1. Home
  2. Merken
  3. Carhartt

Carhartt

Filters
Carhartt 5-pocket work jeans rustic wornCarhartt 5-pocket work jeans rustic wornCarhartt 5-pocket work jeans rustic wornvanaf27,53
bekijk productBekijk product ▸

Carhartt bij Kleuro.nl

De kleding van Carhartt heeft niet voor niets zo'n goede reputatie. Oorspronkelijk opgericht in Amerika als kledingmerk voor werkkleding, is het door de jaren heen steeds populairder geworden. Waar het assortiment vroeger op beroepskleding was gericht (warme, stevige jassen en broeken), daar is het nu een merk dat een brede veelzijdigheid heeft. Dit is nog steeds kleding die vakmensen met plezier dragen. Het is gemaakt van mooie materialen, kan tegen een stootje en ziet er daarbij ook nog eens goed uit. Niet voor niets is dit een merk dat al sinds eind 19e eeuw bestaat en dat nog steeds blijft groeien.

Carhartt broeken

Ben je op zoek naar stevige werkbroeken? Broeken die zijn gemaakt van de beste materialen, maar die daarbij vooral ook comfortabel zitten? Het is per slot van rekening zo dat als je een sterke broek hebt bij je werk, het dan wel zo prettig is als deze broek ook goed zit. De Carhartt broeken die we bij Kleuro.nl in het assortiment hebben zijn dan een perfecte keuze. Mooie broeken die verkrijgbaar zijn in meerdere verschillende kleuren en maten. We verkopen daarnaast ook Carhartt bibs. Dit zijn overalls zoals je ze graag draagt. Met dezelfde kwaliteit en comfort als de broeken, voorzien van handige zakken op logische plekken. Carhartt bibs bestel je ook heel eenvoudig bij Kleuro.nl.

Stevige Carhartt jassen en shirts

We vinden het belangrijk om je een assortiment aan te bieden dat zo compleet mogelijk is. Vandaar dat je ook voor een Carhartt jas of Carhartt shirts bij ons aan het juiste adres bent. De Carhartt jas kenmerkt zich ook alweer door zijn stevigheid. Dit is een jas die je gerust aan kunt doen bij zwaar werk. Hij houdt je daarbij warm, maar biedt ook bescherming. Daar komt bij dat de jas is voorzien van handige zakken waar je al je belangrijke zaken in kunt bewaren. Met Carhartt shirts maak je ook een juiste keuze. Verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Geen shirts die na een paar keer wassen al beginnen te lubberen, maar shirts die je zonder problemen dag in dag uit aan kunt doen naar je werk. We hebben daarnaast nog meer producten van Carhartt in de aanbieding. Je kunt daarbij onder andere denken aan een Carhartt muts , die we ook in meerdere uitvoeringen verkopen. Ook deze Carhartt muts is bij ons heel eenvoudig te bestellen.

Carhartt producten eenvoudig bestellen

Bij Kleuro hebben we een zeer ruim assortiment producten van dit bekende merk voor je klaarstaan. Je kunt er dan op rekenen dat je deze spullen door ons snel en veilig krijgt opgestuurd. In de regel is het zo dat wij spullen die voor 11.59 uur besteld zijn nog dezelfde dag afleveren. Rond je je bestelling voor 23.59 uur af, dan is de bestelling de volgende dag in huis. Voorwaarde is dan wel dat deze bestelling op een werkdag zijn gemaakt. Heb je vragen over de producten die wij verkopen, of wil je hier advies over hebben? Dan neem je gewoon even contact op met ons. We beantwoorden graag al je vragen over de kleding in ons assortiment, maar ook over onze andere producten. Indien je bestelt voor meer dan 20 euro, dan sturen wij de gekochte spullen zonder verzendkosten toe.

Toon filters