1. Home
 2. Merken
 3. Bison
 4. Bison konstructie

Bison Konstructie

Filters
Bison konstruktie tixBison konstruktie tixBison konstruktie tixvanaf18,44
bekijk productBekijk product ▸
Bison konstruktie tix topspeedBison konstruktie tix topspeedBison konstruktie tix topspeedvanaf19,61
bekijk productBekijk product ▸
Bison konstruktielijm (d4)Bison konstruktielijm (d4)Bison konstruktielijm (d4)vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
Bison konstruktielijm fiberBison konstruktielijm fiberBison konstruktielijm fibervanaf28,27
bekijk productBekijk product ▸

Bison Konstructie voor watervaste verlijming

Bij kluswerkzaamheden in of rondom huis komt ook lijm op bepaalde momenten goed van pas. Constructielijm is lijm die je gebruikt voor het lijmen op diverse ondergronden zoals hout, beton en metaal. Hiervoor is speciale lijm ontwikkeld door Bison, ht lijm- en kitmerk van Nederland. Voor de aankoop van Konstructie-lijm van Bison ben je bij Kleuro.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan lijmproducten die van pas komen bij lijmwerkzaamheden binnen en buiten. Elke aankoop die je bij ons doet levert voordelen op en helpt je om je klus met succes te klaren.

De meerwaarde van Bison Konstructie

Het Nederlandse merk Bison is al meer dan 80 jaar actief en brengt al tientallen jaren innoverende producten op de markt. Bison Konstructie is daar een goed voorbeeld van. De lijm voldoet aan strenge kwaliteits- en milieueisen en is er specifiek voor doe-het-zelf klussen in en rondom huis. Hij is speciaal gemaakt voor het lijmen en repareren van constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld. Dit product bestel je eenvoudig met behulp van de slimme zoekfilter op onze site. Kies het lijm product dat je nodig hebt voor je klus en profiteer direct van onze aantrekkelijke voordelen.

Welke voordelen biedt Bison Konstructie?

Konstructie-lijm van Bison beschikt over een aantal interessante eigenschappen. Zo gebruik je het niet alleen bij het lijmen van hout, maar komt het ook van pas bij beton en metaal. Het is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm die het onmogelijke mogelijk maakt. De lijm is vloeibaar en watervast. Verder is Konstructie-lijm oplosmiddelvrij, overschilderbaar en schuurbaar. Daarom is het een aantrekkelijk doe-het-zelf product om in huis te halen. Je bereikt er verrassende resultaten mee en hij is gemakkelijk verwerkbaar. Kom je ergens toch niet helemaal uit, dan kan je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice voor advies op maat.

Advies op maat van een Kleuro.nl-professional

Lijmen is een nauwkeurig klusje en vergt al je aandacht. Dit geldt ook voor Konstructie-lijm van Bison. Vind je de gebruiksaanwijzing niet geheel duidelijk of heb je vragen over de toepassing van de lijm? Laat je vooral niet tegenhouden om contact op te nemen met het team van Kleuro.nl. We zijn gespecialiseerd in geven van advies aan onze klanten, ook op het gebied van lijmen. Je bereikt ons telefonisch of per e-mail, maar het is ook een optie om het contactformulier in te vullen of een berichtje achter te laten via de chat. We reageren altijd snel met een passend antwoord op je vraag.

Tips bij het verwerken van Konstructie-lijm

Ga je met Konstructie-lijm van Bison aan de slag en ontvang je graag advies voor het succesvol uitvoeren van je klus? Met onze tips slaag je altijd. Lees ze aandachtig door en ga voor het gewenste resultaat:

 • Bij gebruik trek je rubberen handschoenen aan, want deze lijm veroorzaakt huidirritatie.
 • Elke ondergrond die je lijmt moet schoon, stof- en vetvrij zijn.
 • Verwerk de lijm niet bij een temperatuur lager dan 5 graden Celsius.
 • Bij het aanbrengen van de lijm gebruik je een lijmkam, roller of kwast.
 • Natte lijmresten verwijder je direct met aceton.
 • Lijm die je niet langer nodig hebt, bewaar je op een droge en schone plek. Dit doe je bij een temperatuur tussen de 10 en 20 graden Celsius.

Blijf je toch met vragen of onduidelijkheden zitten? We zijn op allerlei manieren bereikbaar en helpen je graag op weg.

Waarom je Bison Konstructie bestelt in onze webshop

Zodra je een aankoop doet bij Kleuro.nl maak je kennis met onze interessante voordelen. Wij zetten ze overzichtelijk voor je op een rij:

 • Bij een aankoopbedrag van 50,- of meer profiteer je bij Kleuro.nl van gratis verzending.
 • Wat je vr 23:59 uur bestelt, is morgen in huis, mits het artikel op voorraad is.
 • Je aankoop vindt altijd plaats in een streng beveiligde online omgeving. Veilig afrekenen heeft voor ons absolute topprioriteit.
 • Er is altijd een team van professionals beschikbaar als je behoefte hebt aan advies of ondersteuning.
 • We hebben het volledige assortiment Bison Lijm beschikbaar op onze website.
 • Bekijk ook eens de Bison Kombi producten.

Bestel daarom Bison lijm in onze webshop en laat je zo nodig bijstaan door een ervaren professional.

Mis niets van Kleuro.nl

Je profiteert dus altijd van de voordelen die wij je bieden. Het is daarom zinvol een aankoop te doen op onze site. Niet alleen nu is het interessant om een aankoop te doen bij Kleuro.nl, maar zeker ook in de toekomst. Je blijft op de hoogte van onze producten en aanbiedingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt alles direct in je mailbox en zo nodig kan je snel reageren of bestellen. Kleuro.nl heeft ook een profiel op LinkedIn en Facebook, dus volg ons ook op deze platformen en blijf volledig up-to-date.

Toon filters