1. Home
 2. Merken
 3. Bison
 4. Bison alleslijm

Bison Alleslijm

Filters
Bison alleslijmBison alleslijmBison alleslijmvanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
Bison alleslijm draai & doseerBison alleslijm draai & doseerBison alleslijm draai & doseervanaf5,27
bekijk productBekijk product ▸
Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijvanaf5,35
bekijk productBekijk product ▸

Bison alleslijm: kleurloze en waterbestendige lijm

Zoek je klusproducten voor de echte doe-het-zelver? Maak het jezelf gemakkelijk met de producten van het Nederlandse merk Bison. Producten van Bison zijn ijzersterk en van de allerbeste kwaliteit. Dit geldt ook voor alleslijm. Deze lijm van Bison is er voor allerlei toepassingen en bestel je online bij Kleuro.nl. Wij zijn jouw ideale partner in je zoektocht naar klusproducten van Bison. Met een uitgebreid aanbod aan producten - waaronder alleslijm - bieden we voor elk vraagstuk een passende oplossing. Bovendien levert elke aankoop in onze webshop je voordelen op. Laat je inspireren en doe je aankoop eenvoudig online.

Bison: voor elke klus een passend product

Bison is een Nederlands bedrijf en voornamelijk bekend vanwege goede kit en lijm. Met een naamsbekendheid van bijna 100 procent is Bison dé marktleider op het gebied van kit en lijm. Het bedrijf is gevestigd in Goes en in 1938 opgericht door Cornelis van der Reepe. Als groothandelaar in schoenen brengt hij een lijm op de markt op basis van natuurrubber. Dit wordt direct een groot succes en sinds dat moment is het bedrijf niet meer weg te denken uit de nationale en internationale markt. Bij Bison draait alles om kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Naast de praktische voordelen van alleslijn, kies je bij een product van Bison ook altijd voor een goede en milieuvriendelijke aankoop.

Bison alleslijm eigenschappen

Bison alleslijm is een universele lijm die van pas komt bij allerlei huishoudelijke klusjes. De kleurloze lijm is waterbestendig, universeel en is geschikt voor allerlei soorten ondergronden. Zo pas je het bijvoorbeeld toe op karton, textiel, kunststof, hout, metaal en talloze andere materialen. Alleslijm van Bison komt dan ook van pas bij duizend-en-een klusjes en daarom is het de moeite waard om de lijm in huis te halen. Deze lijm van Bison is ijzersterk en is tevens een relatief voordelige manier om reparaties uit te voeren in en rondom huis. Heb je een vraag over dit product of de toepassing van alleslijm? Win advies in bij een van onze professionals.

Deskundig advies van een professioneel Kleuro.nl-team

Heb je nog nooit gewerkt met alleslijm van Bison en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Maak het jezelf gemakkelijk door contact op te nemen met onze klantenservice. Kleuro.nl heeft een eigen team met professionals die je graag ondersteuning bieden in je doe-het-zelf klus. Een vraag stellen of advies inwinnen kan telefonisch, maar een bericht achterlaten via het contactformulier of direct chatten met een medewerker behoren ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met Kleuro.nl op een wijze die jij prettig vindt. We helpen je graag op weg en bieden je graag een passend antwoord op je vraagstuk!

Tips bij het lijmen met Bison Alleslijm

Heb je alleslijm van Bison bestelt op de site en ga je voor een perfect eindresultaat? Met onze tips gaat dit je ongetwijfeld lukken!

 • Gebruik alleslijm van Bison niet bij een temperatuur onder de 5 graden Celsius.
 • Zorg altijd voor een schone, droge, stof- en vetvrije ondergrond.
 • Breng alleslijm aan op het oppervlak en laat het vervolgens 24 uur drogen.
 • Delen druk je altijd direct op elkaar na het aanbrengen van de lijm.
 • Verwijder natte lijmresten direct met aceton.
 • Alleslijm bewaar je te allen tijde op een droge en koele plaats.

Alleslijm van Bison is een perfecte oplossing om je klus te klaren. Bestel de lijm online bij Kleuro.nl en profiteer van onze voordelen.

Waarom je Bison Alleslijm besteld bij Kleuro.nl

Een bestelling plaatsen in onze webshop levert je te allen tijde voordelen op. Welke meerwaarde heeft het om bij ons je aankoop te doen?

 • Je profiteert in onze webshop van een snelle levering: vóór 23:59 uur besteld, is morgen al in huis. Een aankoop die je vóór 11:59 uur bestelt, ontvang je zelfs vandaag thuis.
 • Elke bestelling die je doet, vindt plaats in een veilige digitale omgeving.
 • Kleuro.nl brengt vanaf € 50,- geen verzendkosten in rekening.
 • We bieden je altijd de benodigde support. Schroom daarom niet je vraag te stellen aan onze klantenservice.
 • Wij garanderen je een team van professionals bij wie je al je vragen kwijt kan over Bison lijm .

Maak het jezelf gemakkelijk en doe je aankoop bij dé doe-het-zelf webshop van Nederland, namelijk Kleuro.nl.

Blijf up-to-date en volg Kleuro.nl online

Wil je niets missen van onze producten, maar ook op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws? Laat je e-mailadres achter op de site en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen periodiek een nieuwsbrief naar onze achterban. Sluit je daarom aan bij ons platform en ontvang onze nieuwsbrief direct in je mailbox. Kleuro.nl bevindt zich ook op Facebook en LinkedIn en we stellen het dan ook op prijs als je ons volgt en je aansluit bij het Kleuro.nl-netwerk. Juist ook op die manier mis je geen enkele update van ons bedrijf.

Toon filters