menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Bison
 6. >
 7. Bison lijm

Bison Lijm

Filter:
> Inhoudsmaat
> Binnen-buiten
> Eigenschappen
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
HARD PLASTICLIJMBison hard plasticlijmBison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en hard pvc. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoons, koffiezetapparaten, audioapparatuur, waterkokers, afstandbedieningen, computers, printers en toetsenborden. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van pvc elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJMBison hard pvc lijmBison hard pvc lijm

Bison hard pvc lijm is een corrigeerbare, vloeibare, thf-vrije hard pvc-lijm. Het is geschikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in afvoersystemen. Het is geschikt voor diameters ¡Ü 160 mm. Maximale tolerantie: 0,3 mm spleetpassing/0,2 mm perspassing. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en 1329, 1453 en 1455.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GELBison hard pvc lijm gelBison hard pvc lijm gel

Bison hard pvc lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor abs en geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455. Het is spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYBison lijmsprayBison lijmspray

Bison lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIRBison rubber repairBison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht pvc, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor pp en pe, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicaliën- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40°C tot +120°C).

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJMBison zacht plasticlijmBison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht pvc. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJMBison alleslijmBison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJMBison polystyreenschuimlijmBison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m² per kilo.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJMBison polyurethaanlijmBison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf43,55
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJMBison spiegellijmBison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEERBison alleslijm draai & doseerBison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRRORBison car mirrorBison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX FLEX 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix flex 2-componentenlijmBison fast fix flex 2-componentenlijm

Bison fast fix² flex is een vloeibare, snelwerkende, flexibele en vullende 2-componentenlijm. Het is speciaal geschikt voor het repareren en lijmen van flexibele materialen zoals rubber, leder, stof en zacht pvc. Het is overschilderbaar, doorboorbaar en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 graden tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX PLASTIC 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix plastic 2-componentenlijmBison fast fix plastic 2-componentenlijm

Bison fast fix² plastic is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor plastic. Het is spleetvullend tot max. 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van pvc, polystyreen, polycarbonaat, abs en pmma onderling en met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het deze kunststoffen op hout, keramiek, steen en rubber en glas. Het lijmen op pe, pp en ptfe is niet mogelijk. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. De lijm hoeft niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX POWER 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix power 2-componentenlijmBison fast fix power 2-componentenlijm

Bison fast fix² power is een vloeibare, snelle, sterke en vullende 2-componenten reparatielijm voor binnen en buiten. Het is onbeperkt spleetvullend en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van hout, metaal, keramiek, steen en glas en kunststof met elkaar te verlijmen, zowel met dezelfde materialen onderling als in combinatie met elkaar. Het is niet geschikt voor pe, pp en ptfe. Het is waterbestendig, temperatuurbestendig van -40 graden tot +80 graden en overschilder- en schuurbaar. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
GLASSBison glassBison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)Bison houtlijm (d2)Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (d2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Het is geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton en pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)Bison houtlijm extra (d3)Bison houtlijm extra (d3)

Bison houtlijm extra (d3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)Bison houtlijm topspeed (d2)Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (d2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJMBison max repair universal lijmBison max repair universal lijm

Bison max repair universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison polymeer technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
LIJMVERWIJDERAARBison lijmverwijderaarBison lijmverwijderaar

Bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. Het is uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. Dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GELBison secondelijm gelBison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIEBison secondelijm industrieBison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWASTBison secondelijm met kwastBison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACTBison secondelijm super compactBison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPERBison secondelijm tipperBison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAARBison secondelijm vloeibaarBison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJMBison tegellijmBison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPERBison tegellijm superBison tegellijm super

Bison tegellijm super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJMBison textiellijmBison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸

Bison lijm, sterke lijm voor een gegarandeerd resultaat

Bison lijm is er voor de verlijming van diverse materialen. Voor de aankoop van allerlei soorten lijm van Bison zit je bij ons helemaal goed. We verkopen niet alleen verf en lak, maar richten ons ook op klussen die in de voorbereiding komen kijken. Zo tref je bij ons kit en lijm van Bison aan. Bij Kleuro.nl bestel je altijd de juiste lijmsoort van Bison voor je doe-het-zelf klus. Uiteraard staan we je graag bij met passend advies. Bovendien profiteer je bij elke aankoop van diverse voordelen.

Bison: ijzersterke lijm voor elke klus

De geschiedenis van het Nederlandse merk Bison gaat terug naar het jaar 1938. Dit betekent dat het bedrijf al meer dan 80 jaar actief is. De basis voor kit en lijm die we nu kennen, werd gelegd door Cornelis van der Reepe, een groothandelaar in schoenen. Hij ontwikkelde een lijm op basis van natuurrubber en vervolgens maakte het bedrijf onder zijn leiding een enorme groeispurt door. Hij wist het Zeeuwse bedrijf uit te bouwen tot een internationale onderneming en hielp talloze mensen aan de juiste kit en lijm voor hun kluswerkzaamheden.

Eigenschappen Bison lijm

Lijm van Bison is ijzersterk en is er in allerlei soorten. Kies bijvoorbeeld uit universele lijm, houtlijm, secondelijm en vele andere lijmsoorten. Welke lijm van Bison je ook aanschaft, je kiest altijd voor een uitstekende kwaliteitslijm. De montagelijm zorgt voor een perfecte hechting, iets dat noodzakelijk is om een lijmklus te laten slagen. Heb je advies nodig welke binnen- of buitenlijm het meest geschikt is voor je doe-het-zelf werkzaamheden? Contacteer onze professionals voor advies op maat.

Tips bij lijmen met Bison

Ga je met lijm van Bison aan de slag? Lees onze tips voor het gewenste resultaat:

 • Kies voor een lijm die past bij de aard van je klus.
 • Probeer lijm zoveel mogelijk te verwerken op kamertemperatuur met een luchtvochtigheidsgraad van maximaal 65 procent.
 • Zorg altijd voor een droge, schone, stof- en vetvrije oppervlak of ondergrond.
 • Gebruik een kwast of lijmkwam voor het insmeren van grote oppervlakken.
 • Verwijder lijmresten met een ontvetter of verfafbijtmiddel.

Waarom je Bison Lijm bestelt in onze webshop

Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop maak je kennis met onze voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Wat je vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis.
 • Je order wordt gratis verzonden vanaf € 50,-.
 • Met behulp van de slimme zoekfilter vind je snel wat je nodig hebt voor je klus.
 • Een deskundig team staat elke werkdag voor advies en support.
 • Kies voor een uitgebreid assortiment aan lijmen, zoals Bison kombi, Bison Secondelijm of Bison Konstructie.

Bestel online Bison lijm bij Kleuro.nl

Heb je sterke lijm nodig voor het uitvoeren van een doe-het-zelf klus in of rondom huis? Bestel lijm van Bison in onze webshop en profiteer direct van onze voordelen. Je mist niets van onze acties en aanbiedingen door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Bovendien zijn we ook actief op LinkedIn en Facebook waardoor je altijd up-to-date blijft. Mis niets van Kleuro.nl en haal meer voldoening uit je klus!

HARD PLASTICLIJMBison hard plasticlijmBison hard plasticlijm

Bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. Het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en hard pvc. Het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoons, koffiezetapparaten, audioapparatuur, waterkokers, afstandbedieningen, computers, printers en toetsenborden. Het is ook zeer geschikt voor het lijmen van pvc elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

vanaf4,67
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJMBison hard pvc lijmBison hard pvc lijm

Bison hard pvc lijm is een corrigeerbare, vloeibare, thf-vrije hard pvc-lijm. Het is geschikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in afvoersystemen. Het is geschikt voor diameters ¡Ü 160 mm. Maximale tolerantie: 0,3 mm spleetpassing/0,2 mm perspassing. Het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en 1329, 1453 en 1455.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC LIJM GELBison hard pvc lijm gelBison hard pvc lijm gel

Bison hard pvc lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. Het is ook geschikt voor abs en geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455. Het is spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
LIJMSPRAYBison lijmsprayBison lijmspray

Bison lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. Het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Verbruik: ca. 5 m² per liter wanneer tweezijdig opgebracht.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER REPAIRBison rubber repairBison rubber repair

Bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. Het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. Het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht pvc, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. Het is niet geschikt voor pp en pe, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicaliën- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40°C tot +120°C).

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
ZACHT PLASTICLIJMBison zacht plasticlijmBison zacht plasticlijm

Bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht pvc. Het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJMBison alleslijmBison alleslijm

Bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. Het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. Het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
POLYSTYREENSCHUIMLIJMBison polystyreenschuimlijmBison polystyreenschuimlijm

Bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. Het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. Verbruik: ca. 2,5-3,5 m² per kilo.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHAANLIJMBison polyurethaanlijmBison polyurethaanlijm

Bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. Het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. Het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, PVC-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.

vanaf43,55
bekijk productBekijk product ▸
SPIEGELLIJMBison spiegellijmBison spiegellijm

Bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEERBison alleslijm draai & doseerBison alleslijm draai & doseer

Bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrijBison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij

Bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
CAR MIRRORBison car mirrorBison car mirror

Bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. Uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. De maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. Verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.

vanaf9,44
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX FLEX 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix flex 2-componentenlijmBison fast fix flex 2-componentenlijm

Bison fast fix² flex is een vloeibare, snelwerkende, flexibele en vullende 2-componentenlijm. Het is speciaal geschikt voor het repareren en lijmen van flexibele materialen zoals rubber, leder, stof en zacht pvc. Het is overschilderbaar, doorboorbaar en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 graden tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX PLASTIC 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix plastic 2-componentenlijmBison fast fix plastic 2-componentenlijm

Bison fast fix² plastic is een vloeibare 2-componenten reparatielijm voor plastic. Het is spleetvullend tot max. 5 mm en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van pvc, polystyreen, polycarbonaat, abs en pmma onderling en met elkaar te verlijmen. Daarnaast lijmt het deze kunststoffen op hout, keramiek, steen en rubber en glas. Het lijmen op pe, pp en ptfe is niet mogelijk. Het is overschilder- en schuurbaar, waterbestendig en temperatuurbestendig van -40 tot +80 graden. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 60 seconden. De lijm hoeft niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
FAST FIX POWER 2-COMPONENTENLIJMBison fast fix power 2-componentenlijmBison fast fix power 2-componentenlijm

Bison fast fix² power is een vloeibare, snelle, sterke en vullende 2-componenten reparatielijm voor binnen en buiten. Het is onbeperkt spleetvullend en zorgt ervoor dat ook niet goed passende of sluitende delen met elkaar te verlijmen zijn. Het is speciaal om voorwerpen van hout, metaal, keramiek, steen en glas en kunststof met elkaar te verlijmen, zowel met dezelfde materialen onderling als in combinatie met elkaar. Het is niet geschikt voor pe, pp en ptfe. Het is waterbestendig, temperatuurbestendig van -40 graden tot +80 graden en overschilder- en schuurbaar. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid repareert het in ongeveer 30 seconden. De componenten hoeven niet apart gemengd te worden; het mengt automatisch met behulp van de speciale mengtuit.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
GLASSBison glassBison glass

Bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. Het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. Het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.

vanaf8,81
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM (D2)Bison houtlijm (d2)Bison houtlijm (d2)

Bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (d2-norm). Het is super sterk en droogt transparant op. Het is geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. Het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton en pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board.

vanaf3,05
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM EXTRA (D3)Bison houtlijm extra (d3)Bison houtlijm extra (d3)

Bison houtlijm extra (d3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. Het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. Het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
HOUTLIJM TOPSPEED (D2)Bison houtlijm topspeed (d2)Bison houtlijm topspeed (d2)

Bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (d2-norm). Het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
MAX REPAIR UNIVERSAL LIJMBison max repair universal lijmBison max repair universal lijm

Bison max repair universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de Bison polymeer technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. Het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
LIJMVERWIJDERAARBison lijmverwijderaarBison lijmverwijderaar

Bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. Het is uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. Dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM GELBison secondelijm gelBison secondelijm gel

Bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. Het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. Het is alleen geschikt voor puntverlijmingen.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM INDUSTRIEBison secondelijm industrieBison secondelijm industrie

Bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM MET KWASTBison secondelijm met kwastBison secondelijm met kwast

Bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM SUPER COMPACTBison secondelijm super compactBison secondelijm super compact

Bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. Het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf4,31
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM TIPPERBison secondelijm tipperBison secondelijm tipper

Bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. Het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. Het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf4,76
bekijk productBekijk product ▸
SECONDELIJM VLOEIBAARBison secondelijm vloeibaarBison secondelijm vloeibaar

Bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. Het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.

vanaf3,59
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJMBison tegellijmBison tegellijm

Bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Het is ook geschikt voor marmer. Verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
TEGELLIJM SUPERBison tegellijm superBison tegellijm super

Bison tegellijm super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. Het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. Het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. Verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
TEXTIELLIJMBison textiellijmBison textiellijm

Bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸

Bison lijm, sterke lijm voor een gegarandeerd resultaat

Bison lijm is er voor de verlijming van diverse materialen. Voor de aankoop van allerlei soorten lijm van Bison zit je bij ons helemaal goed. We verkopen niet alleen verf en lak, maar richten ons ook op klussen die in de voorbereiding komen kijken. Zo tref je bij ons kit en lijm van Bison aan. Bij Kleuro.nl bestel je altijd de juiste lijmsoort van Bison voor je doe-het-zelf klus. Uiteraard staan we je graag bij met passend advies. Bovendien profiteer je bij elke aankoop van diverse voordelen.

Bison: ijzersterke lijm voor elke klus

De geschiedenis van het Nederlandse merk Bison gaat terug naar het jaar 1938. Dit betekent dat het bedrijf al meer dan 80 jaar actief is. De basis voor kit en lijm die we nu kennen, werd gelegd door Cornelis van der Reepe, een groothandelaar in schoenen. Hij ontwikkelde een lijm op basis van natuurrubber en vervolgens maakte het bedrijf onder zijn leiding een enorme groeispurt door. Hij wist het Zeeuwse bedrijf uit te bouwen tot een internationale onderneming en hielp talloze mensen aan de juiste kit en lijm voor hun kluswerkzaamheden.

Eigenschappen Bison lijm

Lijm van Bison is ijzersterk en is er in allerlei soorten. Kies bijvoorbeeld uit universele lijm, houtlijm, secondelijm en vele andere lijmsoorten. Welke lijm van Bison je ook aanschaft, je kiest altijd voor een uitstekende kwaliteitslijm. De montagelijm zorgt voor een perfecte hechting, iets dat noodzakelijk is om een lijmklus te laten slagen. Heb je advies nodig welke binnen- of buitenlijm het meest geschikt is voor je doe-het-zelf werkzaamheden? Contacteer onze professionals voor advies op maat.

Tips bij lijmen met Bison

Ga je met lijm van Bison aan de slag? Lees onze tips voor het gewenste resultaat:

 • Kies voor een lijm die past bij de aard van je klus.
 • Probeer lijm zoveel mogelijk te verwerken op kamertemperatuur met een luchtvochtigheidsgraad van maximaal 65 procent.
 • Zorg altijd voor een droge, schone, stof- en vetvrije oppervlak of ondergrond.
 • Gebruik een kwast of lijmkwam voor het insmeren van grote oppervlakken.
 • Verwijder lijmresten met een ontvetter of verfafbijtmiddel.

Waarom je Bison Lijm bestelt in onze webshop

Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop maak je kennis met onze voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Wat je vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis.
 • Je order wordt gratis verzonden vanaf € 50,-.
 • Met behulp van de slimme zoekfilter vind je snel wat je nodig hebt voor je klus.
 • Een deskundig team staat elke werkdag voor advies en support.
 • Kies voor een uitgebreid assortiment aan lijmen, zoals Bison kombi, Bison Secondelijm of Bison Konstructie.

Bestel online Bison lijm bij Kleuro.nl

Heb je sterke lijm nodig voor het uitvoeren van een doe-het-zelf klus in of rondom huis? Bestel lijm van Bison in onze webshop en profiteer direct van onze voordelen. Je mist niets van onze acties en aanbiedingen door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Bovendien zijn we ook actief op LinkedIn en Facebook waardoor je altijd up-to-date blijft. Mis niets van Kleuro.nl en haal meer voldoening uit je klus!

FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Binnen-buiten
> Eigenschappen