Bison behangplaksel voor normaal en zwaar behang is op basis van carboxy methyl cellulose. Het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten licht, normaal en zwaar behang, zoals papier, simplex, duplex en acryl behang.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
BEHANGPLAKSEL VOOR VLIESBEHANGBison behangplaksel voor vliesbehangBison behangplaksel voor vliesbehang

Bison behangplaksel vliesbehang is behangplaksel op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. Het is geschikt voor het aanbrengen van vliesbehang op alle soorten vlakke ondergrond en het is direct op de muur aan te brengen.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM GLASWEEFSELBison wand en klaar behanglijm glasweefselBison wand en klaar behanglijm glasweefsel

Bison wand en klaar behanglijm glasweefsel is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van glasweefsel- en glasvliesbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is direct op de muur aan te brengen. Indien volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht, is het behang later eenvoudig te verwijderen. Verbruik: ca. 5 m per kilo.

vanaf20,60
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VINYL/PAPIERBison wand en klaar behanglijm vinyl/papierBison wand en klaar behanglijm vinyl/papier

Bison wand en klaar behanglijm vinyl-papier is geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van vinylbehang met een papieren- of textielrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is tevens geschikt voor zware wandbekleding en speciale behangsoorten zoals schuimvinyl en fotobehang. Verbruik: ca. 6 m per kg.

vanaf13,94
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VLIESBEHANGBison wand en klaar behanglijm vliesbehangBison wand en klaar behanglijm vliesbehang

Bison wand en klaar behanglijm vliesbehang is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. De lijm is direct op de muur aan te brengen. Verbruik: ca. 6 m per kilo.

vanaf5,75
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGERBison wand en klaar afweek en reinigerBison wand en klaar afweek en reiniger

Bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in n voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. Het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.

vanaf11,06
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR BEHANGSETBison wand en klaar behangsetBison wand en klaar behangset

Bison wand&klaar behangset is een universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. De set bestaat uit een lijmrooster (kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller, geschikt voor ieder formaat Wand&Klaar behanglijm emmer), een behanglijmroller (universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur te gebruiken of op papieren behang. Geeft geen pluizen en spettert niet) en behangspatel (flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Dit voorkomt luchtbellen achter het behang en beschadigt het behang niet), afbreekmes (met 2 reserve messen om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten) en instructiehulp Behangen van A tot Z (handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om stap voor stap te helpen bij de behangklus).

vanaf14,21
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR REPARATIELIJMBison wand en klaar reparatielijmBison wand en klaar reparatielijm

Bison wand en klaar behangreparatielijm is een kant en klare, extra sterke behangreparatielijm voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. Het is toepasbaar op alle behangsoorten. Het is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang, zoals openstaande naden en losse hoekjes en eenvoudig en schoon in gebruik door de unieke draai en doseerdop met 2 doseerstanden, voor punt- en vlakverlijmingen. Het is tevens geschikt voor het aanbrengen van decoratieve behangranden.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR VLEKKENSPRAYBison wand en klaar vlekkensprayBison wand en klaar vlekkenspray

Bison wand&klaar vlekkenspray is een kant-en-klare, witte vlekkenspray voor het eenvoudig bedekken van permanente en terugkerende vlekken op de ondergrond zodat deze later niet door het behang schijnen. Het is geschikt voor o.a roet-, roest-, nicotine-, potlood-, balpen- en vochtvlekken en het is superdekkend en sneldrogend.

vanaf9,26
bekijk productBekijk product ▸

Bison behangplaksel voor ieder behang in je interieur

Wil jij je interieur een opfrisbeurt geven of heb je recent een nieuwe woning gekocht? Hoe leuk is het om bepaalde muren of ruimtes in huis te voorzien van exclusief behang? Dit breng je aan met behulp van speciale lijm. Behangplaksel van Bison is een behanglijm die je helpt bij het behangen in huis. Je koopt het eenvoudig online bij Kleuro.nl, d verf, lak- en behangspecialist van de Benelux. Met een veelzijdig assortiment aan doe-het-zelf producten bieden we jou optimale ondersteuning bij verven, lakken en behangen. Een aankoop die je doet in onze webshop levert je altijd voordelen op. Laat je daarom inspireren door ons gevarieerde aanbod lijmproducten en profiteer direct van een aantal interessante voordelen.

Maak je wanden klaar met Bison

Met Bison behangplaksel is er voor normaal en zwaar behang. Er is zelfs behangplak voor bijvoorbeeld vliesbehang. De lijm is gemaakt op basis van carboxy methyl cellulose en is een supersterke lijm. Binnen 15 minuten is de lijm klaar voor gebruik. De lijm is geschikt voor alle soorten behang, zowel licht als zwaar. Naast gewone behangplak heeft Bison ook lijm voor het aanbrengen van vliesbehang. Met behulp van onze zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk in de aanschaf van het juiste product. Zo nodig kan je altijd advies inwinnen bij de mensen van onze klantenservice. We zijn er tenslotte om je te helpen!

Waarom Bison behangplaksel?

Het is altijd interessant om behangplaksel van Bison in huis te halen bij een verhuizing of vernieuwing van je interieur. Het behangplaksel klontert en vlekt niet en is bovendien gemakkelijk te corrigeren. Je strijkt het eenvoudig uit en het komt ook van pas bij zwaar speciaal- en vliesbehang. Het behangplaksel is zelfs door een leek aan te brengen. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en doe je aankoop op onze site. Wij zijn er van overtuigd dat dit plaksel bijdraagt aan een verrassend mooi resultaat bij je thuis. Kies het product dat past bij het soort behang dat je hebt aangeschaft en geniet binnen een kort tijdsbestek van een vernieuwd interieur.

Ontvang advies op maat van een professional

Behangen is een vrij intensieve klus. Misschien heb je nog nooit behang aangebracht op muren en vind je het lastig om dit slim aan te pakken. Je maak het jezelf gemakkelijk door te behangen met Kleuro.nl. Wij hebben een team van professionals die je graag helpen en ondersteunen bij je klus. Onze medewerkers weten veel van verf en lak, maar praten je ook graag bij over slim behangen. Met onze praktische tips en prettige support wordt behangen een leuke bezigheid en ben je ongetwijfeld verbaasd over de resultaten die je boekt.

Tips bij het aanbrengen van Bison behangplaksel

Behangplak aanbrengen is niet moeilijk, maar je moet wel weten hoe je het aanpakt. Met onze tips gaat dit je ongetwijfeld lukken!

 • Behangplaksel gebruik je niet bij een temperatuur onder de 10 graden Celsius of bij een luchtvochtigheid groter dan 70 procent.
 • Zorg altijd voor droge, gladde, schone, stof- en vetvrije muren.
 • Breng eerst voorstrijk aan op sterk zuigende ondergronden.
 • Vermeng het behangplaksel met water, roer het goed door en laat het 15 minuten staan.
 • Smeer de behangbanen in met een vachtroller, kwast of borstel, plak ze tegen de muur en strijk ze glad.
 • Het plaksel dat je niet meer nodig hebt, blijft nog enkele dagen goed. Bewaar het afgesloten op een droge, koele en vorstvrije plaats.

Bestel behangplaksel van Bison bij Kleuro.nl

De muren van je interieur behangen doe je met Bison behangplak. Waarom je dit product online koopt in onze webshop? We lichten onze voordelen graag toe.

 • Je plaatst je order in een veilige online omgeving.
 • Vanaf 50,- wordt een bestelling gratis verzonden.
 • Elke bestelling die je vr 23:59 uur doet, wordt morgen al bij je thuisbezorgd. Een order die je vr 11:59 uur plaatst, wordt zelfs vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Met onze handige zoekfunctie is het vrijwel onmogelijk een foutieve aankoop te doen op onze site.
 • Er is altijd een medewerker beschikbaar waar jij je vragen aan kan stellen.

Maak het jezelf gemakkelijk en behang met de kwalitatieve lijm van Bison die je bestelt in onze webshop.

Mis niets van Kleuro.nl

Ben je een fervent doe-het-zelf klusser en wil je ook in de toekomst profiteren van onze producten en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang de leukste acties direct in je mailbox. Kleuro.nl is ook te vinden op Facebook en LinkedIn. We vinden het altijd leuk om met je in contact te komen en stellen de interactie met onze klanten op prijs. Het gaat erom dat jij tevreden bent en daar dragen we graag ons steentje aan bij.

FILTER
FILTER