menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Bison
 6. >
 7. Bison montage kit

Bison Montage Kit

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 850 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
MONTAGEKIT ORIGINALBison montagekit originalBison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINAL TAPEBison montagekit original tapeBison montagekit original tape

Bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. Het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. Verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. Op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPERBison montagekit superBison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTYBison montagekit heavy dutyBison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf13,04
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIPBison montagekit tape direct gripBison montagekit tape direct grip

Bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. Het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEEDBison montagekit topspeedBison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANTBison montagekit transparantBison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIPBison montagekit direct gripBison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸

Bison montagekit voor het bevestigen van uiteenlopende materialen

Kit zorgt voor onzichtbare verbindingen en komt van pas bij allerlei toepassingen. Ben je kortgeleden verhuisd naar een andere woning of ben je je interieur aan het opknappen? Montagekit van het Nederlandse merk Bison is een ijzersterke kit en te gebruiken bij allerlei doe-het-zelf klusjes. De kit bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. In onze webshop kies je uit een veelzijdig assortiment producten die van pas komen bij het klussen in en rondom huis. Daarnaast levert elke aankoop je aantrekkelijke voordelen op. Alleen daarom al loont het om een kijkje te nemen in onze uitgebreide webshop en bij ons je order te plaatsen.

Wat je moet weten over Bison montagekit

Bison montagekit is een sterke en universele kit die geschikt is voor het monteren van allerlei materialen. De kit is gemaakt op basis van neopreenrubber. Je past het onder andere toe op hout, steen, beton, metaal en vele andere ondergronden. Het is ook een uitkomst bij het bevestigen van bijvoorbeeld plinten, vensterbanken, keramische tegels en huisnummers. Voor zowel grote als kleine klusjes kan je met de montagekit van Bison uit de voeten. De sterke kit is dan ook een item dat niet mag ontbreken bij je klusspullen. Zowel tijdens een verhuizing als het opknappen van je woning komt de kit goed van pas.

Welke voordelen Bison Montagekit biedt

Montagekit van Bison biedt diverse voordelen. Zo is het gemaakt door het bekendste kit- en lijmmerk van Nederland: Bison. Dit bedrijf produceert al meer dan 80 jaar kit en weet exact wat nodig is voor de perfecte samenstelling. Bovendien zet Bison vol in op innovatie en duurzaamheid. Je koopt dus een product dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen waarbij eveneens rekening is gehouden met het milieu. De kit is zowel binnen als buiten te gebruiken en is blijvend en universeel toepasbaar. Verder is de kit water- en temperatuurbestendig en geschikt voor materialen onder spanning, oneffen ondergronden n om niet-poreuze materialen aan elkaar vast te maken.

Advies bij je montageklus

Een montageklus voer je hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks uit. Het is dan ook prettig om te worden bijgestaan door een specialist met kennis van zaken. Kleuro.nl beschikt over een eigen team van professionals en adviseurs die je graag ondersteunen met advies op maat. Wat voor montage je ook uitvoert, we staan je graag bij met raad en tips. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen bij het gebruik of de toepassing van montagekit. We staan volledig achter elk product dat we verkopen en daarom vertellen je graag meer over hoe je het maximale haalt uit je kitwerkzaamheden in of rondom huis.

Tips bij het monteren met Bison montagekit

Het aanbrengen van een kit is een zorgvuldige klus en vraagt om de juiste omstandigheden. Let daarom op de volgende aandachtspunten en neem onze tips ter harte:

 • De ondergrond waar je op werkt moet vrij zijn van vet, vocht, vuil en lijm- of verfresten.
 • Verwerk de montagekit bij een temperatuur boven de 5 graden Celsius.
 • Gebruik qua gereedschap het juiste kitpistool en gebruik zo nodig een rubberen hamer om het geheel goed aan te drukken of te kloppen.
 • Het verwijderen van kitresten doe je met een speciaal product.
 • Kit die over is bewaar je op een droge en veilige plek.

Alsnog behoefte aan support of een duidelijke instructie? Contacteer onze klantenservice en ga voor een mooi en een gewenst eindresultaat.

Waarom je Bison Montagekit bij bestelt bij Kleuro.nl

Bestel je kit in onze webshop? Het levert je direct voordelen op. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

 • Je plaatst een bestelling in een beveiligde en versleutelde online omgeving.
 • Een aankoop wordt zo spoedig mogelijk verzonden: alles wat je vr 11:59 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog bij je thuisbezorgd. Producten die je vr 23:59 uur bestelt, leveren we de volgende werkdag.
 • Vanaf 20,- wordt een order gratis door ons verzonden.
 • Bij ons stel je je vragen op een manier die jij prettig vindt. Het kan digitaal via de e-mail of het contactformulier, maar je kan ons ook bellen of een gesprek starten middels de chat.
 • Bekijk ook eens de assortimenten Bison siliconenkit of Bison Acrylaatkit.

Maak het jezelf gemakkelijk, bestel alles op n plek en ervaar zelf welke voordelen we jou bieden.

Ontvang aanbiedingen in je mailbox

Ben je tevreden over je aankoop en heb je regelmatig producten nodig om te verven, te lakken of te repareren? Bij Kleuro.nl vind je alles dat nodig is om een klus te doen slagen. Wij bieden je een uitgebreid assortiment waar je ongetwijfeld iets aan hebt. Wil je niets missen van onze acties, aanbiedingen en interessant nieuws?Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief die we periodiek versturen aan onze klantenkring. Ben je actief op social media? Kleuro.nl ook! Volg ons op LinkedIn en Facebook en blijf volledig up-to-date.

MONTAGEKIT ORIGINALBison montagekit originalBison montagekit original

Bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. Het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. Theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m per kilo verlijmd oppervlak.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT ORIGINAL TAPEBison montagekit original tapeBison montagekit original tape

Bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. Het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. Verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. Op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.

vanaf6,11
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT SUPERBison montagekit superBison montagekit super

Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. De kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. Het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT HEAVY DUTYBison montagekit heavy dutyBison montagekit heavy duty

Bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP Technology. Het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. Het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. Het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.

vanaf13,04
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIPBison montagekit tape direct gripBison montagekit tape direct grip

Bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. Het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. Het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TOPSPEEDBison montagekit topspeedBison montagekit topspeed

Bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. Het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. Het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. Spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT TRANSPARANTBison montagekit transparantBison montagekit transparant

Bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. Spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. Het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf6,92
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEKIT DIRECT GRIPBison montagekit direct gripBison montagekit direct grip

Bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. Het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. Het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸

Bison montagekit voor het bevestigen van uiteenlopende materialen

Kit zorgt voor onzichtbare verbindingen en komt van pas bij allerlei toepassingen. Ben je kortgeleden verhuisd naar een andere woning of ben je je interieur aan het opknappen? Montagekit van het Nederlandse merk Bison is een ijzersterke kit en te gebruiken bij allerlei doe-het-zelf klusjes. De kit bestel je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. In onze webshop kies je uit een veelzijdig assortiment producten die van pas komen bij het klussen in en rondom huis. Daarnaast levert elke aankoop je aantrekkelijke voordelen op. Alleen daarom al loont het om een kijkje te nemen in onze uitgebreide webshop en bij ons je order te plaatsen.

Wat je moet weten over Bison montagekit

Bison montagekit is een sterke en universele kit die geschikt is voor het monteren van allerlei materialen. De kit is gemaakt op basis van neopreenrubber. Je past het onder andere toe op hout, steen, beton, metaal en vele andere ondergronden. Het is ook een uitkomst bij het bevestigen van bijvoorbeeld plinten, vensterbanken, keramische tegels en huisnummers. Voor zowel grote als kleine klusjes kan je met de montagekit van Bison uit de voeten. De sterke kit is dan ook een item dat niet mag ontbreken bij je klusspullen. Zowel tijdens een verhuizing als het opknappen van je woning komt de kit goed van pas.

Welke voordelen Bison Montagekit biedt

Montagekit van Bison biedt diverse voordelen. Zo is het gemaakt door het bekendste kit- en lijmmerk van Nederland: Bison. Dit bedrijf produceert al meer dan 80 jaar kit en weet exact wat nodig is voor de perfecte samenstelling. Bovendien zet Bison vol in op innovatie en duurzaamheid. Je koopt dus een product dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen waarbij eveneens rekening is gehouden met het milieu. De kit is zowel binnen als buiten te gebruiken en is blijvend en universeel toepasbaar. Verder is de kit water- en temperatuurbestendig en geschikt voor materialen onder spanning, oneffen ondergronden n om niet-poreuze materialen aan elkaar vast te maken.

Advies bij je montageklus

Een montageklus voer je hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks uit. Het is dan ook prettig om te worden bijgestaan door een specialist met kennis van zaken. Kleuro.nl beschikt over een eigen team van professionals en adviseurs die je graag ondersteunen met advies op maat. Wat voor montage je ook uitvoert, we staan je graag bij met raad en tips. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen bij het gebruik of de toepassing van montagekit. We staan volledig achter elk product dat we verkopen en daarom vertellen je graag meer over hoe je het maximale haalt uit je kitwerkzaamheden in of rondom huis.

Tips bij het monteren met Bison montagekit

Het aanbrengen van een kit is een zorgvuldige klus en vraagt om de juiste omstandigheden. Let daarom op de volgende aandachtspunten en neem onze tips ter harte:

 • De ondergrond waar je op werkt moet vrij zijn van vet, vocht, vuil en lijm- of verfresten.
 • Verwerk de montagekit bij een temperatuur boven de 5 graden Celsius.
 • Gebruik qua gereedschap het juiste kitpistool en gebruik zo nodig een rubberen hamer om het geheel goed aan te drukken of te kloppen.
 • Het verwijderen van kitresten doe je met een speciaal product.
 • Kit die over is bewaar je op een droge en veilige plek.

Alsnog behoefte aan support of een duidelijke instructie? Contacteer onze klantenservice en ga voor een mooi en een gewenst eindresultaat.

Waarom je Bison Montagekit bij bestelt bij Kleuro.nl

Bestel je kit in onze webshop? Het levert je direct voordelen op. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

 • Je plaatst een bestelling in een beveiligde en versleutelde online omgeving.
 • Een aankoop wordt zo spoedig mogelijk verzonden: alles wat je vr 11:59 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog bij je thuisbezorgd. Producten die je vr 23:59 uur bestelt, leveren we de volgende werkdag.
 • Vanaf 20,- wordt een order gratis door ons verzonden.
 • Bij ons stel je je vragen op een manier die jij prettig vindt. Het kan digitaal via de e-mail of het contactformulier, maar je kan ons ook bellen of een gesprek starten middels de chat.
 • Bekijk ook eens de assortimenten Bison siliconenkit of Bison Acrylaatkit.

Maak het jezelf gemakkelijk, bestel alles op n plek en ervaar zelf welke voordelen we jou bieden.

Ontvang aanbiedingen in je mailbox

Ben je tevreden over je aankoop en heb je regelmatig producten nodig om te verven, te lakken of te repareren? Bij Kleuro.nl vind je alles dat nodig is om een klus te doen slagen. Wij bieden je een uitgebreid assortiment waar je ongetwijfeld iets aan hebt. Wil je niets missen van onze acties, aanbiedingen en interessant nieuws?Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief die we periodiek versturen aan onze klantenkring. Ben je actief op social media? Kleuro.nl ook! Volg ons op LinkedIn en Facebook en blijf volledig up-to-date.

FILTER
FILTER