menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Bison
 6. >
 7. Bison kombi

Bison Kombi

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 850 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
KOMBI METAALBison kombi metaalBison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTICBison kombi plasticBison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWERBison kombi powerBison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m²-0,30 m² per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONALBison kombi professionalBison kombi professional

Bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Het is niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40°C tot +80°C, vullend, water- en chemicaliënbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNELBison kombi snelBison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI STICKBison kombi stickBison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBOBison kombi turboBison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸

Bison Kombi - Sterke en universele lijm

Sommige klusjes in of rondom huis blijven geruime tijd liggen. Je hebt niet altijd tijd of zin óf je hebt geen idee hoe je reparaties het beste uitvoert. Dit probleem lost zich op door de aankoop van Kombi-lijm van Bison. Deze sterke en universele lijm is dé basis voor elke klus en zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Kombi-lijn bestel je online bij Kleuro.nl. Wij zijn een veelzijdige webshop met allerlei producten voor het uitvoeren van reparaties en montagewerkzaamheden. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan verf- en lakproducten. Bekijk het aanbod op de site en ontdek wat wij voor je kunnen doen. Uiteraard profiteer je bij elke bestelling van de nodige voordelen.

Bison Kombi voor verlijming en reparatie

Bison is een Nederlands merk dat vol inzet op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat zie je ook terug in dit lijm product. Bison Kombi is er voor verlijming en reparatiewerkzaamheden. De 2-componenten epoxylijm is er in allerlei uitvoeringen en gebruik je bij diverse klussen. De lijm is snel verwerkbaar, supersterk en geschikt voor vrijwel alle materialen. Verder is Kombi-lijm waterbestendig, overschilderbaar en uitstekend bestand tegen chemicaliën. Kombi-lijm is dé uitkomst om sterk, snel en onzichtbaar te repareren. Maak het jezelf gemakkelijk, bestel de lijm online in onze webshop en maak direct kennis met onze voordelen.

Welke voordelen biedt Bison Kombi?

Kombi-lijm van Bison levert je diverse voordelen op. Wij zetten de voordelen van dit lijm product voor je op een rij:

 • De 2-componenten epoxylijm blijft lange tijd goed en is daardoor meerdere malen te gebruiken.
 • De lijm gebruik je bij het lijmen van diverse soorten materialen. Hij is daarmee universeel toepasbaar.
 • De lijm is zowel binnen als buiten te verwerken en is bestand tegen lage en hoge temperaturen.
 • Kombi-lijm is neutraal van kleur en zorgt altijd voor een sterke verbinding.

Kortom: Kombi-lijm van Bison is een slimme aankoop en gebruik je voor vrijwel al je binnen- en buitenprojecten.

Lijmadvies van een Kleuro.nl-expert

Ben je niet zo'n klusser, maar pak je lijmwerkzaamheden wel graag op en sta je open voor advies? Kleuro.nl beschikt over een team van professionals die je graag bijstaan met passend advies. Bovendien geven we je graag tips hoe je Kombi-lijm het beste kunt toepassen in het uitvoeren van je werkzaamheden. Loop je vast en kan je wel een steuntje in de goede richting gebruiken? Neem contact met ons op via de chat of telefoon. Je mag een e-mail sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier. We nemen altijd zo snel mogelijk contact met je op en begeleiden je met plezier in het succesvol uitvoeren van je doe-het-zelf klus.

Tips bij lijmen met Bison Kombi

Gebruik je Kombi-lijm om reparaties uit te voeren? Met onderstaande tips verzeker jij je van een mooi eindresultaat:

 • De lijm is uitstekend verwerkbaar bij een temperatuur vanaf 5 graden Celsius.
 • Voor je persoonlijke veiligheid is het gebruik van handschoenen aan te raden.
 • Materiaal wat je lijmt moet droog, schoon, stof en vetvrij zijn.
 • Qua voorbehandeling is ontvetten slim en schuur je ruwe ondergronden licht op.
 • Maak het lijmen gemakkelijk door gebruik te maken met de lijmspuit.
 • Na gebruik berg je de lijm droog en zorgvuldig op.

Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies.

Waarom bestel je Bison Kombi bij kleuro.nl?

Wat voor product je ook online op de site koopt, het levert je te allen tijde voordelen op. Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid aanbod doe-het-zelf producten die je online bestelt en afrekent in een beveiligde online omgeving.
 • Een snelle levering: bestel vóór 23:59 uur en ontvang de lijm van Bison morgen al in huis. Elke bestelling die je vóór 11:59 uur doet, wordt zelfs vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Bij Kleuro.nl brengen we vanaf € 20,- geen verzendkosten in rekening.
 • We staan altijd klaar voor een deskundig advies of een praktische tip bij het uitvoeren van je klus.
 • We hebben het volledige assortiment Bison Lijm beschikbaar op onze website.

Het loont dus om een bestelling te doen op onze site. Doe er je voordeel mee en bestel eenvoudig online bij Kleuro.nl.

Voordelig bestellen bij Kleuro.nl

Klussen in en rondom huis wordt een stuk aangenamer met Kleuro.nl. Logisch dat je graag niets mis van onze producten en aanbiedingen. Je blijft op de hoogte van onze nieuwste items en acties door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Alles ontvang je zo direct in je eigen mailbox. We zijn ook te vinden op social media zodat je ons ook daar kunt volgen. Zoek Kleuro.nl op en sluit je aan bij ons LinkedIn-netwerk of Facebook-platform. Interactie met onze klanten stellen we op prijs en daarom vinden we het leuk als je Kleuro.nl ook online actief volgt.

KOMBI METAALBison kombi metaalBison kombi metaal

Bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. Het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PLASTICBison kombi plasticBison kombi plastic

Bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. Het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. Het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals ABS, acrylglas (Perspex, Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en harde PVC. Ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.

vanaf10,07
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI POWERBison kombi powerBison kombi power

Bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. Het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. Het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. Verbruik: ca. 0,15 m²-0,30 m² per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI PROFESSIONALBison kombi professionalBison kombi professional

Bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. Het is niet geschikt voor polyethyleen (PE), polypropyleen(PP), P.T.F.E. en siliconenrubber. Het is supersterk, temperatuurbestendig van -40°C tot +80°C, vullend, water- en chemicaliënbestendig en overschilderbaar.

vanaf18,71
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI SNELBison kombi snelBison kombi snel

Bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. Verbruik: 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI STICKBison kombi stickBison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI TURBOBison kombi turboBison kombi turbo

Bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. Het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. Het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. Door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. Vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. Verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.

vanaf9,17
bekijk productBekijk product ▸

Bison Kombi - Sterke en universele lijm

Sommige klusjes in of rondom huis blijven geruime tijd liggen. Je hebt niet altijd tijd of zin óf je hebt geen idee hoe je reparaties het beste uitvoert. Dit probleem lost zich op door de aankoop van Kombi-lijm van Bison. Deze sterke en universele lijm is dé basis voor elke klus en zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Kombi-lijn bestel je online bij Kleuro.nl. Wij zijn een veelzijdige webshop met allerlei producten voor het uitvoeren van reparaties en montagewerkzaamheden. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan verf- en lakproducten. Bekijk het aanbod op de site en ontdek wat wij voor je kunnen doen. Uiteraard profiteer je bij elke bestelling van de nodige voordelen.

Bison Kombi voor verlijming en reparatie

Bison is een Nederlands merk dat vol inzet op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat zie je ook terug in dit lijm product. Bison Kombi is er voor verlijming en reparatiewerkzaamheden. De 2-componenten epoxylijm is er in allerlei uitvoeringen en gebruik je bij diverse klussen. De lijm is snel verwerkbaar, supersterk en geschikt voor vrijwel alle materialen. Verder is Kombi-lijm waterbestendig, overschilderbaar en uitstekend bestand tegen chemicaliën. Kombi-lijm is dé uitkomst om sterk, snel en onzichtbaar te repareren. Maak het jezelf gemakkelijk, bestel de lijm online in onze webshop en maak direct kennis met onze voordelen.

Welke voordelen biedt Bison Kombi?

Kombi-lijm van Bison levert je diverse voordelen op. Wij zetten de voordelen van dit lijm product voor je op een rij:

 • De 2-componenten epoxylijm blijft lange tijd goed en is daardoor meerdere malen te gebruiken.
 • De lijm gebruik je bij het lijmen van diverse soorten materialen. Hij is daarmee universeel toepasbaar.
 • De lijm is zowel binnen als buiten te verwerken en is bestand tegen lage en hoge temperaturen.
 • Kombi-lijm is neutraal van kleur en zorgt altijd voor een sterke verbinding.

Kortom: Kombi-lijm van Bison is een slimme aankoop en gebruik je voor vrijwel al je binnen- en buitenprojecten.

Lijmadvies van een Kleuro.nl-expert

Ben je niet zo'n klusser, maar pak je lijmwerkzaamheden wel graag op en sta je open voor advies? Kleuro.nl beschikt over een team van professionals die je graag bijstaan met passend advies. Bovendien geven we je graag tips hoe je Kombi-lijm het beste kunt toepassen in het uitvoeren van je werkzaamheden. Loop je vast en kan je wel een steuntje in de goede richting gebruiken? Neem contact met ons op via de chat of telefoon. Je mag een e-mail sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier. We nemen altijd zo snel mogelijk contact met je op en begeleiden je met plezier in het succesvol uitvoeren van je doe-het-zelf klus.

Tips bij lijmen met Bison Kombi

Gebruik je Kombi-lijm om reparaties uit te voeren? Met onderstaande tips verzeker jij je van een mooi eindresultaat:

 • De lijm is uitstekend verwerkbaar bij een temperatuur vanaf 5 graden Celsius.
 • Voor je persoonlijke veiligheid is het gebruik van handschoenen aan te raden.
 • Materiaal wat je lijmt moet droog, schoon, stof en vetvrij zijn.
 • Qua voorbehandeling is ontvetten slim en schuur je ruwe ondergronden licht op.
 • Maak het lijmen gemakkelijk door gebruik te maken met de lijmspuit.
 • Na gebruik berg je de lijm droog en zorgvuldig op.

Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een passend advies.

Waarom bestel je Bison Kombi bij kleuro.nl?

Wat voor product je ook online op de site koopt, het levert je te allen tijde voordelen op. Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid aanbod doe-het-zelf producten die je online bestelt en afrekent in een beveiligde online omgeving.
 • Een snelle levering: bestel vóór 23:59 uur en ontvang de lijm van Bison morgen al in huis. Elke bestelling die je vóór 11:59 uur doet, wordt zelfs vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Bij Kleuro.nl brengen we vanaf € 20,- geen verzendkosten in rekening.
 • We staan altijd klaar voor een deskundig advies of een praktische tip bij het uitvoeren van je klus.
 • We hebben het volledige assortiment Bison Lijm beschikbaar op onze website.

Het loont dus om een bestelling te doen op onze site. Doe er je voordeel mee en bestel eenvoudig online bij Kleuro.nl.

Voordelig bestellen bij Kleuro.nl

Klussen in en rondom huis wordt een stuk aangenamer met Kleuro.nl. Logisch dat je graag niets mis van onze producten en aanbiedingen. Je blijft op de hoogte van onze nieuwste items en acties door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Alles ontvang je zo direct in je eigen mailbox. We zijn ook te vinden op social media zodat je ons ook daar kunt volgen. Zoek Kleuro.nl op en sluit je aan bij ons LinkedIn-netwerk of Facebook-platform. Interactie met onze klanten stellen we op prijs en daarom vinden we het leuk als je Kleuro.nl ook online actief volgt.

FILTER
FILTER